Derfor er LiquidityX en af de hurtigst voksende CFD-platforme

LiquidityX er en CFD-handelsplatform, som af flere eksperter har blevet kaldt fremtidens leder af investeringer. Her vil jeg gennemgå, hvorfor nogen kalder LiquidityX netop dette.

I begyndelsen af ​​2021 steg CFD-handel voldsomt, og det var et begreb som for alvor kom på almindelige mennesker læber. Det var båret af de mange prisstigninger på aktie- og kryptovalutamarkedet.

LiquidityX er en mægler, der specifikt har specialiseret sig i CFD-handel, og tilbyder investeringstjenester, der er klassificeret som sikre og enkle for alle typer af investorer. På LiquidityX’s platform kan du handle med en lang række investeringer fra valutaer til råvarer og aktier.

Virksomheden bag tjenesten, Capital Securities SA, er registreret i Grækenland, så alle aktiviteter skal overholde EU-lovgivning. Derudover tilbyder den f.eks., at du kan bruge MetaTrader 4.

LiquidityX er blevet utrolig populær, fordi de tilbyder masser af hjælp til nystartede investorer. Det er alt fra læsemateriale, nyhedsbrev til videoindhold.

Læs også vores store LiquidityX anmeldelse.

Hvem er bag LiquidityX?

LiquidityX-platform-1

LiquidityX er en handelsplatform med et stort community og udviklingsteam bag sig. Tjenesten ejes af Capital Securities SA, et græsk investeringsserviceselskab registreret som et græsk selskab, overholder restriktionerne og reglerne fra Hellenic Capital Market Commission (HCMC) og leverer sine investeringstjenester i hele Europa (undtagen Belgien), herunder Schweiz .

LiquidityX har kontorer i London, New York og Singapore. Disse oplysninger understøtter det faktum, at denne service muliggør handel med en lang række aktiver rundt om i verden.

Platformens forbedres konstant af et team af eksperter, herunder teknologieksperter, finansielle eksperter og investeringsfagfolk. Det kan derfor siges, at LiquidityX er bygget med fokus på eksperter. Takket være sin omfattende ekspertise af høj kvalitet har LiquidityX allerede fået et ry som en teknologisk overlegen service, der er let og hurtig at implementere for kunderne.

Derfor får LiquidityX mange nye brugere

LiquidityX blev lanceret i sommeren 2021, og platformen har formået at skaffe brugere og popularitet i et virkelig hurtigt tempo. Mange af konkurrenterne har faktisk holdt øje med, hvor hurtigt denne investeringstjeneste er lykkedes at vokse til de største spillere på bare et par måneder!

Det er kommet af, at de har fokus på at gøre det simpelt, samtidig med at man kan bruge platformen som erfaren investor. Det er unikt for en CFD-platform at alle kan bruge den.

Til begynderen får du alt deres undervisningsmateriale, mens den erfarne investor har adgang til værktøjer til teknisk analyse. Desuden kan man vælge at benytte MetaTrader 4 sammen med LiquidityX. MetaTrader er kendt for at have en række gode værktøjer til teknisk analyse. Du kan også købe en række robotter til MetaTrader, dog kan vi ikke vurdere kvaliteten af disse.

Er LiquidityX fremtiden for investeringer?

Det store spørgsmål er stadigvæk: Er LiquidityX fremtiden for at investere? Den massive vækst kan tyde på, at det kommer de til at være, men det er altid svært at spå om fremtiden. Men det er imponerende, at de allerede har opnået så meget – på så kort tid.

Her på Mininvestering kommer vi til at følge med i, hvad der sker med LiquidityX, så vi kan opdatere vores læsere om, hvad der sker. Du kan altid oprette en gratis demokonto på LiquidityX og dermed afprøve deres service selv.