Ethereum kurs + prognose (ETH) [Live kurs]

Gode årsager til at købe Ethereum

 • Mulighed for utrolige afkast på din investering. Havde du investeret 1.000 kr i Ethereum for 5 år siden havde du tjent mere end 20.000 kr. –  Køb Ethereum I Dag
 • Stor udfordrer til banksektoren – kan ændre måden penge og valuta fungerer på langt ude i fremtiden. 
 • Ethereum er decentralt 
 • Den anden mest udbredte kryptovaluta
 • Mange regner med en kurs på over $9.000
 • Skynd dig – Køb Ethereum I Dag
Køb Ethereum
Køb Ethereum i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

Ethereum Kurs prognose

Der har allerede været en enorm stigning som vi så her i slutningen af 2021 – Undgå at gå glip af yderligere stigning! Prognoserne for Ethereums kurs ser meget lovende ud for fremtiden på nu og på lang sigt. 

Måske ser vi at Ethereum er godt på vej op over flere tusinde dollars i værdi?! Det ser i hvert fald lovende ud og tendensen viser at Ethereum kurs grafen er på vej til at blive rigtig mange penge værd! 

Tidligere har vi skrevet meget om, hvorfor Ethereum er en ekstremt spændende teknologi og hvorfor det giver så god mening at investere. Og det har kun vist sig at holde stik, hvor vi har set en enorm stigning igen i 2020, hvor kursen for nyligt har nået et all time high! 

Rigtig mange investeringseksperter har været ude at sige, at de sagtens tror på den højeste Ethereum pris nogensinde. Blandt aktive Ethereum investorer regner man med, at vi ser et niveau på over 9.000 dollars pr. Ethereum over de næste par år.

På grund af Corona er der stor usikkerhed i økonomien og mange tror på at vi befinder os i en boble, fordi diverse hjælpepakker ikke kommer til at virke. 

Derfor tror vi også stærkt på at prognosen ser meget positiv og rigtig god ud for Ethereum og alle de andre kryptovalutaer over de kommende år – og mange investorer kan thy til at købe Ethereum og kryptovalutaer for stadig at få et rigtig godt afkast på deres penge selvom verdensøkonomien er usikker! 

Ethereum kurs 1 år

Ethereum er en af de mest kendte kryptovalutaer, der fungerer som såkaldte smart contracts, der i modsætning til almindelige fiat valutaer ikke er styret og overvåget af centralbanker. Lad os tage et godt kig på, hvordan det ser ud for Ethereum kurs om et år 

Det er samme grund til at Ethereum kursen kan falde og stige helt ekstremt meget hurtigt. Det er altid utrolig svært at sige, præcis, hvordan det vil se ud om et år fra nu. Men vi kan sige at det ser ekstremt positivt ud. 

Tager man et kig på, hvordan kursen har udviklet sig de seneste par måneder, har det været muligt at tjene voldsomt gode afkast på at trade Ethereum – og vi kan kun forestille os, at prisen og kursen vil fortsætte opad over det næste år! Især på grund af den smarte teknologi og usikkerheden i den globale økonomi på grund af corona. Det vil med stor sandsynlighed betyde meget øget efterspørgsel – som blot er én af mange grunde til, vi ser mange muligheder for at prisen kan stige eksplosivt over det næste år.

Ethereum kurs 5 år

Hvis man skal kigge mere langsigtet på prognosen for Ethereum kurs på ca 5 år, så er vi passeret 2024, hvor den største kryptovaluta, Bitcoin halveres, som sker hvert fjerde år. Og Bitcoin har nemlig stor indflydelse på udviklingen af Ethereum og vi kan derfor med stor sikkerhed regne med at efterspørgslen stiger helt ekstremt! 

Mange investorer tror nemlig også på såkaldt “hodl!” som er et udtryk for strategien om at holde og lade være med at sælge. Udtrykket blev til inden for krypto verden, ved en tastefejl – og nu bruger alle det, når det gælder om at holde ved og ikke sælge ud. 

Det kan meget vel vise sig at være den perfekte strategi netop fordi vi i høj grad tror på at Ethereum vil stige meget i kursen over en 5 års perioden og endda endnu længere ude i fremtiden. Udbuddet vil nemlig kun være faldende og det påvirker efterspørgslen til at få en stigende tendens. Så hodl’er man sine Ethereum kan man forvente utrolige afkast ude i fremtiden.

ethereum kurs

Hvor køber jeg Ethereum?

Det er helt utrolig nemt at komme godt i gang med at købe Ethereum. Rigtig mange bruger online platforme og der findes en masse, der er super brugervenlige og nemme at handle på. Selvom man kan have sin tvivl om det er svært og teknisk, har mange af platformene gjort det rigtig nemt og brugervenligt, selv for helt nye investorer. På den måde kan man rigtig hurtigt være i gang med at handle Ethereum, uden at være nødt at sætte sig ind i tekniske og svære begreber. Så du kan altså nemt købe dem online på platforme som eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du kan se Ethereum kurs live inden du køber. 

Vi anbefaler eToro

Vi anbefaler på det varmeste platformen eToro, fordi du netop har mulighed for at købe alverdens forskellige kryptovalutaer – herunder netop Ethereum og populære Bitcoin. Man har altid mulighed for at se Ethereum live kurs når du handler på eToro og derudover kan du samtidig se, hvordan Ethereum kurs i dag ser ud. 

Samtidig har du rig mulighed for at samle alle dine investeringer ét sted på én platform, frem for at bruge flere forskellige platforme. På mange af de lidt ældre og mere traditionelle platforme kan du kun handle med kryptovalutaer og ingen andre investeringsaktiver, hvilket gør det besværligt for dig som investor at have overblik med alle dine investeringer, hvis du har flere. 

Yderligere kan man få en Ethereum wallet, som gør det endnu mere sikker for dig at handle og beholde Ethereum i lang tid. Det givet et ekstra sikkerhedslag for dig som investor og derudover har Ethereum også et rigtig godt navn i kryptoverdenen som har gjort at ekstremt mange brugere er strømmet til de seneste par år. Det samme er der på platformen eToro, som med sikkerhed gør platformen endnu mere anbefalelsesværdig.

Vi har selv testet platformen i dybden og kan bare konkludere, at det er ekstremt nemt at komme hurtigt i gang og overføre penge gennem de mange forskellige muligheder, som platformen tilbyder. Du har endda mulighed for at geare dine Ethereum investering via CFD handler, der kan hjælpe dig med at opnå et endnu højere afkast end nogensinde før. 

Hvor længe bør jeg eje Ethereum?

Det er et spørgsmål, der kan være umådeligt svært at svare på, da der kan  være både fordele forbundet med at købe og sælge ofte – ligesom der kan være fordele forbundet ved at holde ved Ethereum over en meget lang periode. 

Hvis du vælger at købe og sælge ofte, som du kender fra daytradere, har du mulighed for at opnå meget høje afkast løbende. Det kan nemlig være sjovere at trade Ethereum, fordi prisen konstant går op og ned – og kan give store udsving, som man som trader kan tjene godt på. Er du god til at trade og endda shorte, så kan du altså tjene penge både når Ethereum falder og stiger. Samtidig kan der være rigtig store fordele forbundet med at holde fast i Ethereum i meget lang tid. Historisk kan man nemlig se, at prisen bliver ved med at gå op ad. Trods prisen kan falde i samme fart, bliver den i det store hele ved med at stige over tid – som vi har kunnet se. Derfor havde det også været en ekstremt god investering, hvis man havde købt Ethereum for mange år siden – og det er det stadig den dag i dag, fordi der er så stort et potentiale og konstant faldende udbud. 

Derfor kommer det i høj grad også an på, hvad du kan og hvor meget du selv tror på kryptovaluta markedet i fremtiden. Vi ser i hvert fald et stort potentiale i Ethereum og alle de andre kryptovalutaer – og ikke mindst det, de på lang sigt kan gøre for verden! Vi har også skrevet indlæg med titlen Køb Ethereum.

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Ethereum kurs i dag?

Ethereum kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se Ethereum kursen i realtid her]
Hvad er Ethereum værd?

Værdien af Ethereum ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er Ethereum?

Ethereum er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg Ethereum i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe Ethereum på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen