Cryptosoft er endnu en af de mange krypto-robotter, hvor du selv kan få den til at investere i krypto. På deres hjemmeside skriver de “5,489$ in the following 24 hours.” Ja, for de fleste mennesker burde det få alarmklokkerne til at ringe. Nærmest alle sider som lover dig ekstrem mange penge uden noget arbejde er nærmest altid svindel. Alt tyder på, at Cryptosoft er endnu en af disse svindelhjemmesider.

Når man går gennem deres hjemmeside og undersøger de anmeldelser, de har, så finder man ud af, at man stort set kan finde dem alle sammen på en side som Fiverr, hvor folk tilbyder deres services ved at lave videoer osv. Andre gange har de brugt stockphotos. Hvis man kunne tjene så mange penge til sine brugere, hvorfor så bruge stockphotos overalt? Det virker mildest talt suspekt.

Men lad os da kigge nærmere på, hvad det er, at de lover. Hvorfor det meste tyder på, at det ikke passer og om der er et bedre alternativt. Svaret til det sidste er, at det er der.

Her får du vores informationer om Cryptosoft, så kan du afgøre, hvad du vil gøre med det. De fleste er bedre stillet med at oprette en konto på en anerkendt handelsplatfom som Plus500, hvor du kan handle med kryptovalutaer.

Hvad lover Cryptosoft?

Cryptosoft forside

Det er et meget simpelt koncept. Du skriver dig op hos dem og så indsætter du penge. Herefter vil en krypto-robot stå for at handle for dig. Det gør så, at du kan tjene ekstrem mange penge, fordi den opretter en købsordre og så sætter den en pris for salg til, som både er ved tab og gevinst.

På den måde vil du hele tiden opleve, at du tjener penge eller taber penge. Udfra andre hjemmesider jeg har fundet, skulle de ramme plet 85% af gangen eller mere. Det betyder, at krypto-robotten tjener penge til dig ved, at den handler for dig.

I teorien ville dette sagtens kunne lade sig gøre og der findes da også mange krypto-robotter derude, som netop gør det. Det svære er altid at vurdere, hvem der er sandfærdige og hvem der ikke er.

Indskudsbeløbet på Cryptosoft er kun 250$, så det er ret billigt at se, hvad der virker og ikke virker. På den måde kan man da skyde de penge ind, hvis man allerede har besluttet sig for, at det er penge, som man godt kan undvære.

Cryptosoft – for og i mod

De er ekstrem aggressive i deres markedsføring og de snakker hele tiden om begrænset antal pladser. Dette er dog blevet helt almindelig markedsføringsteknik på nettet, hvor man har fundet ud af, at det sælger godt, hvis man snakker om scarcity, dvs. knaphed. Det betyder, at man siger, at der er x antal pladser, selvom det ikke passer, fordi på internettet er der sjældent den store begrænsning på, hvor mange pladser du kan få ind på din platform. Det er dog helt almindeligt at gøre i dag, det er grunden til, at du antal vil høre om begrænset pladser på internettet og hvis du kommer tilbage ugen efter, er der stadigvæk kun x antal pladser tilbage.

Det store problem set med mine øjne er, at når de er så gode til at tjene penge til andre, så virker det underligt, at de ikke har kunne finde nogle rigtige anmeldelser til deres hjemmeside.

Til venstre en anmeldelse hos Cryptosoft. Til højre den samme person på LinkedIn

På billedet kan du se, hvordan Daniel åbenbart også kalder sig selv for Mike på LinkedIn. Når man ser den slags, tænker man altid, hvorfor kunne I ikke finde en rigtig person? Eller ville Mike gerne være anonym. Altså det kan man jo hurtigt finde ud af ved at skrive til Mike, så det kan du jo gøre, inden du vælger, om du skal investere på deres platform.

Nu tænker du måske. Ja, de har brugt en forkert anmeldelse for at komme til at se bedre ud, end de gør. Problemet er blot at ud af seks anmeldelser, er der ingen af dem, som har samme navne på forskellige sider. Du kan tage deres billede og sende det en tur gennem Google Image og så kan du selv se det. Personer går ofte igen på mange sider, hvor de altid har forskelligt navn, men de er da så søde, at de altid giver gode anmeldelser. Så det kan være, at alle har stjålet billederne fra Cryptosoft, eller det kan være, at de alle sammen bruger falske anmeldelser.

Et billede fra deres testkonto.

Deres krypto-robot ligner noget fra slut 90’erne i forhold til, at når du kigger på alle de store handelsplatforme som Plus500 osv. Men derfor kan det jo godt være reelt nok, da udseende i sig selv ikke siger det store.

Det fungerer på den måde, at du sætter penge ind hos dem og så står den for at købe og sælge for dig. På den måde kan den hele tiden afslutte transaktioner, hvor du enten taber eller vinder penge. Egentlig burde det kunne lade sig gøre at lave en krypto-robot til investering og jeg ved dam at der findes flere kryptovalutaer, som laver netop det og umiddelbart tror jeg, at de virker, da de har baseret det på at dele deres software med dig og så investerer du fra din egen konto. Som forretningsidé kunne det dog godt give mening at holde det inhouse, så de kan få deres cut af alle transaktioner.

Selv hvis der er tale om svindel, så skal det siges, at hvis du udnytter din viden om det, er det muligt, at du kan tjene penge hos dem. Der var mange, som tjente mange penge på Bitconnect, fordi de kom ud i tide. Man skal blot være OBS på, at der er tale om ekstrem højrisiko, men med alle disse informationer må du vurdere, hvad der er bedst for dig.

Et langt bedre valg er at bruge de automatiske muligheder, som der er med anerkendte handelsplatforme, hvor du ikke behøver bekymre dig om dem. Her kan jeg anbefale Plus500, da du sagtens kan skabe din egen for for semi-autotrading på deres platform. Det gør det ret let at være kryptovaluta daytrader, hvis du gerne vil det.

Sådan kan du bruge Plus500 til automatisk handel

På en handelsplatform som Plus500 har du mulighed for at sætte den til at sælge og købe, når du rammer en bestemt pris. På den måde kan du sagtens blive en aktiv investor, når det kommer til kryptovaluta. Når du læser dette indlæg, regner jeg med, at det er, fordi du er interesseret i, hvordan du kan leve af at investere som et job. Det er der intet galt med og det er der allerede mange, der har valgt at gøre.

Når mange aktive investorer i dag vælger kryptovalutaer til at investere aktivt i, så er det, fordi kursen stiger relativt meget på relativt kort tid. Det virker ofte til, at der er tydelige tendenser, når det kommer til kryptovalutaer. Nok fordi der stadigvæk er en del hype, når det kommer til Bitcoin. Ingen af os er helt sikre på, om den vil stige eller falde i fremtiden, men de fleste tror på, at den over tid vil stige markant, fordi efterspørgslen efter Bitcoin og andre kryptovalutaer bliver større.

Det gør, at du kan tjene gode penge ved at investere i kryptovalutaer, hvor du har fokus på kortsigt. Fokusset er her på, at du hver dag indgår handler og dermed hele tiden øger din formue. Da du er endt med at læse vores Cryptosoft anmeldelse, vil vi give dig en metode til, hvordan du kan gribe dette an. Husk altid at investeringer er på egen risiko, det gælder uanset om de er kort- eller langsigtet.

Du skal have en konto for at komme i gang, som du kan oprette ved at trykke på knappen herunder.

Du kan bruge metoden på samtlige kryptovalutaer. Det gode ved Plus500 er, at du både kan købe og sælge Bitcoins med en CFD-handel. Det er godt, da det giver dig mulighed for at shorte (sælge) Bitcoins, hvis du tror, at markedet falder. På den måde sælger du ikke i den klassiske forstand, hvor du har nogle Bitcoins, som du så sælger. Det kan du selvfølgelig også godt gøre. Men du har mulighed for at vædde mod markedet. Det betyder, at hvis du tror, at kryptovaluta-markedet falder, så kan du fremfor at købe en kryptovaluta i stedet for sælge dem. Med en CFD-handel betyder det sådan set bare, at hvis din kryptovaluta falder, så skal Plus500 betale dig forskellen mellem den nye pris og den pris, som du indgik. Hvis den stiger, skal du betale dem penge. Det giver nogle spændende muligheder for den aktive investor, som hele tiden holder øje med, hvad der sker i markedet.

Lad os kigge nærmere på hvordan du kan lave en semi-automatisk handel.

Sådan set det ud, når du vil købe Bitcoin på Plus500.

På billedet kan du se, hvordan det ser ud, når du gerne vil købe Bitcoin. Øverst har du antal, som du gerne vil købe.

Da indlægget blev skrevet, skulle du give 9035,11$ for en Bitcoin. Det giver 300.991,14 danske kroner. Tallene i dette eksempel er underordnet, da de mest bruges til at vise dig, hvordan det hele fungerer. Vi kunne også have vist dig, hvordan det ser ud, hvis du købte for 1000 kr. Bitcoin, da det nok er mere realistisk, hvis du gerne vil i gang.

Nu kan du se knapperne, hvor der står “Luk ved gevinst” og “Luk ved tab.” På den måde kan du vælge at sælge dine Bitcoins, når du har ramt dit ønsket overskud. I vores eksempel er det en profit på 2335 kr. Mange aktive investorer er tilfredse med at tjene 300-500 kr. pr. handel og nogle gange også mindre.

Nu undrer du dig måske over, hvorfor du skulle sælge dine Bitcoin ved tab. Det skal du gøre, hvis du vil være en daglig investor, såkaldt daytrader. For allerede når du har handlet en gang, kan du handle igen, så der er masser af muligheder for handler i løbet af en dag. Især med kyptovaluta, fordi du altid kan investere i dem, da markedet aldrig har lukket. Det er en anden grund til, at mange er begyndt at lave kryptovaluta-investering i stedet for.

Du sætter derfor et beløb, som du gerne vil tjene og så sætter du et beløb, som du risikerer at tabe. På den måde ved du, hvad din handel nogenlunde kan ende med. Lad os sige at du sælger ved 500 kr. overskud eller når du taber 200 kr. På den måde ved du, hvad der sker med din handel. Du måler ikke din succes på den enkelte handel. Du måler din succes på, hvor mange penge du har tjent dagligt, ugentlig og månedligt.

Du skulle gerne undgå at have en måned med tab, men det kan sagtens ske, at du har dage med tab. På en handelsplatform som Plus500 burde det være muligt for dig at undgå tab i samme grad, fordi du kan handle både i ned- og opture. Hvis du kun købte, kunne du kun tjene penge, når kryptovalutaer stiger og så havde du haft nogle hårde måneder da den på et tidspunkt hele tiden faldt.

Konklusion

Vi vil anbefale, at du benytter mulighederne med handel på Plus500 fremfor Cryptosoft. For vi kan ikke love dig, at Cryptosoft er helt rene i kanten og du kan sagtens selv blive daglig investor, daytrader, hvis du gerne vil være det.

I sidste ende er det op til dig, om du vil prøve kræfter med Cryptosoft, for du kan komme i gang for kun 250$ og hvis det er penge, som du undvære, så kan du gøre det. Vores erfaringer fra Bitconnect var, at man kunne tjene mange penge, indtil man mistede alle sine penge. Vi vil anbefale dig ikke hele tiden at øge dit indskud sådan et sted. Prøv det af og træk dine penge ud, når de har givet dig overskud, så kan du hurtigt se, om de har rent mel i posen. Hvis de lader dig gøre det så fortsæt med at investere de penge, som du har tjent derinde uden at sige nye ind. På den måde har du ikke længere nogen risiko.

Hvis det er, fordi du er interesseret i daytrading, så vil vi anbefale dig, at du kigger mere mod en handelsplatform som Plus500, hvor du som sagt kan investere i op- og nedture inden for kryptovaluta.