Plus500 Anmeldelse 2021

Hvordan fungerer kryptovalutahandel på Plus500. Det er CFD. Vi vil gennemgå nærmere, hvad det betyder for dem, og hvad det koster.

Plus500 er kendt som en, hvis ikke verdens største, god CFD mægler. Platformen er blevet meget populær og bliver snakket meget om blandt investorer – også på grund af deres iøjnefaldende markedsføring på forskellige sociale medier. 

Plus500 har et meget omfattende udvalg af CFD’er fra forskellige aktivklasser og synes jo nærmest at tilbyde alt du leder efter. Men det rejser også et par spørgsmål. 

Hvor høje er gebyrerne? Er det virkelig så let at handle med Bitcoin og andre kryptovalutaer? Hvorfor er deres sponsorat til det spanske fodboldhold “Atletico Madrid” så specielt? 

Hvad med regulering og funktionalitet? Hvilke muligheder tilbyder Plus500’s app og hvad er de generelle Plus500-oplevelser for brugerne?

Coinbox har testet Plus500 og har samlet hele oplevelsen for den populære CFD-platformen her. 

 

Indholdsfortegnelse

plus500 logo
Køb og sælg kryptovalutaer
Køb og sælg kryptovalutaer

Plus500 er en god CFD handelsplatform

Fordele og ulemper

Fordele 

 • Ingen provision 
 • Enkel og nem handelsplatform 
 • Mange forskellige indbetalingsmuligheder 
 • Gratis og ubegrænset demo-konto med de korrekte markedsværdier 
 • Stort udvalg af CFD’er 

Ulemper 

 • Kun mulighed for at handle CFD 
 • Inaktivitetsgebyr på €10 

Som allerede nævnt i indledningen er Plus500 en af verdens førende CFD mæglere har derfor et meget omfattende sortiment. Det giver et sindssygt positivt indtryk at der er ubegrænset tilgængelighed på demokontoen, lav minimumsindbetaling kombineret med mange accepterede indbetalingsmetoder. 

Det faktum at Plus500 er en ren CFD forhandler, skal dog ses som en ulempe, da CFD’er er meget komplekse produkter og generelt ikke er egnede til begyndere. 

I følge vores Plus500 erfaring er deres værditilbud mere rettet mod erfarne spillere og bruges derfor også aktivt af dem.

Hvad er Plus500

Plus500 platformen blev grundlagt i 2008 og er et britisk registreret handelsselskab med kontorer i Australien, Singapore og Cypern. Plus500 ser sig selv som den førende udbyder af CFD’er på markedet. 

Takket være innovativ handelsteknologi tilbyder platformen gode betingelser for handel med CFD’er af kryptovalutaer, ETF’er, indekser, råvarer, valutaer men samtidig også spændende aktier som Google eller Apple. 

Med den er klærede vision om at være den førende CFD udbyder og fortsætte med at tage en banebrydende rolle inden for teknologi og innovation for at vinde nye kunder og sikre eksisterende kunder, stiller Plus500 høje krav til sig selv og dets fremtid. 

CFD-platform

Plus500 er udelukkende en CFD platform. CFD er en forkortelse af “Contract for difference” og betyder du indgår en kontrakt med din broker (altså handelsplatform). Helt lavtpraktisk betyder det for dig som bruger, at du laver en aftale med Plus500 om, at I følger markedsprisen på det valgte aktiv. 

For eksempel hvis du køber Bitcoin på Plus500, så kan du vælge at tro på at prisen falder eller stiger. Alt efter hvad du vælger, så skal du sælge når kursen er blevet den værdi du forventede. 

Ved CFD handel er dine handler oftest gearede, som nærmest er grundlaget for CFD handel og også det, der gør det komplekst og af den grund er et værktøj for mere erfarne investorer. Når du ikke lægger hele det investerede beløb er der tale om gearing, fordi du investerer mere end du rent faktisk betaler din handelsplatform / broker. 

Som bruger skal man blot være opmærksom på at det er mere volatilt og selvfølgelig forbundet med større risiko, når man ikke selv lægger hele beløbet. Derfor skal du også tænke dig om inden du begynder med CFD handel.Sådan opretter du en konto

Vi har lavet en guide så du hurtigt kan komme i gang med at investere i kryptovalutaer gennem CFD-handel med Plus500. Du har måske allerede læst at platformen er fantastisk til formålet og er blevet meget populær. 

Plus500

plus500 logo

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Køb og salg som CFD
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Opret en konto

Så snart du har besluttet dig for at oprette dig på Plus500 skal du først og fremmest have en konto. Det er virkelig nemt og så er det ovenikøbet helt gratis at oprette dig! 

For at gøre det skal du klikke dig ind på Plus500 og klikke på enten “Begynd at handle nu” eller “Prøv gratis Demo”. 

Du kan oprette dig ved at registrere dig via email eller din Facebook eller Google account. Derefter skal du bekræfte dig selv og besvare par spørgsmål om dit niveau af viden, før du kan indbetale penge. Det er helt normale procedurer for platforme som denne og beskytter dig mod unødig risiko. 

Screenshot 2020-11-20 at 11.15.32

Herefter kommer du ind på din konto hvor du skal bekræfte din identitet for at logge ind. 

Når du har gjort det, der du klar til at indsætte penge på din konto til at handle for. 

Gå til menupunktet for at indsætte penge. 

Indsæt penge på din konto

Plus500 tilbyder forskellige betalingstjenesteudbydere, der gør det nemt for nye og eksisterende brugere at vælge deres favorit metode. Man er forkælet med så mange valg! 

Screenshot 2020-11-20 at 11.13.17

Klik på “Indbetaling” og indsæt penge gennem den metode du foretrækker og så er du faktisk klar til at komme i gang med at handle kryptovaluta og Bitcoin! 

Sådan køber du kryptovalutaer

Nu har du indsat penge og har en aktiv konto på Plus500! Det er fantastisk og nu er du klar til at investere og muligvis tjene mange penge på at købe Bitcoin! 

Det er kun indirekte handel, der understøttes gennem CFD handel og du køber altså ikke det underliggende aktiv. Det er kun et væddemål på kursen. 

Men det er meget nemt at købe kryptovaluta – noget der er fantastisk for investorer, netop fordi det ikke er teknisk eller svært at forstå som får nogle år tilbage. I dag er det bare nemt og lige til at investere i kryptovaluta, specielt gennem Plus500.

Find din kryptovaluta

Du finder din kryptovaluta ved at søge på Plus500 Bitcoin i søgefeltet som du nemt finder i den øverste menubar. Helt vildt intuitivt og nemt – noget der virkelig går igen på platformen. 

 

Klik på Bitcoin, så åbnes der et vindue i højre side, hvor du kan se alle informationer du skal bruge for at købe Bitcoin.

Sælg og køb Bitcoin

When you trade these CFDs, which stand for “Contract of Difference”, you make a kind of bet on the future price. That is, you do not buy the shares in the cryptocurrency, but instead decide how many shares you want to invest. 

In this way, the investor only needs a fraction of the actual investment amount, but the opportunities and risks also increase correspondingly. But a relatively high leverage of up to 1:20 combined with high volatility in cryptocurrency in general there is a significantly greater chance of winning. 

You can either click on “Buy” or “Sell” depending on whether you want to short or not. 

 

Screenshot 2020-11-20 at 11.34.10
Screenshot 2020-11-20 at 11.55.18

Extremely easy and then you can choose how many contracts you want to buy or sell.

Plus500 gebyr og investeringsmuligheder

Plus500 tager ingen gebyrer for oprettelse og selve depotet og heller ikke når du skal udbetale dine penge. De tager kun et minimum deposit på enten €100 eller €500 ved bankoverførsel. 

Det specielle og postive ved platformen er, at de primært tjener sine penge på baggrund af købs- og salgsspændet. Det betyder derfor også du ikke betaler kurtage når du åbner eller lukker dine positioner. Der er dog nogle gebyrer ud over spændet som du skal være opmærksom på, som eksempelvis såkaldte “Overnight fees” og gebyrer for inaktivitet. 

Position 

Gebyrer 

Køb og sælg spreads 

Dette er transaktionsafhængig 

Kryptovalutaer 

Der er et spread, som er afhængigt af transaktion 

“Overnight fees” 

Op  til 0,5% af det realiserede tab eller overskud 

Garanteret stop ordre 

Også transaktions afhængig 

Inaktivitetsgebyrer 

Op til 10 USD / EUR pr. Måned 

Det, der er vigtigt at bide mærke i, er at der ikke er nogen “minimumskurtage”, som der er på mange andre platforme. Du betaler altså kun et spread, der er afhængigt at transaktionen og som du altid kan se inden du gennemfører din handel. På den måde kan du altid holde øje med, hvad du betaler i spread når du åbner og lukker din position. 

Du har altså ingen ekstra gebyrer eller afgift, der skal betales ud over transaktionen. 

Som vi også har vist kort i skemaet ovenfor er der nogle gebyrer, der kan forekomme, som vi vil forklare her. 

Type gebyr 

Forklaring 

“Overnight fees” / Gebyrer natten over 

Hvis du lader en position stå åben efter en bestemt periode, enten tilføjes eller trækkes et daggebyr, som trækkes fra brugerens konto. Den underliggende procentdel er variabel på daglig basis. 

Gebyr for valutaomregning 

Som med mange andre platforme opkræver Plus500 også et konverteringsgebyr for konvertering af en anden valuta end den, der er angivet på kontoen. Dette gebyr kan være op til 0,5% af det realiserede overskud eller tab. 

Gebyr for inaktivitet 

Har du ikke logget ind på platformen i en periode på minium 3 måneder, bliver dette gebyr gældende. Gebyrets størrelse er 10 USD og kan kun trækkes tilbage, hvis der er kredit på kontoen og kun indtil der ikke er nogen kredit tilbage. 

 

Erfaring med Plus500

Hvis du er på udkig efter egnede handelsplatforme, vil du uundgåeligt støde på CFD-udbyderen Plus500 efter meget kort tid. Mægleren er repræsenteret i over 60 lande, og platformen er nu tilgængelig på 32 sprog. 

Virksomheden har hovedkontor i Haifa, Israel og med datterselskabet Plus500 Ltd er det børsnoteret og handles på børsen i London for børsnoterede selskaber. Der er over 2000 finansielle instrumenter til rådighed for investorer til handel på Plus500. 

Men er det virkelig så let at handle med Bitcoin og andre kryptovalutaer? Coinbox har påtaget sig disse spørgsmål og har udført en grundlæggende test. 

Daytrading platform

Plus500 er den perfekte daytrading platform til at trade kryptovaluta! Men mange værktøjer til teknisk analyse, mulighed for shorting og gearing, er platformen virkelig gearet til at kunne tilbyde et rigtig godt produkt til dig, der vil daytrade. 

Platformen er fantastisk til at shorte så du tjener penge både når kryptovalutaerne falder og stiger. Derudover har du mange muligheder for at trade andre forskellige finansielle instrumenter som giver mange daytradere mulighed for nemt at kunne trade mange forskellige produkter. Det er noget vi ved mange investorer sætter stor pris på og hvorfor platformen blandt andet er blevet  så populær blandt investorer og daytradere verden over! Det er altså en helt fantastisk platform til at daytrade og tjene penge dagligt!

God i tider hvor Bitcoin falder

Plus500 er ekstremt god i tider, hvor Bitcoin falder. Ligesom at Bitcoin og de andre kryptovalutaer, kan stige med ekstrem hast og fart, kan de falde ligeså hurtigt. Det er det, der gør det både sjovt og spændende ved at investere i kryptovalutaer – og her er Plus500 altså bare god! For du kan nemlig shorte Bitcoin i disse perioder – og du har således mulighed for både at tjene penge når Bitcoin stiger og falder!  

Så vil du gerne tjene penge både når markedet går op og går ned, ja, så er Plus500 altså helt idéel og fantastisk til shorting. Det er samtidig meget let at gøre og ligetil for dig som investor. Ulempen ved hodl på platformen

Som vi allerede har været lidt inde på, er der nogle gebyrer forbundet med at holde sine positioner eksempelvis natten over – eller være helt inaktiv i en længere periode. Det er en ulempe for investorer, hvis man investerer i kryptovaluta. 

For nogle år siden kom udtrykket “HODL” til på grund af en taste eller stavefejl af ordet “HOLD”, der refererede til “Køb-og-hold” strategien i kontekst til Bitcoin og andre kryptovalutaer. 

Er det også den strategi du følger, kan det være en udfordring på Plus500, fordi du netop betaler gebyrer for at holde. Så vurderingen er nok også, at Plus500 egner sig bedre for daytraders og aktive traders, end investorer, der ønsker at købe Bitcoin og kryptovaluta og holde dem i lang tid. 

Brugervenlighed på Plus500

For at selv at kunne vurdere en ukendt handelsplatform, henvender mange investorer sig til såkaldte brugeroplevelsesplatforme. På disse platforme giver tidligere og nuværende brugere, deres mening til kende og beskriver deres oplevelser. Søger man efter oplevelser på Plus500 er de meget vellykkede. 

App’en til mobile enheder vurderes begge med over fire ud af fem mulige point og har over 70.000 anmeldelser. De fleste brugere synes at være overbeviste om platformen og programmerne bag den.  

Det er selvfølgelig uundgåeligt at der også er negative anmeldelser, da mange investorer oplever store tab, da det er volatile markeder vi handler med. Markedet betragtes meget spekulativt at samme grund. Derfor er denne type handel også kun for erfarne investorer. 

Det der gælder for alle platforme er også at de oftest skal bevise, at større udbetalinger ikke bruges til hvidvaskning af penge og at pengene overføres tilbage til den person, der foretager indbetalingen. Her er det klart bedst for enhver ny investor at få en idé om platformen for sig og se nærmere på, hvordan det fungerer – for selv bedst at kunne vurdere om platformen er god.

Teknisk analyse

Plus500 er helt fantastisk til teknisk analyse, som er vigtigt når du investerer ofte og måske daytrader. Plus500 har en række værktøjer til teknisk analyse. Det er derfor også godt for nybegyndere, der gerne vil i gang med CFD handel og daytrading. Her er platformen helt oplagt. 

Det er nemt og ligetil. Der hvor du vælger dine instrumenter, kan du se kursen på det valgte finansielle instrument og samtidig vælge mellem en række værktøjer til teknisk analyse – det er vigtigt både for den erfarne investor og nybegynderen. For nybegynderne giver det bedre og bedre mening, når man kommer i gang og lærer begreberne at kende. Det er noget vi vægter meget højt ved platformen, der gør den helt fantastisk!

Demo konto

Udover teknisk analyse tilbyder Plus500 en gratis og ubegrænset demo konto for alle investorer. Udstyret med en virtuel startkapital på €4.000, er der kapital nok til at gøre dig bekendt med platformen og handle med CFD’er. 

Det er en selvfølge at du ikke skal overføre egne penge til en test konto, da du kun handler på demo kontoen til træningsformål og med virtuelle penge. 

Alt du behøver for at tilmelde dig demo portalen er en gyldig e-mail og en adgangskode du opretter.

Umiddelbart derefter får du adgang og kan begynde at handle og gøre dig bekendt med CFD’ernes verden på Plus500.App

Takket være Plus500’s app, er det blevet tilgængeligt at handle CFD’er uanset hvor i verden du er, når som helst. Den er både tilgængelig på Android og iOS. 

Med en vurdering på 4,2 stjerner rangerer appen 3393 i AppStore og annoncerer med et klart design og fuld funktionalitet. 

Alt du kan gøre på desktop er også muligt via app’en – meget let og simpelt. Registreringen er tilmed også let gennem dit valgte log-in eller Facebook eller Google. 

Demokontoen og kontoen med rigtige penge kan begge bruges på Plus500 appen. Alle priser vises i realtid og aktiv CFD-handel er også muligt. Stop loss funktion

Noget vi finder ekstrem godt ved platformen er at den tilbyder såkaldte personlige alarmer, som er fuldstændig gratis for alle brugere og kan frit benyttes. Alarmerne er tilgængelige på alle slutenheder og kan meget let indstilles. 

Noget vi særligt lægger mærke til er “Stop loss” funktionen. Her kan du forsikre dig selv mod store tab, ved at fortælle Plus500, hvornår platformen automatisk skal sælge dit aktiv, hvis kursen falder til et bestemt niveau. Så slipper du for selv at skulle holde 100% øje og du kan sikre dig mod ekstrem dyre tab. 

Derudover har du også muligheder for at sætte forskellige alarmer op, så Plus500 alarmerer dig ved hjælp af notifikationer. Det kan være du vil sætte en alarm baseret på når dit aktiv når en bestemt pris, hastighedsændringer (på timebasis eller dagligt) eller forhandlernes meninger. 

Du indstiller den ønskede pris for en aktie eller kryptovaluta på forhånd og modtager derefter en push meddelelse, så snart den tilsvarende værdi er nået. 

En anden mulighed for en alarm er den procentvise stigning eller fald i en pris siden det sidste login på platformen. Du kan finde mange flere detaljerede informationer om dette direkte på Plus500 under menupunktet “Handel” og derefter “Alarmer”.

Plus500 vs etoro

Mange investorer gør sig overvejelser mellem Plus500 og eToro, fordi begge platformen tilbyder handel via CFD og begge er blevet ekstremt populære i de senere år. Men hvad er forskellene egentligt – og hvilken af de to platforme er i virkeligheden bedst? 

Nu har du allerede læst en masse om Plus500 og kender til fordelen og ulemperne, men måske er eToro ny for dig. Men det der grundlæggende er den største forskel er, at du også kan eje din kryptovalutaer på eToro. 

Du har nemlig alle de samme muligheder som på Plus500 – og endda endnu flere muligheder – og så kan du vælge mellem CFD handel eller eje dine kryptovaluta selv. Derfor vurderer vi også eToro til at være en bedre platform, netop fordi du selv kan vælge. 

Begge platforme er helt fantastiske og giver dig som investor et utal af forskellige muligheder for at tjene penge og blive endnu bedre til at investere. 

Vil du kigge på eToro platformen har vi også lavet en hel artikel til platformen her og så du kan vurdere, hvilken platform, der er den allerbedste for dig at handle med kryptovalutaer på.  

Sådan noget som eToro og Plus500 Trustpilot, kan også være et punkt at sammenligne på. For begge platforme har en forholdsvis dårlig score, hvilket er meget naturligt når det handler om folks penge, som de derfor også kan miste. Der er flere, der bliver bekymrede for om “Er Plus500 svindel”? Men i virkeligheden er de begge gode platforme, som du kan være sikker på at handle på. 

Plus500

plus500 logo

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Køb og salg som CFD
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er mindstebeløbet på Plus500?

Minimumsindbetalingsbeløbet på Plus500 er på €100 eller €500 ved bankoverførsel. 

Hvordan køber jeg Bitcoin på Plus500?

Det er meget nemt, du skal oprette dig på platformen og søge på Bitcoin og købe.

[Du kan se vores guide til at købe Bitcoin]

Har Plus500 en Bitcoin Wallet?

Nej.

Hvorfor har Plus500 dårlige anmeldelser på Trustpilot?

Mange investorer oplever naturligvis store økonomiske tab på alle platforme og derfor også på Plus500. Nogle investorer giver skylden til Plus500. 

Hvad koster det at købe Bitcoin på Plus500?

Du betaler ingen kurtage, men et spread når du køber Bitcoin på Plus500. Du kan altid se dit spread på platformen inden du gennemfører dit køb.

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen