eToro Anmeldelse 2021 [Den bedste platform til kryptovaluta]

Hvorfor er den især god til kryptovalutaer. Især Bitcoin og Ethereum. Du ejer dem osv.

Investeringsplatformen eToro er blevet meget kendt de senere år, især på grund af mulighederne for at handle kryptovaluta og deres social trading muligheder. Handel af kryptovaluta skal være lettere end nogensinde før og være simpelt for alle – det er blot en af de mange muligheder, der er på eToro. På eToro kan du nemt investere i Bitcoin, Ethereum eller andre gode kryptovalutaer. eToro er især god fordi du ejer de kryptovaluta du køber. 

Men er eToro i virkeligheden en licenseret udbyder, der er seriøse? Hvad er fordelene og ulemperne ved eToro? Hvordan klarer platformen sig i en brugertest? Hvordan ser gebyrerne ud? Og hvor god er deres app? 

Alle disse spørgsmål har vi påtaget os, så vi kan give dig en omfattende anmeldelse af eToro cryptocurrency. I vores artikel kan du lære alt, hvad du har brug for at vide om den ultrapopulære platform, der gør det nemmere end nogensinde før at handle og eje de populære kryptovalutaer. Du får alle svar i vores eToro anmeldelse.

Indholdsfortegnelse

Køb kryptovalutaer hos eToro

Køb kryptovalutaer hos eToro

Køb Bitcoin inden prisen stiger igen

Fordele og ulemper

Fordele

 • Stort udvalg af handelsmuligheder
 • Mange forskellige muligheder når du indbetaler penge til din konto
 • PayPal indbetaling
 • God kundeservice
 • Moden færdigudviklet platform, der er nem for alle at handle på
 • Handel med aktier uden gebyrer eller kurtage
 • Gratis depot
 • Populært Copytrading så du kan kopiere dytige investorer
 • Du ejer dine kryptovaluta, når du har købt dem
 • Fantastisk app til mobil
 • Trading og shorting er muligt
 • Gratis demokonto
 • Nemt med staking

Ulemper

 • Kun 16 kryptovalutaer
 • 5 usd for at hæve penge
 • Du kan ikke overføre til din wallet med det samme

Især copy trading er ret unikt for eToro og det er ikke noget mange platforme tilbyder. Det giver mange investorer ekstremt gode oplevelser med platformen, fordi de ikke behøver at bruge lang tid selv på at finde, udvælge og trade de gode kryptovaluta – det bliver gjort helt automatisk gennem den investor, som man vælger at kopiere. 

Der er konstant udvikling på eToro, både i antal investorer og nye features. Udover at være fantastisk til at trade kryptovaluta, har du også mange muligheder for at investere i forex, aktier og råvarer. 

Det eneste vi kan komme tanke om, der er en ulempe er, at der kun er 16 forskellige kryptovalutaer at vælge mellem, hvilket er en del mindre end på andre krypto børser. Men mon ikke eToro arbejder på at tilføje nogle flere, når der i forvejen hele tiden sker så meget med sitet. 

Men det vi virkelig bider mærke i, er at du har mulighed for at samle alt et sted – både dine kryptovalutaer, aktier, råvarer osv. Samtidig har du virkelig mulighed for at udvide din portefølje meget hurtigt, ved at kopiere kompetente investeringsstrategier hurtigt og nemt ved hjælp af deres social trading funktioner. 

eToros evne til at følge andre brugere og efterligne deres handler er helt bemærkelsesværdig. Det er helt logisk at udvekslingen mellem investorer også fremmes her. Derudover er det ekstremt nemt for nye brugere at lære og sætte sig ind i platformen ved hjælp af en demo konto og deres blog på platformen.

 

Hvad er eToro

eToro blev grundlagt i 2007 i tech-hub byen, Tel Aviv, og eToro omtaler sig selv som en platform med flere aktiver end nogen anden platform og den førende udbyder af social trading i hele verden. 

Grundlagt af Yoni Assia og Ronen Assia, har eToro fortsat med at udvikle sig gennem årene. Den online handelsplatform blev launchet i 2009 og Android og iOS-appen blev lanceret i 2011. 

I 2013 blev flere aktier fra mange kendte virksomheder tilføjet og i 2017 blev porteføljen udvidet til at omfatte kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Litecoin og mange flere. De lancerede i 2018 en intern kryptowallet til Andriod og iOS’er. 

Med kontorer i England, Cypern, Israel og Kina og over 10 millioner kunder, har platformen erklæret sin mission: 

At gøre globale markeder tilgængelige for alle til at handle og investere på en enkel og gennemsigtig måde.”

eToro giver dermed mulighed for at handle velkendte aktier som Apple, Google, Facebook og mange flere spændende aktier. Derudover kan man købe andre interessante muligheder, såsom derivater på råvarer (herunder olie, guld, sølv, kakao og kaffe) og valutapar, ETF’er og andre forskellige indekser – alt sammen noget, der virkelig giver en fantastisk oplevelse på eToro.

Kryptovaluta er let tilgængeligt, hvor du både kan købe og sælge. Udbuddet er begrænset til de allermest handlede og populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Zcash og andre lidt mindre kendte kryptovalutaer. 

Alt i alt er der flere end rigeligt kryptovalutaer tilgængeligt for handel og sortimentet udvides konstant.

Saml alle dine investeringer et sted

I vores eToro anmeldelse blev det hurtigt klart for os, at det er en virkelig god handelsplatform. Det helt fantastiske ved eToro er at du kan samle alle dine investeringer på én platform. Så slipper du for at have dine kryptovalutaer på én platform, dine aktier på en anden og dine råvarer.

er på en tredje. Og det er netop det mange investorer gør – de har en bred portefølje af forskellige investeringer og det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis de ligger på 5 forskellige platforme. Her er eToro bare helt vidunderlig og uundværlig fordi du kan samle det hele ét sted og nemt følge med i udviklingen af dine aktier uanset hvor i verden du er, fordi du har eToro’s gode mobil app.

Sådan køber du kryptovalutaer

eToro er et sindssygt godt sted at købe aktier. Især fordi du ikke betaler kurtage når du køber aktier – eToro har altså gjort op med de dyre platforme, hvor du betaler tårnhøje gebyrer for at købe og sælge aktier. Vi kan altså vinke farvel til de dage, hvor du skulle betale høje gebyrer for at kunne investere i spændende selskaber. 

I øjeblikket er eToro på en særlig vej, hvor kopiering af dygtige investorer bliver mere og mere populært og eToro er virkelig frontløber på dette område. eToro understreger at deres politik om nul provision på aktier gælder for både åbning og lukning af en position. Det er helt almindeligt hos andre mæglere at de tager en stor procentdel i gebyrer ved hver eneste handel. På eToro skal du dog forvente omkostninger til korte positioner og gearing. Når alt kommer til alt fungerer eToro ikke kun på én måde. I stedet har du mulighed for at få de reelle handelsværdier ind i depotet eller kun investere i derivater via CFD-positioner. 

De tilgængelige aktier er spredt på globale markeder. Platformen tillader også en opdeling i forskellige investeringsområder som eksempelvis teknologi eller forbrugsvarer. I alt er der omkring 2.000 aktier fra 17 børser over hele verden og der kræves et minimum på $50 pr. handel.eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Opret en konto og indsæt penge

Det tager kun et øjeblik at komme i gang med din bruger på eToro og du bliver guidet gennem hele registreringsprocessen. 

Du har både mulighed for at oprette en brugerkonto eller registrere dig via Facebook eller din Google-konto, hvilket bare er med til at gøre det endnu lettere. 

Når du opretter dig på eToro skal du udfylde nogle personlige data som fornavn, efternavn, e-mail adresse og på den måde får du adgang til platformen. Selvfølgelig skal du også bekræfte dig via et link du får sendt til din e-mail. 

Så snart du er oprettet som kunde og har bekræftet din identitet, skal du overføre penge som du kan handle for. Det er nødvendigt før du kan handle. 

Her har du mange muligheder at vælge mellem, såsom bankoverførsel og kreditkort – du kan endda overføre med PayPal! 

Der er et minimum indskud på $500 for bankoverførsel og $200 på kreditkort og PayPal.

Find din kryptovaluta

Så snart pengene kan ses på din konto er du klar til at gå i gang med at handle. Først skal du vælge en kryptovaluta du gerne vil handle. Du kan vælge mellem flere forskellige kryptovalutaer og vil i eksemplet her købe Bitcoin – nemt og hurtigt! 

Du kan søge på eToro Bitcoins i søgefeltet. 

Søg efter Bitcoin på eToro.

Klik på Bitcoin og klik på “Handl”.

Nu er du klar til at købe Bitcoin.

Køb Bitcoin

Så snart du har klikket på handel kan du nemt vælge enheder eller beløb at købe Bitcoin for. Der er et spread på 0,75% når du køber Bitcoin. 

Helt vildt nemt og hurtigt og så ejer du Bitcoin! Det gode her er, at du køber det underliggende aktiv – og du altså dermed ejer de Bitcoins som du køber. 

Efterfølgende kan du se dine Bitcoins i menuen under “Portefølje”. 

Køb Bitcoin på eToro

Priser

 

Kryptovaluta

Pris (baseret på spread)

Bitcoin [btc]

0,75%

Ethereum [eth]

1,90%

Bitcoin Cash [bch]

1,90%

Ripple [xrp]

2,45%

DASH [dash]

2,90%

Litecoin [ltc]

1,90%

Ethereum Classic [etc]

1,90%

Cardano [ada]

2,90%

IOTA [miota]

4,5%

Stellar [xlm]

2,45%

EOS [eos]

2,90%

NEO [neo]

1,90%

Tron [trx]

3,5%

Zcash [zec]

3,5%

Binance Coin [bnb]

2,45%

Tezos [xtz]

5%

 

Bitcoin wallet

eToro Wallet er en meget brugervenlig og supersikker digital tegnebog hvor du kan opbevare flere kryptoer. 

Det er vildt smart og du kan nemt flytte og skifte mellem flere end 500 kryptovalutaer uden at skulle flytte noget som helst over et andet sted. Samtidig har du en umistelig privat nøgle, der fungerer som en sikkerhedsnøgle, der nemt kan hjælpe dig med at genoprette adgangen til din wallet, hvis det bliver nødvendigt. 

Du går en helt unik “on-chain”-adresse, hvor du både kan opbevare, modtage og overføre din kryptovalutaer, hvor som helst i blockchainen. Helt ekstremt nemt og smart for din sikkerhed! 

Derudover er nøglen fuldstændig gratis at downloade og du kan ultra nemt få adgang til din tegnebog ved at bruge dine log-in oplysniger til eToro. eToro crypto wallet er klart et af de mest sikre wallets overhovedet! De har mange sikkerhedsfunktioner på højeste niveau!

eToro staking

Staking er en meget spændende mulighed for dig som kryptoinvestor. Staking er nemlig for en process, der giver brugere, der i forvejen ejer og beholder understøttede kryptovalutaer, mulighed for at tjene rigtig pæne belønninger! Endda bare for at beholde dine kryptovaluta. Det er eToro, der udfører processen på vegne af sine brugere og belønningen er endnu flere af de kryptoaktiver, hvilket betyder at brugerne kan udnytte deres beholdninger på en måde, der minder meget om de fordele du har ved renters rente. Da det er noget helt nyt, finder du det heller ikke i særlig mange indlæg om eToro anmeldelse.

Når du udnytter stacking med eToro er det vildt godt og enkelt, sikkert og problemfrit. Staking-belønningerne udbetales til brugerne hver måned i de understøttede kryptoaktiv uden det kræver nogen handling fra din side overhovedet! Det er altså helt vildt nemt at tjene flere penge. 

Samtidig forbliver dine kryptoaktiver din ejendom. Til gengæld overdrager du det til eToro at udføre hele stacking-proceduren – fuldstændig sikkert og effektivt. eToro er fantastisk til at være omhyggelig med at beskytte sine brugeres kryptoaktiver mod at blive udsat for risici og sparer dig for de udfordringer, der kunne være forbundet med at håndtere stacking selv. 

Husk eToro beholder en lille procentdel af afkastet som et gebyr og til at dække de forskellige driftsmæssige, tekniske og juridiske omkostninger, der er forbundet med stacking. 

Cardano staking

Det er meget nemt at stacke den populære kryptovaluta Cardano. Du kvalificerer dig til at kunne opnå belønningerne ved Cardano stacking ved at eje det underliggende aktiv, som du helt automatisk gør, når du køber Cardano på eToro. Så det er altså meget meget nemt! 

Ved Cardano stacking bliver dine belønninger delt ind i forskellige niveauer, hvor en bestemt belønningsprocent er gældende for det månedlige stacking-afkast. 

For Cardano ser det sådan ud: 

 

 

Bronze Club-medlemmer

Silver, Gold og Platinum Club-medlemmer 

Diamond og Platinum+ Club-medlemmer 

Cardano 

75% 

85%

90%Tron staking

Det gælder på fuldstændig samme måde når du vil i gang med Tron Stacking! Det er en sindssygt smart måde at tjene flere penge på, endda blot ved at fastholde de aktier du i forvejen har købt! Det er meget populært på eToro og sindssygt smart. 

Fordelingen er den samme som ved Cardano stacking så du virkelig har sindssygt gode muligheder for at tjene penge på både at eje Tron og Cardano på eToro. 

 

 

Bronze Club-medlemmer

Silver, Gold og Platinum Club-medlemmer 

Diamond og Platinum+ Club-medlemmer 

Tron 

75% 

85%

90%Tjen penge på kryptovalutaer

Det er nemt at tjene mange penge hurtigt på kryptovaluta! På grund af den store votalitet kan kursen stige rigtig meget, på meget kort tid! Det gør at de kan gå langt hurtigere end ved eksempelvis aktier. Det er blevet en meget almindelig ting for den gængse investor at have kryptovaluta som en del af deres portefølje og tjene et stort afkast. 

Forstil dig at du havde købt 1 bitcoin, dengang den kostede $1000. I dag er den igen tæt på at være næsten $20.000 dollars værd – og med kæmpestort potentiale for den kan stige igen. Bare forestil dig, hvor mange penge du kunne have tjent på at have investere tidligt. Det er derfor altså virkelig en nemt måde at tjene penge – og samtidig uden du skal røre en finger! 

Du kan sidde derhjemme og lade dit liv gå videre helt uden at skulle gøre noget, for at tjene mange ekstra penge på at købe Bitcoin. Det er helt vildt, hvor meget det kan blive til over tid. Det er nok nutidens mest nemme måde at tjene penge på, og en mulighed mange ikke får. Dertil er det blevet så nemt, fordi du ikke skal have nogen teknisk viden. Alt du skal gøre er, at oprette dig på en platform og investere og derefter se dine penge vokse! Det kræver ikke at du har indgående viden til block-chain eller nogen lignende. Husk altid at prisen også kan gå den anden vej. 

Hodl - Måske stiger prisen i fremtiden

Det er højaktulet lige nu at prisen stiger på Bitcoin og andre kryptovalutaer. Efter vi så en kæmpe prisstigning op til $20.000 i værdi i slut 2017, købte rigtig mange investorer sig ind i kryptovaluta og tjente rigtig mange penge. I starten af 2018 faldt kryptovaluta markederne så igen rigtig meget og priserne var igen lave. 

For nogle år siden kom udtrykket “HODL” til på grund af en taste eller stavefejl af ordet “HOLD”, der refererede til “Køb-og-hold” strategien i kontekst til Bitcoin og andre kryptovalutaer. 

Det er relevant fordi det kan nemlig være et rigtig godt til at købe og holde bitcoin og andre kryptovalutaer på lang sigt. Selvom du kan tjene penge hurtigt når prisen stiger på kort tid, ja så forestil dig hvad prisen, på en Bitcoin kan være om 20 år. Lige i øjeblikket stiger prisen helt ekstremt hurtigt på Bitcoin og rigtig mange andre kryptovalutaer. Det kan derfor også være et rigtig godt tidspunkt at købe sige ind på, hvor prisen måske vil stige endnu mere inden for nærmere fremtid. Måske der er også er rigtig mange penge at tjene på lang sigt hvis man “hodl”er. 

Short en kryptovaluta

Noget, der gør eToro fuldstændig unik og gør at det er en fantastisk platform er at, ikke nok med du meget meget nemt kan investere i Bitcoin og andre kryptovalutaer, ja så kan simpelthen også shorte Bitcoin eller de andre kryptovalutaer. På den måde har du også mulighed for at tjene penge når kursen falder og det er ligeså nemt som når du køber Bitcoin. 

Alt du skal gøre for at shorte Bitcoin eller de andre kryptovalutaer er at trykke “sælg” i stedet for “køb” når du handler på eToro, hvis du altså ikke ejer kryptovalutaen i forvejen. Det er altså ekstremt nemt og giver dig sindssygt gode muligheder for at tjene penge både når markedet falder og stiger. 

Staking

Som vi allerede har været lidt inde på, er det muligt at tjene penge på “Stacking”. Stacking er en metode som gør at du som investor tjener penge på samme måde, som renters rente egentlig fungerer. Det er sindssygt smart fordi du faktisk kan gøre det på eToro helt passivt. Køber du kryptovalutaen Cardano eller Tron kan du slå til at du gerne vil “Stake” dem. eToro sørger så for resten og tager kun et lille procentdel til at dække deres omkostninger, ved at gøre det hele for dig. Det er sindssygt nemt og giver dig endnu en mulig ekstra indtjening. Så bliver din belønninger nemlig udbetalt i Tron eller Cardano alt efter hvad du ejer. Sindssygt smart måde at tjene penge på!

Copytrading

Endnu en unik feature du kan finde på eToro er Copytrading. Det er muligheden du har for at direkte kopiere andre dygtige investorer – igen helt uden at skulle røre en finger. Det er ultra nemt og ligetil når du har oprettet dig på platformen. Her kan du finde og vælge de investorer du synes har en fantastisk portefølje – om det skal være kryptovalutaer eller andre investeringsaktiver er op til dig. 

Det der er virkelig smart for dig som investor er, at du ikke behøver at bruge din egen tid på at finde og udvælge de aktier og kryptovalutaer, som kommer til at stige. Der er nemlig nogle andre virkelig dygtige investorer, der gør alt arbejdet for dig og du skal blot investere i dem. 

Det gør det virkelig nemt for dig, som ny investor at komme godt i gang med at handle, uden risiko for at komme til at vælge den forkerte aktie eller kryptovaluta. 

Du kan endda investere i flere forskellige dygtige investorer og kopiere deres gode arbejde. Det foregår selvfølgelig gennem CFD handel, så du ikke ejer det underliggende aktiv, men dermed ejer en aftale mellem dig og eToro. Det har ikke den store betydning fordi du stadig får samme gode afkast baseret på ham/hende du kopieres performance.

CopyPortfolios

I forlængelse af Copy Trading har du mulighed for at handle såkaldte “CopyPortfolios” eller “Market Portfolios”. Copy Portfolios er bundter af aktier og andre aktiver, som du kan investere i som en slags fond. Det er selvfølgelig også CFD baseret og ikke aktier med faktiske værdipapirer, men de handles ligesom fonde eller ETF’er. 

Det er eksempelvis muligt at investere i forskellige emner, det kunne være et banktema, som på den måde blev muligt for dig at investere i store banker og spændende fin-tech selskaber. 

Det kunne også være du ville investere i en Consumer Tech Copyportfolio eller en Cannabis Medical Copyportfolio – allesammen nogle, der er tilgængelige og lige til at handle på eToro og som kan blive en del af din egen portefølje. 

Har du spørgsmål eller tanker, har eToro lavet et kæmpestort unikt hjælpesite, hvor du kan finde mange af de ofte stillede spørgsmål og svar dertil. Ud over en daglig markedsoversigt tilbyder eToro en økonomisk kalender og en kvartalsvis kalender, så du meget nemt kan holde overblikket. Der er også en eToro blog med nyheder fra platformen og en endnu dybere indsigt i den store verden af kryptovalutaer og andre former for handel. Meget meget spændende og værdifuld læsning for dig som investor!

eToroX

eToro har for nyligt lanceret deres meget ambitiøse projekt “eToroX”, som en tilføjelse til kryptovaluta-exchange spacet, hvor de hævder at være “en sikker og reguleret platform, der empower mennesker med blockchain teknologi”. Projektet rider allerede på bølgen af success fra sit moderselskab, der jo er eToro. 

Selskabet blev lanceret i 2019 og har til formål at fungere som en bro mellem den traditionelle finansielle sektor og det spirende kryptorum. Det er som sagt datterselskab til verdensomspændende eToro, der er blevet verdens største sociale handelsplatform. 

eToroX spiller en formidlende rolle mellem købere og sælgere af børsnoterede aktiver. Det vil sige at platformen afspejler de priser, som platformens kunder og forskellige markedsproducenter skaber, da de arbejder sammen om selve platformen. Med flere og flere markedsproducenter tilstræber platformen sig at have en sund ordrebog og tilstrækkelig likviditet til at deres brugere kan placere og udføre ordrer. 

Noget , der er vigtigt at vide er, at du for at kunne handle på platformen skal have en helt verificeret konto på moderplatformen eToro. Du kan nemt vælge mellem at bruge eToroX exchange på deres webbaserede platform eller direkte fra din mobilapp. 

Trods den nye platform og projekt er meget spændende for dig der handler med kryptovaluta, så er udvalget af kryptovalutaer stadig begrænset. Du kan lige pt handle Ripple, Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash og Litecoin. 

eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er mindstebeløbet på eToro?

Mindstebeløbet for de fleste handler er på $50. 

Hvordan køber jeg Bitcoin på eToro?

Du opretter en konto på hjemmesiden, søger på Bitcoin i søgefeltet, klikker på “Handl” og vælger det beløb du vil købe for. Meget simpelt. 

[Se her hvordan i billeder]
Hvad er en eToro Bitcoin Wallet?

Det er en sikker kryptowallet, hvor du kan opbevare dine Bitcoin og kryptovaluta meget sikkert. 

Hvorfor har eToro dårlige anmeldelser på Trustpilot?

Det er meget normalt for platforme, hvor folk handler med deres penge. Nogle bliver sure over at eToro faktisk følger de retninglinjer, der er givet fordi de er en reguleret platform. 

Hvad koster det at købe Bitcoin på eToro?

Det koster et spread på 0,75. 

Hvor lang tid tager det at hæve sine penge på eToro?

Det kan tage op til 8 dage. Nogle gange mere fordi eToro skal overholde reglerne for hvidvaskningslovgivningen. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen