Profit Revolution Anmeldelse

Profit Revolution er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Profit Revolution IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Profit Revolution.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Profit Revolution.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Profit Revolution samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test af Profit Revolution fik vi et afkast på 510,73 EUR på 15 dage med en investering på 250 EUR

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Vil du lære mere om Profit Revolution? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Gennemgang af Profit Revolution

I modsætning til de fleste kryptorobotter vi har anmeldt har på Coinbox har Profit Revolution ikke en backend hvor du kan styre dine indstillinger. De samarbejder istedet tæt med platformen Trade X Market og styrer robotten gennem telefon og e-mail.

Det betyder kort sagt at du ikke let selv kan ændre indstillinger, men det betyder ikke det store til dagligt da du stadig har fuld kontrol på handelsplatformen.

Ser vi på forsiden på Profit Revolution er der tre simple trin i at få adgang til deres robot

Register dig, indsæt dit indskud og få opsat robotten med din konto gennem en telefonsamtale.

Herover ser du et screenshot fra handelsplatformen. Vi fik lov til at køre en test på 24 timer med robotten slået til og et indskud på 250 Euro, resultatet kan du se herunder.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Profit Revolution skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på da.profitrevolution.live hvor du finder mere info om Profit Revolution samt en tilmeldingsformular.

Efter at have udfyldt formularen får du en besked om hvilken handelsplatform du viderestilles til samt den videre process.

På handelsplatformen skal du indsætte dit indskud på mindst 250 Euro for at få adgang til robotten. Her på nedenstående platform er der tre betalingsmetoder der alle accepterer kreditkort.

Herefter vælges beløbet.

Og du tages nu til en almindelig betalingsformular.

Så snart pengene er landet på din konto vil du få et opkald fra Profit Revolution. Der går typisk 5-10 minutter og de vil så over telefonen hjælpe med at opsætte robotten.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Profit Revolution?

Vores personlige erfaring med Profit Revolution viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Profit Revolution ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Profit Revolution været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen