Stor Top 10 DeFi-guide lanceres af DeFi Coins: “Find de bedste DeFi Coins her”

En af de helt store tendenser inden for kryptovaluta i 2021 er DeFi coins. Flere og flere DeFi coins vokser med lynets hast, og er blevet nogle af de mest efterspurgte coins overhovedet. Sammen med Dogecoin, Bitcoin og Ethereum, er mange hoppet med på vognen, og har købet sig ind i flere af de spændende coins. Dette sker både på grund af tiltroen til teknologien bag, som mange mener vil vinde frem i fremtiden, og naturligvis også på grund af de store afkast, som de har kastet af sig. 

Det er fantastisk og utrolig spændende at følge med i, hvordan DeFi kryptovalutaerne flyver fremad, og flere har udtalt, at de potentiel kan komme til at overgå Bitcoin i fremtiden. Mange er nemlig enige i, at det er her fremtiden ligger, og derfor er det også spændende at kigge på og forstå, hvad DeFi coins egentlig er. 

DeFi er en forkortelse af Decentralized Finance, som betyder decentraliseret finans på dansk, og begrebet dækker over kryptovalutaer, der kan bruges i decentraliserede finansmarkeder. Det helt store formål med de decentraliserede finansmarkeder er, at åbne op for at kunne bruge forskellige finansielle tjenester, uden at skulle gøre brug af store tredjeparts institutioner, som banker og mæglere, som vi kender fra de finansielle tjenester, vi bruger i dag. 

Tjenesterne er bygget ved hjælp af blockchain teknologien, som du med sikkerhed har hørt om i forbindelse med Bitcoin. DeFi coinsne er netop bygget på denne teknologi, og formålet er at kunne tilbyde mere komplekse tjenester end Bitcoin, der “kun” kan bruges til at foretage decentrale transaktioner. 

Noget af det, de kan bruges til er: 

  • Handel 
  • Lån 
  • Udlån 
  • Decentrale udvekslinger 
  • Kapitalforvaltning 

DeFi dækker derfor over mange forskellige finansielle tjenester, som både kan bruges til at handle med forskellige aktiver, give udbytter, gennemføre hurtige transaktioner, investere i decentraliserede børser, og være en platform til lån og udlån – mulighederne er mange. 

Hvordan kan det være, at DeFi er blevet så populært? 

DeFi er blevet utrolig populært, og interessen er kun vokset med ekstrem hast i 2021. Derfor er mange også interesseret i at investere, både for at få del i de svimlende afkast, men i høj grad også fordi mange tror på, at tjenesterne kan komme til at gøre en reel forskel i fremtiden for den måde, økonomien fungerer. Mange af dem har en høj grad af kompleksibilitet, og det er grunden til, at mange tror på, at de også kan komme til at slå Bitcoin i det lange løb. 

Der findes nemlig DeFi coins med diverse forskellige formål, hvor nogle handler om at sørge for udbyttebetaling til sine brugere, mens nogle andre fungerer som en platform til lån og udlån – uden der er nogen trejdepart, der står i midten. Nogle af dem fungerer endda som en slags stabile kryptovalutaer, der er har en værdi, der ligger sig op af en anden valuta, for at tilbyde mere stabilitet til de ellers ekstremt volatile kryptovalutaer. 

Helt konkret er grunden altså, der er så utrolig mange forskellige muligheder ved at bruge DeFi coins, så det er ikke engang mærkeligt, at de er blevet meget populære. Den samlede værdi for DeFi kryptovalutaer er alene siden slutningen af 2020 steget med flere tusinde procent i værdi, og hele branchen har en samlet værdi på over 115 milliarder dollars. 

Hvorhenne kan jeg finde de bedste DeFi Coins? 

En af de ting, der gør DeFi coins særligt specielle er, at alle og enhver – uanset hvem du er – kan udvikle sine egne coins. Det er noget af det, der er fantastisk ved DeFi coins, men samtidig også noget af det, der kan gøre det svært og uoverskueligt at finde ud af, hvilke der er de bedste, og hvilke man bør investere i. 

For at kunne finde rundt i det, handler det i høj grad om at holde sig opdateret på, hvad der bevæger sig i markedet. Den bedste måde, at gøre det på, er ved at læse med, når de førende økonomiske sider udgiver nyt og spændende materiale. 

De har nemlig dygtige eksperter siddende, der holder øje med udviklingen i markedet. Netop det har det engelske mediehus, Finixio, som også er virksomheden bag Coinbox.dk. De lancerer nemlig typisk nye sider, for at give sine læsere mulighed for netop at kunne holde sig opdaterede. 

Den nyeste side, best Defi Coins, er fantastisk at følge med i, fordi der er masser af information at finde de allermest spændende DeFi coins. Her får du stor indsigt de DeFi kryptovalutaer, der klarer sig godt, hvilke der skaber det bedste afkast, og hvilke, der har de bedste fremtidsudsigter. Du finder også deres ultimativt gode “Top 10 guides” over de bedste DeFi kryptovalutaer. Det er helt uvurderligt værdifuldt, både fordi du sparer tid sammenlignet med at skulle lave din egen research, og fordi du får direkte adgang til al den information, du skal bruge.

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen