Krypto-robotter

Dette er en komplet guide til krypto-robotter i 2022. 💻📈💰

I denne guide vil du lære:

✅ Hvad en kryptorobot er, og hvordan den fundgerer. 

✅ Hvilke krytorobotter der er svindel, og hvilke du kan stole på. 

✅ Hvordan du begynder med investere med kryptorobotter. 

Lad os komme igang! ➡️➡️➡️

Gå direkte til afsnittet:

💰 Hvorfor bruge krypto-robotter? 💰

I 2017 da Bitcoin toppede tjente alle penge på den yderst populære kryptovaluta, men lige så mange penge som der blev tjent i 2017 blev der tabt i 2018 da Bitcoin faldt over
100.000,- til bunden på under 25.000,- eller et fald på 75%.

Herefter blev det klar, at hvis man skulle tjene penge på Bitcoins skulle man finde nye metoder end bare at købe nogle bitcoins og håbe på at kursen steg. Derfor begyndte man rundt om i verden at udvikle kryptorobotter der automatisk kunne købe og sælge kryptovalutaer som Bitcoins, og tjene penge lige meget om markedet gik op eller ned.

Investeringsrobotter kendes allerede fra aktieverdenen, men i modsætning til aktier, som værdisættes ud fra de underliggende værdier i et firma, kan en Bitcoin ikke værdisættes. Det handler om udbud og efterspørgsel og selvom det også er en faktor ved Aktier så er det alligevel et svære marked at forudse. – Derfor svinger kryptovalutakurserne også mere voldsomt, og derfor er markedet også særligt lukrativt når man benytter en robot. 

 Når markederne stiger tjener næsten alle penge, men hvordan tjener du penge når markedet falder? Det sker ved at ”shorte” et aktiv som f.eks. en Bitcoin og det der i virkeligheden sker er at hvis du vil ”shorte” en bitcoin så låner du en Bitcoin af en investor. Herefter sælger du den og når du så stopper din short position køber du en Bitcoin igen (billigere end du solgte) og afleverer tilbage til den oprindelige ejer sammen med en betaling for at låne hans Bitcoin.

Det foregår helt automatisk på de store handelsplatforme og er nøjagtigt samme metode der benytter når du handler med andre valuta som USD eller aktier.

Markedet for krypto-robotter er meget nyt og desværre ramt af en række scams hvor udspekulerede bagmænd har oprettet falske produktet og stjålet deres penge. Derfor er det vigtigt at finde en krypto-robot du har tillid til og det er årsagen til at vi har researchet de mest populære krypto-robotter for dig her på siden.

Men finder du den rette krytorobot, er der mulighed for at tjene mange penge! Robotten kører bare på fuld tryk, og prøver at tjene penge for dig. Og heldigvis har vi her på siden researchet alle de store krytorobotter, så vi kan guide dig på vejen til at finde den rette krytorobot for dig, og tjene mange penge hurtigt online! 

Bitcoin Loophole er af de kryptorobotter som vi anbefaler i denne guide.

🔎 Hvad er en krypto-robot? 🔎

En krypto-robot er basalt set en algoritme der køber/sælger en kryptovaluta ud fra en række signaler. Det kan være alt fra handelsvolumen til nyheder, men det det vigtigste at forstå er at det er et stykke software.

Hver eneste krypto-robot er altså helt forskellig og handler ofte på helt forskellige signaler. De har dog alle det tilfælles at de arbejder 24/7 og kan foretage en handel på få sekunder.

Fordelene er indlysende, men hvad med ulemperne? Den mest indlysende ulempe er at algoritmen bag krypto-robotten ikke altid vinder og faktisk kan der være perioder hvor den taber mere end den vinder. Det vil især være når markedet går ned og kryptovalutaen bliver mindre værd.

Samtidig har svindlere i stor stil udnyttet de mange der ønskede at investere i kryptovaluta og det har betydet at de enten har krævet kæmpe gebyrer for en dårlig krypto-robot eller i værste fald har tilbudt en krypto-robot der slet ikke virker og er løbet med pengene.

En krypto-robot er altså ikke en garanti for et sikkert afkast. Der vil altid være en risiko ved at investere og det er der bestemt også med krypto-robotter. I denne artikel kigger vi nærmere på nogle af de mest populære robotter på markedet og teknologien bag.

Fordele ved krypto-robotter:

 • Kan scanne alt information om en kryptovaluta på få sekunder.
 • Baserer sine beslutninger på logik og algoritmer.
 • Fortager handler med op til 99% succesrate.
 • Handler automatisk - Med kun meget lidt opsætning.
 • Lettere end manuelt trading.

Ulemper ved krypto-robotter:

 • Risiko for tab.
 • Risiko for svindel (Hvis man vælger den forkerte kryto-robot)

🤖 Krypto-robotter vi har anmeldt 🤖

Her på siden har vi anmeldt en lang række af krypto-robotter. Det har vi gjordt så du kan føle dig tryk når du investere gennem en af siderne. Her til højre finder du vores liste over krypto-robotter som vi har anmeldt. 

Hvis du trykker på en af kryto-robotter på listen her til højre, kommer du videre til vores anmeldelse af krypto-robotten:

👑 Hvilken kryto-robot er den rigtige for mig? 👑

Idag findes der et ekstremt stort udvalg af kryptorobotter, og det er meget vigtigt at man grundigt undersøger sin kryptorobot, inden man indbetaler penge, for som vi vil komme ind på senere i denne artikel, er der flere kryptorobotter på markedet, der har vidst sig at være svindel. Heldigvis har vi undersøgt alle kryptorobotter og kan her på siden afsløre hvilke du kan stole på og hvilke der er svindel. 

De robotter som du finder på listen over vores anmeldelser er alle til at stole på. Længere nede på denne side finder du listen med kryptorobotter som du SKAL holde dig langt væk fra!

Men selv når man har fundet ud af hvilken kryptorobotter der ikke snyder en, kan det være en jungle at finde rundt i. Og det skyldes at der ikke findes én kryptorobot der passer til alle mennesker. nogle fortrækker et højt afkast, andre en god kundeservice. Og det er nettop på sådanne parametre, at kryptorobotter adskiller sig fra hinanden. Men når det er sagt, er der selvfølgelig også nogle krytorobotter som skiller sig ud og bare er markant bedre end resten af markedet. 

Herunder finder du de tre kryptorobotter som vi igennem vores mange anmeldelser har kåret til at være de bedste du finder på internettet. De skiller sig ud ved at have markant højere afkast end andre robotter, enkle og forståelige platforme og så er de nemme og hurtige at komme igang med. 

Hvis du er ny i kryptorobotbranchen vil vi klart anbefale sig at begynde med en af de tre robotter herunder: 

Bitcoin Prime

✅ 87% succesrate
✅ God kundeservice
✅ Mange indstillinger
✅ $250 min. deposit
✅ Hurtig indbetaling

Læs vores anmeldelse her

Bitcoin Trader

✅ 99,4% succesrate
✅ Højt afkast
✅ Dansksproget
✅ $250 min. deposit
✅ Hurtig indbetaling

Læs vores anmeldelse her
Vores anbefaling

Bitcoin Loophole

✅ 88% succesrate
✅ Stærk algoritme
✅ Nem opsætning
✅ $250 min. deposit
✅ Hurtig indbetaling

Læs vores anmeldelse her

👎 Krypto-robotter bekræftet som svindel 👎

Kryptorobotbranchen har desvære været ramt af en række svindelsager, hvor bagmænd er stykket af med store beløb fra kunder, som aldrig er blevet investeret som aftalt. Det har blandt andet været i form af facebook-annoncer, hvor man falskt har kædet forskellige kendte kryptorobotter sammen med kendte mennesker. 

Derfor er det ekstra vigtigt, at du undersøger kryptorobotter grundigt på sider som denne, inden du investerer. Her på har vi undersøgt et stort antal af robotter, og kan afsløre følgende liste over krypto-robotter der er bekræftet som svindel:

 • Crypto Robot 365
 • USI Tech
 • Zemu Soft
 • Brexit Trader
 • AZ Formula
 • Click Money System
 • Profit Maximizer
 • HB Swiss
 • Q Profits
 • DigitroniQ
 • Binary Robot 365
 • Option Robot
 • Auto Trading Hub
 • Profit Formula
 • Orion Code
 • Calloway Software
 • Super Simple Bot
 • Algo-Robotics
 • Zero Loss Formula
 • Lucrosa Method

👨‍💻 konklusion 👨‍💻

Bitcoins er et af de steder, hvor man i disse år kan tjene mange penge, hvis man forstår at investere korrekt og er villig til at tage en chance. – En af de måder man kan gøre det er ved at bruge en kryptorobot. Her køber man ikke bare noget kryptovaluta og håber på det bedste, men sætter i stedet sin lid til stærke algoritmer med høje succesrater.

Men hvis man ønsker at benytte en kryptorobot er det vigtigt, at man laver grundigt research ved fx. læse artikler som denne. For der er mennesker derude der vil prøve at snyde dig. Og så skal man selvfølgelig også være opmærksom på, at der er risiko for at tabe penge.  

Til gengæld kan du ende med at tjene virkelig mange penge, hvis du vælger den rigtige kryptorobot, og robotten laver en række korrekte analyser. Her på siden anbefaler vi en af de tre som du finder tidligere i denne artikel. Det kunne fx. være Bitcoin Trader, som er dansksproget og ifølge dem selv har en succesrate på 99,4%. 

God fornøjelse!

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her