Cardano kurs + prognose (ADA) [Live kurs på Cardano]

Gode årsager til at købe Cardano

 • Ekstremt god mulighed  for at opnå enormt høje afkast på din investering. Var du begyndt at trade for mange år siden havde du kunnet tjene vildt store afkast. Men det er ikke for sent endnu! – Køb Cardano I Dag
 • Stor udfordrer til banksektoren – kan ændre måden penge og valuta fungerer på langt ude i fremtiden. 
 • Cardano er decentralt 
 • En af de mest kendte kryptovalutaer i verden
 • Mange regner med en kurs på over $10 i fremtiden! 
 • Skynd dig – Køb Cardano I Dag
Køb Cardano i dag
Køb Cardano i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

Cardano Kurs prognose

Kigger man grundigt på Cardanos kurs, er den steget med helt ekstrem fart i slutnignen af 2020 og det er fortsat ind i 2021 – så det må siges at den bliver ved! Du kan undgå at gå glip af potentielt utroligt store afkast, hvis du kommer i gang med at investere nu – kursen på Cardano ser enormt lovende ud for fremtiden – både på kort og på lang sigt. 

Cardano er måske godt på vej til at blive over $10 værd! Det ser helt vildt lovende ud og tendensen tyder på at kurs grafen er rigtig godt på vej mod at stige eksplosivt og give rigtig gode afkast! 

Førhen har vi skrevet virkelig meget om, hvorfor Cardano har en utrolig spændende fremtid i vente og at man bestemt bør komme i gang med at investere i den spændende kryptovaluta. mange investorer har tidligere tjent uforståelige summer på Cardanos opsving i Cardanos kurs og det er med stor sandsynlighed ikke for sent endnu! 

Et stort antal kryptoeksperter har været ude og sige, at de tror på, at der er et utrolig stort potentiale ved at investere i Cardano og  der samtidig er potentiale til at Cardano kan stige utrolig meget i værdi over de næste par år – både på lang og på kort sigt. 

Yderligere er der rigtig mange, der tror på at Cardano kan blive en utrolig god investering, så længe Corona påvirker verdensøkonomien og gør den usikker fordi diverse hjælpepakker ikke kan holde hånden under økonomie. Af samme grund tror vi i stor stil på at prognosen ser rigtig positiv ud for Cardanos vedkommende og det samme med mange af de andre kryptovalutaer. Mange vælger nemlig at handle med kryptovaluta når verdensøkonomien er usikker. 

Cardano kurs 1 år

Cardano er en meget kendt kryptovaluta i verden og den fungerer på blockchain teknologien, som man andre kryptovalutaer også gør – det er i modsætning til normale fiatvalutaer, ikke centralt styret og overvåget af centralbanker. Derfor kan man tage et grundigt kig på, hvordan Cardano kursen ser ud om bare et enkelt år. 

Ligesom ved mange andre kryptovalutaer i verden kan kursen på Cardano stige og falde med utrolig hast. Af netop den grund kan det være utrolig svært at forudsige, hvordan kursen vil se ud om et år. Men vi kan i hvert fald sige, at det ser ekstremt positivt ud. 

Man kan nemlig nemt tage et godt kig på, hvordan kursen har set ud de seneste par måneder – måske endda år – hvor der har været store muligheder for at tjene utrolig gode penge på at trade med Cardano. Vi kan kun forestille os, at det forbliver en god idé at trade Cardano.  Dette specielt på grund af alt Cardano står for – og fordi usikkerheden er så høj i den globale økonomi på grund af coronaen.

Cardano kurs 5 år

Man kan også se meget mere langsigtet på prognosen for Cardano 5 år frem, hvor man altså vil have passeret 2024, som er året, hvor Bitcoin igen halveres. Bitcoin er den største valuta, og den har stor indflydelse på det bredere kryptovaluta marked – herunder Cardano. Dette sker hvert fjerde år og det får nærmest altid efterspørgslen til at stige helt vildt og det kan påvirke Cardano meget positivt og skabe enorme afkast. 

Mange investorer tror nemlig også på såkaldt “hodl!” som er et udtryk for strategien om at holde og lade være med at sælge. Udtrykket blev til inden for krypto verden, ved en tastefejl – og nu bruger alle det, når det gælder om at holde ved og ikke sælge ud. 

Af samme årsag tror vi bestemt på, at det kan gå hen og vise sig at være en vildt god strategi, fordi vi generelt  tror på selve krypto markedet og bestemt også Cardano. Når udbuddet konstant falder påvirker i meget stor stil efterspørgslen og vil kursen en stigende tendens. Så vælger man at hodl, kan man potentielt forvente ekstremt store afkast i fremtiden.  

Cardano kurs

Hvor køber jeg Cardano?

Det er helt utrolig hurtigt og super nemt at komme i gang med at købe Cardano – nærmest alle investorer bruger en online platform til at handle Cardano og der findes flere hundrede platforme til formålet. I blandt disse mange platforme findes der nogle, der er vildt brugervenlige og har sat brugeren i fokus på platformen – og så har de samtidig gjort det rigtig nemt at komme i gang med. Læs også vores artikel: Køb Cardano.

Det kræver slet ikke at man er teknisk overhovedet. Flere platforme har nemlig gjort det helt utrolig nemt og brugervenligt at komme i gang med – uanset om du er erfaren eller nybegynder. Så slipper du for at bruge tid på, der kan være teknisk svært. 

På den måde kan du kan du meget nemt købe Cardano online på platforme som eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du samtidig kan se Cardano kursen live før du investerer.

Køb cardano

Vi anbefaler eToro

Vi anbefaler klart platformen eToro, hvor du nemlig har mulighed for at købe et utal af forskellige kryptovalutaer, både Cardano, Bitcoin og andre af de ekstremt populære kryptovalutaer. Samtidig har du også mulighed for at investere i andre investeringsaktiver som eksempelvis aktier. Samtidig har du mulighed for at se Cardano kurs live inden du handler og samtidig hvordan Cardano kurs i dag har set ud.

Det, der er ekstremt godt ved eToro er, at du har ekstremt gode muligeheder for nemt at samle alle investeringer på én og samme platform, så du nemt kan købe og sælge Cardano, men samtidig også investere i flere forskellige investeringsaktiver. På flere af de ældre og mere konservative platforme kan du kun handle med kryptovalutaer og ingen andre investeringsaktiver. Det gør det bare meget sværere for dig som investor at forsøge at få overblik med alle dine investeringer, specielt når du har flere aktiver end blot Cardano. 

Yderligere tilbyder eToro endda en god og sikker wallet til dine Cardano, så det bliver meget mere sikkert, at beholde dine Cardano over lang tid. Specielt hvis du forestiller dig, at beholde dem over langt tid kan det give god mening. Det skaber en tryghed for dig som investor – og derudover har eToro bare et rigtig godt navn i branchen, som har betydet at et utal af brugere fra hele verden er strømmet til de seneste par år. Det gør platformen virkelig anbefalelsesværdig. 

Vi har selv testet eToro meget grundigt og kan derfor meget klart sige, at det er en ekstremt nemt platform at komme i gang med – også selvom du er helt nybegynder. Det er især fordi du har så mange forskellige muligheder for at indbetale penge og derudover har du mulighed for at investere via CFD handler, der kan hjælpe dig med at opnå et endnu højere afkast end nogensinde før.

Hvor længe bør jeg eje Cardano?

Det er ekstremt svært at give et præcist svar på, da det er individuelt og fordi der er rigtig mange fordele ved både at daytrade og beholde Cardano til langt ude i fremtiden

Vælger du at købe og sælge ofte, som netop er det daytrading går ud på, er der et ekstremt stort potentiale til løbende at opnå vildt store afkast. De vilde kurs sving gør det nemlig endnu sjovere at trade ofte og det er netop også det man kan tjene rigtig mange penge på. Hvis du er utrolig god til at trade og samtidig kan finde ud af at shorte, kan du hurtigt tjene penge på at kursen går både hurtigt op og hurtigt ned. 

Skal man sammenligne daytrading med at købe og holde ved Cardano over en lang årrække, kan man altså se at prisen er gået meget op over tid – og netop tendensen viser os at det med stor sandsynlighed fortsætter mange år endnu – også selvom der kan komme kortvarige fald i kursen. Derfor beviser det også, at det havde været en utrolig god investering, hvis man havde købt Cardano for meget lang tid siden. Men det næstbedste tidspunkt er i nutiden, fordi der er så mange, der ser et stort potentiale. 

Og så kommer det jo selvfølgelig også an på, hvad du kan og hvor meget du selv tror på kryptovaluta markedet i fremtiden. Vi ser i hvert fald et meget stort potentiale i Cardano og også alle de andre kryptovalutaer – for ikke at nævne alt det, de på sigt kan gøre i verden!

=
CardanoCardano
Sortér Efter

4 Udbydere, der matcher dine filtre

Betalingsmetoder

Funktioner

Brugervenlighed

Support

Gebyrer

1 eller bedre

Sikkerhed

1 eller bedre

Udvalg af coins

1 eller bedre

Bedømmelse

1 eller bedre
Anbefalet Mægler

Bedømmelse

til € 1000 du får
783.7543ADA
Hvad vi kan lide
 • Køb Bitcoin og andre kryptovalutaer
 • Du kan også købe aktier
 • ETF'er osv.
 • Gratis wallet og ejerskab af kryptoer
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationFor BegyndereWallet ServiceMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
783.7543 ADA

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
804.8735ADA
Hvad vi kan lide
 • Brugervenlig platform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Indskud fra 20 €
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
804.8735 ADA

CFD'er er komplekse instrumenter, og der er stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 73.81% af individuelle investorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at løbe en høj risiko for at miste dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
793.7827ADA
Hvad vi kan lide
 • Reguleret handelsplatform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Libertex erfaringer i mere end tyve år
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
For BegyndereMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
793.7827 ADA

75,3 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Cardano kurs i dag?

Cardano kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se Cardano Kurs i realtid her]
Hvad er Cardano værd?

Værdien af Cardano ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er Cardano?

Cardano er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg Cardano i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe Cardano på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen