Køb Tron 2021 [Din Guide Til At Eje TRX]

Tron er en af de mere spændende kryptovalutaer for fremtiden og så er den en af de kryptovalutaer, der ikke koster flere hundrede dollars allerede. Det er en kryptovaluta, der som mange andre fungerer på blockchain og er centralt styret.  

Mange har enormt store forventninger til Tron’s potentiale for fremtiden og Coinbox har derfor grundigt undersøgt, hvordan man bedst kommer i gang med at eje Tron, og hvilken online platform, der er nemmest at komme i gang med. 

Vi skriver om Tron og lærer dig, hvordan du kommer godt i gang med kryptovalutaen.

Indholdsfortegnelse

Køb Tron: Det her skal du have styr på

 • Hvilken platform er bedst til at handle Tron? Vi anbefaler på det varmeste eToro, som er vores testvinder. Køb Tron I Dag
 • Om du skal handle kortsigtet eller langsigtet? Din strategi er helt afgørende.
 • Sikker opbevaring af dine Tron? Få en gratis wallet på eToro.
 • Tron er meget anerkendt - Køb Tron I Dag
Køb Tron i dag
Køb Tron i dag
Køb TRX billigt hos eToro

Test af platforme til køb af Tron

 

Mægler 

eToro 

Plus500 

Binance 

Coinbase 

Support 

Fremragende 

Middel

Middel

Middel

Udvalg 

120+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

Mobil app 

Ja

Ja

Ja

Ja 

Brugervenlig

Fremragende

Middel (kun CFD handel)

Middel

Fremragende

Køb Tron i 3 simple trin

Vi har lavet en helt utrolig simpel guide til dig, hvor vi gennemgår i detaljer, hvor virkelig nemt det er, at komme i gang med at købe og handle Tron. Vi har valgt at bruge vores gennemtestede og anbefalelsesværdige platform, eToro. 

Så er det enormt nemt at følge guiden og komme godt i gang med at handle direkte Tron eller købe dem via CFD handler. Det tager kun et øjeblik og er bliver ikke lettere.

Opret en konto på eToro

Først skal man oprette sig med en konto på eToro. Her skal man for at gøre det, klikke sig over på platformen og hjemmesiden, hvor man så kan registrere sig. 

Indtast i selve formularen, det brugernavn du ønsker at bruge og så samtidig husk at acceptere vilkårene, så det er let at komme videre. 

Herefter vil der komme en email med et link, som du kan bruge til at klikke på og bekræfte at det netop er din konto.

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Indsæt penge på din konto

I det her trin skal vi indbetale penge, til at bruge til at kunne købe Tron. Her skal man klikke på knappen “indbetal penge” inde på eToro, for at kunne komme i gang med at overføre. 

Efterfølgende skal vi vælge det beløb og betalingsmetode vi ønsker og som man gerne vil indbetale med og derefter klikke på knappen “Send” for netop at indbetale beløbet. 

I vores eksempel viser vi et køb, der er via kreditkort, men eToro har også mange andre indbetalingsmuligheder, som du kan se i tabellen herunder. 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Tron med kreditkort 

Køb Tron med PayPal 

Køb Tron med hurtig overførsel 

Køb Tron med Skrill 

Køb Tron med bankoverførsel

Køb Tron med Neteller 

Køb Tron med UnionPay 

Køb Tron

Efter indbetalingen på en konto er man så klar som man overhovedet bliver til at købe Tron. Her skal man klikke og søge i søgefeltet på eToro og søge Tron frem ved at skrive “Tron”. 

Søg efter Tron på eToro

Når du klikker på “Handel” åbnes vinduet, hvor du kan købe fra: 

 • Køb eller sælg: her vil vi sætte den til et “køb”
 • Handel eller ordre: Her kan man vælge om vi har lyst til at gennemføre handlen med det samme (handl) eller på et senere tidspunkt (ordre). 
 • Beløb: Hvor mange penge vil vi købe Tron for? 
 • Stop tab og fortjeneste: Hvor stort skal tab eller fortjeneste være, før eToro automatisk skal sælge vores position 
 • Gearing: Vil vi gerne geare vores handel med Tron? Med X1 køber vi ægte Tron, hvor med 2X køber vi gearede CFD’er.

Når vi har ordnet alle indstillingerne, vil vi klikke vi på knappen “Åbn handel” for at gennemføre vores køb og handel. 

Nu er handlen af Tron altså gennemført!

Køb Tron på eToro

Skal du eje Tron?

Skal du mon eje Tron eller ej? Det er svært at give et helt klart svar på – det er altid individuelt for alle investorer. Men mange er enige om, der er et utrolig stort uforløst potentiale. Hvis man vil have det i det kæmpe potentiale handler det om at få investeret – og så skal man vælge om man vil handle aktivt hver dag eller holde langsigtet – eller måske endda gøre begge. Kan man finde ud af at shorte, kan man tjene penge både ved prisfald og ved prisstigninger. Så er man meget smart – og så skal man huske at tænke sig om, så man ikke taber sine penge. Se også Tron kurs.

Opskriften på 100% success findes ikke. Derfor skal man altid sørge for at undersøge og være nysgerrig på sine egne idéer – og få dem testet af, uden at tabe for mange penge. På den måde kan man nemlig komme frem til, hvad der virker bedst for netop dig og nemmere vurdere, hvilke træk, der er de bedste – og om man bør holde ved på lang sigt eller handle aktivt. 

Kæmpe potentiale i Tron. Som vi allerede har været inde på, er der et kæmpe potentiale i Tron i fremtiden og det er spændende. Husk dog at der aldrig kan stilles nogle garantier og at en investering i Tron er ekstremt spekulativt. 

Hvis der er hold i prognosen, kan det se rigtig positivt ud for fremtiden! Tron er bare en meget spændende kryptovaluta og mange spår om kæmpe potentiale i fremtiden.

Fordele

 • En meget anerkendt kryptovaluta 
 • Den store opbakning til kryptovaluta kan få prisen til at stige ekstremt 
 • God teknologi med potentielt ekstremt stor målgruppe 
 • Stadigvæk stærkt undervurderet i forhold til potentialet

Ulemper

 • Manglende regulering af kryptovalutaer 
 • Overordnet meget stor risiko ved investering i krypto

Gebyr for Tron handel

 

Udbydere 

eToro 

Coinbase 

Plus500 

Depositum 

Gratis 

3,99%

Gratis 

Købsgebyrer 

1,9% 

1,49%

3,08%

Overnight fees

Gratis 

Gratis 

0,05%

Salgsomkostninger

1,9%

1,49%

3,08% 

Udbetaling 

5 USD

0,15 USD

1,9%

Samlede gebyrer 

€ 42,2

€ 68,24

€92,32

Køb Tron i Danmark

Påtænker man at købe Tron i Danmark er det lige præcis hvad man kan gøre. Det er samtidig utrolig let – så let at en nybegynder kan komme i gang på et meget kort øjeblik. Mange platforme findes allerede, men husk at det bestemt ikke er alle, der er lige gode. Derfor anbefaler vi klart vores testvinder, eToro til et køb af Tron i Danmark, hvor du også har platformen på dansk. 

eToro har et helt utroligt bredt udvalg af mange forskellige kryptovalutaer og endnu flere investeringsaktiver. Det gør det langt lettere for dig som investor og åbner en verden af muligheder. Og så er det bare rigtig nemt at lave et køb af Tron med kreditkort. 

Vi er meget glade for at eToro giver gode muligheder for at samle alle investeringer under ét tag – så slipper man for forvirringen ved at have forskellige investeringer på forskellige platforme. Det gør det virkelig utrolig meget lettere at holde overblikket og overvåge, hvordan det går med sine investeringer og afkast!

eToro har et vidunderligt ry i branchen og det er rigtig godt at vide, når man skal til at oprette sig på platformen. Det gør at mange tusinde nye brugere strømmer til platformen hele tiden og det er bare en fantastisk platform!

Man får en helt gratis og ultrasikker wallet til opbevaring af dine Tron. Det er især godt, hvis man vil investere langsigtet i Tron. Så kan man nemlig opbevare dem helt sikkert og så er det endda helt gratis og det er meget trygt for dig.  

Vi har grundigt gennemtestet eToro og platformen lever i meget høj grad op til vores krav, og oplevelsen er bare fuldstændig fantastisk, når man opretter sig. Man er lynhurtigt i gang og det hele er utrolig let at forstå.

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan køber jeg Tron?

Det er meget hurtigt at gøre på en platform, hvor du sætter penge ind, søger på Tron og derefter vælger det beløb du vil investere for. 

[Købsguide: Sådan køber du Tron]
Hvad er den bedste platform til at købe Tron?

Vores klare anbefaling er eToro, selvom der findes mange gode. eToro er meget brugervenlig og hurtig at komme i gang med. 

Er Tron en god investering?

Det er altid individuelt for den enkelte investor og det er derfor svært at give et præcist og klart svar på. 

Kan jeg købe Tron i Danmark?

Ja, det kan du bestemt. Du kan oprette dig på eToro og købe Tron med det samme. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen