IOTA Investerings Guide

Da dette indlæg blev skrevet, var IOTA den 15. største kryptovaluta. Den er dog en af de kryptovalutaer med størst potentielle, da de har gang i et meget ambitiøst projekt, da de er en kryptovaluta, som ikke er baseret på blockchain. I stedet er deres kryptovaluta baseret på et verifikationssystem system, som de kalder for The Tangle.

Deres navn er en forkortelse for Internet of Things Application, og det er netop med fokus på internet of things, at visionen med The Tangle skal føres ud i livet. Vi vender tilbage til, hvad det betyder.

Grunden til at der ikke er længere er tale om fremtiden, når vi snakker om en fremtid tilknyttet til internettet, så er det, fordi det er nærmest alt, som i dag bliver tilknyttet til internettet.

Her er hele grundideen bag IOTA, at de mange nye applikationer, som knytter sig op til internettet, skal kunne stole på hinanden. Det kan både være gennem personlig data og penge. De kalder dette for maskine til maskine økonomien. IOTA sørger for, at alle disse applikationer hurtigt kan validerer hinanden.

Vi kommer tilbage til det lidt senere, men lad os kigge nærmere på, hvordan du kan investere i IOTA. For hvis de bliver det bagvedliggende system bag samtlige applikationer på internettet, så er det nok ikke en dag idé at tilføje dem til din kryptovaluta-portefølje.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Sådan køber / sælger du IOTA

IOTA’s kryptovaluta hedder MIOTA. Men på de fleste handelsplatforme kan du finde den ved at skrive IOTA. I dag finder du IOTA på de fleste handelsplatforme, så det er nemt og hurtigt at investere i den.

Der er næppe nogle, som ikke tror på, at internet of things er fremtiden. Men om det er IOTA, som kommer til at være systemet, som de alle bruger er svært at sige. Som det ser ud lige nu, er IOTA en god investering i fremtiden.

Vi ved allerede, at internet of things er fremtiden, og måske er IOTA løsningen på en verden, hvor alt er digitalt. Det gør dem i hvert fald til en god investering og en spændende tilføjelse til ens portefølje.

I dag kan du købe IOTA på samme handelsplatforme, hvor du også investerer i aktier og andre instrumenter. På den måde får du hurtigt et overblik over din samlede portefølje, hvis du vælger at købe det hele samlet.

Lad os se nærmere på hvordan du investerer i IOTA.

Sådan handler du IOTA på eTORO

På eTORO kan du købe IOTA til din egen wallet. Deres handelsplatform er utrolig overskuelig og hurtig at komme i gang med. Du kan investere i IOTA på 5 minutter.

For at følge guiden skal du starte med at oprette en konto hos eTORO. Du gør du ved at klikke på knappen herunder.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Sådan ser det ud, når du logger ind hos eToro.

For at benytte denne guide kræver det, at du allerede har en eToro konto. Når du logger ind på din eToro konto, kan du se din overvågningsliste. På vores har vi lavet en krypto overvågningsliste.

Det tager 5-7 minutter at oprette sin konto, til du handler med IOTA. Det er en super brugervenlig platform, som alle kan finde ud af. Du skal være OBS på, at alt står i amerikanske dollars på denne platform, så det kan virke en smule forvirrende, da du nok får din løn i danske kroner. Det gør også, at når du indtaler dine penge på hos dem, så gør du det i amerikanske dollars. Deres min. er 200 dollars, hvis du benytter PayPal eller betalingskort. Du kan også overføre penge via en bankoverførsel, her er min. en smule højere.

Du skal starte med at søge efter IOTA øverst i deres søgefelt.

Herefter klikker du på IOTA, og nu kommer du ind på en side, hvor du kan læse mere om denne kryptovaluta. Du klikker nu på knappen “Handl,” som  du finder ude i højre side.

Nu vælger du, hvor mange dollars du vil købe IOTA for.

Når du har valgt, hvor mange penge du gerne vil købe IOTA for, så klikker du på “Åbn Handel.” Hvis du køber for de penge, som du har, så køber du det underliggende aktiv. Det betyder, at du ejer IOTA. Pt. kan man vist kun sende Bitcoin, Ripple og Ethereum væk fra sin eToro konto, så reelt set gør det ikke den store forskel.

Du kan også vælge en lånefinansieret aftale. Hos dem kan du foretage en x2 gearing. Hvis du gør det, så køber du IOTA via en CFD.

Samtidig har du også mulighed for at købe IOTA i antal enheder i stedet for, hvis du har et bestemt antal, du gerne vil købe. For de flestes vedkommende giver det mest mening at købe det udfra antal dollars.

På samme måde som ved andre handelsplatforme, kan du selvfølgelig også lægge en købsordre i stedet for. Hvis prisen falder, vil du så købe dine IOTA. Du kan få en notifikation på din mobil, når handlen går igennem.

Hvad er IOTA?

Du kan se på billedet, hvorfor IOTA er anderledes.

Billedet er fra IOTA’s hjemmeside. Her ser du grunden til, at de ikke benytter Blockchain.

Som vi allerede nævnte i starten, så er IOTA ikke ligesom andre kryptovalutaer. Det kan du se grunden til på øverste billede. Til venstre ser du, hvordan Blockchain fungerer. Det er et smart simpelt system, som sikrer, at der ikke sker nogle dobbelt transaktioner.

I højre side ser du, hvordan The Tangle fungerer, og dermed hvordan IOTA fungerer. De har valgt at bygge det sådan op, fordi de ikke mener, at man kan bruge Blockchain til en økonomi, hvor en masse applikationer hele tiden skal validere data. Hvis sådan et system skulle fungere på Blockchain, så vil det gå langsommere, når mange benytter systemet. Med IOTA fungerer det modsat. Desto flere applikationer som er med i The Tangle, desto hurtigere går det. Fordi de mange applikationer kan sige god for hinanden, betyder det også, at der ikke er nogle mining indblandet. Det betyder, at det er gratis at benytte IOTA. Der er en god lang forklaring på IOTA lige her.

De mange applikationer kan være med til at sige god for hinanden. Kritikken af IOTA går på, at mange påpeger, at det er svært at bygge et nyt system, og der er en risiko for, at de kommer ud for alvorlige sikkerhedsproblemer. Det er selvfølgelig ikke en kritik, som IOTA er uenige i.

Når der begynder at være flere automatiske transaktioner mellem fra applikation til applikation, får vi svaret på, om The Tangle er fremtiden. I hvert fald hvis flere vælger at benytte deres platform.

Vi anbefaler, at du ser nedenstående video, inden du investerer i IOTA, da den giver en god forståelse for, hvor de er på vej hen.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Sådan påvirkes prisen på IOTA

Kursudviklingen på IOTA

IOTA’s kursudvikling på et år i USD.

Alle instrumenter og aktiver påvirkes af udbud og efterspørgsel. Det er derfor, at kryptovalutaer som prøver at binde sig fast til en bestemt pris ofte ender i store problemer.

Efterspørgsel efter IOTA bliver her påvirker af, om man tror på, at IOTA kommer til at være fremtiden inden for internet of things. Vi kan allerede nu se, at internet of things sker og allerede er sket. Men med flere applikationer på internettet kommer det til at give mening, hvis de begynder at arbejde mere sammen. Når det sker, skal der være et system, der binder dem sammen.

Her hviler meget på The Tangle, som her er beskrevet som en Orienteret acyklisk graf. Det er den, som nogle mener er fremtiden, mens andre er skeptiske overfor, at de ikke kommer til at løbe ind i startproblemer. Det er nogle af de ting, som investorer holder øje med, og det kommer til at påvirke efterspørgslen.

MarketCap på IOTA

Den samlede markedsværdi af IOTA på et år.

Hvordan kan jeg bruge IOTA?

For almindelige privatpersoner er det begrænset, hvad de kan bruge IOTA til. For IOTA har en wallet, men den er ikke særlig brugervenlig, da det aldrig har været IOTA Foundation plan at lave en kryptovaluta, som du bruger til at købe mælk i Brugsen.

Det spændende med IOTA er, hvad den kommer til at blive brugt til. Så vi kan få en fremtid, hvor du ikke benytter IOTA til betaling, men du bruger dem alligevel hele tiden, uden at du ved det.

Hvis du investerer i IOTA, så skal du gøre det, fordi du tror på teknologien bag dem, og at de dermed kommer til at være fremtiden for alle applikationer, når det kommer til internet og things.

Bitcoin vs IOTA – Hvad skal jeg investere i?

Som med alle vores andre kryptovalutaer så prøver vi altid at sammenligne dem overfor Bitcoin. Det gør vi, fordi når Bitcoin-kursen stiger, så følger alle de andre kryptovalutaer med. Der er ingen garanti for, at det bliver ved med at være sådan i fremtiden, så det er værd hele tiden at overveje sine investeringsmuligheder.

Når det kommer til kryptovaluta, så kan der sagtens være plads til både Bitcoin og IOTA i fremtiden, for de dækker ikke samme behov. Bitcoin er stadigvæk mest af alt en kryptovaluta, som man kan bruge til at overføre penge til andre eller betale for ting. IOTA er en ny måde at gøre noget på, og det er grunden til, at de ikke satser på Blockchain men på deres eget system The Tangle.

Ifølge dem skyldes det, at hvis verden skal fungere med mere data, som skal arbejde sammen, så er der brug for et system, som gør netop det. Dette system skal være hurtigt, så alle transaktioner foregår hurtigt. I nedenstående video kan du se, hvorfor det er vigtigt. Forestil dig at du kører op til Storebæltsbroen og skal betale automatisk via en sensor. Ligesom du kender det nu fra din brobizz, men hvor hele systemet er automatisk tilknyttet dine penge. Her nytter det ikke, hvis der går lang tid, og her har Blockchain vist sig, at der i nogle perioder kan være ventetider på flere timer. Med en brobizz skal den virke med det samme, så vi snakker sekunder. Men se de to videoer som vi har delt i dette indlæg, for de forklarer det bedre.

IOTA virker som en god investeringsmulighed, for hvis de bliver fremtidens måde at håndtere alt den data, som vi hele tiden deler, så er det klart, at efterspørgslen på deres kryptovaluta kommer til at stige.

Så vi vil sige, at det er en god idé at have både Bitcoin og IOTA som en del af sin portefølje. Begge kan komme til at spille en kæmpe rolle i fremtiden.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvis du vil vide mere om, hvor IOTA bevæger sig hen, så kan jeg anbefale nedenstående interview med Dominik Schiener, en af grundlæggerne af IOTA. Det tager ca. en halv time.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her