1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (8 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...
Inden du kontakter os, kan du se vores svar til de mest stillede spørgsmål. Hvis du mod forventning ikke får besvaret dit spørgsmål, kan du kontakte os via chat funktionen til højre.

Hvordan får jeg en Bitcoin wallet?

Før du kan købe Bitcoins på Coinbox.dk, skal du have din egen Bitcoin adresse. For at få sådan en kan du oprette dig dig på en følgende sider og kopiere din unikke Bitcoin nøgle (adresse) ind.

Følgende sider er:

Jaxx – fungerer på alle devices

Mycelium – fungerer til Android

Electrum – fungerer til Mac, Windows og Linux

Hvem indgår jeg et aftaleforhold med?

Coinbox.dk er formidler af Bitcoins. Når du køber Bitcoins på siden indgår du et kundeforhold med BetterCoins.dk ApS, der står for ansvaret med at godkende ordren samt overføre Bitcoins til din wallet. Coinbox kan ikke drages til ansvar for tvister mellem kunden og BetterCoins.dk ApS, da Coinbox.dk blot formidler kontakten.

Hvad er en wallet?

En wallet er din virtuelle pung, som kan installeres på computer, telefon eller tablet. Hvis du ikke er interesseret i en lokal wallet, kan du benytte dig af en cloud wallet, som så at sige er online og sikkerheden styres dermed af andre. Hvis du selv vil håndtere sikkerheden og have en fysisk wallet bør du købe en Ledger Nano S eller Trezor. Vi anbefaler, at man benytter sig af den sidstnævnte type af wallet – hardwarewallets – da sikkerheden er betydeligt bedre.

Kan man komme til at sende Bitcoin til en ugyldig hashnøgle?

Nej, hvis den oplyste hashnøgle er ugyldig, vil vores system automatisk stoppe overførslen. Vi anbefaler dog at du dobbelttjekker den indtastede hashnøgle inden du gennemfører dit køb.

Kan jeg fortryde mit køb?

Nej, det er ikke muligt at fortryde sit køb efter modtagelse af Bitcoins. Dette skyldes, at vi sælger en finansiel ydelse, der afhænger af det aktuelle marked og dermed af evt. udsving på kapitalmarkedet.

Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb inden modtagelse af Bitcoin, skal du omgående kontakte os på vores livesupport eller på hej@coinbox.dk.

Hvornår får jeg mine bitcoins leveret?

Du vil modtage dine Bitcoins inden for ganske få minutter, hvis du har valgt at gøre brug af kreditkort. Hvis du vælger at benytte bankoverførsel, vil vi anbefale du gør brug af straksoverførsel i din bank, der sikrer vi modtager pengene hurtigst muligt og dermed kan gennemgøre transaktionen.

Leveringstiden kan i nogle tilfælde øges, hvis vi oplever problemer med de tilsendte dokumenter.

Skal jeg betale skat af mine gevinster?

Nej, SKAT og den danske stat anser ikke Bitcoin for værende en valuta og dermed bliver gevinster ikke beskattet. Det skal dog tilføjes dette kun er gældende for enkelte køb. Hvis du daytrader bitcoins og dermed spekulerer i værdien til daglig, vil du blive beskattet af dine handler i og med det anses for fuldtidsarbejde.

Ovenstående er kun en generel tendens/holdning i Bitcoin miljøet og Coinbox.dk kan ikke stilles til ansvar. Hvis du vil være på den helt sikre side, vil vi anbefale at tage kontakt til en skatterådgiver eller bede SKAT om et bindende svar.