IOTA kurs + prognose (MIOTA) [Live kurs på IOTA]

Gode årsager til at købe IOTA

 • Stor mulighed for at opnå kæmpe høje afkast på din investering. Prisen stiger – skynd dig at købe før det er for sent.  –  Køb IOTA I Dag
 • Stor udfordrer til banksektoren – kan ændre måden penge og valuta fungerer på langt ude i fremtiden. 
 • IOTA er decentralt 
 • En af de mest kendte kryptovalutaer i verden
 • Mange forventer prisen stiger til at blive op til flere dollars værd i fremtiden! 
 • Skynd dig – Køb IOTA I Dag

Køb IOTA i dag

Køb IOTA i dag

Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

IOTA Kurs prognose

IOTA har mulighed for at stige ekstremt i fremtiden og prognosen ser positiv ud! Det ser utrolig godt ud for IOTA, men det er slet ikke for sent endnu. Der er kæmpe potentiale for tjene enormt store afkast ved at handle med IOTA. 

Du kan undgå at gå glip af flere prisstigninger og kæmpe afkast, hvis du skynder dig at investere nu! Prisens udvikling ser ekstremt positivt ud og måske fortsætter det!

Utrolig mange eksperter spår, at IOTA kan stige enormt meget og give utrolige afkast i fremtiden. Hvis det sker får kan man som investor tjene rigtig mange penge. Kom i gang nu og få en del af de kæmpestore afkast. 

Ved en grundig gennemgang af IOTA viser det sig at IOTA kan blive en henrivende investering, der kan gøre sine investorer rige og endda blive meget spændende i fremtiden. Så det kan altså med meget stor sandsynlighed betale sig at investere nu! For det er slet ikke for sent. 

Derudover spiller corona en væsentlig rolle, fordi den gør verdensøkonomien usikker og påvirker den meget negativt. IOTA er et rigtig godt alternativ, fordi den er decentralt styret som alle andre kryptovalutaer. 

IOTA kurs 1 år

Kursen er nærmest altid svær at forudsige ét år fra i dag, fordi kursen og prisen kan svinge helt utroligt meget på rigtig kort tid. Det gør det rigtig spændende at sidde og handle IOTA aktivt fordi man både kan tjene penge på når kursen stiger og når den falder. Det gør det også svært at sige, hvordan den præcis ser ud om et år – men man kan sige, der er et ekstremt stort potentiale! 

Det bredere kryptovaluta marked har i den grad også noget at sige og det har set helt utroligt godt ud de seneste par måneder og derfor forventer vi også at det fortsætter med at se enormt positivt ud for netop IOTA.

For det er nemlig netop det vi virkelig kan se på prisens udvikling, der er gået ekstremt godt for IOTA. Kursen svinger nemlig med stor hast og det giver villige investorer kæmpe muligheder for at tjene et kæmpe afkast nu! 

Alt i verden skriger på, at det vil blive ved med at blive en lukrativ investering at investere i IOTA og kan skabe god indtjening! 

IOTA kurs 5 år

Derudover er det også ekstremt godt at kigge på, hvordan potentialet ser ud på lang sigt – eksempelvis en 5 års prognose for IOTA. Noget, der især er blevet lagt mærke til er, at når vi kigger 5 år frem, vil vi have passeret det historiske år 2024, hvor den allerstørste kryptovaluta, Bitcoin, vil blive halveret igen. Hvis vi ikke tager fejl plejer det at have ekstrem stor indflydelse på de andre kryptovalutaer – herunder især IOTA, der har potentiale til at stige med ekstrem hast! 

Dette er fordi udbuddet konstant falder, og det får efterspørgslen til at stige – og det påvirker det bredere kryptovaluta marked, som også vil have sin indflydelse på IOTA i meget høj grad. Mange har af samme grund kæmpe forventninger til IOTA og de tror på det kan medføre utrolige afkast. 

Hodl er strategien om at holde ved sine IOTA (eller andre kryptovalutaer). Det er et begreb, der opstod på grund af en tastefejl – og i dag er det verdenskendt og man bruger når man mener man bør beholde og ikke sælge ud. 

Og det har mange gange vist sig at være en ekstremt god strategi for mange, der har tjent vilde summer!

Hvor køber jeg IOTA?

Når du gerne vil købe IOTA skal du finde et rigtig god platform at handle på, som både er meget brugervenlig og er nem at handle på og hurtig at komme i gang med. Men husk at holde øje! For der findes over 200 platforme og langt fra alle er lige gode.  Læs også vores artikel “Køb IOTA.”

Der er meget få af de over 200 platforme, der faktisk kan leve op til de krav vi stiller til en god platform, ellers vil det i sidste ende være en begrænsning for dig og dine investeringer og det er ikke det man ønsker – det vil man meget gerne undgå! 

Når vi kigger på platforme lægger betyder det rigtig meget er der er utrolig høj brugervenlighed, og at man samtidig har så mange forskellige investeringsmuligheder som muligt – også udover IOTA. Når netop brugervenligen er fantastisk, bliver det nemlig rigtig nemt at navigere rundt på platformen og så går det meget hurtigere med at komme i gang med at eje IOTA og få del i de store afkast. 

Det skal altså bare være så nemt og overskueligt som muligt! 

De bedste platforme til det er især eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du endda kan se IOTA live inden du køber. 

Køb IOTA

Vi anbefaler eToro

Vores helt klare anbefaling går i høj grad til platformen eToro, da de netop er enormt brugervenlige og derfor også er blevet ekstremt populære blandt tusindevis af investorer de seneste par år. Det er bestemt ikke uden nogen god grund! Mange elsker platformen på grund af netop brugervenligheden og fordi det er meget hurtigt at komme i gang. 

Vi har selv fuldstændig grundigt testet platformen, og det er også derfor vi kan sige at eToro er fantastisk! Vi har målt og vurderet og der er ingen andre platforme, der kommer i nærheden af eToros brugervenlighed. 

Noget vi specielt lagde mærke til ved eToro er, hvor sindssygt let, det er at komme i gang med platformen. Det er så utrolig hurtigt, at oprette sig og være i gang inden for et kort øjeblik og på den måde være i gang med at købe IOTA meget hurtigt. 

Og så er det jo bare helt utroligt nemt at investere på platformen uanset om det er IOTA, en anden kryptovaluta, aktier eller noget helt fjerde, du vil investere i. Det smarte er her, at du har mulighed for at samle alle dine investeringer under én platform og det gør det meget lettere for dig i fremtiden, hvis du får lyst til at investere i andet end IOTA. Det er skønt for en investor at det er let.

Der er langt fra noget, du bare kan forvente af de fleste platforme – her er du oftest begrænset til kun at have mulighed for at kunne trade kryptovaluta. Det er netop det, eToro løser for dig og det gør det til en vidunderlig platform. 

Til sidst har du rigtig gode muligheder for at opbevare dine IOTA sikkert i en wallet på eToro, som giver dig et ekstra sikkerhedslag – og tryghed som investor. Vælger du at beholde IOTA i lang tid gør din wallet det altså ekstra sikkert for dig – og derudover har eToro et super navn i branchen og derfor synes vi platformen er anbefalelsesværdig. 

Kortsigtet vs. langsigtet investering i IOTA?

Det er altid svært at svare direkte på, fordi det både kan give god mening både at holde i lang tid og også give god mening at købe og sælge ofte som du måske kender det fra daytrading. 

Man kan bare sige, at man kan tjene utrolige summer løbende på aktiv handel og samtidig på at holde i mange år ud i fremtiden, hvis man tror på teknologien. Begge dele kan vise sig at blive en vildt god investering – og det har det allerede gjort – så hvorfor skulle de ikke ske igen? Det er ikke for sent endnu!  

IOTA er sjov for investoren, der vil tjene penge når kursen går både op og ned – for det er netop det, der sker med IOTA og det indeholder så stort potentiale. Det kan gå hen og blive en meget lukrativ investering for investorer og kaste store afkast af sig. 

I sidste ende kommer det ned til, hvor dygtig man er til at trade og samtidig, hvor meget du generelt tror på kryptovaluta markedet. Vi tror i hvert fald på potentialet i fremtiden!

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er IOTA kurs i dag?

IOTA kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se IOTA kurs her]
Hvad er IOTA værd?

Værdien af IOTA ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er IOTA?

IOTA er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg IOTA i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe IOTA på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen