Den geniale kurs

Aktier og aktier i lange baner er noget mange kender til, og nogle er storforbrugere af. Man kan hurtigt tjene en masse penge på den sikre aktie, men det kræver at man allerede har nogle penge på kontoen at bruge af. At købe aktier kan også være lidt af et sats, da man desværre ikke er sikret profit, men kan tabe mindre eller større beløb på det.

Den sikre aktie

Hvis du gerne vil investerer nogle af dine penge i aktier, kan du med fordel købe nogle mere sikre aktier, som du beholder over flere år. Dermed kan du stille og roligt og nærmest uden bekymring se dine aktivers værdi stige langsomt, som årene går. Her kan du alligevel ende ud i at tjene store summer på dine aktier, hvis du er tålmodig nok eller har investeret et højt beløb i dem. Når man skal vælge en sikker aktie, er det en god ide at finde et stort firma at købe sine aktier hos. Det er ikke altid en god ide at satse på et nyt firma, da det hurtigt kan gå udenom og hjem. En mere sikker aktie er i et firma, som du ved, der vil være behov for i verden på længere sigt, og som har haft en relativ stabil kurs de seneste år. Det kan også være at du finder et stort firma, der har haft en del modgang de seneste år, og hvis kurs er faldet en del. Her kan det også være en god ide at bruge nogle penge på aktier, da kursen formodentlig vil stige igen og måske højt på længere sigt.

Den vågede

Hvis du har mange penge at bruge af, kan den vågede aktie være noget for dig. Her har du mulighed for at tjene et godt og højt beløb på kort tid. Der kræver dog også, at du bruger en del tid på aktiemarkedet for at følge med i, når der er et stort firma, der pludselig falder i kurs. Og der skal du slå til. Det kræver ofte hurtige beslutninger at benytte sig af denne metode, da du med det samme skal træffe et valg om købe eller ej, hvis der er en stor aktie, der falder. Hvis du har fået købt den rette aktie, kan din aktie eller aktier stige til det dobbelte på blot en dag eller to.

Her skal du så tage valget, om du vil sælge dem og få dit overskud tilbage på kontoen eller satse og lade dem blive. Det kan også være, at du har købt en aktie, som var faldet en helt del før køb, og som langsomt bevæger sig opad igen. Her må du have tålmodighed og vente på, at kursen er så høj, at du ikke går i minus ved salg af den. Hvis du finder den perfekte aktie, du ved er et sikkert valg, men ikke har pengene til at investere godt i den, kan du overveje at tage et lån. Hermed kan du både betale dit lån tilbage hurtigt og stadig beholde noget af overskuddet til dig selv. Hvis du mangler penge hurtigt kan du overveje et sms lån, hvor pengene kan komme med det samme. Her kan du tage det lån, der passer til den sum penge, du går om mangler lige nu og her for at få den helt rigtige aktie hurtigt i hus.

Den nye valuta

Den nye valuta som har trukket en hel masse overskrifter hjem den seneste tid er Bitcoins. Der er siden da kommet andre virtuelle valuta, som du kan investere i. Du kan være heldig at tjene helt umådelig store summer på denne type valuta, men kan også tabe penge på det. Det er en valuta, som du kan købe, hvis du har mod på at satse, og har lidt is i maven. Det er en god ide at have sat sig ind i systemet, hvis man køber denne slags valuta hjem. Men det kan også for mange være en sjov valuta at købe, da den er relativt ny på markedet, og kan gå begge veje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *