Tezos kurs + prognose (XTZ) [Live kurs på Tezos]

Gode årsager til at købe Tezos

 • Stor mulighed for at opnå kæmpe høje afkast på din investering. Prisen stiger – skynd dig at købe før det er for sent. 
 • Stor udfordrer til banksektoren – kan ændre måden penge og valuta fungerer på langt ude i fremtiden. 
 • Tezos er decentralt
 • En af de mest kendte kryptovalutaer i verden
 • Mange forventer at se en kurs på over $15 dollars i fremtiden! 
 • Skynd dig – Køb Tezos I Dag
Køb Tezos i dag
Køb Tezos i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

Tezos Kurs prognose

Hvis man gerne vil investere i Tezos, er det en fantastisk idé at undersøge, hvordan prognosen ser ud – så man ved om der er noget potentiale i den virkelig spændende kryptovaluta. Virkelig mange mener nemlig, at der er et ekstremt stort potentiale i Tezos – og kigger man på, hvordan prisen har udviklet sig, kan vi kun erklære os enige! 

Skynd dig at købe, så du undgår at gå glip af endnu flere prisstigninger og kan tage del i de potentielt store afkast. Kursen har nemlig været rigtig godt på vej siden slutningen af 2020 og allerede også her i starten af 2021. Det ser enormt lovende ud! 

Flere eksperter spår om, at Tezos kan blive rigtig mange penge værd i fremtiden, så det taler for at komme i gang med at investere allerede nu. Eksperterne tror nemlig bestemt på det kæmpe potentiale, der ligger og venter nye og gamle investorer og de tror på fremtiden. 

Førhen har man undersøgt Tezos grundigt, hvor man netop kan se at Tezos ser ekstremt spændende ud for fremtiden. Og derfor kan det være en rigtig god idé at investere før end senere – for det er ikke for sent endnu. 

Så længe Coronaen stadig påvirker verdensøkonomien negativt og gør det usikkert at investere i aktier, kan Tezos være et fantastisk alternativ. Dette fordi Tezos ikke er afhængig af centralbanker og fungerer decentralt. Det gør det kun endnu mere spændende at kigge på prognosen for Tezos. 

Tezos kurs 1 år

Det er helt utrolig svært at give et klart svar på, præcis hvordan prisen på Tezos vil udvikle sig og hvordan den ser ud om ét år. Kursen på Tezos kan nemlig falde og stige med enorm fart på rigtig kort tid. 

Det samme er gældende for stort set alle andre kryptovalutaer, og det er det, der før det så svært at sige, hvordan markedet og Tezos vil se ud i om ét år. Men sådan som det ser ud i øjeblikket ser det helt ekstremt positivt ud. 

Kigger man nærmere på, hvordan kursens udvikling har set ud de seneste par måneder, kan man se at prisen er både steget og faldet rigtig meget – og det samme har mulighederne for at tjene penge på at få et godt afkast ved at investere i Tezos. 

Man kan nemlig slet ikke forestille sig andet, end at det fortsat bliver en rigtig lukrativ investering at investere i Tezos – både på kort og på lang sigt. 

Tezos kurs 5 år

Ser man mere langsigtet på prognosen over 5 år på Tezos, vil man have passeret et meget historisk år – nemlig 2024, hvor Bitcoin igen halveres. Dette får altid udbuddet til at mindskes og får næsten altid efterspørgslen til at stige. 

Bitcoin påvirker nemlig det bredere kryptovaluta marked i meget høj grad og derfor har vi også ekstremt høje forventninger til, at de vil få efterspørgslen på Tezos til at flyve i vejret med utrolig fart! 

Rigtig mange krypto investorer forholder sig til begrebet “hodl”, som er et begreb, der kom til på grund af en tastefejl, som i stedet skulle have heddet “hold” og ikke sælge. Det bliver brugt i høj grad i kryptovaluta verdenen, hvor man nu bruger det, når man synes nogen skal beholde sine kryptovaluta eller Tezos frem for at sælge.  

Hodl har i mange tilfælde vist sig at være en vidunderlig strategi og kan sagtens være det igen, hvis man tror på det bredere kryptomarked og teknologien bagved. Når udbuddet hele tiden vil være faldende, påvirker det efterspørgslen til at stige – vi kan bestemt kun forvente, at det er det, der sker i fremtiden og vil medføre potentielle enorme afkast!

Hvor køber jeg Tezos?

Når du er ny eller lettere erfaren, er det vigtigt at finde en brugervenlig platform at købe Tezos på. Dem findes der heldigvis rigtig mange af, men de er ikke alle lige gode. Der findes nemlig over 200 online kryptovaluta platforme og det er langt den hurtigste måde at komme i gang med kryptovaluta handel på. Læs også vores artikel “Køb Tezos.”

Nogle få af disse platforme er fantastiske at handle på, hvor du har sindssygt mange muligheder, mens andre er mere konservative og tilbyder færre muligheder. 

Det vi klart kigger efter er platforme, der kan tilbyde en god og brugervenlig platform, hvor du samtidig har mange forskellige handlemuligheder som investor. For netop med en meget brugervenlig platform tager det ingen tid at komme i gang og det vil kun tage få minutter at eje dine første Tezos og se de vilde afkast! 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kræver det overhovedet ikke at du er teknisk! 

De platforme vi vil highlighte er de online platforme eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du har mulighed for at se Tezos live inden du køber.

Køb Tezos

Vi anbefaler eToro

Vores største og klareste anbefalinger går til eToro, da det er en fantastisk platform, der er meget populær blandt investorer, der handler kryptovaluta. Vi har over en lang periode målt og vurderet eToro på en række forskellige parametre og vi må bare sige at eToro slår de andre platforme med længder! 

Først og fremmest har du mulighed for at købe et utal af forskellige kryptovalutaer og så er platformen bare utrolig brugervenlig at komme i gang med. Det tager kun få minutter at oprette sig og være i gang med at handle Tezos. 

Samtidig kan du nemt investere i andre aktiver, hvis du eksempelvis ønsker at købe aktier på et senere tidspunkt. På eToro kan du også se Tezos kurs live og hvordan Tezos kursen i dag ser ud, før du handler. Derudover har du mulighed for at samle alle dine investeringer på én platform, så du slipper for at skulle oprette dig på flere forskellige, hvis du vil investere i andre ting. 

Netop det kan du ikke på de fleste ældre og mere konservative platforme, hvor du udelukkende kan handle med kryptovaluta. Og det er altså en udfordring og gør det kun sværere og mere besværligt for dig som investor. Med eToro er det meget meget nemt og du er meget hurtigt i gang. 

På eToro kan du også have en sikker wallet til at opbevare dine Tezos, så det er trygt og sikkert for dig at opbevare dine Tezos over en længere periode. For dig som investor betyder det meget – og derudover har eToro altså bare et rigtig godt navn i branchen, der får tusindvis af brugere til at oprette sig på platformen hver måned.

Hvor længe bør jeg eje Tezos?

Det er altid svært at sige, hvor længe man bør hold Tezos, både fordi det kan give rigtig god mulighed at købe og sælge aktivt, men det kan også give rigtig god mening at holde Tezos i  en lang periode. 

Hvis du overvejer at købe og beholde Tezos over en lang periode, kan det vise sig at give et enormt afkast, for man kan se på historikken af kursen, at prisen på Tezos er gået op over tid – og med meget stor sandsynlig vil blive ved! Selvom Tezos naturligvis også kan opleve kursfald i perioder, viser tendensen at prisen går op over tid. Havde man investeret i Tezos for et par år siden, kunne man have tjent et højt afkast! 

Man har samtidig også mulighed for at tjene penge ved at købe og sælge Tezos ofte. Da man ofte ser store kurssving på ekstremt kort tid, gør det det super interessant og værd at overveje om man vil købe og sælge løbende. Måske kan du endda shorte, så du både tjener penge når kursen både falder og stiger. 

I sidste ender kommer det i høj grad an på, hvor dygtig du er og hvor meget du selv tror på kryptovaluta markedet i fremtiden. Der må i hvert fald siges at være et utrolig stort potentiale ved at investere i Tezos og de andre kryptovalutaer!

=
TezosTezos
Sortér Efter

3 Udbydere, der matcher dine filtre

Betalingsmetoder

Funktioner

Brugervenlighed

Support

Gebyrer

1 eller bedre

Sikkerhed

1 eller bedre

Udvalg af coins

1 eller bedre

Bedømmelse

1 eller bedre
Anbefalet Mægler

Bedømmelse

til € 1000 du får
353.0879XTZ
Hvad vi kan lide
 • Køb Bitcoin og andre kryptovalutaer
 • Du kan også købe aktier
 • ETF'er osv.
 • Gratis wallet og ejerskab af kryptoer
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationFor BegyndereWallet ServiceMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
353.0879 XTZ

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
370.0023XTZ
Hvad vi kan lide
 • Brugervenlig platform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Indskud fra 20 €
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
370.0023 XTZ

CFD'er er komplekse instrumenter, og der er stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 73.81% af individuelle investorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at løbe en høj risiko for at miste dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
369.6334XTZ
Hvad vi kan lide
 • Reguleret handelsplatform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Libertex erfaringer i mere end tyve år
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
For BegyndereMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
369.6334 XTZ

75,3 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Tezos kurs i dag?

Tezos kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se Tezos kurs her]
Hvad er Tezos værd?

Værdien af Tezos ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er Tezos?

Tezos er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg Tezos i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe Tezos på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen