Coinbase Anmeldelse 2021

Hvorfor er den især god til kryptovalutaer. Især Bitcoin og Ethereum. Du ejer dem osv. 

Med over 20 millioner aktive brugere er Coinbase bestemt en af de mest kendte og mest populære handelsplatforme til at handle kryptovaluta. Ved det første øjekast synes brugervenligheden at gøre platformen helt idéel til nybegyndere – især fordi det er nemt at købe coins uden at skulle ad komplicerede tekniske omveje – rettere sagt: det er altså meget let at komme i gang med at investere i kryptovaluta på Coinbase.

Du kan meget nemt investere i forskellige kryptovalutaer, herunder meget kendte kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum og platformen er især god fordi faktisk ejer dine Bitcoins eller Ethereum når du køber dem – i modsætning til mange andre platforme, hvor du ikke ejer det underliggende aktiv. 

Det gør altså at Coinbase især egner sig rigtig godt til handel med kryptovaluta og det er det, vi vil gå meget mere i dybden med i denne anmeldelse.

Indholdsfortegnelse

eToro vs. Coinbase til køb af bitcoin

 • Du ejer det underliggende aktiv på begge platforme
 • På eToro har du et langt bredere udvalg af investeringsaktiver sammenlignet med Coinbase - Opret En eToro Konto I Dag
 • På eToro kan du Copytrade eller følge en CopyFolio, så du slipper for at udvælge vinderne selv - det kan du ikke på Coinbase - Opret En eToro Konto I Dag
 • Du har mulighed for at have din egen kryptowallet på begge platforme
 • På eToro har du mange forskellige indbetalingsmuligheder, sammenlignet med Coinbase, hvor det er begrænset.
Opret en konto hos eToro
Vi anbefaler eToro til køb af krypto
De har en bedre handelsplatform til handel

Fordele og ulemper

Fordele

 • Meget brugervenlig platform 
 • Nem at komme i gang med for begyndere 
 • Kæmpestor brugerflade 
 • Mange forskellige kryptovalutaer at handle med 

Ulemper

 • Få gode anmeldelser af platformen online 
 • Tilsyneladende dårlig support (og også kun på engelsk) 
 • Få forskellige indbetalingsmuligheder 

Som så mange andre krypto børser har platformen nogle fordele og ulemper. Den store brugerbase er bestemt til fordel for dig som ny bruger, så du ved at mange andre allerede er glade for at bruge platformen. Hvis du har udfordringer kan du normalt ret hurtigt finde et svar eller en løsning online – og så er det meget nemt at løbe kryptovaluta direkte med dit kreditkort. 

Foreløbigt understøtter platformen desværre ikke et indbetaling via PayPal og der tilbydes desværre heller ikke et ubegrænset antal af forskellige kryptovalutaer. Trods der er mange, kunne vi godt ønske os at udvalget var bredere. 

Af samme grund er det også en god idé at tjekke om det er muligt på forhånd at handle dine ønskede kryptovalutaer. Desuden kan du kune foretage dine indbetalinger med kreditkort eller bankoverførsel.  

Hvad er Coinbase

Coinbase er en gammel kending blandt kryptobørser. Allerede tilbage i 2012 blev Coinbase grundlagt og virksomheden har base i San Francisco. Selskabet er i dag finansieret af mange kendte amerikanske venturekapitalister. Eksempelvis er New York Stock Exchange (NYSE) en af investorerne i den populære platform. 

Coinbase er i dag tilgængelig i over 30 lande, herunder Danmark. Ud over den basale Coinbase-platform, der primært er rettet mod begyndere, får Coinbase brugere også adgang til Coinbase Pro. 

Coinbase Pro er den professionelle handelsplatform fra Coinbase, som er mere rettet mod mere erfarne forhandlere. Til gengæld er gebyrerne på Coinbase Pro lavere end Coinbase. 

Først efter en detaljeret analyse af platformen, kan man med sikkerhed sige, om Coinbase er egnet eller uegnet. 

Kan danskere handle på Coinbase?

Som dansker kan du nemt komme i gang med at handle på Coinbase. Det er ultra nemt at veksle til Bitcoin, Ethereum og Litecoin i Danmark. 

Firmainformation

Generelt: 

 • Administrerende direktør: Brian Armstrong 
 • Antal medarbejdere: 1.200 
 • Grundlagt 20. Juni 2012 
 • Hovedkontor i San Fransisco 
 • Aktive i 32 lande 

Kryptovalutaer: 

 • Bitcoin 
 • Bitcoin Cash 
 • Ethereum 
 • Ethereum Classic 
 • Litecoin 
 • Tezos 
 • Mange andre fiatvalutaer 

Sådan køber du kryptovalutaer

Det er supernemt at købe og investere i forskellige kryptovalutaer på Coinbase. Platformen har været med fra start og er perfekt til at handle kryptovalutaer på. Det er helt fantastisk og intuitivt til at komme i gang med og det gør platformen populær for mange investorer – nye som gamle. Så hvis du eksempelvis vil købe Coinbase Ethereum, Coinbase Bitcoin, Coinbase IOTA eller Coinbase Bitcoin Cash er det altså meget nemt at komme i gang med. 

Et godt alternativ er selvfølgelig også eToro, fordi du har mulighed for at samle alle dine investeringer på én platform. På den måde kan du både have dine aktier og kryptovalutaer under samme platform, hvor du på Coinbase kun kan have dine kryptovalutaer. 

Lad os kigge på, hvordan du opretter en konto på Coinbase, så du kan komme i gang med at investere i de spændende kryptovalutaer. 

Opret en konto og indsæt penge

Det første du skal gøre er at gå til Coinbases hjemmeside og klikke på “Get started” og alt du behøver for at registrere dig er for- og efternavn, din email adresse og en adgangskode, du selv vælger. 

 

Efter kort tid vil du få tilsendt en bekræftelsesemail, hvor din konto skal bekræftes.

Du får derefter adgang til handelsplatformen og du skal tilføje tofaktoreutentificering som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. 

Når du har oprettet dig, kan du overføre via din bankkonto, ved at bruge referencenummeret på Coinbase, som du finder under menupunktet deposit. Når du har overført penge er du klar til at investere i kryptovaluta. 

Screenshot 2020-11-24 at 14.51.07

Find din kryptovaluta

Du kan meget nemt finde og købe dine Bitcoin ved at klikke på “Buy/Sell” i menubaren øverst. Her kan du nemt søge og finde Bitcoin, som du så er klar til at handle. 

Det er meget meget nemt så lad os tage et kig på, hvordan du gør.

Køb Bitcoin

Når dine bankoplysninger gemt på din konto, kan du vælge din foretrukne kryptovaluta og det ønskede beløb. 

Før du gennemfører købet, kan du se en detaljeret oversigt over de omkostninger, der skal betales og den reelle mængde coins på højre side af skærmen. 

Der opkræves faste gebyrer ved køb under €200 og ellers et spread på 0,50%.

Screenshot 2020-11-24 at 15.02.31
eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Gebyr på Coinbase vs. eToro

 

Coinbase 

eToro 

Bitcoin

0,50% 

0,75% 

Bitcoin Cash 

0,50%

1,90%

IOTA

0,50%

4,5% 

Ethereum 

0,50%

1,90%

Priserne på Coinbase og eToro må siges at være forskellige. Her tilbyder Coinbase altså et bedre tilbud, hvor spreadsne er konstatente og billigere end på eToro. Nogle brugere plejer også at overveje at kigge på Kraken vs Coinbase. 

Det du skal være opmærksom på er de faste Coinbase fees, der er faste, hvis du handler for under €200 ad gangen.  

Brug af Coinbase platformen [vores erfaring]

Når det kommer til brug af Coinbase platformen viser vores oplevelser os at platformen er meget simpel af struktur og det er intuitivt at bruge platformen til køb, salg og handel generelt med kryptovalutaer. 

Det er endda muligt at købe direkte med kreditkort, hvilket er noget vi ikke ser med mange andre børser. Platformen er tilgængelig på 8 forskellige sprog, men supporten er kun tilgængelig på engelsk. 

Dertil kommer den meget brugervenlige app, som også er en fornøjelse at bruge. 

Der er mange gode elementer som Coinbase har sat i spil, herunder også muligheden for at kunne installere tofaktorautentificering for at kunne logge på, der giver en langt mere sikker oplevelse med platformen. Som bruger kan du også kontrollere alle IP-adresser, hvorfra der er blevet foretaget log-in forsøg. Og derudover skal du aldrig gemme din adgangskode på computeren. 

Der er nemlig mange, der stiller de klassiske spørgsmål, også sagt på engelsk “is coinbase safe” eller “Er coinbase legit” , som jo stiller spørgsmålstegn ved sikkerheden på Coinbase. Og det må man bare sige ja til – for de har lavet mange measures for at gøre platformen sikker. 

Coinbase har generelt gjort meget i forhold til sikkerhed og de har sørget for at brugeren som det første er beskyttet ved myndighedernes regulering og overvågning af Coinbase. Dette forhindrer dig i at overlade dine penge til svindlere og miste dem forevigt. 

Derudover holdes 98% af systemerne offline, så hackere ikke kan få adgang. De resterende 2% er online, men beskyttet med specielle sikkerhedssystemer. Derudover er investeringerne beskyttet mod tyveri forsikring. 

Brugernes bankoplysninger er sikrede ved hjælp af AES-256-kryptering. Dette er et sikkerhedssystem, der ofte bruges i banker.

Som kunde skal du altid huske på, at rigtige Coinbase medarbejdere aldrig vil bede dig om en adgangskode eller andre login oplysninger. Derudover behøver du aldrig atg installerede ekstern loginadgang for support. Hvis man bliver bedt om det, er der stor sandsynlighed for, at der er svindlere, der ønsker adgang til dine penge. 

Ud over at være en meget sikker platform, der er rustet mod svindlere er der en række andre elementer, som er vildt gode ved platformen. 

Til dig der kun investerer i kryptovalutaer

Investerer du “kun” i kryptovalutaer, er Coinbase specielt god fordi platformen er lavet med investering i kryptovaluta i fokus. På mange andre platforme kan du investere i mange forskellige aktiver, og det betyder også at de andre platforme har fokus på at udvikle og optimere deres platform til alle slags investorer. 

Hvorimod Coinbase primært henvender sig til investorer, der vil handle krypto, så betyder det også at platformen har et helt andet meget mere fokuseret fokus på at gøre det bedre for netop investorer, som kun er interesserede i kryptovalutaer. 

Så med mindre du har mange forskellige aktier du vil investere i fremfor kun at investere i krytpovaluta, så er Coinbase altså en helt ekstremt god platform til dig som kryptovaluta investor. 

God til langsigtede handler

Noget, der gør Coinbase specielt god til langsigtede handler er, at du ikke betaler såkaldte “overnight fees”, som altså er gebyrer du betaler for ikke at lukke din position inden natten. Dette er meget kendt fra platforme, der primært henvender sig til daytradere. 

Men på Coinbase kan du altså investere langsigtet i Bitcoin og de andre kryptovalutaer, uden at skulle betale overnight fees. På den måde kan du altså “hodl” som kryptoinvestorer kalder det, når de holder deres investering og ikke sidder og trader på daglig basis. 

På den måde er det langt mere fordelagtigt at investere på Coinbase, hvis du er interesseret i at holde fast i din investering og tror på Bitcoin og kryptovalutaerne over lang tid. Mobil app

Som vi allerede har været lidt inde på tilbyder Coinbase selvfølgelig også en app til mobilen, der gør det nemt for dig at have med rundt uanset hvor i verden du befinder dig. 

Der er en version til Android og og en til iOS. Android versionen er allerede blevet downloadet over fem millioner gange og bedømt over 150.000 gange. 

Brugerne giver appen 4,3 ud af 5 mulige point og det må altså siges at være en meget høj rating for en Exchange-app generelt og sammenlignet med andre. 

Coinbase appen er forsynet med regelmæssige opdateringer og optimeres løbende for appen’s brugere. Dette viser, at operatørerne konstant prøver at være opdaterede. Desuden kræves der ingen specielt Android model, appen kan benyttes af alle. 

Du kan samtidig også have din wallet og handelsplatform på appen. Og sende og modtage kryptovalutaer eller få sendt notifikationer om prissignaler. Her skal det også bemærkes at understøttede coins skal overføres til din wallet, da der er stor risiko ved at ikke understøttede coins kan gå tabt for evigt. 

iOS versionen blev bedømt med intet mindre end 4,7 ud af 5 stjerner. En iOS version på 10,0 eller højere er her påkrævet og appen kan bruges på både iPhone og iPad. 

Her understøttes 16 sprog og det er selvfølgelig gratis at downloade app’en. Dette kan ændres med tiden og du bør altid kontrollere hvad der står inden installation. 

Du kan sende penge til venner og familie gratis via begge Coinbase apps. Køb og salg er muligt fra et beløb fra på €15. Selvfølgelig er det også muligt for investorer at finde alle de tilgængelige kryptovaluta her.

Coinbase wallet

Coinbase tilbyder dig også at have din helt egen cryptowallet, så det er nemt for dig at gemme dine kryptovalutaer nemt og sikkert. Det gode her er også at Coinbase wallet ikke kun understøtter én slags kryptovaluta, men mange flere. 

De supporterer som sagt mange forskellige coins såsom BTC, BCH, ETH, ETC, LTC og alle dine ERC-20 tokens. 

Din wallet er godt beskyttet med et såkaldt “Secure Enclave” og en biometrisk autentificerings teknologi. CoinbasePro

Coinbase Pro er et godt alternativ til Coinbase’s traditionelle handelsplatform. På Coinbase Pro har du adgang til en lang række analyseværktøjer, og du har desuden også mulighed for at afgive stop limit ordrer. Der er også Coinbases produkt til mere erfarne tradere, hvor Coinbases primære platform henvender sig til alle, der vil handle med kryptovalutaer. Det er af samme grund også mere teknisk krævende at handle på Coinbase Pro. Vi vil derfor anbefale Coinbases primære platform, hvis du er helt ny, men er du mere erfaren kan det give rigtig god mening at bruge Coinbase Pro værktøjet.
eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er mindstebeløbet på Coinbase?

Der er ikke noget mindste beløb, men vær opmærksom på gebyrer når du handler. Coinbase opkræver faste gebyrer ved under €200. 

Hvordan køber jeg Bitcoin på Coinbase?

Det er meget nemt. Du opretter dig på Coinbase og overfører penge til at handle for. Så kan du søge på Bitcoin og købe for det beløb du ønsker. Du kan også læse vores artikel om hvordan man gør. 

Hvad er en Coinbase Wallet?

Det er en kryptovaluta wallet, hvor du meget sikkert kan opbevare dine kryptovalutaer. 

Hvad koster det at købe Bitcoin på Coinbase?

Der er et såkaldt spread på 0,50% når du køber Bitcoin. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen