Cryptosoft Anmeldelse

Cryptosoft er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde prøver at generere et afkast af din investering. Vores research viser at Cryptosoft IKKE ligner en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Cryptosoft.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Cryptosoft.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har research Cryptosoft samt en række andre krypto-robotter for dig.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Cryptosoft? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Er Cryptosoft En Scam?

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har researchet Cryptosoft samt en række andre krypto-robotter for dig.

Vores research viser at Cryptosoft ikke ligner en scam. Robotten gør som den lover, og køber og sælger bitcoins ud fra en stærk algoritme, og prøver derved at generere et overskud for dens brugere.

Det stod dog også hurtigt klart, at Cryptosoft er markedsført meget amerikansk, hvor man lover at man kan blive millionær inden for få dage, og glemmer at nævne at der også er risiko for at tabe penge.

Det kan være disse uheldige sager i branchen, eller denne meget amerikanske markedsføring, der får nogle mennesker til at kalde kryptorobotter som Cryptosoft en scam. Måske fordi at de dømmer branchen generelt, eller ikke har tjent så mange penge, som de har følt sig lovet.

Vores research viser hvert fald, at Cryptosoft er til at stole på, og at der er mulighed for at tjene mange penge. Man skal måske bare sænke sine forventninger en smule, og ikke tro at man bliver millionær når ugen er omme, og samtidig vide, at der også er risiko for at miste penge.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

At oprette en konto på Cryptosoft tager mindre end to minutter hvorefter du får adgang til en demo konto. Vælger du at indsætte penge tager det fem minutter før du er igang med din investering.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på the-cryptosoftware.com hvor du finder mere info om Cryptosoft samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først.

Herefter åbner et vindue hvor du kan indsætte penge. Her er der en række skridt hvor du skal udfylde mere information så du kan deponere penge på platformen.

Efter at have deponeret penge på platformen kommer du retur til oversigten her. Her kan du indstille dine trading settings eller vælge at starte med det samme ved at trykke på “off” i højre side hvorefter din auto trader går til on og du begynder at handle.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Er Cryptosoft en Scam?

Nej. Cryptosoft ligner IKKE en scam, men der er desværre falske platforme der forsøger at udnytte den succes Cryptosoft har til at narre penge ud af folk. Det handler derfor om at tilmelde dig den ægte Cryptosoft platform.

Har Cryptosoft været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Har Cryptosoft været i Go’ Morgen Danmark?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Go’ Morgen Danmark. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Go’ Morgen Danmark.

Har Nikolaj Coster-Waldau investeret i Cryptosoft?

Nej Nikolaj Coster-Waldau har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Cryptosoft. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Kjeld Kirk Kristiansen investeret i Cryptosoft?

Nej Kjeld Kirk Kristiansen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Cryptosoft. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Mads Mikkelsen investeret i Cryptosoft?

Nej Mads Mikkelsen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Cryptosoft. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen