Der er meget, der skal spille, når den årlige julefrokost skal afholdes. Medarbejderne er forventningsfulde og har i et helt år glædet sig til at få gentaget successen, så der er meget, der skal være på plads for at give alle en god og tilfredsstillende oplevelse. Noget af det, man skal have styr på, er drikkevarerne. I modsætning til maden og underholdningen, som også er to meget store dele af enhver firmajulefrokost, så er drikkevarerne konstant til stede under hele julefrokosten og ikke kun i enkelte perioder.

Drikkevarer før, under og efter maden

Man kan ikke slippe afsted med at servere den samme slags drikkevarer hele aftenen – for det første bryder det en del traditioner, og for det andet virker det fuldstændig forkert at servere vin efter maden eller cocktails under maden. Der er altså en del, der skal være styr på, og det er vigtigt at finde de helt rette løsninger på drikkevarerne, så der er noget for enhver smag.

Når man som gæst ankommer til julefrokosten, er det altid rart at få stukket et glas velkomstdrink i hånden for at blive budt velkommen og have noget at tage sig til, imens man finder sig til rette blandt de mange mennesker. Velkomstdrinken skal bestå af noget forfriskende og tilpas let, så man ikke bliver mæt, allerede før man har sat sig til bords.

Drikkevarerne under maden består som regel af en nøje udvalgt vin, der passer helt perfekt til den type mad, der serveres. Vinen kommer meget an på maden, og der er et hav af ting, man skal tage stilling til for at finde den helt perfekte kombination af mad og vin. Man skal servere ligeså mange typer vin, som der er retter af mad – servereres der treretters menu, skal man altså have tre forskellige vine, én til hver ret.

Så snart middagen er over, er der mere frit slag med hensyn til drikkevarerne. Her vælger folk selv, hvad de vil drikke, og derfor skal der gerne være et bredt udvalg, så der er noget til enhver smag. Cocktails er nok den mest populære løsning, fordi de kan sammensættes på så mange forskellige måder, at alle kan finde noget, de kan lide. Cocktails er desuden lette og forfriskende, så man kan drikke mange af dem, og så er de festlige.

Sådan holdes drikkevarerne kolde

De mange drikkevarer, der bliver langet over disken i løbet af en firmajulefrokost, bliver uden tvivl kun bedre af, at de serveres iskolde. Det kan dog være svært at holde så store mængder af drikkevarer kolde, og her må man altså sørge for at have masser af afkølingsmetoder klar. Hos istilfest.dk kan man med fordel købe en stor mængde isterninger og få det leveret direkte til julefrokosten. Så skal man hverken bekymre sig om kedelige drikkevarer, der bliver serveret ved stuetemperatur, eller om hvordan man skal anskaffe sig isterninger nok til en hel firmajulefrokost. Hos istilfest.dk finder man adskillige muligheder for køb af isterninger, knust is og meget mere i store mængder, og virker det som noget, der kunne gøre drikkevarerne til dit næste firmaarrangement endnu bedre så se mere om virksomheden her.

Gør drikkevarerne sjove

Selvom drikkevarer er til for at slukke tørsten, duer de til en firmajulefrokost til meget mere end det. Der skal dog som sagt skaffes rigtig mange drikkevarer, hvis beholdningen skal holde gennem hele julefrokosten, og derfor kan man med fordel få lidt hjælp udefra, så man ikke selv har så meget at se til. Her kan man blandt andet hyre cocktailkursus.dk, som er klar til at stille op med en barløsning, så der er masser af drinks til alle gæsterne. Man kan også vælge at kombinere drikkevarer og underholdning for at gøre drikkevarerne lidt sjovere – hos cocktailkursus.dk kan man lade gæsterne deltage i et cocktailkursus til julefrokosten, så de selv lærer at lave de cocktails, der senere på aftenen bliver serveret for dem. Se her Cocktailkursus’ priser for at hyre dem til den næste firmafest.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?
Skriv din mening herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.