Zcash kurs + prognose (ZEC) [Live kurs på Zcash]

Gode årsager til at købe Zcash

 • Utrolige muligheder for at tjene kæmpe afkast på dine investeringer – men prisen er på vej i vejret – skynd dig at købe før det er for sent! – Køb Zcash I Dag
 • Kæmpe udfordrer til banken – kan måske forandre måden penge fungerer på ude i fremtiden
 • Zcash er decentralt styret 
 • Zcash er en af de mest kendte kryptovalutaer i verden
 • Mange eksperter forventer at prisen stiger til at blive op til måske over 1000 dollars værd i fremtiden! 
 • Skynd dig – Køb Zcash I Dag
Køb Zcash i dag
Køb Zcash i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

Zcash Kurs prognose

Mange mener at Zcash har utrolig stort potentiale både nu og ude i fremtiden – det ser ekstremt positivt ud! Selvom prisen er steget meget de seneste par måneder, er det slet ikke for sent endnu. Der er nemlig et utrolig stort og uforløst potentiale i den spændende kryptovaluta som kan kaste enormt store afkast af sig! 

Undgå at gå glip af flere prisstigninger som vi har set i løbet af de seneste par måneder – skynd dig at investere allerede nu. Måske fortsætter de vilde prisstigninger og du kan stadig nå at komme med!  

Der er mange eksperter, der mener at Zcash har et kæmpe potentiale og at der kan være et kæmpe potentiale ved at købe nu og forvente store afkast i fremtiden. 

Ved grundigere undersøgelse af Zcash kommer det frem, at Zcash kan gå hen og blive den næste store investering! Og give et potentielt kæmpe afkast i fremtiden. Det kan derfor sagtens betale sig at investere nu. 

Specielt på grund sådan som verdensøkonomien er påvirket af corona og den negative indflydelse det har på aktiemarkedet og andre økonomier. Zcash kan være et utrolig godt alternativt, netop fordi den er decentralt styret og ikke er påvirket af corona.

Zcash kurs 1 år

Man vil altid gerne vide, hvordan prognosen ser ud om et år, men det er utroligt svært at sige, fordi kursen kan svinge med ekstrem hast inden for en meget kort tidsperiode. Men det er netop det, der gør Zcash interessant for mange, der ønsker at handle aktivt, fordi det giver potentiale til at tjene gode afkast på de store sving.

Derfor er det altså svært at sige, hvordan det helt præcist ser ud om et år, men der må siges at være et utroligt potentiale! 

Der er rigtig mange, der har store forventninger til det bredere kryptovaluta marked i de kommende år, hvor det forventes at der vil være vilde prisstigninger, især på Zcash kryptovaluta! Og det fortsætter bare med at se meget meget positivt ud. 

Som du også kan se på prisens udvikling har der været mange penge at tjene de seneste måneder, hvor det er gået ekstremt godt! Prisen er fløjet i vejret og det er ikke for sent. 

Alle signaler tyder på at det fortsætter med at blive en lukrativ investering at sætte sine penge i Zcash for at få en god indtjening!

Zcash kurs 5 år

Udover at kigge på prisen over en et års periode er det også rigtig godt at kigge på Zcash kurs 5 år, for at få en idé om det er en god idé at købe Zcash og beholde i en længere periode. 

Ser vi 5 år frem vil der være sket en masse – blandt andet vil den allerstørste krypto valuta, Bitcoin, igen blive halveret i 2024, som altså betyder at udbuddet af Bitcoin igen falder – og får efterspørgslen til at øges. 

Det er meget relevant for netop Zcash fordi Bitcoin har så utrolig stor indflydelse på det bredere kryptovaluta marked, og derfor påvirker, hvor mange, der også er interesserede i at investere i Zcash. Det giver Zcash potentiale til at nå nye højder og stige ekstremt! 

Mange vælger derfor også strategien om “hodl”, der er et begreb, der opstod på grund af en tastefejl og efterfølgende blev verdenskendt i kryptoverden, og nu bliver brugt som et udtryk for at lade være med at sælge, og i stedet beholde sine kryptovaluta. 

Det er netop en mulighed man har med Zcash, der kan vise sig at være meget lukrativ! Det har det i hvert fald vist sig at være tidligere – hvad står i vejen for det skal ske igen?

zcash kurs

Hvor køber jeg Zcash?

Mange investorer vælger at bruge en online handelsplatform og man har heller ikke samme mulighed for at gå i banken og købe kryptovaluta på samme måde som vi kender det fra aktier. Derfor er det også noget af det vigtigste at finde en god og sikker online platform at handle Zcash på.  Læs også vores artikel “Køb Zcash“.

Der findes faktisk over 200(!) online platforme, hvor du kan handle Zcash og kryptovaluta. Men langt fra alle platforme er lige gode, så du skal holde godt øje. Det er nemlig vigtigt at platformen er brugervenlig og hurtig at komme i gang med. Ellers kan det ende med at blive meget besværligt!  

Vi vægter brugervenlighed utrolig høj og så betyder det meget, at der er et bredt udvalg af forskellige investeringsmuligheder, så du ikke kun er begrænset til at kunne handle Zcash. Fordi med en meget brugervenlig platform bliver det utrolig nemt for dig som investor at komme i gang og løbende handle for at få del i de store afkast. 

De platforme vi allerbedst kan anbefale er specielt eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du endda har mulighed for at se Zcash kurs lave før du laver en handel.

Vi anbefaler eToro

Af netop de grunde vi lige har nævnt er platformen eToro vores klare anbefaling, fordi de har valgt at fokusere rigtig meget på brugervenlighed og et bredt udvalg. Det er også derfor, der er flere tusinde, der strømmer til platformen hvert år og platformen må siges at være meget populær de seneste par år. 

Og vi kan godt forstå det! Selv har vi grundigt gennemtestet platformen og kan kun erklære os enige. Kun meget få platforme kommer i nærheden af eToro’s brugervenlighed. 

Det er nemlig helt utrolig let at komme i gang med platformen og det tager kun et øjeblik uanset om du er helt nybegynder eller mere erfaren og du kan altså være i gang med at investere i Zcash inden for meget kort tid! 

Også fortsætter det bare med at være utrolig nemt at investere gennem eToro, hvis du vil købe flere Zcash på et senere tidspunkt. Det utrolig smarte er nemlig også, at du har mulighed for at samle alle dine investeringer på ét og samme sted, hvis du ønsker at investere i aktier eksempelvis. 

Det er nemlig overhovedet ikke noget, du kan forvente af alle platforme, hvor man i mange tilfælde er begrænsede til kun at kunne handle med kryptovaluta. Dette hjælper eToro med og gør det til en fantastisk platform. 

Derudover har du fantastiske muligheder for at kunne opbevare dine Zcash i en sikker wallet på eToro, der giver dig et ekstra sikkerhedslag og større tryghed som investor i Zcash. Har du dine Zcash i lang tid, hjælper din wallet med at gøre det ekstra sikkert for dig og derudover eToro et fantastisk navn i branchen. 

Kortsigtet vs. langsigtet investering i Zcash?

Det klare svar er at det er der ingen, der kan give et præcist svar på fordi der er store fordele forbundet ved både at beholde dine Zcash i lang tid, men også ved løbende at handle dem. 

Ved at hodl i lang tid er det rigtig godt, hvis man tror på kryptomarkedet på lang sigt – og det har også vist sig at være utrolig lukrativt for rigtig mange, der har tjent utrolig mange penge på, at beholde sin investering længe. Og det er langt fra for sent endnu! 

Samtidig er det ekstremt vildt for investoren, der ønsker at handle aktivt med Zcash fordi de vilde opsving, kan skabe de vildeste afkast løbende. Derfor kan man måske vælge at gøre begge for at få det meste ude af Zcash. 

I virkeligheden handler det om, hvor dygtig man er til at handle og hvor meget man tror på kryptovaluta markedet i fremtiden. Vi tror på et stort potentiale i fremtiden!

=
ZCashZCash
Sortér Efter

3 Udbydere, der matcher dine filtre

Betalingsmetoder

Funktioner

Brugervenlighed

Support

Gebyrer

1 eller bedre

Sikkerhed

1 eller bedre

Udvalg af coins

1 eller bedre

Bedømmelse

1 eller bedre
Anbefalet Mægler

Bedømmelse

til € 1000 du får
8.3396ZEC
Hvad vi kan lide
 • Køb Bitcoin og andre kryptovalutaer
 • Du kan også købe aktier
 • ETF'er osv.
 • Gratis wallet og ejerskab af kryptoer
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationFor BegyndereWallet ServiceMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
8.3396 ZEC

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
8.6065ZEC
Hvad vi kan lide
 • Brugervenlig platform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Indskud fra 20 €
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
8.6065 ZEC

CFD'er er komplekse instrumenter, og der er stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 73.81% af individuelle investorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at løbe en høj risiko for at miste dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
8.4872ZEC
Hvad vi kan lide
 • Reguleret handelsplatform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Libertex erfaringer i mere end tyve år
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
For BegyndereMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
8.4872 ZEC

75,3 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Zcash kurs i dag?

Zcash kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se Zcash Kurs i realtid her]
Hvad er Zcash værd?

Værdien af Zcash ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er Zcash?

Zcash er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg Zcash i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe Zcash på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen