XRP kurs + prognose (Ripple) [Live kurs på Ripple]

Gode årsager til at købe XRP

 • Mulighed for utrolige afkast på din investering. Var du begyndt at trade for mange år siden havde du kunnet tjene store afkast. Det er ikke for sent. 
 • Stor udfordrer til banksektoren – kan ændre måden penge og valuta fungerer på langt ude i fremtiden. 
 • XRP  er decentralt 
 • En af de mest udbredte kryptovalutaer i verden
 • Mange regner med en kurs på over $10
 • Skynd dig – Køb XRP I Dag
Køb Ripple i dag
Køb Ripple i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

XRP Kurs prognose

XRP bliver som alle andre kryptovalutaer ved med at stige og stige som vi så her i slutningen af 2020. Undgå at gå glip af potentielt store afkast – Kursen på XRP ser meget lovende ud for fremtiden, både over kort og lang sigt. 

Måske ser vi at XRP er godt på vej op over flere hundrede dollars i værdi?! Det ser i hvert fald meget lovende ud og tendensen viser at XRP kurs grafen er på vej til at blive rigtig mange penge værd! Specielt hvis man handler ofte, kan man tjene store afkast. 

Førhen har vi skrevet en masse om, hvorfor XRP har en ekstremt spændende teknologi og man virkelig bør komme i gang med at investere. Mange har førhen tjent ekstreme afkast på XRP’s kurssving og det er bestemt ikke for sent. 

Mange kryptovaluta eksperter er overbeviste om, at de tror på at der er et kæmpe potentiale på XRP i fremtiden, både på kort og på lang sigt. Mange regner endda med at prisen kan stige til over $10 pr XRP over de næste par år! 

Mange tror på at kryptovaluta kan være en rigtig god investering mens corona bliver ved med at hærge og påvirker verdensøkonomien og fordi diverse hjælpepakker ikke kommer til at virke. Af samme grund tror vi også i høj grad på at prognosen ser ekstremt positiv og god ud for XRP og mange af den andre kryptovalutaer over de kommende år. Mange investorer kan nemlig handle XRP og kryptovalutaer i stedet og på den måde opnå et rigtig godt afkast på deres penge, selvom økonomien er usikker. 

XRP kurs 1 år

XRP  er en af de meget kendte kryptovalutaer, der fungerer på blockchain teknologien, der i modsætning til almindelige fiat valutaer ikke er styret og overvåget af centralbanker. Vi kan  tage os et godt kig på, hvordan det ser ud for XRP kurs om bare et år. 

XRP kan falde og stige meget på ekstremt kort tid. Derfor er det i alle tilfælde rigtig svært at forudsige præcis, hvordan det vil se ud om ét år fra nu. Men det vi kan sige er, at tendensen ser ekstremt positivt ud.   

Man kan nemlig også tage et kig på, hvordan kursen har bevæget sig i de seneste par måneder, hvor har det været muligt at tjene voldsomt gode afkast på at trade XRP – og vi kan kun forestille os, at det bliver ved med at være en god kryptovaluta at trade. Især på grund af den smarte teknologi og usikkerheden i den globale økonomi på grund af corona. Det vil med stor sandsynlighed betyde meget øget efterspørgsel – som blot er én af mange grunde til, vi ser mange muligheder for at prisen kan stige eksplosivt over det næste år.

XRP kurs 5 år

Kigger man mere langsigtet på prognosen for XRP kurs over 5 år, så er vi passeret 2024, hvor den største kryptovaluta, Bitcoin halveres, som sker hvert fjerde år. Og Bitcoin har nemlig stor indflydelse på udviklingen af XRP og det bredere kryptovaluta marked og vi kan derfor med stor sikkerhed regne med at efterspørgslen stiger helt ekstremt! 

Mange investorer tror nemlig også på såkaldt “hodl!” som er et udtryk for strategien om at holde og lade være med at sælge. Udtrykket blev til inden for krypto verden, ved en tastefejl – og nu bruger alle det, når det gælder om at holde ved og ikke sælge ud. 

Det kan med stor sandsynlighed vise sig at være en ekstremt god strategi netop fordi vi høj grad tror på kryptovaluta og XRP over 5 år og endda endnu længere ude i fremtiden. Udbuddet vil nemlig altid være faldende og det påvirker i høj grad efterspørgslen og vil give kursen en stigende tendens.  Så hodl’er man sine XRP kan man forvente potentielt utrolige afkast ude i fremtiden.

ripple kurs

Hvor køber jeg XRP?

Det er ekstremt nemt at komme i gang med at holde XRP. Utrolig mange bruger en platform til at handle XRP, og der findes en masse platforme, der er super brugervenlige og nemme at købe og sælge XRP på. Selvom man kan have sin tvivl og være bange for, at det er svært og teknisk, har mange af platformene gjort det helt vildt nemt at forstå og brugervenligt, så det er nemt at komme i gang med – endda for nye investorer. På den måde kan man rigtig hurtigt være i gang med at handle XRP, helt uden at skulle bruge tid på at sætte sig ind i tekniske og svære begreber. Så du kan altså meget nemt købe XRP online på platforme som eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du samtidig kan se XRP kurs live inden du investerer.  

Køb Ripple

Vi anbefaler eToro

Vores klare anbefaling er i første omgang platformen eToro, fordi du netop har mulighed for at købe alverdens forskellige kryptovalutaer – herunder netop XRP, populære Bitcoin og andre populære kryptovalutaer. Man har altid mulighed for at se XRP live kurs når man handler på eToro, og derudover kan du samtidig se, hvordan XRP kurs i dag ser ud. 

Samtidig har du mange muligheder for at samle alle dine investeringer ét sted på én platform, i steder for at bruge flere forskellige platforme. På mange af de lidt ældre og mere traditionelle platforme kan du kun handle med kryptovalutaer og ingen andre investeringsaktiver, hvilket gør det besværligt for dig som investor at have overblik med alle dine investeringer, hvis du har flere aktiver, som eksempelvis aktier. 

Derudover kan du få en XRP wallet, som sørger for det er endnu mere sikkert for dig at opbevare dine XRP – specielt hvis du holder over lang tid.  Det givet et ekstra sikkerhedslag for dig som investor og derudover har XRP  også et rigtig godt navn i kryptoverdenen som har gjort at ekstremt mange brugere er strømmet til de seneste par år. Det samme er der på platformen eToro, som med sikkerhed gør platformen endnu mere anbefalelsesværdig.

Vi har selv undersøgt eToro meget i dybden og kan klart sige, at det er en utrolig nem platform at komme i gang med og købe og sælge fra. Dette fordi du har så mange forskellige muligheder for at indbetale penge, og derudover har du endda mulighed for at investere via CFD handler, der kan hjælpe dig med at opnå et endnu højere afkast end set før!

Hvor længe bør jeg eje XRP?

Det kan være ekstremt svært at give et præcist svar på, hvor længe du bør holde XRP, da der kan være rigtig mange fordele forbundet med både at hodl og samtidig med at købe og sælge ofte.  Læs vores artikel: Køb XRP

Hvis du vælger at købe og sælge ofte, som du kender fra daytradere, har du mulighed for at opnå meget høje afkast løbende. Det kan nemlig være sjovere at trade XRP, fordi prisen konstant går op og ned – og kan give store udsving, som man som trader kan tjene godt på. Er du god til at trade og endda shorte, så kan du altså tjene penge både når XRP falder og stiger. Og især XRP er sjov at handle ofte sammenlignet med andre kryptovalutaer. 

Samtidig kan der være rigtig store fordele forbundet med at holde fast i XRP  i meget lang tid. Historisk kan man nemlig se, at prisen bliver ved med at gå op ad på det bredere kryptvaluta marked. Trods prisen kan falde i samme fart, bliver den i det store hele ved med at stige over tid – som vi har kunnet se. Derfor havde det også været en ekstremt god investering, hvis man havde købt XRP for mange år siden – og det er det stadig den dag i dag, fordi der er så stort et potentiale og konstant faldende udbud. 

Derfor kommer det i høj grad også an på, hvad du kan og hvor meget du selv tror på kryptovaluta markedet i fremtiden. Vi ser i hvert fald et stort potentiale i XRP og alle de andre kryptovalutaer – og ikke mindst det, de på lang sigt kan gøre for verden!

=
XRPXRP
Sortér Efter

4 Udbydere, der matcher dine filtre

Betalingsmetoder

Funktioner

Brugervenlighed

Support

Gebyrer

1 eller bedre

Sikkerhed

1 eller bedre

Udvalg af coins

1 eller bedre

Bedømmelse

1 eller bedre
Anbefalet Mægler

Bedømmelse

til € 1000 du får
1455.3568XRP
Hvad vi kan lide
 • Køb Bitcoin og andre kryptovalutaer
 • Du kan også købe aktier
 • ETF'er osv.
 • Gratis wallet og ejerskab af kryptoer
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationFor BegyndereWallet ServiceMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
1455.3568 XRP

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
1466.0895XRP
Hvad vi kan lide
 • Brugervenlig platform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Indskud fra 20 €
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
1466.0895 XRP

CFD'er er komplekse instrumenter, og der er stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 73.81% af individuelle investorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at løbe en høj risiko for at miste dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
1482.1203XRP
Hvad vi kan lide
 • Reguleret handelsplatform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Libertex erfaringer i mere end tyve år
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
For BegyndereMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
1482.1203 XRP

75,3 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er XRP kurs i dag?

XRP kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se Ripple XRP kurs her]
Hvad er XRP værd?

Værdien af XRP ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er XRP?

XRP er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg XRP i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe XRP på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen