NEO kurs + prognose (NEO) [Live kurs på NEO]

Gode årsager til at købe NEO

 • Stor mulighed for at opnå kæmpe høje afkast på din investering. Prisen stiger – skynd dig at købe før det er for sent. 
 • Stor udfordrer til banksektoren – kan ændre måden penge og valuta fungerer på langt ude i fremtiden. 
 • NEO er decentralt 
 • En af de mest kendte kryptovalutaer i verden
 • Mange forventer prisen stiger til over $700 dollars i fremtiden! 
 • Skynd dig – Køb NEO I Dag
Køb NEO i dag
Køb NEO i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

NEO Kurs prognose

Overvejer du at investere i NEO, kan det vise sig at være en rigtig god idé at undersøge, hvordan prognosen ser ud. På den måde kan man finde ud af, om der er et godt potentiale for at opnå de utrolige afkast. Det er der bestemt mange, der mener er muligt med NEO – og det er ikke for sent at investere! 

Du kan undgå at gå glip af endnu flere prisstigninger og få del i de tårnhøje afkast hvis du skynder dig at investere nu. Prisen har nemlig udviklet sig helt vildt de seneste par måneder og det ser stadig meget lovende ud. 

Der er endda mange eksperter, der spår om at NEO kan blive ekstremt mange penge værd i fremtiden – og det taler virkelig for at komme i gang med at investere, nu! De tror nemlig på at der ligger et vildt stort potentiale og venter på nye og gamle investorer! 

Tidligere har man kigget på NEO og grundigt gennemgået, hvorfor netop NEO er så spændende i fremtiden. Så det er kun en utrolig god indikator for at det er rigtig godt at komme i gang med at investere – for det er slet ikke for sent endnu.

Endnu et punkt, der skriger på at man bør investere i NEO er at Corona stadig fortsætter med at hærge i verden og det gør verdensøkonomien usikker, og her er NEO et utrolig godt alternativ. Dette fordi NEO er decentralt styret og ikke er påvirkeligt af de samme ting som aktier er! 

NEO kurs 1 år

Det er altid ekstremt svært at give et præcist svar på, hvordan prisen på NEO ser ud om et år. Dette fordi kursen svinger så meget med stor hast og det betyder at der skal ske store fald og store stigninger inden for rigtig kort tid. 

Kigger vi generelt på kryptovaluta markedet er det tendensen for nærmest dem alle og derfor er det så svært at sige, hvordan det ser ud for lige netop NEO – men det må siges at se ekstremt positivt ud. 

Derimod kan vi kigge på prisens udvikling de seneste måneder, hvor det har set meget positivt ud for NEO. Prisen falder og stiger rigtig meget her og det giver gode muligheder for at tjene gode afkast løbende på at investere i NEO. 

Vi kan nemlig kun forestille os, at det vil fortsætte med at blive en rigtig lukrativ investering, at investere i NEO uanset om man vil tjene afkast løbende eller på lang sigt!

NEO kurs 5 år

Kigger man langsigtet på NEO, på prognosen for 5 år på NEO, er vi forbi det historiske år 2024, hvor den største kryptovaluta, Bitoin, vil blive halveret. Og det har enormt stor betydning for det bredere kryptovaluta marked. 

Dette fordi hele markedet i meget høj grad er præget af udviklingen på Bitcoin, herunder NEO. Halveringen betyder nemlig at udbuddet af Bitcoin falder og det får efterspørgslen til at stige. Og det er på netop den indflydelse, der kan være med til at få NEO til at stige helt vildt. Vi har set det før og tror ikke på det er for sent! Mange forventer NEO vil skyde vildt i vejret i fremtiden. 

Der er et begreb, der handler om at holde ved sin investering over lang tid frem for at sælge – og i kryptoverden hedder det nu “hodl”, som opstod ved en tastefejl, hvor nogle mente man ikke skulle sælge – og det er altså en strategi, der kan vise sig at blive utrolig stærk. 

Det har nemlig allerede vist sig at holde stik i mange tilfælde, hvor mange NEO investorer har tjent store summer. Og tror man på det bredere kryptomarked og teknologien, ja så er der altså store muligheder for at tjene enorme vilde afkast på sine NEO!

Hvor køber jeg NEO?

Langt de fleste investorer vælger en online platform at handle på, og det er vigtigt at finde en god og meget brugervenlig platform at købe NEO på – og gerne en platform som også passer til dig flere år ude i fremtiden. Der findes utrolig mange af disse platforme – faktisk flere end 200 online kryptovaluta platforme og det er langt den hurtigste måde at komme i gang med kryptovaluta handel på. Læs også vores artikel “Køb NEO.”

Et lille udvalg af disse platforme er ekstremt gode at handle på og lever op til meget høje krav, hvor det største antal er mere konservative og giver dig som bruger færre muligheder. 

Noget af det, vi lægger utrolig stor vægt på i vores bedømmelse, er platforme, der tilbyder en god og meget brugervenlig platform, hvor du har så mange forskellige handlemuligheder som muligt. For vælger du en platform, der er meget brugervenlig tager det ingen tid at komme i gang og det går meget hurtigt for dig at købe dine første NEO og derved få muligheden for at få del i de vilde afkast.

Det skal være så nemt, at det på ingen måde kræver, at du er teknisk! 

Nogle af de platforme vi især vil anbefale er eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du har mulighed for at se NEO live inden du køber. 

Køb NEO

Vi anbefaler eToro

Vi anbefaler på det stærkeste platformen eToro – det er en fuldstændig fantastisk platform, der er utrolig populær blandt alle dens brugere – især blandt folk, der handler med kryptovaluta. Vi har i hvert fald gennemtestet platformen og den viser sig at vinde på samtlige parametre vi har målt den på. Så den ligger altså helt i front sammenlignet med andre platforme. 

Noget af det første vi lagde mærke til ved platformen er udvalget af forskellige kryptovalutaer og så er platformen bare helt exceptionelt nem at komme i gang med – og det går super hurtigt at oprette sig og handle NEO.

Yderligere er det bare sindssygt nemt at investere på platformen, uanset om det er NEO, andre kryptovalutaer eller måske endda aktier, så kan du handle det på platformen og så er det fantastisk at samle det på én og samme platform. På den måde slipper du for at oprette dig på flere forskellige platforme, når du gerne vil udvide din portefølje ud over blot kryptovalutaer og NEO. 

Det er nemlig noget du ikke kan på alle platforme, hvor du ofte er begrænset til kun at kunne handle med kryptovalutaer – det kan blive en kæmpe stor udfordring, og det gør det kun sværere og træls når man vil investere i NEO. Med eToro er du sindssygt hurtigt og nemt i gang med at investere. 

Her kan du samtidig have en utrolig sikker wallet til at opbevare dine NEO, så det er helt trygt at opbevare NEO over lang tid. Det betyder at det i sidste ende bliver meget mere sikkert at beholde dine NEO over rigtig lang tid. 

For ikke at nævne, at eToro har et enormt godt navn i branchen, som får flere tusinde brugere til at strømme til, hver måned. 

Hvor længe bør jeg eje NEO?

Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål at stille sig selv – fordi det kan give utrolig god mening at både holde NEO rigtig længe og samtidig kan det være meget lukrativt at købe og sælge aktivt, ligesom daytraderen gør det.  

Overvejer du derimod at købe og holde over lang sigt – måske flere år – kan det gå hen og give et kæmpe afkast på dine penge. Kigger man på kursens historik, kan man se at man kunne have tjent utrolig mange penge, hvis man havde investeret for mange år tilbage. Det kan meget sandsynligt ske igen! Selvom man selvfølgelig kan opleve kursfald i perioder, ser tendensen positiv ud. 

Og det er netop både sving op og ned, der gør NEO rigtig sjov, hvis man overvejer at handle mere aktivt med denne spændende kryptovaluta. Her har man nemlig mulighed for at tjene både når prisen går op og ned. Så det er altså virkelig værd at overveje om man vil tjene gode afkast løbende! 

Det kommer naturligvis også an på, hvor dygtig du er til at trade og hvor meget du tror på kryptovaluta markedet over tid. Der er i hvert fald et helt utroligt potentiale for både markedet og for investorer til at tjene mange penge på at handle med NEO.

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er NEO kurs i dag?

NEO kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se NEO kurs her]
Hvad er NEO værd?

Værdien af NEO ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er NEO?

NEO er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg NEO i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe NEO på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen