Husk sikkerheden på nettet, når du investerer i Bitcoins

Du skal altid være på vagt, når du er online. Især hvis du er inde et sted, hvor du må bruge dine personlige data.

Overvejer du for eksempel at investere i den virtuelle valuta, Bitcoins, så skal du selvfølgelig tænke dig godt om, inden du gør det. Al handel med valuta og investering i virtuel valuta kræver en fornuftig omgang med dine personlige oplysninger.

Det er fedt og spændende at investere, men det er mindre fedt, at dine oplysninger bliver brugt af en tredje part til uhæderlige formål. Derfor skal du tænke på at beskytte dig selv, inden du kommer længere end til tanken.

Det gælder også i andre situationer, hvor dine data kræves.

Beskyt dine data og din computer

I det hele taget er det sund fornuft at sørge for, at din computer er så beskyttet som muligt. Det bør gøres med noget pålideligt software, som kan beskytte dig allround.

Skal du være godt dækket ind, så kan du med fordel benytte dig af det finske firma, F-Secure, som er en af de mest anerkendte firmaer i den branche. De kan give dig seriøs beskyttelse med deres f-secure downloads. De tilbyder flere forskellige former for beskyttelses-software, som kan installeres på alle dine forskellige enheder.

Er du også en af de mange, der dagligt bruger dine forskellige enheder, så bør du sætte dig ind i, hvilken pakke af beskyttelse som du har mest brug for.

Du kan simpelthen ikke sikre dig nok.

Besøg e-Gear.dk

Hvis du gerne vil sætte dig meget mere ind i, hvilke forskellige beskyttelsesprogrammer og muligheder, der findes til dine, arbejdspladsens og familiens enheder, så kan du med fordel tjekke webshoppen e-Gear.dk, som har alt den software, du overhovedet kunne drømme om.

Især deres beskyttelsespakker er det værd at se nærmere på. Når det kommer til beskyttelse online, så kan du ikke beskytte dig nok.

Det gælder både, hvis du er en gennemsnitsbruger, eller hvis du bruger din computer eller anden enhed til at arbejde på – eller til at investere i crypto-valuta, aktier eller andet.

Vær varsom med dine oplysninger

I det hele taget bør du være ekstra på vagt, hvis du bliver bedt om at opgive dine personlige data. Nogle steder er det nødvendigt for overhovedet at kunne købe noget eller gøre noget. Så må du forsøge at afgøre, om det pågældende firma virker troværdigt, eller om du måske skulle vælge et andet.

Da det netop er så svært at komme til at agere på nettet uden at skulle ryste op med dine oplysninger, så er det ekstra vigtigt med den rette grad af beskyttelse. Det er nærmest uforsvarligt ikke at gøre det.

Tænk også på at få installeret noget effektivt beskyttelse på dine børns og dine forældres computere. Hellere være på tryg forkant med eventuelle angreb end risikere nogle kedelige situationer, hvor nogle er blevet angrebet. Det er utrygt, og det er ret bøvlet.

Så tænkt dig ekstra godt om, og giv dig selv og din familie så stor en digital tryghed som muligt.

Invester i Bitcoin

Kryptovalutaer er blevet stort på det internationale marked, og der har gennem tiden været utallige forsøg på at lave en digital valuta. D. 3 januar 2009 løste Satoshi Nakamoto dette problem, da han lancerede Bitcoin, som var den første fungerende kryptovaluta. Der er i dag mange forskellige kryptovalutaer, hvor Bitcoin er den største spiller på nuværende tidspunkt.

Det er altid et sats at investere i kryptovaluta. Nogen mennesker har tabt store sum penge på det, og andre er blevet millionærer. Kigger man fra et investeringsperspektiv kan der være enormt potentiale i digitale valutaer. Investerer man på det helt rigtige tidspunkt, er der altså mulighed for at tjene rigtigt mange penge, rigtigt hurtigt.

Er det muligt at låne penge til at investere i Bitcoin?

Er du interesseret i at låne penge til din investering i Bitcoin eller til andre alternative kryptovalutaer, så er der masser af muligheder at finde. Vær opmærksom på, at det kan være svært at låne penge hos de fleste almindelige banker, da de ikke er særligt begejstrede for kryptovalutaer. Det er de kort sagt ikke fordi, at en kryptovaluta så som Bitcoin, går uden om det almindelige banksystem. Dette gør dem altså til en direkte konkurrent til bankerne og deres forretningsmodel. Derudover ser de fleste banker heller ikke Bitcoin som en særlig sikker investering, som de tilmed ønsker skal få succes.

Du kan i stedet låne penge nu på nettet, hvor du har et hav af valgmuligheder. Når du låner penge online, så undgår du skulle stille sikkerhed for lånet i form af din bil, bolig eller andet af værdi.

Hvilke lån kan optages til investering af Bicoins?

Låner du penge uden om banken, er der mange forskellige online låntyper du kan vælge imellem, heriblandt kviklån og forbrugslån. De mange udbydere af lån på nettet til private, er modsat bankerne ikke interesseret i at vide hvad pengene skal bruges til, og de giver dig tilmed hurtigere udbetaling. Det betyder, at du nemt kan finde finansiering til at investere i Bitcoins eller andre ”Alt-coins” så som: Litecoin, Etherum, Nem, Monero m.v.

Inden du beslutter dig for at investere penge i kryptovaluta, anbefaler vi at du sætter dig godt ind i markedet og udviklingen. For som med alt andet investering, så er man aldrig 100% sikker på at tjene penge, hvorfor der er en sandsynlighed for at miste penge.

Du bør derudover heller ikke låne flere penge til investeringen, end hvad du økonomisk kan tåle at tabe. Vi anbefaler altid at man udformer et budget over sin privatøkonomi inden man begiver sig ud i at optage lån. Der er ikke noget i vejen med at investere med lånte penge, dog skal man bare være sikker på, at man forstår risikoen ved det, og ikke bare lader sig rive med af hypen og hvad andre gør, og hvor mange penge de investerer.

Sådan kan du finansiere de store udgifter i hverdagen

Hverdagen byder på mange forskellige udgifter, som ikke er til at komme udenom – og mange af dem er store og fylder en del i budgettet. Det kan blandt andet være bolig, bil og forsikringer. Det kan være rigtig svært at finde penge til det hele, hvis ens pengesituation i forvejen er lidt presset, så når det kommer til udgifter, man egentlig ikke kan blive foruden, kan økonomien hurtigt blive til lidt af et puslespil. Har du svært ved at finde penge nok til at finansiere de store udgifter i hverdagen, så læs her hvordan du forhåbentlig kan få det hele til at hænge bedre sammen.

Skær ned på udgifterne og få flere penge til rådighed

Sørg for jævnligt at holde øje med dine udgifter. Din økonomi ændrer sig efterhånden som dit liv og dine behov ændrer sig, og derfor skal der holdes øje med udgifterne, som dermed også ændrer sig. Er der nogle udgifter, du kan skære ned på, så gør det med det samme. Jo mere du skærer ned på de mindre vigtige udgifter, jo flere penge har du til rådighed til de store udgifter, du ikke kan komme af med – for eksempel bolig og bil. Der kan for eksempel ofte skæres ned på ting som mobil- og tv-abonnementer, hvilket ofte kan fås billigere, da man ikke altid har behov for alt det, man betaler for.

Tag kun et lån, hvis det virkelig brænder på

Selvom det virker fristende og som en løsning, der vil betyde enden på alle ens problemer, bør man som udgangspunkt undgå at tage et lån. Der er ofte andre steder at finde pengene, og selvom et lån på kort sigt vil løse ens ellers stramme økonomi, så skal pengene jo betales tilbage på et andet tidspunkt. Når det er sagt, så er det dog de færreste, der kommer helt udenom at tage et lån i deres liv. Hvis det virkelig er nødvendigt med et lån, så sørg for at finde det bedst mulige lån, så det ikke pludselig ender med at blive unødvendigt dyrt. Hvilket lån, du skal tage, afhænger helt af, hvad pengene skal bruges til. Er det nødvendigt for dig at tage et lån, fordi du hurtigt skal bruge pengene, så kan du blandt andet vælge kassekredit. Fordelene ved kassekredit er, at der ikke bliver stillet spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til og så fungerer det godt til nødsituationer. Find kassekredit, hvis det lyder som noget, der kan hjælpe dig på vej.

Vælg en billig forsikring

Forsikringer er der mange af, og de er en af de helt store udgifter i hverdagen. Da dine behov som sagt ændrer sig i takt med, at din hverdag også ændrer sig, bør du overveje, om du betaler for forsikringer, du egentlig ikke længere har brug for. Selv hvis du ikke kan undvære nogle af dine forsikringer, bør du jævnligt holde øje med, om nogle af dem kan findes ligeså gode eller bedre til en billigere pris hos et andet firma. Sparer man først penge på sine forsikringer, skal man nok få flere penge til rådighed til andre udgifter i hverdagen.

Tjen penge på bitcoins

Forholdet mellem udbud og efterspørgsel rammer også bitcoins, og det vil sige, at man har mulighed for at investere i bitcoins ved at købe billigt og sælge dyrt. Man kan altså tjene penge på at investere i bitcoins ved at holde øje med markedet og købe en bitcoin, når prisen er lav og så vent med at sælge den, til den er steget igen. Gentages denne proces på den helt rette måde, kan man godt komme til at tjene nogle penge på bitcoins. Det er dog lettere sagt end gjort, for det kræver, at man har styr på markedet. Det kan være svært, men det er bestemt ikke umuligt, og derfor er det endnu en retning at overveje at gå i, hvis man har brug for lidt ekstra penge i hverdagen.

Kryptokolonisering: Industrier integrerer blockchain

De fleste kender historien om Laszlo Hanyecz, som i 2010 købte to pizzaer for 10,000 bitcoins. Man falder bagover, når man hører, at det i dag svarer til over 271 millioner kroner – men endnu mere overraskende er, at Hanyecz dengang havde mulighed for at betale for sin middag med en virtuel mønt.

Bitcoin pionerede i at facilitere den digitale betalingsprocess, hvilket er grunden til at eksperter stadig sammenligner bitcoin med guld. Selvom bitcoin i 2019 anses af nogen for at være en uddateret teknologi, så har kunderne fortsat stor tiltro til den. Denne trend kaldes for ‘netværkseffekt’ – desto flere brugere i netværket, desto højere er netværkets værdi. Bitcoin bruges stadig som reference, men der er i senere tid kommet flere valutaer til, såsom Dash og Litecoin,som er hurtigere til at udføre betalinger med

Blandt de vigtigste innovationer, som er fundet sted på kryptomarkedet siden bitcoin, er dog ikke en ny coin – det er kryptobørsen Coinbase. Én ting er at kunne betale med digital valuta, en anden ting er at kunne købe den digitale valuta. Før Coinbase, var dette en kompliceret process, som de fleste gav op på. Nu kan man købe de største coins med sit dankort og samtidig modtage en wallet – helt automatisk. Som direkte resultat er antallet af kryptoejere eksploderet, hvilket har ført til, at en række industrier er påbegyndt integration og adoption af blockchain:

Online casinoer

Digital sikkerhed spiller en stor rolle i det virtuelle univers. Det er ikke længere blot banker, som kræver personlige oplysninger, men derimod også sociale medier, institutioner og underholdningshjemmesider. Selvom underholdningsbranchen fortsat lider af cyberangreb, er det i dag blevet sværere at bryde persondatasikkerheden takket være den gennemsigtighed, kryptering og decentralisering, som blockchain bidrager med. Blockchainteknologien har vist, hvordan man med nye metoder kan øge sikkerheden ved online casinoer og dermed optimere brugeroplevelsen. Brugerne kan nu undgå at indgive dankortoplysninger til firmaer, som ikke kan garantere for datasikkerhed, og i stedet overføre deres betaling fra deres foretrukne krypto-pung. Således kan alle browse sine favorit online casino hjemmesider uden bekymringer.

Der går sport i den

Inden for sportsbranchen har man også taget kryptovalutaen til sig. Det er især fodboldverden, som fører an, når det gælder implementering af den innovative teknologi. Flere Premier League klubber, inklusiv Tottenham Hotspur og Newcastle United, har indgået aftaler om at integrere krypto og blockchain i fodboldindustrien ved hjælp af den online handelplatform eToro. Bitcoinsystemet vil, blandt andet, gøre det sværere at videresælge billetter og merchandise på det sorte marked.         

Mad med mere

Selvom blockchainteknologien har udviklet sig gennem det sidste årti, så er det stadig muligt at købe pizza med krypto. I 2018 viste KFC Canada sin støtte til digital valuta ved at lancere den famøse ‘Bitcoin Bucket’ – kylling man kun kan købe med krypto. Initiativet blev taget godt imod af kunderne, hvilket har ført til, at KFC nu overvejer at udvide tilbuddet – både i forhold til udvalget af menuer – og udvalget af coins. Disse frontløbere inden for madindustrien er essentielle for væksten i kryptomarkedet. Selvom forbindelsen mellem fastfood og blockchain kan virke triviel, så er hverdagens handlinger en indikator for fremtiden.     
Der er fortsat uenighed om, hvordan fremtiden ser ud for krypto – men hovedtendenserne i samfundet viser, at bitcoin og blockchain er kommet for at blive. 

Betal for din rejse med bitcoins

Selvom det er de færreste, der har fuldstændig styr på bitcoins og måske endda ejer nogle, får valutaen mere og mere opmærksomhed. Det betyder, at det efterhånden er begyndt at blive muligt at betale med bitcoins hos helt almindelige firmaer og butikker. Det er endda muligt at betale for hele sin rejse, herunder både for store udgifter som flybilletter, billeje og hotelværelser samt de små udgifter, kun ved hjælp af bitcoins. Dette har flere fordele sammenlignet med almindelig kortbetaling. Men hvorfor vælge bitcoins over andre betalingsmåder? Det kan du læse mere om her.

Hvilke fordele er der ved at betale med bitcoins? 

Det er let at komme i tvivl om, hvorvidt det egentlig kan betale sig at bruge bitcoins frem for mere traditionelle betalingsformer, og hvorfor man overhovedet skal overveje det, når man ligeså godt kunne holde sig til det, man er tryg og bekendt ved. Der er forskellige fordele i at vælge at betale med kryptovaluta, og én af dem er den store betalingsfrihed. Med kortbetaling er man i nogle tilfælde afhængig af banklukkedage og -åbningstider samt begrænsninger og ventetider. Det er man ikke, når det kommer til bitcoins, for her kan man både sende og modtage ethvert beløb på alle tider af døgnet lige meget hvor i verden, man befinder sig. Derudover skal man ikke bekymre sig om gebyrer, når man betaler med bitcoins, og overførslerne vil ske med det samme. Man har som bitcoin-bruger altså fuld kontrol over sine penge. Både den store kontrol over pengene, de lave gebyrer og betalingsfriheden er store fordele, når man vælger at betale med bitcoins i forbindelse med en rejse, og det kan derfor godt betale sig at overveje at erstatte de traditionelle betalingsformer med det mere moderne middel.

Flybilletter og hotelværelser

Flybilletter og hotelværelser er to af de største udgifter på en rejse, og markedet for begge dele er kæmpestort ligegyldigt, om man planlægger en rejse til nabolandet eller om på den anden side af jorden. Det betyder, at der skal en del research til, hvis man vil finde de helt rette tilbud. Har man planer om at betale for hele sin rejse med kryptovaluta, kan det naturligvis godt lade sig gøre, hvis man blot finder de rette flyselskaber og hoteller at handle med. Et stigende antal flyselskaber, hoteller og endda biludlejningsfirmaer modtager glædeligt betaling i form af bitcoins, og det er ofte ligeså nemt og hurtigt som at betale med sit normale betalingskort. Det er især en fordel at betale for fly, hotel og lejebil med bitcoins på grund af den store betalingsfrihed. Sidder du derhjemme og er ved at booke din næste rejse, så er det altså en fordel at kigge efter hoteller eller fly, som kan betales med bitcoins. Så kan du allerede komme i gang med at rejse med dine bitcoins hjemmefra. 

Tag dine bitcoins med på ferie

Hjemmefra er der fordele ved at bruge bitcoins til at betale for de helt store udgifter på rejsen, for eksempel flybilletter og hotelværelser, men man kan også bruge valutaen imens, man er ude at rejse. Det er begrænset hvor bredt et udvalg af butikker, som modtager bitcoins, man kan finde, men det er ikke umuligt. Det er endda muligt at indbetale penge i form af bitcoins til et almindeligt betalingskort, og så betale med det i de butikker, der ikke modtager digitale penge. Det vil altså sige, at det er muligt at bruge valutaen på rejsen, lige meget om man skal betale for flybilletter og hotelværelser eller mad, tøj, souvenirs eller en ny rejsetaske. Selvom man har planer om at forsøge at rejse udelukkende ved at betale med bitcoins, kan man altså sagtens regne med, at man kan fylde sine nyindkøbte rejsetasker op med masser af souvenirs og andre indkøb. Man kan dog godt regne med, at der med tiden er flere og flere butikker, der vil modtage bitcoins efterhånden som valutaen bliver mere udbredt.

Danskerne låner penge for at have en god begyndelse til investering

I de sidste par år er der kommet flere og flere låneudbydere til fordi der er flere danskere som optager online lån. Der er især mange som er begyndt at optage lån igen selvom de allerede har gang i en anden lånetype. Det har aldrig været nemmere at låne penge, hvilket er grunden til at danskerne på ingen tid kan have penge mellem hænderne.

Mange husker bare ikke på at det er lånte penge, og at de dermed skal være betalt tilbage indenfor kort tid. Hvis man godt kan betale lånet tilbage indenfor løbetiden, så er det en fin mulighed at kunne optage lånet. Tjek dine muligheder ud og regn på om du kan optage et lån, hvis du har brug for penge nu og her. Read more

Betalingsmuligheder på online casinoer

Selvom man benytter online casinoer for at vinde penge, bliver man nødt til selv at indbetale nogle, for at komme i gang. De fleste online casino sider er fleksible og har masser af forskellige betalingsmuligheder, så man kan bruge præcis den løsning, man foretrækker. Men hvilken betalingsløsning skal man så bruge?

Kortbetaling

Kreditkort er nok den mest brugte måde at betale med på nettet, og det gælder også for online casinoer. Kortbetaling er let og hurtigt, og de fleste føler sig trygge med det, fordi det bliver brugt flittigt i hverdagen. Visa, Mastercard, og andre lignende kreditkort er de mest brugte, og derfor kan man altid stole på, at mindst én af delene er til at betale med på langt de fleste online casinoer. Read more

Drikkevarer til firmajulefrokosten

Der er meget, der skal spille, når den årlige julefrokost skal afholdes. Medarbejderne er forventningsfulde og har i et helt år glædet sig til at få gentaget successen, så der er meget, der skal være på plads for at give alle en god og tilfredsstillende oplevelse. Noget af det, man skal have styr på, er drikkevarerne. I modsætning til maden og underholdningen, som også er to meget store dele af enhver firmajulefrokost, så er drikkevarerne konstant til stede under hele julefrokosten og ikke kun i enkelte perioder. Read more

Guide: 3 gode grunde til at låne penge online til Bitcoin-læring

Mange danskere kan ikke finde hoved og hale i Bitcoin. Dette er også et avanceret fænomen, hvorfor mange forståeligt nok kløer sig i hovedbunden af forundring. Bitcoin er en digital valuta og denne forhandles ligesom aktier, så den kan også købes og sælges ud fra udbud og efterspørgelse, hvorfor der kan tjenes penge på Bitcoins.

Denne artikel omhandler dog ikke, hvad Bitcoin er men snarere, hvordan du kan finde det bedste lån, så du også har råd til at købe bøger eller deltage i kurser med henblik på at lære om dette omdiskuterede fænomen.

Guiden indeholder blandt andet, hvordan ansøgningsprocessen fungerer i praksis, samt
hvorfor du bør anvende en online sammenligningstjeneste til lån – som eksempelvis Fair-laan.dk, inden du tager et lån. Read more

Foredrag om bitcoin og kryptovaluta

Coinbox.dk afholder sit tredje foredrag vedrørende bitcoin og kryptovaluta. Efter stor succes fra vores tidligere foredrag og en generel efterspørgsel på mere viden om emnet, vil vi afholde endnu et foredrag fredag d. 26 oktober kl. 17:20. Dette bliver afholdt i vores firmalokaler på Solrød Strandvej 74.

Arrangementet har plads til 14 personer og vil vare i 1,5-2 timer alt afhængig af spørgsmål i slutningen af foredraget. Deltagelse i arrangementet skal foregå på følgende mail: hej@coinbox.dk.

Deltagelse er gratis. Der medfølger en gratis sandwich og drikkelse.

Under foredraget vil ekspert Alexander Leo-Hansen forklare generelt om bitcoin og dets anvendelse samt muligheder. Derudover vil han belyse andre kryptovalutaer og hvilke anvendelser disse har.