Sikkerhedsoplysning til ærlige kryptovaluta-ejere

Cirka 99% af brugere er ligeglade med anonymitet, måske tænker du, at du ikke har brug for privatliv, fordi du slet ikke har noget at skjule. Men det er værd at tage sikkerhed seriøst.

Bitcoin er ikke så anonymt, som mange tror, da det er nemt at spore alle transaktioner og din saldo. Vil du virkelig have nogen til at vide, hvor meget du bruger, hvad er din løn eller generelt, hvor mange penge du har på din konto nu, så disse oplysninger senere kan bruges på nogen måde mod dig, din familie og din trivsel?

Siden fremkomsten af ​​kryptovalutaer er elektroniske wallets gentagne gange blevet mål for hackerangreb. Ud over virtuelle pirater går forskellige svindlere med jævne mellemrum efter indehavernes midler. De scenarier, som angriberne bruger, er forskellige.

Antallet af hackerangreb vokser hvert år. Eksperter har beregnet, at om fem år kan hver femte bruger af kryptovalutaer blive offer for svindel eller hacking. For at det ikke sker for dig, er det bedre at vide, hvordan de mest populære svindelsager fungerer.

Sådan mister investorer deres kryptovalutaer

Analysevirksomheden Chainalysis har offentliggjort en rapport, som viser alle kryptoforbrydelser i løbet af de sidste 2 år. Dette dokument på 83 sider beskriver hackerangrebsmønstre og giver et indblik i de mest almindelige kryptovaluta svindelmetoder. For at få et klarere billede af situationen med svindlere giver undersøgelsen en analyse af kriminel aktivitet i sammenligning med tidligere år. Omfanget af tallene i rapporten er forbløffende.

Chainalysis fandt ud af, at mens antallet af Bitcoins sendt fra kriminelle organisationer fordobles mellem 2018 og udgangen af ​​2019, tegner det sig stadig for mindre end 0,1% af de samlede kryptotransaktioner sidste år. Dette antyder, at digital finansbedrageri er langt den mest lukrative kategori af kryptokriminalitet.

Kryptovalutasvindel udgør en betydelig fare for brugere af centraliserede kryptoudvekslinger, derfor kræver væksten af ​​kriminel aktivitet i 2019 mere aktive handlinger fra de retshåndhævende organers side og selve handelsplatformene. Sidstnævnte træffer ifølge forskningen praktisk talt ikke foranstaltninger til at beskytte kundernes midler.

Ifølge tilsynsmyndigheder og repræsentanter for nogle virksomheder kan en mulig løsning på dette globale problem være indførelse af lovgivningsmæssige procedurer og spredning af KYC / AML-procedurer. På samme tid er de imidlertid tavse om, at det er de personlige oplysninger, der indsamles som et resultat af, at brugerne passerer disse procedurer, der bliver det meget svage punkt i deres sikkerhed, hvis udvekslingen hackes.

Selv de strengeste foranstaltninger kan ikke garantere en reduktion i antallet af hacks, så krypto-udvekslinger skal tage en mere ansvarlig tilgang til sikkerheden af ​​brugernes wallet, og brugerne falder ikke for svindlen og tror ikke på løfterne om hurtige penge. Der er mange tomme wallets eller adresser med såkaldt “støv” på. Hvis angribere finder ud af, hvor meget krypto du har på din tegnebog, er det meget sandsynligt, at du vil vække deres interesse og muligvis blive offer for et angreb eller phishing. Derfor er det værd at tage sig af anonymiteten af ​​dine kryptotransaktioner, så du ikke bliver hacket.

Beskyt din sikkerhed med en Bitcoin Mixer

Bitcoin mixer er en tjeneste, der sikrer privatlivets fred og anonymitet af kryptotransaktioner, og derfor sikkerheden for indehavere af dine digitale aktiver. Dette skyldes blanding af coins fra forskellige brugere i mixerpuljen, mens mængden af ​​hver overførsel er opdelt i mange små transaktioner og passerer gennem et stort antal adresser fremfor kun at sende fra en adresse til en anden.

Udover dette mix har gennemprøvede Bitcoin-mixer BitMix.Biz yderligere funktioner, der forhindrer angribere i at spore dine kryptovalutaer. Du kan vælge nøjagtigt hvilke funktioner, og i hvilken tilstand du vil bruge. Slet f.eks. transaktionsoplysningerne med det samme manuelt eller lad systemet udføre det automatisk inden for tre dage.

Du kan også selv vælge dit gebyr, der starter fra 0,4% af transaktionsbeløbet. Den maksimale opkrævning er 4%, og det øgede gebyr giver endnu mere sikkerhed, så alt din data beskyttes.

Selvfølgelig skal valget af den tjeneste, som du vil overlade dine hårdt tjente penge til, behandles ansvarligt og ikke stole på den første kryptovalutamixer, der kommer på tværs. Derfor gennemgår vi BitMix.Biz, en pålidelig krypto-mixer, der er blevet bevist gennem mange års vellykket brug og er bekræftet af tusinder af positive anmeldelser fra titusinder af brugere.

Du kan ikke stole på kun anmeldelser, men sørg selv for ved at modtage et garantibrev med en særlig kode, der bekræfter identiteten på mixer-adresserne, når du tilføjer krypto for at rense den fra spor. Derudover foretog BitMix et depositum for en særlig tjeneste, der garanterer sikkerheden for brugernes mønter, du kan lære mere om det ved at skrive til brugerstøtte på https://bitmix.biz/en og https://bitmix.biz/en/nojs.

Et affiliate program er tilgængeligt, så du har muligheden for at modtage ekstra passiv indkomst. En API-kode til brug på dit websted til fordel for dine kunder såvel som en enkel og praktisk flersproget grænseflade.

Husk, at ubudne gæster, offentlige agenturer, sociale medier, instant messengers og endda dine naboer let kan kigge ind i dit privatliv med noget viden og færdigheder. Derfor er det nødvendigt med privatlivets fred og anonymitet for kryptovalutaen.

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen