Investering I Kryptovaluta

De sidste to år er det blevet populært at investere i kryptovaluta. Det skyldes, at der er stor fremtid i kryptovalutaer og det er blevet langt lettere at investere i dem. I dette indlæg vil vi forklare, hvorfor der er så stor fremtid i kryptovaluta, at de selv de store investeringshuse er begyndt at kigge mod kryptovalutaer. Vi viser dig også, hvordan du investerer i kryptovalutaer. Det har aldrig været lettere at investere i kryptovalutaer. Vi går en spændende tid i møde med en række nye tiltag inden for kryptovalutaer.

Du får også nogle råd til nogle af de kryptovalutaer, som du kan investere i og hvad du skal vide om dem. Vores mål er, at når du er færdig med dette indlæg, så har du helt styr på kryptovalutaer og du har fået svar på, hvorfor det stadigvæk er et godt tidspunkt at eje kryptovalutaer på.

Bitcoin
Bitcoin cash
EOS
Etherium
Litecoin
XRP

HVAD ER EN KRYPTOVALUTA?

Som navnet antyder er en kryptovaluta en digital valuta, som er baseret på Blockchain teknologien. Eneste undtagelse er IOTA, som vi skriver om længere nede i dette indlæg.

Uden Blockchain ville, undtagen IOTA, kryptovalutaer ikke findes. Derfor er det vigtigt at forstå Blockchain, hvis du vil forstå de mange kryptovalutaer.

Det skal siges, at du sagtens kan investere i kryptovalutaer, uden at du forstår Blockchain. For i dag er der mange kryptovalutaer, som skaffer penge til deres firma gennem kryptovaluta fremfor traditionelle kanaler.  Du kan læse mere om det i afsnittet: “Gode råd inden du investerer i kryptovalutaer.”

KOM IGANG MED KRYPTOVALUTA PÅ 5 MIN

 • Tilmeld dig hos eTORO. Klik her.
 • Vælg "Indbetal penge" I Menuen
 • Indbetalt med betalingskort. Min. er 200 USD.
 • Søg øverst efter den kryptovaluta du vil handle med.
 • Klik på Handl.
 • Vælg beløb og klik Åbn handel.
 • Nu har du investeret i en kryptovaluta.

SÆLG OG KØB KRYPTOVALUTAER – SÅDAN GØR DU

Der er mange forskellige kryptovalutaer, som du kan vælge at investere i. Der er forskelligt formål med kryptovalutaerne og mange af dem er mere virksomheder end de er en decideret valuta. I denne artikel kommer vi primært ind på de største kryptovalutaer, som du kan vælge at investere i.

Men først vil vi vise dig, hvordan du nemt og hurtigt kan investere i kryptovalutaer gennem en online handelsplatform. Hvad du sidenhen vælger at investere i er op til dig. Du kunne også vælge at købe din kryptovaluta direkte på en børs og selv opbevare dem, men det øger risikoen for at du mister alle dine penge samtidig med at det ikke er muligt at tjene penge når markedet går ned. 

Derfor kan du komme i gang med det samme på eToro og eje dine kryptovalutaer.

SÆLG OG KØB KRYPTOVALUTAER PÅ ETORO

Det er nemt og hurtigt at investere i kryptovaluta på eToro. For at følge denne guide skal du starte med at oprette en konto. Opret en konto ved at klikke her.

Herefter logger du ind på din eToro konto.

Når du lige logger ind, vil den altid stå på din overvågningsliste. Dette kan du ændre senere hen. På billedet kan du se, at jeg har oprettet en kryptovaluta overvågningsliste, så jeg bedre kan følge med i udviklingen på kryptovalutaer. Du behøver ikke at have denne liste for at investere i kryptovalutaer. Du kan endda have en overvågningsliste, hvor du også har aktier, da du har mulighed for at investere i mange instrumenter på deres platform.

SØG EFTER BITCOIN

Hvis du allerede ved, hvad du gerne vil investere i, så er det lettest at søge efter det. Her har jeg søgt efter Bitcoin (BTC) og så får du følgende liste.

Her klikker du bare på Bitcoin, så kommer du ind på den side, hvor du kan handle med Bitcoin. På samme måde kan du gøre, hvis du hellere vil investere i en anden kryptovaluta.

Hvis du ikke ved, hvad du gerne vil investere i, kan du klikke på “Handelsmarkeder” og øverst vælger du “Krypto.” Så får du en liste over de kryptovalutaer, som du kan købe på platformen.

KLIK PÅ HANDL

Når du lige logger ind, vil den altid stå på din overvågningsliste. Dette kan du ændre senere hen. På billedet kan du se, at jeg har oprettet en kryptovaluta overvågningsliste, så jeg bedre kan følge med i udviklingen på kryptovalutaer. 

Du behøver ikke at have denne liste for at investere i kryptovalutaer. Du kan endda have en overvågningsliste, hvor du også har aktier, da du har mulighed for at investere i mange instrumenter på deres platform.

AFGØR HVAD DU VIL HANDLE FOR

Nu har du mulighed for at klikke på handl på eToros hjemmeside under Bitcoin. Det fungerer på samme måde med alle andre kryptovalutaer.

Nu vælger du beløb og herefter har du købt Bitcoins. Som du kan se, så skriver du, at du er ved at foregage en rigtig handel med kryptovaluta. Det betyder, at denne handel gør, at du ejer Bitcoin, som du kan flytte over til en wallet. Så du kan benytte eToro, hvis du gerne vil eje selve Bitcoins.

Hvis du derimod foretager en gearet handel ved at klikke på der, hvor der står “X2,” så ejer du ikke nogle Bitcoins. På samme måde indgår du også en CFD-handel, hvis du vælger knappen “Sælg,” uden at du allerede har købt nogle Bitcoins. Det er også det, som man kalder short indenfor aktiehandel. Dvs. hvis kursen falder, så tjener du penge. Hvis den stiger taber du penge. I dette tilfælde ejer du ingen Bitcoins, da der udelukkende er tale om en handel mellem dig og eToro.

Det tager ikke meget mere end 5 minutter at købe kryptovalutaer på eToro.

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Ejerskab over krypto
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

INVESTERINGSMULIGHEDER I FREMTIDEN

 

Over det seneste år er flere begyndt at tilføje kryptovalutaer til deres investeringsportefølje. Det startede med, at kryptovalutaer eksploderede og det fik mange til at råbe, at der var tale om en boble. Det er da også sandt, at kryptovalutaer steg voldsomt og faldt markant et par måneder efter, men de forsvandt ikke og de stadigvæk meget mere værd, end det som de steg fra. Der er også metoder hvorpå du kan tjene penge når kryptovaluta falder, det kunne f.eks. være Bitcoin Code som vi har anmeldt her.

Meget tyder på at det var tilgængeligheden og håbet om at tjene mange penge, der fik mange til at investere og dermed kursen til at stige. Grunden til at kryptovalutaer ikke faldt mere, end de trods alt gjort, så er det, fordi potentiellet stadigvæk er stort og der kommer hele tiden nye handelsplatforme, hvor du får adgang til at købe kryptovalutaer.

Her vil vi gennemgå nogle af de investeringsmuligheder, som du både har nu, og som du vil få flere af i fremtiden.

DET GIVER VIRKSOMHEDER EN NY MÅDE AT SKAFFE KAPITAL PÅ

Mange virksomeheder der har valgt at være på blockchain, har nok ikke særlig meget grund til det. Inden for alle industrier er der nogen, som siger, at deres kryptovaluta vil være valutaen for denne branche. Men hvis du skal til tandlægen, er der ikke meget grund til, at du skal betale i en anden valuta i dit lands valuta.

Vi har taget punktet med, fordi denne metode allerede nu bliver brugt at virksomheder til at skaffe kapital udenom de traditionelller kilder. Det er en demokratisering af kapital, fordi tidligere havde du ingen mulighed for at investere i Uber eller Netflix, før de kom på børsen.

Fremtidens virksomheder kan vælge at skaffe kapital ved at skabe en kryptovaluta. Her minder en ICO om en IPO, men fordelen er, at en ICO sker med det samme, at virksomheden skal bruge penge, hvor en IPO sker mange år ud i fremtiden.

Lige nu betaler du ofte overpris for ICO, fordi ingen ved, hvad virksomhederne er værd, så alle håber på, at de investerer i fremtidens Facebook.

Du har dog mulighed for at læse whitepapers, men de er ofte baseret på håb og drømme fremfor at være særlig konkrete. Hvis du skal tjene penge på denne måde, vil jeg anbefale dig, at du går udenom nye kryptovalutaer og i stedet kigger på virksomheder, som begynder at tjene penge, så du kan analysere på lige vilkår med andre virksomheder.

Det gode er, at hvis vi i stigende grad ser virksomeheder benytte denne mulighed i fremtiden, så vil der højst sandsynlig også ske en prisstigning på Bitcoin, da den stadigvæk er ens vej ind i krypto-verden.

TJEN PENGE I BÅDE OP- OG NEDTURE

Mange investorer holdt sig tidligere væk fra at investere i kryptovalutaer, fordi de kun kunne tjene penge, hvis kursen steg. For en daytrader eller en aktiv investor er det ikke særlig interessant, da de går efter at tjene et højt afkast hvert år. Nogle gange tjener man  det højeste afkast ved at vædde mod markedet.

På eToro og en række andre handelsplatforme kan man endelig shorte (sælge)  kryptovalutaer. Dvs. hvis du tror, at prisen på Bitcoin vil falde, så har du mulighed for at shorte (kaldes sælge på eToro). Hvis prisen på en Bitcoin falder, tjener du penge. Hvis den stiger, taber du penge.

Det giver dig langt mere fleksibilitet i dine aktive investeringer. Det gør også at flere investorer i dag kigger mod kryptovalutaer. De ser det ikke som en dårlig ting at kursen kan svinge så meget, for det giver gode muligheder for at tjene penge både, når prisen på en kryptovaluta bevæger sig op eller ned.

Det øger den generelle efterspørgsel, da køb ofte foregår ved, at man rent faktisk køber kryptovalutaer, så selv CFD-handler får flere til at handle med kryptovalutaer.

En CFD-handel er en kontakt mellem dig og handelsplatformen om, at I accepterer at følge den underliggende pris på kryptovalutaen. For det er klart, at du ikke kan sælge en kryptovaluta, som du ikke ejer.

Hvis du kan se et mønster i kursen på kryptovalutaer, så er der gode penge at tjene ved at handle udfra CFD.

FØRSTE SKRIDT TIL DIGITAL ASSETS (DIGITALE AKTIVER)

Siden Ethereum blev skabt, er der blevet talt meget om smart contracts. Det er et kæmpe potentielle, som gør, at mange aktiver, værdipapier, skøder osv. kan komme op på Blockchain i fremtiden. Det er smart, fordi det er et langt billigere system og ikke kræver en centralstyret organisation, som kan blive hacket.

Hvis du køber en bolig i Danmark, så er skøde osv. i dag digitalt. I fremtiden kan man forestille sig, at det kommer over på Blockchain, og det vil gøre det ekstrem billigt at flytte et skøde fra Køber til Sælger, uden at der skal bruges en masse penge på advokater og bureaukrati. Det skal siges, at digitalisering allerede gjorde det billigere, så Blockchain er blot en udvikling i samme retning.

Mange tror på, at man i fremtiden kan købe alle aktiver på denne måde. Så hvis du køber aktier i Facebook, behøver du ikke længere dyre depoter og kurtage, fordi handel vil foregå nemt og simpelt.

Første skridt på vejen til dette kan være en platform som eToroX. Pt. er den en børs, hvor du kan handle en række forskellige kryptovalutaer mod hinanden. Men du kan også handle disse kryptovalutaer med en række fiat valutaer. De har også inkluderet guld og sølv på eToroX, som man pt. kun kan handle med dollars i. Men det er nok bare et spørgsmål om tid, før du kan købe guld for bitcoins eller sælge Litecoin og modtage guld.

eToroX er en stor satsning med handel af digital assets. Vi kender det allerede fra Forex trading, hvor markedet handler digitalt med valuta, så værdien er bundet op på en valuta mod en anden. På samme måde kommer det til at fungere med kryptovalutaer.

Det er blot endnu et tiltag, som får efterspørgslen på kryptovalutaer til at stige.

DIGITALT GULD

Grundlæggeren af Litecoin udtalte på et tidspunkt, at han ser Bitcoin for digitalt guld og Litecoin for digitalt sølv. På den måde kan Bitcoin og Litecoin blive din adgang til hele kryptovaluta-verden.

Med større fokus på digital assets kan Bitcoin endda være din adgang til, at du kan investere i alt. Men vi kan ikke garantere noget, for det kan også være en ny kryptovaluta, som bliver fremtiden. Det kunne f.eks. være Libra Coin fra Facebook. Det viser i hvert fald, at store virksomeheder tager udviklingen af kryptovaluta seriøst. I sig selv er det god nok grund til at investere i det.

Jeg tror fortsat på Bitcoin, fordi den har vist sig at overleve en række kriser, så pt. tyder meget på, at det netop bliver Bitcoin, som bliver fremtidens adgangskort til digital assets eller digitale aktiver.

Hvis du også tror på det, bør du investere flere penge i Bitcoin.

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Ejerskab over krypto
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

HVILKE KRYPTOVALUTAER SKAL DU STARTE MED?

Bitcoin
Bitcoin cash
EOS
Etherium
Litecoin
XRP

BITCOIN

Der er mange spændende kryptovalutaer, som du kan investere i. Især med handelsplatforme baseret på CFD, har du mulighed for at tjene penge, uanset om kursen falder eller stiger på Bitcoin. Det giver nogle spændende muligheder for den aktive investor, som gør, at man kan kigge nærmere på, hvilke kryptovalutaer man tror på har en fremtid.

Her vil vi gennemgå nogle af de kryptovalutaer, som du kan investere i. På den måde får du en fornemmelse for, hvad du skal investere dine penge i.

Det kan være en god idé at gøre kryptovalutaer som en del af sin portefølje for fremtiden.

Fra eToro: Her kan du se kursen på Bitcoin det seneste år.

Det er svært at komme udenom Bitcoin, når du gerne vil købe kryptovalutaer til en del af din samlede investeringsportefølje.

Bitcoin var den kryptovaluta, som startede det hele, da den ukendte Satoshi Nakamoto, som enten er en person eller en gruppe.

Den er blevet kaldt alt fra en døgnflue til digital guld. Uanset hvad du kalder den, så har den overlevet samtlige kriser. I dag kan du købe den på de fleste handelsplatforme, hvilket helt sikkert får efterspørgsel til i fremtiden.

Vi vil anbefale alle at gøre Bitcoin til en del af deres kryptoportefølje. For når Bitcoin stiger, så stiger hele markedet. Det siger noget om, hvor stor indflydelse Bitcoin har på markedet.

Det er klart den største eksisterende kryptovaluta og indtil videre tyder det meste på, at det fortsætter i lang tid.

Fra eToro: Her kan du se kursen på Ethereum det seneste år.

Ethereum er en anden spændende kryptovaluta, som de fleste også tilføjer til deres portefølje. Selvom den hedder en kryptovaluta, så er den skabt for at gøre det lettere at benytte Blockchain teknologi til applikationer. På Ethereums hjemmeside kan du hente en open source kode, som gør det let at lave en applikation.

Hvis du har hørt om smart contracts, så er det højst sandsynligt pga. Ethereum. For dig som investor er det ikke så relevant og så alligevel

For i dag er en række kryptovaluta bygget ved hjælp af Ethereums smart contracts og det gør, at du kan handle med en masse kryptovalutaer, hvis du ejer Ethereum, ETH. Der findes kryptobørser, hvor du skal have ETF for at handle på dem.

Så ligesom kryptovaluta er den god at have af investeringsgrunde. Samtidig er der mange, som tror mere på Ethereum end Bitcoin, når det kommer til fremtiden, fordi Ethereum er dem, som gør at flere benytter Blockchain, hvor Bitcoin primært er en kryptovaluta.

RIPPLE

Fra eToro: Her kan du se kursen på Ripple det seneste år.

Udover Bitcoin er det måske en af de kryptovalutaer, som der er skrevet mest om. Det skyldes, at den steg massivt på et tidspunkt og den var en overgang den 2. største kryptovaluta.

Modsat Bitcoin og Ethereum er der her tale om et klassisk virksomhed, som har valgt at basere deres forretning på Blockchain teknologi. Ripple er kryptovalutaen for virksomheden Ripple Labs.

De indgår samarbejder med virksomheder og hjælper dem med at overføre penge på tværs af landegrænser. Det er et kæmpe marked, da internationale virksomheder i dag betaler uhyre gebyr for denne ydelse. 

Det kan Ripple minimere samtidig med at det faktisk går langt hurtigere at overføre penge  med dem. Det samme er tilfældet, hvis du overførte penge med alle andre kryptovalutaer, men Ripple har en stor fremtid, fordi de har været i stand til at se et marked for kunder, som er trætte af bankers høje gebyrer.

IOTA

Fra eToro: Her kan du se kursen på IOTA det seneste år.

Som vi nævnte i starten af dette indlæg, så er det den eneste kryptovaluta pt., som ikke er baseret på Blockchain teknologien. Det har opfundet en metode, som de siger er smartere. I hvert fald når det kommer til the internet of things.

IOTA er en spændende investering, fordi hvis de får ret i, at deres teknologi er fremtiden, når det kommer til alle de mange enheder, som skal arbejde sammen på internettet i fremtiden, så kan en investering i dem vise sig at være mange penge værd.

KOM IGANG MED ETORO

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Ejerskab over krypto
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

HVAD ER BLOCKCHAIN?

Vi vil anbefale dig at se videoen til venstre, da den gør et godt job med at forklare, hvad Blockchain er. Uden Blockchain teknologien havde der ikke været nogle kryptovalutaer i dag.

Bitcoin var den første kryptovaluta, som benyttede denne teknologi. Den blev skabt, fordi hvis du har en transaktion, så skal du sikre dig, at du ikke kan overføre penge, du ikke ejer. Hvis du ejer dem, skal man sikre sig, at du ikke overføre dem til to forskellige personer samtidig. Det er dette problem, som Blockchain løser.

Som navnet antyder, er der tale om blokke. Du har en blok med data og når du så overføre penge til en anden, vil dataen overgå til en ny blok. På den måde kan du ikke overføre pengene to gange, fordi i den nye blok, har du ingen penge.

Som Videnskab.dk forklarer det:

En blockchain er grundlæggende set en liste med information, som er delt i et netværk af computere. Alle computerne har listen. Listen er offentlig, og der er fuld gennemsigtighed.

Det er det, som gør kryptovalutaer decentraliserede, fordi det er netværket, som afgør, hvem der ejer og ikke ejer dem.

KRYPTOVALUTA KURSER

Som allerede andre markeder, så er kryptovaluta kurser styret af udbud og efterspørgsel. På ovenstående billede har vi valgt at vise Bitcoin kursen live, fordi Bitcoin står for mere end 50% af markedsandelen af kryptovaluta. Derfor er det Bitcoin, investorer kigger på, når de hurtigt vil se, hvordan kryptovaluta-markedet klarer sig.

Hvis Bitcoin er steget, er hele markedet steget, så Bitcoin er stadigvæk den bedste indikator for, hvordan kryptovaluta klarer sig.

Tidligere var det svært for investorer at vide, om de troede, at kursen steg eller faldt. Der var meget mystik indblandet, når det kommer til kryptovalutaer. Grunden til det er, at en kryptovaluta som Bitcoin ikke direkte har noget, som den er bundet op i. Hvor en almindelig valuta er bundet op på en nationalbanks politik og i sidste ende, hvordan landet klarer sig, så er Bitcoin en decentraliseret valuta.

De nye kryptovalutaer er bundet op på en virksomhed bag, men da en virksomheds kryptovaluta ikke er det samme som en aktie, så kan man ikke bare gå ind og på kigge på nøgletallene. Så det har gjort det hele lidt mere kompliceret.

Mange investeringsmuligheder kommer derfor af, hvor meget man tror på kryptovalutaer i fremtiden. Du kan i dag købe kryptovalutaer på flere handelsplatforme og det har fået efterspørgsel til at stige.

Global charts

Det er også en udvikling, som er ret tydelig, når du kigger på de samlede markedsandele for hele kryptovaluta-markedet. I 2016 var det på næsten 7 milliarder amerikanske dollars, hvor det i dag er helt oppe på 250 millarder amerikanske dollars, da dette indlæg blev skrevet.

Det er på trods af, at der ifølge nogle er krise, når det kommer til kryptovaluta, fordi den i en kort periode var helt oppe på 831 milliarder dollars. Men de fleste er enige om, at der gik hype i den i denne periode, men det er tydeligt, at kryptovaluta er kommet for at blive, da det alligevel lykkedes for den at stabilisere sig.

Selv på almindelige aktiemarkeder sker der også bobler, men det betyder ikke, at virksomhederne bag forsvinder, hvis de klarer sig godt. Det er værd at huske på.


Når du kigger på kurser, så er en side som CoinMarketCap god at kigge på, da den samler kurser på tværs at kryptovaluta-børser. Du kan altid sammenligne denne kurs med den, som du får på din handelsplatform. Det er klart, at din handelsplatform tager et gebyr for at foretage handlen, for du kan ikke købe kryptovalutaer gratis.

På CoinMarketCap kan du se en lang liste over alle de kryptovalutaer, der findes derude. Der er mere end 2000 kryptovalutaer derude. De er ikke alle sammen længere aktive.

Der er kommet et kæmpe boom i dem pga. den lettere adgang til at bygge en kryptovaluta. Så der findes en række Altcoins.

For de fleste investorer kan de holde sig til top 50 på CoinMarketCap, da det herefter bliver svært at vurdere, om der er noget reelt bag kryptovalutaen.

Vi vil anbefale, at du opdeler din investering. Det er altid en fornuftig idé at have kryptovalutaer, som Ethereum, Ripple og Bitcoin. Eller nogle af de andre store for det er nogle af dem, som nok stiger massivt, hvis markedet begynder at gå opad.

KOM IGANG MED ETORO

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Ejerskab over krypto
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

BEGREBER DU STØDER PÅ VED KRYPTOVALUTA-HANDEL

ICO står for Initial coin offering.

Inden en kryptovaluta kommer på kryptovaluta-markedet, vil den blive solgt til investorer. Det er ligesom en IPO, som du måske kender fra aktier, hvor en aktie bliver solgt til investorer, inden den kommer på børsen.

En ICO fungerer på samme måde langt henad vcjen, hvor nogle køber adgang til den, før den kommer på markedet. Dog vil de fleste ICO blive solgt som crowdfunding, så alle kan købe den.

Det kaldes en Krypto-robot, når software står for automatisk køb og salg for dig. Den handler automatisk og du skal ikke gøre andet end at sætte penge på din konto. Så står den for resten. Vi har anmeldt en række Krypto-robotter her:

Cryptosoft

Bitcoin Trader

Bitcoin Profit

Bitcoin Revolution

Bitcoin Code

Bitcoin Loophole

På nogle platforme tilbyder de, at du kan købe kryptovalutaer som en CFD-handel. Det betyder, at du indgår en kontrakt om prisen med handelsplatformen. Dette giver en række unikke muligheder. F.eks. kan du købe for flere penge, end du har. Du kan også sælge (short) Bitcoins, uden at du ejer dem. Det sidste er udbredt blandt daytradere, fordi de har mulighed for at tjene penge, når kryptovalutaer falder i værdi.

En wallet er din virtuelle pung, som kan installeres på computer, telefon eller tablet. Hvis du ikke er interesseret i en lokal wallet, kan du benytte dig af en cloud wallet, som så at sige er online og sikkerheden styres dermed af andre. Hvis du selv vil håndtere sikkerheden og have en fysisk wallet bør du købe en Ledger Nano S eller Trezor. Vi anbefaler man benytter sig af den sidstnævnte type af wallet; hardwarewallets – da sikkerheden er betydelig bedre.

 

DISCLAIMER

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her