Det er nemt at komme i gang med at investere i kryptovaluta på en handelsplatform som Plus500. Den er skabt til, at du kan investere i en række forskellige instrumenter gennem CFD’er, men her vil vi fokusere på, hvordan du kan benytte den til at investere i kryptovaluta, og om den er et godt valg til netop dette.

Når du har læst denne guide, skulle du være 100% klædt på til at benytte Plus500. Vi har valgt at lave en udførlig guide med masser af billeder, så du på den måde hurtig kan benytte platformen. Om du så benytter den til kun at investere i kryptovalutaer, eller også i alle mulige andre instrumenter er op til dig. Målet med vores guide er at gøre det simpelt for dig, så du kan bekymre dig om dine investeringer i kryptovalutaer fremfor alt det tekniske.

Anmeldelse af Plus500 er opdelt i en række titler, så du altid kan finde det punkt, du er interesserede i, eller du kan læse hele anmeldelsen fra start til slut.

Sådan opretter du en konto på Plus500

Vi har valgt at starte med dette punkt, fordi det gør det lettere for dig at forstå resten af anmeldelsen. Det er rart at være logget ind, når du læser alle de andre punkter. Hvis du gerne vil vide, hvem de er først, kan du starte med at læse afsnittet “Hvem er Plus500,” men det er mere et informativt punkt, hvor det giver mening at komme ind, så du kan se, hvordan platformen fungerer. For selvom vi har billeder i denne anmeldelse, så bliver det lettere for dig at følge med, hvis du allerede har oprettet en konto. Først klikker du på knappen herunder, og så følger du billederne i denne oprettelsesguide.

Tryk på “Begynd at handle.”

Her starter du, når du vil oprette en konto hos Plus500.
I øverste højre hjørne opretter du en konto for at komme i gang.

Nu du har trykket på knappen ovenover, ender du på Plus500’s forside. Her kan du læse mere om dem, og du har mulighed for at logge ind, hvis du allerede har en eksisterende konto. For at komme i gang med at oprette din konto, klikker du på “Begynd at handle,” som du finder øverst i højre hjørne.

Klik på “Rigtige penge.”

Her opretter du en konto på Plus500 med rigtige penge.
På Plus500 kan du vælge en rigtig konto eller en demokonto.

For at komme i gang med at handle med kryptovalutaer skal du have en konto, hvor du handler med “Rigtige penge,” som der står til venstre på billedet. Deres demo-indstilling giver dig mulighed for at teste deres platform, og det er let at skifte mellem deres aktive konto og deres testkonto.

Når du klikker på “Rigtige Penge,” kan du oprette din konto.

Opret din konto

Sådan opretter du en konto på Plus500, nemt og hurtigt.
Nu har du nogle forskellige muligheder, når du skal oprette din Plus500 konto.

Nu skriver du din e-mail og nye adgangskode, og så kan du logge ind i Plus500. Du burde se en liste, ligesom den herunder, når du logger ind.

Her er du logget ind hos Plus500s kontrolpanel.
I venstre side kan du vælge “Kryptovalutaer.”

Nu har du mulighed for at vælge, hvad du gerne vil investere i ude i venstre side. Her finder du punktet “Krypto,” hvor der står “Kryptovalutaer.” Når du trykker her, får du en liste over alle de kryptovalutaer, som du kan handle med hos Plus500. Det dette indlæg blev skrevet var det Bitcoin, Ethereum, Litecoin, NEO, Ripple, IOTA, Monero, Stellar, Bitcoin Cash, Cardano og Tron.

Hvem er plus500?

Som vi nævnte i starten af dette indlæg, så er Plus500 en virksomhed fra Israel. De blev startet i 2008 af seks færdiguddannede fra Technion – Israel Institute of Technology. Det er imponerende, hvad de har opnået på bare ti år. I 2018 havde de en omsætning på 720.4 millioner dollars, hvoraf en stor del af dette var overskud. Du køber alle kryptovalutaer som CFD’er, hvilket betyder, at Plus500 og køber indgår en aftale om, at I begge respekterer en given pris. Dvs. rent teknisk ejer du ikke din kryptovaluta, men da kontrakten stadigvæk følger prisudviklingen på den valgte kryptovaluta, vil det føles som det samme på platformen.

Derfor er Plus500 et godt valg, hvis du er en aktiv investor eller daytrader, som foretager mange handler, for CFD’er gør, at en handel ofte ville være billigere i forhold til banken.

De startede kun med at have en windows version, men fordi de i dag er gået over til en webbaseret løsnin, har alle mulighed for at investere uanset styresystem. Samtidig har de både en app til tablet og mobil, hvor det er ligeså let at købe kryptovalutaer. I denne anmeldelse vil vi fokusere mere på, hvad dine muligheder er på Plus500, når du handler med kryptovalutaer. Hvis du vil vide mere om dem, vil vi anbefale, at du læse mere på deres hjemmeside. Du trykker på deres menu, hvor der står “Firma” og så “Om os.”

80,6% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Hvordan overfører jeg penge til min konto?

For at kunne handle med kryptovalutaer på deres platform, skal du selvfølgelig have penge på den. Det er let at gøre, da de tilbyder mulighed for indbetaling via betalingskort, PayPal og bankoverførsel.

Du er let at indbetale penge på Plus500.
I venstre side klikker du på “Menu” og herefter vælger du “Indbetaling.”

Når du er logget ind på din Plus500 konto, klikker du på “Menu” i venstre side. Når får du en oversigt over dine muligheder, og her vælger du “Indbetaling.”

Hvis du ikke har udfyldt dine oplysninger, bliver du bedt om at gøre det, inden du kan komme videre. Du kan ikke overføre penge som 100% anonym på platformen. Det vil se ud, som på nedenstående billede.

Får du kan benytte din Plus500 konto, skal du først bekræfte den.
Her bekræfter du din konto.

Du skal både udfylde en række detaljer om dig selv, og så skal du svare på en række spørgsmål. Der er ingen guide til dette, da du skal svare ærligt på alle spørgsmål, så der er ikke et rigtigt eller forkert svar. Når du har bekræftet det hele, kan du overføre penge.

Du kan vælge en række forskellige indbetalingsmuligheder på Plus500.

Nu har du mulighed for at overføre penge via betalingskort, PayPal eller bankoverførsel. Hvis du benytter PayPal eller betalingskort, så er deres min. 1000 kr. og maks. er 300.000. Fordelen ved at benytte disse to muligheder til indbetaling er, at du får pengene med det samme på din konto. Så hvis du gerne vil i gang med at investere i CFD’er på kryptovaluta med det samme, er det helt klart din bedste mulighed.

Hvis du ønsker at indbetale via bankoverførsel, så er deres min. 2.500 kr. og maks. er 470.000 kr. Hvis du vælger denne metode, så skal pengene først overføres fra din bank til deres bank. Hvis du vælger denne metode, så sender de deres bankoplysninger via e-mail, så du kan komme videre. Når du har foretaget en bankoverførsel, kommer de automatisk ind på din Plus500 konto, når de modtager pengene fra din bank.

Hvordan handler jeg med kryptovalutaer på plus500?

Du kan handle med en kryptovaluta på få minutter, når du først har penge på din Plus500 konto. I første omgang vælger du den kryptovaluta, som du gerne vil handle med. Dette kan du enten gøre ved at søge efter en bestemt kryptovaluta oppe øverst, eller du kan vælge samtlige kryptovalutaer i oversigten til venstre, hvor der står “Kryptovalutaer.”

Her er en liste over samtlige kryptovalutaer på Plus500.
Fra Plus500: Her ser du et udsnit af nogle af de kryptovalutaer, som du finder på platformen.

Hvis du vælger en liste over samtlige kryptovalutaer, så kan du købe eller sælge dem herfra.

Sådan ser det ud, hvis du vælger køb til Bitcoin.

Når du vælger køb, vil der i højre side komme en mulighed for at købe. På ovenstående billede har vi valgt Bitcoin, som du nu har mulighed for at købe. Det vil se ud på samme måde, hvis du vælger at sælge.

Hvis du vil handle med kryptovalutaer hurtigt, så vælger du at købe eller sælge til den pris, som du får, når du trykker på en kryptovaluta. Men hvis du i stedet vil have en bedre pris, så kan du under både køb og sælg vælge der, hvor der står avanceret.

Sådan ser det ud, når du lægger en ordre på Plus500.

Hvis du lægger en ordre, så vælger du selv den pris, som du køber eller sælger til. Det er klart, at hvis du vælger denne metode, så er der ingen garanti for, at din handel går i gennem. Men det er en udbredt metode, hvis du er en aktiv investor, eller hvis du er daytrader, for her tjener du penge på at få den bedste aftale.

Du finder altid denne mulighed, når du går ind på en kryptovaluta, og vælger “Avanceret” under der, hvor der står køb eller sælg. Her vil det se ud på billedet, og nu kan du vælge den pris, du vil give eller have.

Det fungerer på samme måde, uanset hvilken kryptovaluta du vælger at handle med.

Hvordan udnytter jeg platformen til at handle med kryptovaluta?

Det helt simple på platformen er, at du kan købe og sælge uden de store problemer, som vi allerede har vist. Men som en aktiv kryptovaluta-investor er du måske interesseret i nogle af de værktøjer og grafer, som du har rådighed over på platformen. I dette anmeldelse baserer vi det på, hvad du har adgang til, når du benytter deres desktop version. Vi regner med, at det primært er denne, som mange benytter, når de skal analysere, hvad de skal gøre med deres kryptobeholdning.

Vores eksempler er her baseret på en testkonto. Det er nogle relative simple værktøjer, som vi her viser dig. Hvis du vil vide mere, vil vi anbefale dig, at du bruger tid derinde på din konto.

Hvis du investerer i andre ting end kryptovaluta, har du måske besluttet dig for, at kryptovaluta ikke må fylde mere end en vis procentdel af din samlede portefølje. Alle investorer går op i dette, om de er langsigtet, aktive investorer eller daytradere. Du finder denne mulighed, hvis du går til menuen i venstre side og vælger “Konto-snapshot.” Det giver dig en simpel oversigt over din konto.

Fra en Plus500 testkonto.

Som du kan se på billedet, har vi her på vores testkonto kun valgt at have kryptovalutaer. Du kan se de forskellige poster, det ville blive opdelt i, hvis du havde fordelt det mere ligeligt. I midten kan du her se din gearing. Hvis den f.eks. stod til 1:10 betød det, at hvis du havde investerede 1000 kr. selv, så ville du have for 10.000 kr. selv. Du skal altid være forsigtig, når du benytter denne mulighed, da der både er mulighed for store gevinster og store tab.

Det gode ved Plus500 er, at den er relativ brugervenlig, når det kommer til at være daytrader, hvor du automatisk kan sælge, når du rammer en vis gevinst og/eller sælger, når du rammer en given kurs. Det er en virkelig god funktion, hvis du handler ofte, og du hele tiden sælger og køber.

På billedet kan du se, hvordan det ser ud med Litecoin. Det vil være det samme ved andre kryptovalutaer og andre instrumenter på Plus500. I venstre side har vi taget deres graf med, fordi den let viser dig, hvordan det fungerer. I midten kan du se prisen, som du køber til. Denne ændrer sig løbende, da kryptovaluta ikke har fri. Nederst kan du se prisen, som du automatisk vil sælge til, hvis du accepterer at tabe penge. Dette er smart, for så er du sikker på, at du ikke mister mange penge på din handel. Øverst kan du se prisen, som du automatisk sælger til ved gevinst.

For den aktive investor er dette gode værktøjer, for så kan du tjene penge, mens du ikke bruger platformen, fremfor at du selv skal holde øje med, hvad der sker. Hvis du aktiv handler med kryptovalutaer, vil du ofte have investeret i flere af dem, og dermed har du ikke tænkt dig at beholde en kryptovaluta, som pludselig falder drastisk.

Herudover har du også lidt muligheder for at lave teknisk analyse og nogle tegnereskaber, som giver dig mulighed for at vurdere, om du skal investere. Vi har vedhæftet to billeder af det, så du kan se et lille udsnit af, hvad der kan lade sig gøre. Vi vil anbefale dig, at du opretter en konto og finder ud af, hvordan det virker. Desuden er det en god idé at studere, hvilke teknisk værktøjer der giver mening for dine investeringer. Du kan få gode råd på internettet og i bøger, men i sidste ende er det dit eget ansvar at foretage de rigtige analyser. Ved alle kryptovalutaer finder du disse værktøjer ved kursen i bunden af skærmen.

hvordan opgives skat på plus500?

Det er dit eget ansvar at opgive dine penge til SKAT. Hvis du vil være sikker på SKAT’s holdning, når det kommer til kryptovaluta, så skal du spørge dem, for vi kan ikke give råd om skat. Kryptovaluta blev tidligere ikke set på samme vilkår som en aktie, så derfor skal man ikke betale af kryptovalutaer, men da du på Plus500 ejer en CFD på en kryptovaluta, vil du nok skulle betale skat. Af samme grund plejer daytradere også at blive beskattet, da det er deres arbejde. Det er grunden til, at du altid skal benytte en revisor eller snakke med SKAT, hvis du vil vide, hvordan du skal forholde dig til CFD’er og kryptovalutaer. Pga. Plus500’s platform vil du skulle oplyse det til SKAT.

Det eneste vi kan sige er, at Plus500 ikke automatisk angiver noget til SKAT, og det er derfor dit eget ansvar at sørge for, at du overholder alle regler.

KAn jeg handle kryptovaluta på deres app?

Ja, de har både en app til mobil og tablet. Det er let og nemt at foretage investeringer i kryptovaluta på disse enheder. Enhederne kan primært bruges til at se din portefølje og handle med kryptovalutaer. Du kan sagtens sætte sælg ved gevinst og sælg ved tab på, når du køber via din mobil eller tablet. Så hvis du allerede har analyseret dine kryptovalutaer, og du godt ved, hvad du skal investere i, så er både app’en til tablet og til din mobil et godt valg. På den måde kan ordne mange af dine handler, mens du pendler. Der er mange, der benytter denne mulighed, for så kan de analysere markedet, inden de tager på job. På vej til dit arbejde kan du så foretage alle nødvendige investeringer.

App’en er også god at have på sin mobil, så du hurtigt kan tjekke din portefølje og generelt se, hvordan markedet klarer sig. Især med kryptovaluta er det vigtigt, fordi markedet er åbent 24/7. På den måde kan du altid se, hvordan dine investeringer i kryptovaluta klarer sig.

Er plus500 et godt valg til investering i kryptovaluta?

Generelt er det en god handelsplatform til kryptovaluta, fordi det er nemt at handle med de mest almindelige kryptovalutaer på markedet. Hvis du aldrig har investeret i kryptovaluta, er det også et godt sted at starte, fordi her kan du hurtigt handle. De fleste, der gerne vil i gang med at handle med kryptovaluta, vil typisk købe enten Ethereum eller Bitcoin og for de fleste vil vi anbefale, at du tilføjer begge til din portefølje.

Hvis du tror på teknologien bag kryptovalutaer og dermed også tror på kryptovalutaer i fremtiden, så er det en god idé at investerer i kryptovalutaer på Plus500.

På Plus 500 har du primært adgang til nogle af de største kryptovalutaer på markedet. Det skyldes primært, at hvis du ønsker at investere i de fleste kryptovalutaer, så er de bundet op på Bitcoins eller Ethereum, og derfor er sjældent meget handel på de helt små kryptovalutaer. Som kryptovaluta-markedet vokser vil der helt sikkert også komme flere på kryptovalutaer på en platform som Plus500.

Hvis du tror på kryptovaluta som fremtiden, vil det dog primært være nogle af de store, som du har lyst til at investere i. Når det kommer til mange af de andre kryptovalutaer er risikoen for stor, da det i sig selv er umuligt at afgøre, om der er et reelt team og forretning bag dem. Disse problemer har du ikke med de kryptovalutaer, som der handles på Plus500.

Så alle der vil i gang med at investere i kryptovaluta eller gøre det til en del af sin portefølje, kan trygt vælge Plus500. Det er især en god platform for investorer, som kun ønsker at en vis del af deres portefølje skal være kryptovaluta. Her er det rart, at du kan have det hele samlet på samme platform.

For kryptodaytradere har du også gode muligheder, fordi du nemt kan sætte sælg ved gevinst og sælg ved tab til. Kryptovaluta er et spændende aktiv for alle daytradere, fordi du kan handle dem 24/7. Her er en funktion, hvor du sælger til en bestemt pris ved tab eller gevinst en vigtig funktion. På andre platforme kan det virke uoverskueligt, hvordan du benytter samme funktion. På nogle handelsplatforme skal du ind og først sætte en pris for salg ved gevinst og så gøre det same for en pris for salg ved tab. På Plus500 kan du gøre det med det samme, at du handler med kryptovaluta. Du kan endda lægge en ordre med “Køb kun hvis kursen er” og samtidig sætte til, hvad du vil sælge til ved gevinst/tab. Dvs. at det kun bliver gældende, hvis du rent faktisk ender med at købe den kryptovaluta.

De har en fornuftig app til både table og mobil, så du kan handle kryptovaluta på farten. Især med kryptovaluta, som altid kan handles, er det vigtigt.

Vi vil både anbefale Plus500 til nybegyndere og til kyndige kryptovaluta-investorer. Især for en kryptovaluta-investor som tjener mange af sine penge på daytrading, er det en rigtig god platform, fordi det er så brugervenligt at oprette en ordre, hvor alt er gjort klart til salg.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?
Skriv din mening herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *