Kunne du tænke dig at handle med Bitcoin helt automatisk? Det er netop hvad de såkaldte krypto-robotter lover at gøre. Ved hjælp af forskellige handelssignaler kan robotterne tjene penge både når markedet falder og stiger, på samme måde som vi allerede kender det fra aktieverdenen. Markedet for krypto-robotter er dog meget nyt og desværre ramt af en række scams der har gjort investorerne forsigtige. I denne artikel ser vi på mulighederne for krypto-robotter og hvordan du finder den rette.

Hvad er krypto-robot

En krypto-robot er basalt set en algoritme der køber/sælger en kryptovaluta ud fra en række signaler. Det kan være alt fra handelsvolumen til nyheder, men det det vigtigste at forstå er at det er et stykke software. Hver eneste krypto-robot er altså helt forskellig og handler ofte på helt forskellige signaler. De har dog alle det tilfælles at de arbejder 24/7 og kan foretage en handel på få sekunder.

Fordelene er indlysende, men hvad med ulemperne? Den mest indlysende ulempe er at algoritmen bag krypto-robotten ikke altid vinder og faktisk kan der være perioder hvor den taber mere end den vinder. Det vil især være når markedet går ned og kryptovalutaen bliver mindre værd. Samtidig har svindlere i stor stil udnyttet de mange der ønskede at investere i kryptovaluta og det har betydet at de enten har krævet kæmpe gebyrer for en dårlig krypto-robot eller i værste fald har tilbudt en krypto-robot der slet ikke virker og er løbet med pengene.

En krypto-robot er altså ikke en garanti for et sikkert afkast. Der vil altid være en risiko ved at investere og det er der bestemt også med krypto-robotter. I denne artikel kigger vi nærmere på nogle af de mest populære robotter på markedet og teknologien bag.

Sådan virker En krypto-robot

Der er en stor mængde kryptoer på markedet i dag, og det er ikke let at finde en, der passer til din særlige filosofi. Det er derfor vigtigt at kende de mest berømte Crypto Robots dedikeret til Bitcoin. På internettet kan brugen afvige fra Bitcoin Robot til Bitcoin Robot. For dig som forhandler kan det være vigtigt at få et klart overblik over de bedste leverandører af disse kryptobotter.

Selv om det ser ud til, at flere og flere platforme er dedikeret til automatiserede programmer, fortjener nogle sælgere særlig opmærksomhed. Specielt Bitcoin Code og Bitcoin Loophole bruges af flere og flere handlende.Båden overtager dette analysearbejde og bestemmer på grundlag af de mange beregninger, om der skal laves en købs- eller salgsordre, og i givet fald hvornår. Per Bitcoin Robot det adskiller sig fra, hvilke beregninger der anvendes, og hvilke funktioner der tages i betragtning.

Robotterne kan derfor anvende forskellige matematiske funktioner. De udtrykker sig derefter i transaktioner, beregninger og signaler, som kan give en indikation af handlen og hvordan man skal handle. Sådanne funktioner præsenteres også for brugere på forskellige handelsplatforme.

Det er som det var forretningshemmelighederne hos Bitcoin Robot-udbyderne, hvordan man træffer deres beslutninger nøjagtigt. Det er derfor muligt, at meget forskellige valutapar anvendes afhængigt af tilbuddet.

Normalt kan det ses i realtid, hvilke transaktioner der endelig laves. Ud over standardindstillingerne kan intet påvirkes her. Forskellige handelsbeslutninger kan træffes inden for få minutter.Afhængigt af markedssituationen og prisforholdet vil robotten derfor beslutte at købe eller sælge Bitcoin og derefter automatisk tjene penge på en handelsbeslutning, der hævder det modsatte. Selvfølgelig, hvor succesfuldt dette koncept virkelig er, skal bevises i praksis.

Husk også, at historiske gevinster eller overskud ikke er en indikation af fremtidige overskud.

Oversigt over krypto-robotter

Hvilke Bitcoin Robots anbefales? Tilbuddet er stort, og derfor har Aktienboard noteret de mest kendte leverandører. Se nedenfor og hurtigt finder du et passende alternativ, der passer dig og dermed oplever dig selv.