Køb Bitcoin Cash 2021 [Din Guide Til At Eje BCH]

Bitcoin Cash er en fork af den store i Bitcoin og er en altcoin, der blev til i 2017. Bitcoin Cash er selv blevet delt i 2018 til Bitcoin Cash og Bitcoin SV. Bitcoin Cash er i mellemtiden blevet rigtig populær og fungerer rigtig godt på blockchain netværket og er styret decentralt. 

Bitcoin Cash er en digital valuta og kan bruges til at købe produkter og ydelser for. Vi har undersøgt, hvordan du nemt kommer i gang med at investere i Bitcoin Cash – og det kan gøres meget hurtigt! 

Mange mener, der er et utrolig stort potentiale i Bitcoin Cash og her kan du læse mere om, hvordan du kan tjene mere på at investere.

Indholdsfortegnelse

Køb Bitcoin Cash: Det her skal du have styr på

 • Hvor er det bedste sted til at handle Bitcoin Cash? Vi anbefaler klart eToro som også er vores testvinder - Køb Bitcoin Cash I Dag
 • Skal du handle aktivt med Bitcoin Cash eller investere for at beholde i mange år? Det er din strategi, der er afgørende for det.
 • Hvordan en Bitcoin Cash wallet fungerer? Det gør den meget nemt gennem din eToro wallet.
 • Bitcoin Cash prøver at erstatte Bitcoin som betalingsmiddel - Køb Bitcoin Cash I Dag
Køb Bitcoin Cash i dag
Køb Bitcoin Cash i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

Test af platforme til køb af Bitcoin Cash

 

Mægler 

eToro 

Plus500 

Binance 

Coinbase 

Support 

Fremragende 

Middel

Middel

Middel

Udvalg 

120+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

Mobil app 

Ja

Ja

Ja

Ja 

Brugervenlig

Fremragende

Middel (kun CFD handel)

Middel

Fremragende

Køb Bitcoin Cash i 3 simple trin

Nu vil vi gerne vise, hvor simpelt det egentlig er at købe Bitcoin Cash. Vi vil bruge eToro til gennemgangen, fordi det er vores testvinder og du har mange muligheder for både at handle ægte Bitcoin Cash og samtidig som CFD handel. Det er nemlig noget af det der virkelig gør eToro til en fantastisk platform. 

Opret en konto på eToro

Det allerførste trin er at oprette dig hos eToro. For at gøre det skal du klikke på linket og registrere dig. 

I registreringsformularen indtaster du dit ønskede brugernavn, email adresse og husker at acceptere vilkårene. 

Du modtager efterfølgende en email med et link, som du skal klikke på for at bekræfte at det er din konto og at du gerne vil oprette dig.

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Indsæt penge på din konto

I det her trin skal vi indbetale penge, for at kunne købe Bitcoin Cash. Her skal man klikke på knappen “indbetal penge” inde på eToro. 

Efterfølgende skal vi vælge det beløb og betalingsmetode vi ønsker og som man gerne vil indbetale med og derefter klikke på knappen “Send” for netop at indbetale beløbet. 

I vores eksempel viser vi et køb, der er via kreditkort, men eToro har også mange andre indbetalingsmuligheder, som du kan se i tabellen herunder. 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Bitcoin Cash med kreditkort 

Køb Bitcoin Cash med PayPal 

Køb Bitcoin Cash med hurtig overførsel 

Køb Bitcoin Cash med Skrill 

Køb Bitcoin Cash med bankoverførsel

Køb Bitcoin Cash med Neteller 

Køb Bitcoin Cash med UnionPay 

Køb Bitcoin Cash

Så snart vi har indbetalt på kontoen, er man klar til at købe Bitcoin Cash. For at gøre dette,  skal vi klikke i søgefeltet øvert oppe og skrive “Bitcoin Cash”. 

Søg efter Bitcoin Cash

Når du klikker på “Handel” åbnes købsvinduet: 

 • Køb eller sælg: i dette tilfælde vil vi sætte den til “køb”
 • Handel eller ordre: Her handler det om at man kan vælge om vi foretrækker at gennemføre handlen straks (handl) eller med forsinkelse (ordre). 
 • Beløb: Vælg hvor for hvor mange penge vil vi købe Bitcoin Cash? 
 • Stop tab og fortjeneste: Hvor stort skal tab eller fortjeneste være, før eToro automatisk skal sælge vores position 
 • Gearing: Med hvilken gearing vil vi gerne købe Bitcoin Cash? Med X1 køber vi ægte Bitcoin Cash, med 2X køber vi gearede CFD’er. 

Når vi har konfigureret alle mulighederne, klikker vi på knappen “Åbn handel” for at gennemføre vores køb. 

Nu er handlen af Bitcoin Cash gennemført!

Køb Bitcoin Cash på eToro

Skal du eje Bitcoin Cash?

Bør jeg mon eje Bitcoin Cash eller ikke? Det er altid svært at svare på, men handler du aktivt kan du få fordel af både når priserne stiger, men også når de stiger. Husk dog det altid er utrolig vigtigt at lave dine trades klogt og tænke på, hvad du skal gøre for at få et højt afkast frem for at skulle se på røde tal. Se også Bitcoin Cash kurs.

Der findes ingen omgående opskrift på, hvordan du får succes. Traderen vil nemlig blive udfordres – og det er meget vigtigt at traderen gennemtænker og undersøger sine egne idéer og påstande, så han eller hun kan træffe de bedst mulige beslutninger om sine handler. Man skal selv tænke på om man vil investere i Bitcoin Cash. Det er nemlig det man selv er ansvarlig for, når man handler. Gør nogle overvejelser om man vil investere langsigtet eller handle hver dag. 

Der findes utrolig mange gode grunde til at investere i Bitcoin Cash. I selve kryptoverden er Bitcoin Cash en af de coins mange snakker om og forventer sig helt vildt meget af i fremtiden. Men der kan aldrig gives nogle garantier på et krypto marked, der er meget ustabilt og man skal huske at det er meget spekulativt at investere i Bitcoin Cash. 

Viser prognosen sig at holde stik med det alle forventer for fremtiden af Bitcoin Cash, kan der være utroligt gode afkast i vente, som man slet ikke kan forestille sig! 

Fordele

 • En af de største og kendte kryptovalutaer 
 • Den store opbakning til kryptovaluta kan få prisen til at stige ekstremt 
 • God teknologi med potentielt ekstremt stor målgruppe 
 • Stadigvæk stærkt undervurderet i forhold til potentialet

Ulemper

 • Manglende regulering af kryptovalutaer 
 • Overordnet meget stor risiko ved investering i krypto

Gebyr for Bitcoin Cash handel

 

Udbydere 

eToro 

Coinbase 

Plus500 

Depositum 

Gratis 

3,99%

Gratis 

Købsgebyrer 

1,9% 

1,49%

3,08%

Overnight fees

Gratis 

Gratis 

0,05%

Salgsomkostninger

1,9%

1,49%

3,08% 

Udbetaling 

5 USD

0,15 USD

1,9%

Samlede gebyrer 

€ 42,2

€ 68,24

€92,32

Køb Bitcoin Cash i Danmark

Når man vil købe Bitcoin Cash i Danmark er det helt utrolig nemt og det tager kun et øjeblik. Der findes nemlig flere end 200 platforme og mange i Danmark. Men vores klareste anbefaling er platformen eToro, hvor man selv kan vælge at have platformen på dansk – og den er brugervenlig og let at starte med. 

På eToro får du et meget bredt udvalg af muligheder og forskellige kryptovalutaer som Bitcoin Cash, Bitcoin og Ethereum. Det er ydermere meget nemt at købe Bitcoin Cash med et kreditkort! 

Og for ikke at nævne muligheden for at samle alle dine investeringer på én og samme platform, fremfor at skulle oprette dig på mange forskellige platforme, hvor det kun er kryptovaluta handel, der er tilgængeligt. Det vil med ingen undtagelse kun gør det sværere og mere besværligt for dig som investor, hvis du vil prøve at holde overblikket med forskellige investeringer fordelt på forskellige platforme. 

eToro tilbyder dig også muligheden for at opbevare dine Bitcoin Cash sikkert på en kryptowallet, som giver et ekstra sikkerhedslag, hvis du vil beholde Bitcoin Cash i en lang periode. 

eToro er også internationalt anerkendt og har et super godt navn i branchen, og det har fået et utal af brugere til at strømme til de seneste par år. 

Selv har vi været i gang med at gennemteste eToro og vi kunne meget hurtigt finde ud af at platformen er utrolig let at komme i gang med og du har så mange muligheder det er helt utroligt!

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan køber jeg Bitcoin Cash?

Det er meget hurtigt at gøre på en platform, hvor du sætter penge ind, søger på Bitcoin Cash og derefter vælger det beløb du vil investere for. 

[Købsguide: Sådan køber du Bitcoin Cash]
Hvad er den bedste platform til at købe Bitcoin Cash?

Vores klare anbefaling er eToro, selvom der findes mange gode. eToro er meget brugervenlig og hurtig at komme i gang med. 

Er Bitcoin Cash en god investering?

Det er altid individuelt for den enkelte investor og det er derfor svært at give et præcist og klart svar på. 

Kan jeg købe Bitcoin Cash i Danmark?

Ja, det kan du bestemt. Du kan oprette dig på eToro og købe Bitcoin Cash med det samme. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen