Ripple Investerings Guide

RIPPLE INVESTERINGS GUIDE

Ripple er en af de kryptovalutaer, som mange forventer meget af. Da hypen var på sit højest overhalede Ripple Ethereum og var den anden største kryptovaluta. Sidenhen er den igen faldet ned på 3. pladsen, men der er ingen tvivl om, at det er en af de kryptovalutaer, som der bliver holdt mest øje med.

Bag Ripple står San Francisco firmaet Ripple Labs, og der er da også mange, som har svært ved at forene ideen om Ripple med Blockchains grundprincipper om decentralisering. Som investor er Ripple en spændende kryptovaluta at følge med i, fordi de samarbejder med store internationale virksomheder om at gøre det lettere at overføre penge mellem lande. De bruger teknologien bag kryptovalutaer til at skabe et bedre produkt for virksomheder, som skal overføre penge på tværs af grænser.

Kryptovalutaen bag Ripple hedder XRP, og den kan i dag handles på mange handelsplatforme og på samtlige kryptobørser.

Mange investorer er vilde med Ripple, fordi de har en klar vision for, hvordan blockchain kan bruges i den finansielle verden, som vi allerede kender. Meget tyder på, at fremtiden er en form for implementering mellem den gamle og nye verden. Deres direktør virker som en hvilken som helst anden direktør med masser af udtalelser til pressen for at promovere sin virksomhed.

I indlægget kan du læse om Ripple, og hvor nemt det er at investere i Ripple.

Etoro

Fordele

 • Brugervenlig platform
 • Stort udvalg
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

SÅDAN KØBER / SÆLGER DU RIPPLE

Der er gode investeringsmuligheder i Ripple, så du kan stort set købe Ripple på de fleste store handelsplatforme og på de mange små kryptovaluta-børser.

Vi ved allerede, at det ofte er langt billigere at overføre en kryptovaluta fra en person. I hvert fald når du skal overføre fra et land til et andet. Det er dette kæmpe marked, som Ripple er inden på, og gerne vil mere ind på. At Ripple måske ikke er så decentraliseret er også dens fordel, når det skal handle med virksomheder og få deres vanvittige gebyrregninger ned på udenlandske overførsler.

Hvis du er sikker på, at høje bankgebyr er fremtiden med kryptovalutaer, er det værd at overveje at tage Ripple med i din portefølje.

 

SÅDAN HANDLER DU RIPPLE PÅ ETORO

Det er simpelt at handle med Ripple på eTORO. Det er en brugervenlig platform, hvor du både kan lægge købs- og salgsordre, samtidig med at du kan slå til, at du sælger ved tab/gevinst. Alle disse ting gør det til en god handelsplatform at handle Ripple på.

For at få noget ud af denne guide, skal du have en eTORO konto. Det tager kun 5 min. at oprette. Klik på knappen herunder, hvis du ikke har en konto.

Etoro

 • Tager kun 5 minutter at komme igang
 • Kontrolpanelet fås på dansk
Bedømmelse
5/5

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Sådan ser det ud, når du logger ind hos eToro.

På billedet kan du se vores testkonto, hvor jeg har lavet en krypto overvågningsliste. Medmindre du ændrer indstillingerne, så vil din overvågningsliste være det første du ser, når du logger ind på din eToro konto.

De har en brugervenlig platform, hvor du kan købe eller sælge Ripple på få minutter. Det kan virke lidt forvirrende, at alt står i amerikanske dollars på deres platform. Men hvis du kigger på kursen i dette indlæg, så har vi både skrevet kursen på Ripple i danske kroner og amerikanske dollars, så det er lettere for dig at sammenligne de forskellige handelsplatforme med markedsprisen.

Du skal starte med at oprette en konto hos dem, hvis du skal bruge denne guide.

Øverst søger du efter Ripple.

eToro fungerer på den måde, at du finder alle deres instrumenter under menupunktet “Handelsmarkeder.” Hvis du ved, hvad du leder efter, er det lettere at søge efter det. Derfor vælger vi at søge efter Ripple.

Herefter trykker du på Ripple, og så kommer du ind på en side, hvor du kan læse lidt om dem. Her klikker du på “Handl.”

Nu vælger du, hvor meget du vil handle for. Herefter klikker du på “Åbn Handel.”

Du har to muligheder på eToro. Du kan købe det underliggende aktiv i dette tilfælde. Det betyder, at du ejer Ripple, hvis du køber uden lånefinansiering. Du kan også foretage en gearing, og så køber du Ripple på en CFD. Her vil du ikke eje aktivet, men det vil stadigvæk følge kursen på Ripple.

Vi anbefaler, at du handler i USD, men du har også muligheden for at handle i antal enheder. For de fleste siger antal enheder bare ikke så meget. Da vi skrev dette indlæg, kostede en XRP 0,410266$. Som på andre handelsplatforme, har du også mulighed for at lægge  en købsordre i stedet. På den måde kan du få en bedre pris, dog er det ikke sikkert, at handlen nogensinde går igennem.

Når du indbetaler penge på deres platform, kan du gøre det med bankoverførsel, PayPal og betalingskort. Deres min. på de to sidste er 200$. For at hæve penge skal du uploade dokumentation, og vi vil anbefale, at du starter med at gøre det.

 

Etoro

Fordele

 • Brugervenlig platform
 • Stort udvalg
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

HVAD ER RIPPLE?

Ethereum er altid en af de største kryptovalutaer.

Kilde: CoinMarketCap

Ripple var i en kort overgang den andenstørste kryptovaluta, og det trak nogle store overskrifter både i de mindre kryptomedier og i mainstreammedierne. Især fordi kursen gjorde ejeren rig på papir med hele 59 milliarder dollars. Da kryptovalutaverden faldt igen, dykkede denne formue ned til 4,6 millarder. Det siger lidt om det high, som kryptovaluta oplevede i få måneder.

Ripple er som sagt mere end klassisk virksomhed, end der er tale om en decentraliserede kryptovaluta. Det er i hvert fald kritikken for kryptoverden. På Wikipedia står der, at Ripple er en global payment provider.

Dvs. at deres kryptovaluta XRP bruges til at gøre det let og billigt for virksomheder at overføre penge på tværs af landegrænser. Dette er et kæmpe marked, fordi internationale virksomheder skal flytte kæmpe beløb mellem landegrænser, og det betaler de i dag ekstrem mange penge for. Det er dette, som Ripple siger,  de kan gøre billigere og mere sikkert.

HVAD ER RIPPLE?

Ripple er ofte billigere end Ethereum (ETH)og Bitcoin (BTC), når du skal overføre penge. Det er dog ikke så tit, at almindelige mennesker benytter Ripple. Dog bruges Ripple nogle gange til at flytte penge mellem forskellige kryptovalutabørser. Men indtil videre er det næppe et område, hvor der er nok penge for Ripple at tjene. Så det er især den gamle bankverden, som de kigger mod.

Bag virksomheden står Ripple Labs. Ripple er helt klart en spændende virksomhed at investere i, da de kan ende med en form for disruption af hele bankindustrien, når det kommer til overførsler af beløb på tværs af grænser. Virksomheder som Western Union kan de direkte udslette, hvis de beslutter sig for ikke at samarbejde med dem og konkurrere direkte med dem.

KOM IGANG MED KRYPTOVALUTA PÅ 5 MIN

 • Tilmeld dig hos eTORO. Klik her.
 • Vælg "Indbetal penge" I Menuen
 • Indbetalt med betalingskort. Min. er 200 USD.
 • Søg øverst efter den kryptovaluta du vil handle med.
 • Klik på Handl.
 • Vælg beløb og klik Åbn handel.
 • Nu har du investeret i en kryptovaluta.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

SÅDAN PÅVIRKES PRISEN PÅ RIPPLE

Kursudviklingen på Ripple over de seneste 12 måneder.

Fra eToro: Prisen på Ripple det seneste år.

Ripple påvirkes af udbud og efterspørgsel. Her adskiller de sig ikke fra andre kryptovalutaer eller fra andre aktier, råvarer osv. Ripple er anderledes end både andre virksomheder og andre kryptovalutaer.

De adskiller sig fra andre virksomheder, fordi de er baseret på en kryptovaluta, som også er en del af deres betalingssystem, som gør det muligt at overføre penge ekstrem billigt. Kryptovalutaer fungerer på nettet, og de er ikke bundet af en masse regulering og valutaregler, som hvis du skal overføre danske kroner til en amerikanske bank. Hvis du flytter Ripple fra Danmark til USA, så vil du stort set modtage samme antal Ripple, minus et lille gebyr, i USA.

De adskiller sig fra andre kryptovalutaer, fordi deres kryptovaluta ikke har samme form for decentralisering, da Ripple i sidste ende siger god for den. Det er grunden til, at det er let for Ripple at lave samarbejder med virksomheder om, at de kan spare penge på overførsler. Det kan du også godt love med andre kryptovalutaer, men deres mere anarkistiske natur, gør det mere besværligt for en virksomhed at benytte dem til at lave aftaler. Derfor falder og stiger Ripple også udfra, hvordan virksomheder klarer sig og hvem de laver aftaler med.

For modsat andre kryptovalutaer så er der ingen mining, når det kommer til XRP.

Deres CTO, David Schwartz, forklarer det på følgende måde på Quora“Mining is part of the way cryptocurrencies that use proof of work secure their blockchains. XRP uses a distributed agreement protocol to secure the blockchain rather than proof of work, so mining is not required.”

For at sige det på en pæn måde så er det ikke alle i kryptoverden, der er enig med ham i, at det er en god idé. Du kan læse hele tråden på Quora, hvis du vil forstå mere med den diskussion, ellers er der mere rundt omkring på nettet, da det er noget, som man diskuterer inden for kryptovaluta-verden.

Alt tyder på, at efterspørgslen på Ripple går op, hvis de kan lave flere aftaler med den finansielle sektor, som er dem, som rykker rundt på kæmpe beløb hver eneste dag. Her spiller sikkerhed og især pris ind.

Så kursen kommer til at gå op, hvis Ripple fortsætter deres vækst som virksomhed.

Udviklingen af Ripples samlede markedsværdi.

Udviklingen af Ripples samlede markedsværdi.

HVORDAN KAN JEG BRUGE RIPPLE?

Du kan overføre Ripple med en wallet, som fungerer på samme måde som med andre kryptovalutaer. Da Ripple fokuserer på at gøre det billigt at overføre penge på tværs af landegrænser, er det ikke særlig normalt, at du ser steder, hvor de tager mod Ripple. Hvis du vil handle med kryptovaluta på internettet, er det især Bitcoin, du skal have fat i. Men Ripple er god at overføre, hvis du er en aktiv investor, som gerne vil flytte penge fra en kryptovalutabørs til en anden. Her er Ripple ofte langt hurtigere at overføre, end hvis du sender Bitcoins.

Derfor er det heller ikke så udbredt med wallets til Ripple, men de findes da. Vi kan anbefale Toast Wallet! eller Abra Wallet. Abra Wallet er den mest brugervenlige af de to.

Men hvis du skal flytte fra en kryptobørs til en anden, vil du ofte bare bruge din krypto-wallet hos dem. Dog kan det også være, at du bare gerne vil have dine Ripple stående på en ekstern wallet pga. sikkerhed.

BITCOIN VS RIPPLE – HVAD SKAL JEG INVESTERE I?

Det vil være en god idé at både investere i Bitcoin og i Ripple, da de ikke kan det samme. Bitcoin er langt henad vejen troen på, at kryptovaluta er fremtiden. Hvor Ripple i stedet har benyttet ideen bag Blockchain til at skabe en forretning ovenpå den.

Mange nye kryptovalutaer er i sidste ende virksomheder, som i nogle tilfælde har fundet god brug af kryptovaluta. Der er også flere, hvor det er svært at se ideen bag, hvorfor der er tale om en kryptovaluta. Ripple er ikke en af dem, da overførsler af penge er en kæmpe industri, som i dag er ekstrem dyr. Kryptvaluta har vist os, at det ikke behøver at være dyrt at overføre penge på tværs af landegrænser, for kryptovaluta er ligeglad med, om du overfører fra et land til et andet, eller om du overfører penge til din nabo.

Du skal investere i Ripple, hvis du tror på virksomhedsideen bag dem, og hvis du synes, at de udvikler virksomheden på den rigtige måde. I det lys skal Ripple sammenlignes på lige vilkår med andre virksomheder.

De har helt klart ramt et spændende marked, og det er også grunden til, at de har haft held med at udvide massivt. Om Ripple stiger i fremtiden, kommer an på, om de kan fortsætte denne udvikling.

Etoro

 • Tager kun 5 minutter at komme igang
 • Kontrolpanelet fås på dansk
Bedømmelse
5/5

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Her forklarer deres CEO, Brad Garlinghouse, hvorfor decentraliseret betalingssystemer er fremtiden.

DISCLAIMER

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

2 kommentarer til “Ripple Investerings Guide”

 1. Jeg har købt xrp på E-toro.
  Bør jeg sætte dem i en wallet evt. en Ledger nano, eller kan jeg bare lade dem stå i min etoro portefølje?
  Godt indlæg
  Martin

  Svar
 2. Hej Martin

  Du kan sagtens lade dem stå på din eToro portefølje, men det kommer lidt an på, hvorfor du har købt dem. Hvis du vil sælge dem igen relativt hurtig, så ville jeg lade dem stå på eToro.

  Hvis det er som en langsigtet strategi, så ville jeg flytte dem over på en ekstern wallet. Det er også en god idé at flytte dem over på Ledger nano. Men en ekstern wallet burde være fint.

  eToro har også en ekstern wallet, som fungerer fint.

  Svar

Skriv en kommentar