1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Om os

Mit mål er, at udbrede kendskabet til den digital valuta: bitcoin. I følge mig, er det bagvedliggende teknologi, blockchain, den største opfindelse siden internettet.

Alexander Leo-HansenEjer og stifter

Mit navn er Alexander Leo-Hansen og jeg er stifteren af Coinbox.dk. Til daglig studerer jeg økonomi ved Københavns Universitet, hvorved jeg har opnået særdeles godt kendskab til samfundsøkonomien og dets samspil med det politiske. Jeg fik for få år tilbage, øjnene op for en yderst interessant teknologi: Blockchain.

Bitcoin er en digital valuta baseret på blockchain. I modsætning til det normale banksystem, er alle transaktioner på blockchain tilgængelige for alle. De kan altså ikke manipuleres eller skjules – alle kan se dem. Dette er det fantastiske. Korruption vil på lang sigt forsvinde.

Mere end 2 milliarder mennesker har ikke en bankkonto – det kan de få med blockchain og bitcoin.

I Danmark er vi privilegeret. Vi har ret til en bankkonto. Det er gratis og det er nemt. Dette er ikke tilfældet for en stor del rundt omkring i verden. I nogle tilfælde kan de ikke få en bankkonto. I andre tilfælde koster det penge at få en bankkonto.

Coinbox.dk’s målsætninger er at udbrede kendskabet og adgangen til bitcoin. Vi bestræber os på at levere bitcoins til vores kunder.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, kan di altid benyttet kontaktformularen.