Litecoin kurs + prognose (LTC) [Live kurs]

Gode årsager til at købe Litecoin

 • Du har mulighed for at opnå enormt høje afkast på din investering. Var du begyndt at trade for mange år siden havde du kunnet tjene vildt store afkast. Men det er ikke for sent. 
 • Stor udfordrer til banksektoren – kan ændre måden penge og valuta fungerer på langt ude i fremtiden. 
 • Litecoin er decentralt 
 • En af de mest udbredte kryptovalutaer i verden
 • Mange regner med en kurs på over $10.000 i fremtiden! 
 • Skynd dig – Køb Litecoin I Dag
Køb Litecoin i dag
Køb Litecoin i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

Litecoin Kurs prognose

Hvis man kigger på Litecoins kurs, er den steget med stor fart i slutningen af 2020 og det er fortsat ind i 2021 – den bliver altså ved! Undgå at gå glip af de potentielt kæmpestore afkast og kom i gang med at investere nu – kursen på Litecoin ser ekstremt lovende ud for fremtiden, både inden for kort og for lang sigt. 

Litecoin er måske endda godt på vej til at blive over 10.000 dollars værd! Det ser i hvert fald ekstremt lovende ud og vi kan se tendensen tyder på at Litecoin kurs grafen er godt på vej mod at blive virkelig mange penge værd! 

Tidligere har vi skrevet en hel masse om, hvorfor Litecoin har en virkelig spændende fremtid i vente og at man bestemt bør komme i gang med at investere! Mange investorer har tidligere tjent utrolige afkast på opsving i Litecoins kurs og det er bestemt ikke for sent at komme godt i gang med at investere! 

Rigtig mange krypto eksperter har været ude og sige, at de tror på, at der er et ekstremt stort potentiale ved at investere i Litecoin og at der er potentiale til, at Litecoin kan stige utrolig meget i værdi over de næste par år – og endda også på kort sigt.

Derudover er der rigtig mange, der er af den overbevisning at Litcoin kan blive en fantastisk god investering, så længe coronaen gør verdensøkonomien usikker og påvirker den negativt fordi diverse hjælpepakker ikke kan holde hånden under økonomien. Af samme grund tror vi på at prognosen ser utrolig positivt ud for Litecoin og endda mange af de andre kryptovalutaer verden over! Mange investorer vælger nemlig at handle Litecoin og kryptovalutaer i stedet og opnår på den måde fantastisk afkast på deres penge, selvom økonomien er meget usikker. 

Litecoin kurs 1 år

Litecoin er en af de meste kendte kryptovalutaer i verden og den fungerer på blockchain teknologien, der i modsætning til normale fiatvalutaer ikke er centralt styret og overvåget af centralbanker. Vi kan derfor tage et kig på, hvordan det ser ud for Litecoin kursen om bare ét enkelt år. 

Ligesom ved mange andre kryptovalutaer kan Litecoin kurs stige og falde med ekstrem hast. Derfor kan det være utrolig svært, at sige hvordan kursen ser ud om bare ét år. Men vi kan i hvert fald sige, at det ser utrolig positivt ud. 

Man kan nemlig nemt tage et godt kig på, hvordan kursen har set ud de seneste par måneder – måske endda år – hvor der har været store muligheder for at tjene utrolig gode penge på at trade med Litecoin. Vi kan kun forestille os, at det forbliver en god idé at trade Litecoin.  Dette specielt på grund af alt Litecoin står for – og fordi usikkerheden er så høj i den globale økonomi på grund af coronaen. 

Litecoin kurs 5 år

Ønsker man at se endnu mere langsigtet på prognosen for Litecoin, kan man kigge 5 år frem, hvor vi vil have passeret 2024, som netop er året, hvor den største kryptovaluta, Bitcoin, igen bliver halveret, som jo altså sker hvert fjerde år. Dette nævner vi fordi Bitcoin har ekstremt stor indflydelse på det bredere kryptovaluta marked, og derfor netop Litecoin. Efterspørgslen påvirkes altså af Bitcoin og vi tror på det vil påvirke den positivt om 5 år. 

Mange investorer tror nemlig også på såkaldt “hodl!” som er et udtryk for strategien om at holde og lade være med at sælge. Udtrykket blev til inden for krypto verden, ved en tastefejl – og nu bruger alle det, når det gælder om at holde ved og ikke sælge ud. 

Derfor tror vi også at det med stor sandsynlighed kan vise sig at være en god strategi, fordi vi tror at krypto markedet og Litecoin vil stige om 5 år og endnu længere ude i fremtiden. Udbuddet vil nemlig altid være faldende og det påvirker i høj grad efterspørgslen og vil give kursen en stigende tendens. Så hodl’er man sine Litecoin kan man forvente potentielt utrolige afkast ude i fremtiden.

Litecoin kurs

Hvor køber jeg Litecoin?

Det er blevet meget hurtigt og nemt at komme i gang med at købe Litecoin – stort set alle bruger en platform til at handle Litecoin og der findes selvfølgelig rigtig mange platforme til formålet – herunder nogle, der er meget brugervenlige og nemme at komme i gang med. Selvom man kan tro det kræver at man er teknisk er det slet ikke nødvendigt overhovedet. Flere platforme har nemlig gjort det utrolig brugervenligt og nemt at komme i gang med – uanset om du er erfaren eller nybegynder. Så slipper du for at sætte dig ind i noget, der er teknisk svært. 

På den måde kan du kan du meget nemt købe Litecoin online på platforme som eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du samtidig kan se Litecoin kursen live før du investerer. Læs også vores artikel: Køb Litecoin.

Køb Litecoin

Vi anbefaler eToro

Vores klare anbefaling falder klart på platformen eToro, hvor du netop har mulighed for at købe mange forskellige kryptovalutaer, herunder Litecoin, men samtidig også mange andre investeringsaktiver som eksempelvis aktier. Samtidig har du mulighed for at se Litecoin kurs live inden du handler og du kan endda se Litecoin kurs i dag så du altid er opdateret. 

Det der er godt ved eToro er du har vildt gode muligheder for nemt at samle alle investeringer på én og samme platforme, så du nemt kan handle Litecoin, men samtidig dine andre investeringsaktiver. På flere af de ældre og mere konservative platforme kan du kun handle med kryptovalutaer og ingen andre investeringsaktiver – og det gør det unægteligt kun mere besværligt for dig som investor at få overblik med alle dine investeringer, specielt når du har flere aktiver end blot én kryptovaluta. 

Derudover kan tilbyder de endda en wallet til dine Litecoin, så det blivet en langt mere sikker måde at opbevare dine Litecoin – specielt hvis du forestiller dig at beholde dem over lang tid. Det skaber en utrolig sikkerhed for dig som investor og samtidig har eToro et supergodt navn i branchen, som har betydet at et utal af brugere fra hele verden er strømmet til de seneste par år. Det gør platformen virkelig anbefaldelsesværdig. 

Selv har vi testet eToro meget i grundigt og kan derfor også helt klart sige, at det er en enormt nem platform at komme i gang med – endda selvom du er komplet nybegynder. Det er især fordi du har så mange forskellige muligheder for at indbetale penge og derudover har du mulighed for at investere via CFD handler, der kan hjælpe dig med at opnå et endnu højere afkast end nogensinde før. 

Hvor længe bør jeg eje Litecoin?

Det er utroligt svært at give et klart svar, da det er individuelt og fordi er mange fordele knyttet til både at daytrade Litecoin, men også til at beholde dem over lang tid. 

Hvis du vælger at købe og sælge ofte, som jo er det daytradere gør, er der potentiale til at opnå utrolig høje afkast løbende. Det kan nemlig være endnu sjovere at trade Litecoin, fordi prisen stiger og falder hele tiden og det er netop det, du som trader kan tjene mange på. Hvis du er rigtig dygtig til at trade og samtidig kan shorte, kan du både tjene penge på at kursen går både op og ned. 

Hvis du skal sammenligne daytrading med at købe og holde Litecoin i lang tid, kan man se på Litecoin kurs historisk og se at prisen er gået meget op over tid – og tendensen viser at det fortsætter – selvom om der kan komme fald ind i mellem. Derfor beviser det også, at det havde været en utrolig god investering, hvis man havde købt Litecoin for meget lang tid siden. Men det næstbedste tidspunkt er i nutiden, fordi der er så mange, der ser et stort potentiale. 

Og så kommer det jo selvfølgelig også an på, hvad du kan og hvor meget du selv tror på kryptovaluta markedet i fremtiden. Vi ser i hvert fald et meget stort potentiale i Litecoin og også alle de andre kryptovalutaer – for ikke at nævne alt det, de på sigt kan gøre i verden! 

=
LitecoinLitecoin
Sortér Efter

4 Udbydere, der matcher dine filtre

Betalingsmetoder

Funktioner

Brugervenlighed

Support

Gebyrer

1 eller bedre

Sikkerhed

1 eller bedre

Udvalg af coins

1 eller bedre

Bedømmelse

1 eller bedre
Anbefalet Mægler

Bedømmelse

til € 1000 du får
7.8260LTC
Hvad vi kan lide
 • Køb Bitcoin og andre kryptovalutaer
 • Du kan også købe aktier
 • ETF'er osv.
 • Gratis wallet og ejerskab af kryptoer
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationFor BegyndereWallet ServiceMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
7.8260 LTC

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
7.9035LTC
Hvad vi kan lide
 • Brugervenlig platform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Indskud fra 20 €
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
7.9035 LTC

CFD'er er komplekse instrumenter, og der er stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 73.81% af individuelle investorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at løbe en høj risiko for at miste dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
7.9350LTC
Hvad vi kan lide
 • Reguleret handelsplatform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Libertex erfaringer i mere end tyve år
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
For BegyndereMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
7.9350 LTC

75,3 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Litecoin kurs i dag?

Litecoin kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se Litecoin kurs her]
Hvad er Litecoin værd?

Værdien af Litecoin ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er Litecoin?

Litecoin er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg Litecoin i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe Litecoin på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen