Køb EOS 2021 [Din Guide Til At Eje EOS]

EOS er virkelig blevet meget populær de senere år og nye investorer køber sig konstant ind i den spændende kryptovaluta. EOS fungerer på blockchain og teknologien er derfor centralt styret. 

Der er kæmpe utrolig tiltro til potentialet i EOS i fremtiden og derfor har Coinbox også undersøgt, hvordan det er lettest at komme i gang med at investere i og hvilken platform, der er mest brugervenlig og sikker. 

Lad os kigge nærmere på EOS og lære dig, hvordan du kommer godt i gang med kryptovalutaen. 

Indholdsfortegnelse

Køb EOS: Det her skal du have styr på

 • Hvor er det bedste sted at købe EOS? Helt klart platformen eToro, som har vundet samtlige tests. Køb EOS I Dag
 • Vil du handle hver dag eller bare langsigtet? Her er din strategi afgørende.
 • Wallet til sikker opbevaring af EOS? Det får du gratis hos eToro.
 • Mange eksperter regner med, at EOS er fremtidens kryptovaluta - Køb EOS I Dag
Køb EOS i dag
Køb EOS i dag

Køb EOS billigt hos eToro

Test af platforme til køb af EOS

 

Mægler 

eToro 

Plus500 

Binance 

Coinbase 

Support 

Fremragende 

Middel

Middel

Middel

Udvalg 

120+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

Mobil app 

Ja

Ja

Ja

Ja 

Brugervenlig

Fremragende

Middel (kun CFD handel)

Middel

Fremragende

Køb EOS i 3 simple trin

Med denne meget simple guide, som vi har lavet til dig, viser vi hvor ekstremt nemt det er, at komme i gang med at købe kryptovalutaen EOS. I guiden vælger vi at bruge vores mest anbefalede platform, eToro, som har vundet samtlige tests. 

Så bliver det rigtig nemt at følge guiden og komme godt i gang med at handle direkte EOS eller købe dem via CFD handler. Det tager kun et øjeblik og er meget nemt.

Opret en konto på eToro

Man skal første oprette og registrere sin konto hos eToro. For at gøre det, skal man klikke på linket så man kommer over på hjemmesiden og kan registrere sig. 

Vi skal her i registreringsformularen indtaste det brugernavn vi ønsker at bruge og huske at acceptere vilkårene så vi kan komme videre. 

Herefter vil der komme en email med et link, som du kan bruge til at klikke på og bekræfte at det netop er din konto. 

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Indsæt penge på din konto

I det her trin skal vi indbetale penge, til at bruge til at kunne købe EOS. Her skal man klikke på knappen “indbetal penge” inde på eToro, for at kunne komme i gang med at overføre. 

Efterfølgende skal vi vælge det beløb og betalingsmetode vi ønsker og som man gerne vil indbetale med og derefter klikke på knappen “Send” for netop at indbetale beløbet. 

I vores eksempel viser vi et køb, der er via kreditkort, men eToro har også mange andre indbetalingsmuligheder, som du kan se i tabellen herunder. 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb EOS med kreditkort 

Køb EOS med PayPal 

Køb EOS med hurtig overførsel 

Køb EOS med Skrill 

Køb EOS med bankoverførsel

Køb EOS med Neteller 

Køb EOS med UnionPay 

Køb EOS

Når man har indbetalt på en konto er man så klar som man bliver til at købe EOS. Her skal man klikke og søge i søgefeltet på eToro og søge EOS frem ved at skrive “EOS”. 

Søg efter EOS Coin på eToro

Når du klikker på “Handel” åbnes vinduet, hvor du kan købe fra: 

 • Køb eller sælg: her vil vi sætte den til et “køb”
 • Handel eller ordre: Her kan man vælge om vi har lyst til at gennemføre handlen med det samme (handl) eller på et senere tidspunkt (ordre). 
 • Beløb: Hvor mange penge vil vi købe EOS for? 
 • Stop tab og fortjeneste: Hvor stort skal tab eller fortjeneste være, før eToro automatisk skal sælge vores position 
 • Gearing: Vil vi gerne geare vores handel med EOS? Med X1 køber vi ægte EOS, hvor med 2X køber vi gearede CFD’er.

Når vi har ordnet alle indstillingerne, vil vi klikke vi på knappen “Åbn handel” for at gennemføre vores køb og handel. 

Nu er handlen af EOS altså gennemført!

Køb EOS på eToro

Skal du eje EOS?

Om du bør eje EOS eller ikke? Altid svært at svare på, for det kommer an på dig som handlende. For der er enormt vilde muligheder og potentiale – og det tror mange på. Vil man have alle mulighederne kan man både handle dagligt og nyde godt af, både når kursen går op og ned. Er man god til at shorte, kan man endda tjene penge på, både når prisen går op og ned! Er man meget smart med sine handler, kan man prøve at undgå at tabe sine penge. Se også EOS Kurs.

Der findes ikke en rigtig opskrift på succes. Men det er vigtigt at man forsøger at undersøge, om ens tanker og idéer og overbevisninger holder stik. Det er utroligt vigtigt at finde ud af det og komme frem til, hvad der virker for dig og som vil være det bedste træk at lave. Så kan man nemlig vurdere hvad, der er det bedste at gøre og også om man vil handle aktivt hver dag med EOS eller købe og holde ved dem i mange år frem. 

Der findes kæmpe potentialer i EOS. Som er derfor mange også allerede har investeret – og endnu flere vælger at købe sig ind ofte. Flere og flere synes fremtiden indeholder et stort potentiale. Men husk altid at der ikke kan stilles nogle garantier og en investering i EOS altså er utrolig spekulativt. 

Hvis prognosen viser sig at være rigtig, kan det se utrolig godt ud i fremtiden! EOS er så utrolig spændende og mange tror på de potentielt kæmpe afkast ude i fremtiden!

Fordele

 • En meget anerkendt kryptovaluta 
 • Den store opbakning til kryptovaluta kan få prisen til at stige ekstremt 
 • God teknologi med potentielt ekstremt stor målgruppe 
 • Stadigvæk stærkt undervurderet i forhold til potentialet

Ulemper

 • Manglende regulering af kryptovalutaer 
 • Overordnet meget stor risiko ved investering i krypto

Gebyr for EOS handel

 

Udbydere 

eToro 

Coinbase 

Plus500 

Depositum 

Gratis 

3,99%

Gratis 

Købsgebyrer 

1,9% 

1,49%

3,08%

Overnight fees

Gratis 

Gratis 

0,05%

Salgsomkostninger

1,9%

1,49%

3,08% 

Udbetaling 

5 USD

0,15 USD

1,9%

Samlede gebyrer 

€ 42,2

€ 68,24

€92,32

 

Køb EOS i Danmark

Hvis man tænker på at købe EOS i Danmark er det bestemt muligt! Og det er samtidig meget let – selv en helt nybegynder kan nemt komme i gang og endda inden for få minutter. Flere og flere platforme opstår, men ikke alle er lige gode! Vi anbefaler klar platformen eToro, som man både handle og købe EOS i Danmark og på dansk. Så bliver det sjovere og lettere for dig at komme i gang. 

Det er så utrolig fantastisk ved eToro er klart deres exceptionelt brede udvalg af forskellige kryptovalutaer og samtidig så mange andre forskellige investeringsaktiver. Det giver så mange gode muligheder og derudover kan du endda nemt lave et køb af EOS med kreditkort! 

Det er helt utroligt og eToro giver dig muligheden for at samle alle dine investeringer på kun én platform – så kan du altså undgå at blive nødt til at oprette dig på en masse forskellige platforme. Så er det bestemt meget nemmere at holde overblikket og holde øje med sine investeringer og det må man bare sige det gør det hele meget nemmere. 

eToro har et fantastisk navn i branchen, og det er meget rart at vide når man skal oprette sig på en ny platform. Derfor vælger mange også at handle på eToro, så de i sidste ende får den bedst mulige platform.

Hos eToro medfølger der også, gratis, en meget sikker wallet, som du kan bruge til at opbevare dine EOS, hvis nu du ønsker at beholde dine EOS i meget lang periode. Det giver dig et ekstra sikkerhedslag og gør det hele meget mere trygt. 

Vores mange og grundige test af eToro bekræfter netop også dette og det er helt utroligt, hvor god oplevelsen er når man opretter sig som ny bruger. Det går så hurtigt med at være i gang, fordi det hele er så nemt at forstå.

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan køber jeg EOS?

Det er meget hurtigt at gøre på en platform, hvor du sætter penge ind, søger på EOS og derefter vælger det beløb du vil investere for. 

[Købsguide: Sådan køber du EOS]
Hvad er den bedste platform til at købe EOS?

Vores klare anbefaling er eToro, selvom der findes mange gode. eToro er meget brugervenlig og hurtig at komme i gang med. 

Er EOS en god investering?

Det er altid individuelt for den enkelte investor og det er derfor svært at give et præcist og klart svar på. 

Kan jeg købe EOS i Danmark?

Ja, det kan du bestemt. Du kan oprette dig på eToro og købe EOS med det samme. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen