Kryptovalutaer er blevet stort på det internationale marked, og der har gennem tiden været utallige forsøg på at lave en digital valuta. D. 3 januar 2009 løste Satoshi Nakamoto dette problem, da han lancerede Bitcoin, som var den første fungerende kryptovaluta. Der er i dag mange forskellige kryptovalutaer, hvor Bitcoin er den største spiller på nuværende tidspunkt.

Det er altid et sats at investere i kryptovaluta. Nogen mennesker har tabt store sum penge på det, og andre er blevet millionærer. Kigger man fra et investeringsperspektiv kan der være enormt potentiale i digitale valutaer. Investerer man på det helt rigtige tidspunkt, er der altså mulighed for at tjene rigtigt mange penge, rigtigt hurtigt.

Er det muligt at låne penge til at investere i Bitcoin?

Er du interesseret i at låne penge til din investering i Bitcoin eller til andre alternative kryptovalutaer, så er der masser af muligheder at finde. Vær opmærksom på, at det kan være svært at låne penge hos de fleste almindelige banker, da de ikke er særligt begejstrede for kryptovalutaer. Det er de kort sagt ikke fordi, at en kryptovaluta så som Bitcoin, går uden om det almindelige banksystem. Dette gør dem altså til en direkte konkurrent til bankerne og deres forretningsmodel. Derudover ser de fleste banker heller ikke Bitcoin som en særlig sikker investering, som de tilmed ønsker skal få succes.

Du kan i stedet låne penge nu på nettet, hvor du har et hav af valgmuligheder. Når du låner penge online, så undgår du skulle stille sikkerhed for lånet i form af din bil, bolig eller andet af værdi.

Hvilke lån kan optages til investering af Bicoins?

Låner du penge uden om banken, er der mange forskellige online låntyper du kan vælge imellem, heriblandt kviklån og forbrugslån. De mange udbydere af lån på nettet til private, er modsat bankerne ikke interesseret i at vide hvad pengene skal bruges til, og de giver dig tilmed hurtigere udbetaling. Det betyder, at du nemt kan finde finansiering til at investere i Bitcoins eller andre ”Alt-coins” så som: Litecoin, Etherum, Nem, Monero m.v.

Inden du beslutter dig for at investere penge i kryptovaluta, anbefaler vi at du sætter dig godt ind i markedet og udviklingen. For som med alt andet investering, så er man aldrig 100% sikker på at tjene penge, hvorfor der er en sandsynlighed for at miste penge.

Du bør derudover heller ikke låne flere penge til investeringen, end hvad du økonomisk kan tåle at tabe. Vi anbefaler altid at man udformer et budget over sin privatøkonomi inden man begiver sig ud i at optage lån. Der er ikke noget i vejen med at investere med lånte penge, dog skal man bare være sikker på, at man forstår risikoen ved det, og ikke bare lader sig rive med af hypen og hvad andre gør, og hvor mange penge de investerer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.