Bitcoin Wallet 2022 [Stor Test Af De Bedste]

Hvorfor er den især god til kryptovalutaer. Især Bitcoin og Ethereum. Du ejer dem osv.

En Bitcoin wallet kan også kaldes en digital tegnebog. Her lagres tokens for forskellige kryptovalutaer. Derfor er det af meget afgørende betydning at bruge pålidelige udbydere. Dette er den eneste måde at holde dine egne Bitcoins, Ethereum eller andre kryptovalutaer i sikkerhed og du behøver ikke bekymre dig om, at din Bitcoin wallet kan blive spionereret på. 

Faktisk burde du overhovedet ikke være i stand til at få adgang til mange af de eksisterende kryptobørser, hvis du ikke har en krypto wallet. Når alt kommer til alt, er betalinger til sådanne online udvekslinger ofte kun mulige ved hjælp af en Bitcoin wallet. 

Coinbox har samlet de mest nyttige oplysninger om BTC wallets i denne vejledning.

Indholdsfortegnelse

Find den bedste bitcoin wallet

Det kan virkelig være svært at finde en såkaldt “Best Bitcoin Wallet” som man ville sige på engelsk, men vi har givet vores bud her. 

Navn 

Wallet type 

Tilgængelige kryptovalutaer 

Fordele 

eToro 

Mobil 

120+ kryptovalutaer

Direkte forbindelse til eToro 

Ledger 

Hardware 

100+ kryptovalutaer 

Høj sikkerhed 

Trezor 

Hardware 

100+ kryptovalutaer

Høj sikkerhed

Køb Bitcoin på eToro
Køb Bitcoin på eToro – Få gratis wallet

Få en gratis wallet til dine Bitcoin

Guide til at oprette en Bitcoin wallet

Er du spritny til Bitcoin wallets og ønsker at opbevare dine kryptovaluta sikkert, er det en meget god idé at følge vores guide, så du kan få dine kryptovaluta i sikkerhed og vælge den bedste platform til at opbevare dine kryptovaluta. 

Der findes rigtig mange forskellige alternativer, som vi også gennemgår længere nede i artiklen, men vi har lavet en guide til vores foretrukne Bitcoin wallet så du meget hurtigt kan komme i gang med at opbevare dine kryptovaluta sikkert. 

Følg de nedenstående trin for at oprette en wallet og sende dine kryptovaluta hertil. Det er meget let, brugervenligt og simpelt.   Vælg platform til at købe Bitcoin

Det er vigtigt at vælge en ekstremt god platform til at købe dine Bitcoin og efterfølgende en god Bitcoin wallet. 

En af de bedste Bitcoin wallets nogensinde er en eToro wallet. Den kan downloades nemt og ligetil fra App store. Først og fremmest får du instruktioner til afsendelse og modtagelse af tokens, en oversigt over krypto transaktionerne og værdipapirerne. 

Faktisk behøver du ikke fortsætte med at indtaste nøgler med en eToro wallet. Denne wallet tager af alt dette automatisk, men det skal nævnes på dette tidspunkt, at du først skal have en eToro konto for at kunne bruge deres Bitcoin wallet. 

Den fulde handel fungerer derefter meget nemt via en smartphone. Men selvfølgelig kan du lige så let logge ind fra din desktop.

Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Opret din konto og indsæt penge

Før du overhovedet kan bruge din eToro Wallet, kræves det at du har en konto hos deres broker platform. Det gør du meget nemt ved at gå til eToro’s hjemmeside og klikke på opret dig. Registreringen foregår let og kræver intet andet end din email og en adgangskode du finder på. 

Du modtager en verificering e mail, som du skal verificere for endeligt at oprette dig. Herfter er det meget nemt at overføre penge og komme hurtigt i gang med at få din kryptowallet og handle med de spændende kryptovalutaer. 

Du kan lave deposits til din eToro wallet i USD, euro, japanske yen, australske dollars, og canadiske dollars.Opbevar dem online

Når du har indbetalt penge og købt dine Bitcoin er det meget nemt at opbevare dem online i din eToro wallet. Fordi du nu har en konto på eToro kan du nemt få adgang til din wallet ved at bruge dine log-in oplysninger. 

Først skal du købe dine Bitcoin eller andre kryptovalutaer på eToro, ved at søge på “Bitcoin” i søgefeltet. 

Herefter klikker du på “Handel”. Husk ikke at geare din handel, men blot handel med X1 og det antal du ønsker at købe, så du køber det underliggende aktiv og senerehen kan overføre dem til din eToro wallet. 

Der er meget nemt at skifte fra krypto til krypto i din wallet uden at have behov for at flytte dem eller overføre til et andet sted. Flyt dem til en eToro wallet

Har du kryptovalutaer andre steder er det nemt at flytte dem til din eToro wallet. Du får nemlig en helt personlig, unik og helt privat “on-chain-adresse”, som du nemt kan flytte dine coins til. Det er en 40 cifret wallet nummer som du får – og så kan du altid overføre til denne 

Som vi har været lidt inde på allerede, har du mulighed for at opbevare op til 120+ forskellige kryptovalutaer meget let og simpelt. 

Du kan kun overføre underliggende aktiver du ejer. De skal altså være understøttet af virkelige coins og ikke CFD’er, som man også har mulig for på eToro.Hvad er en Bitcoin Wallet?

En Bitcoin wallet er en elektronisk pengepung til at opbevare dine kryptovalutaer. Da kryptovalutaer netop er elektroniske, kan de også nemt opbevares elektronisk. 

Der er primært 3 årsager til at bruge en Bitcoin wallet: 

 • Du behæver ikke have dine kryptovalutaer på den handelsplatform du har købt dem på. 
 • Du kan sende og modtage kryptovalutaer. 
 • Du kan købe varer og tjenesteydelser med din wallet og dermed dine kryptovalutaer. 

Flere og flere kryptovalutaer har lavet deres egen wallet, hvor du kun kan have deres kryptovaluta på. Mens du hos andre har mulighed for at have flere kryptovalutaer på samme wallet. 

Der findes ekstremt mange muligheder fra mange forskellige udbydere og på nogle er de præcist lavet til at indeholde én kryptovaluta, men på mange har du mulighed for at have op til 120+ forskellige kryptovaluta, som eksempelvis en eToro wallet. Er du dansker og ønsker en Bitcoin wallet Danmark, er det præcis det, eToro kan give dig.

Typer af Bitcoin Wallets

Der findes mange forskellige kryptowallets og det kan være svært at finde rundt i hvad de alle kan og hvad der er den bedste wallet for dig. Du er meget forkælet med alle de muligheder, der findes og der er mange forskellige at vælge mellem. Det gør det kun bedre i sidste ende som dig forbruger. 

Derfor vil vi kigge på de forskellige muligheder, så det er meget nemt for dig at finde ud af, hvilken du skal bruge når du opbevarer dine kryptovaluta i en Bitcoin wallet. Bitcoin hardware wallet

Tilbuddene med det højeste sikkerhedsniveau leveres til dig med hardware wallets. De er kun forbundet til netværket når de faktisk bruges. 

Bitcoin hardware wallet er i dette henseende har du at gøre med såkaldte cold wallets. Enhederne ligner ofte en konventionel USB nøgle. Men de er faktisk stærke computere, der bruges til nøgletildeling, adgangskoder, krypto kreditter og adresser. En Bitcoin hardware wallet fungerer også som en offline Bitcoin wallet. 

En hardware wallet er forbundet med forholdsvist høje anskaffelsesomkostninger. På den anden side giver de dig et betydeligt spring med hensyn til sikkerhed. De mest populære hardwareløsninger kaldes Ledger Nano S eller Trezor.Bitcoin online wallet

Den mest almindelige form for Bitcoin wallets er såkaldte online tegnebøger. Du kan primært finde dem direkte på platformen for kryptovalutaer. Så du behøver ikke registrere dig hos separate tjenesteudbydere, du kan simpelthen administrere dine coins direkte på kontoen. Du skal derefter finde de relevante adresser direkte her. 

De er også kendt som hot wallets, fordi de konstant er forbundet til netværket. Brugen minder lidt om betalingsudbyderen PayPal, som også administrerer digital kredit. 

Så denne type kryptotegnebog er meget tilgængelig og nemt at bruge for den gængse bruger. På den anden side anses online wallets også for at være sårbare, da de ikke drives seperat fra handelsplatformen. Kendte online wallets er eksempelvis Coinbase, eToro eller Blockchain.info. Bitcoin mobil wallet

Såkaldte mobil wallets er meget moderne. De kaldes også for smartphone eller tablet wallets. Dybest set er der store ligheder her med pc wallets. 

En pc wallets er en wallet, hvor udbyderne giver brugeren mulighed for at gemme et program direkte på computeren. Dette er softwareløsninger, der giver dig mulighed for at administrere dine egne coins på din pc. Derfor taler man også om computere eller pc wallets. 

Her især er det af afgørende betydning, at beskytte pc’en så godt som muligt. Virus eller trojanske heste forsøger fortsat at bryde gennem de vigtige sikkerhedsfunktioner i pc netværket. 

Hvis de lykkedes med dette, kan enten adgangskoder eller de vigtige taster registreres. I den følgende process er der en risiko for at den værdien af kryptovalutaerne tømmes fuldstændigt. Hvis du er opmærksom på disse generelle sikkerhedsinstruktioner, er sådanne computer wallets et legitimt valg. De mest kendte udbydere af denne type wallet er Bitcoin Core, Electrum eller Exodus. 

Det mobil wallets har til fælles med pc wallets er, at de installeres på den mobile enhed – ligesom pc wallets installeres på en computer enhed. Denne slags software er meget moderne i sammenligningen af Bitcoin wallets.   

På dette tidspunkt skal du også være opmærksom på en intensiv sikkerhedskopiering af den respektive slutenhed. De kryptiske wallets på mobile enheder er især populære, fordi de simpelthen er enkle og ligetil at bruge. 

Du har dem altid ved hånden takket være den mobile enhed. Førende smartphone wallets er eksempelvis Airbitz eller Breadwallet.Bitcoin paper wallet

Nogle brugere sværger ved komplette offline løsninger. Du bruger derfor såkaldte “papir wallets”. Adgangsnøglen kan simpelthen skrives her. Teoretisk kan sådanne sekvenser af tal også krypteres som en QR-kode. 

Der er slet ingen forbindelse til internettet. Ikke desto mindre har en paperwallet en uventet risiko. Et stykke papir kan let ende i de forkerte hænder med en Bitcoin paper wallet. 

Det er også tilbøjeligt til at blive ødelagt af ild, vand eller bare lægning. Det er derfor også absolut et godt råd at opbevare den et sikkert sted. I nogle tilfælde vil du også høre om en såkaldt hjerne wallet. Tallene og tegnene skal virkelig opbevares i din egen hukommelse. 

Hvis du faktisk formår at huske den 40 cifrede streng og aldrig glemmer den, vil du faktisk have opfundet den sikreste type wallet til dig selv. For størstedleen af menneskeheden er dette dog næsten en umulig opgave og derfor ubetydelig i sammenligningen af forskellige former for Bitcoin wallets. Hvad skal en online wallet kunne?

Det er et meget vigtigt emne at diskutere mere detaljeret, hvad en Bitcoin wallet faktisk er, hvad de vigtigste egenskaber ved en digital wallet til kryptovalutaer er, hvilke typer BTC wallets, der kan findes og endeligt hvad de bedste udbydere i dette område er. 

Interesserede investorer kan komme til de bedste Bitcoin wallets på meget kort tid. Så det er fuldstændig afklaret, hvilke der er Bitcoin wallets. 

Endelig er der udsigt til tilbud, der tillader kryptohandel uden en Bitcoin wallet. Dette er også muligt i dag uden problemer. Brugervenlighed

Hvad er vigtigt for en uerfaren investor? Den enkle og simple brugervenlighed skal være i højsædet. Fordi der er et par komplekse wallets på markedet, der indeholder for mange funktioner til en ny og uerfaren investor. Ikke alle er interesserede i krypto er tekniske udviklere. 

I dette henseende ønsker du en wallet, der er meget simpel og brugervenlig. Der findes nok apps, der er afhængige af en brugervenlig grænseflade. Dette bliver også klart i sammenligningen af Bitcoin wallets, at eToro er vores testvinder.Sikkerhed

Sikkerhed er meget afgørende, når det kommer til krypto handel. Her skal du også være opmærksom på den valgte wallets kvalitets punkter. I denne forstand spiller den respektive udbyders omdømme også ind. Der er store forskelle mellem de forskellige wallet typer alene. 

Som bruger har du dog mulighed for at undersøge nøjagtige sikkerhedsforanstaltninger. Det kan være at der tilbydes en vigtig 2FA aktivering eller at der tilbydes regelmæssige sikkerhedskopier.  Mulighed for andre kryptovalutaer

Men hvilken anvendelse er den bedste BTC wallet, hvis den ikke understøtter alle de ønskede kryptovalutaer. I dette henseende, når du vælge din wallet udbyder, skal du sørge for at kontrollere, hvilke coins, der faktisk kan styres og sendes her. 

De forskellige software og wallets udbydere forbeholder sig normalt retten til at udvide deres repertoire gennem opdateringer og yderligere mønter.

Support

Det sidste, og meget vigtige, punkt er selvfølgelig support. Især nye tradere er glade for at få god support til deres handler. Det kan være tilfældet, at der opstår spørgsmål om en lang række emner. Du er glad når wallet udbyderen har et godt support team og kan besvare forespørgsler hurtigt og nemt. 

Dette er direkte relateret til udviklingsteamet bag den pågældende wallet. En vigtig faktor i sammenligningen af tilbudene er også den private nøgle. 

Hvis du som bruger har din egen kontrol over den private adgangsnøgle, er dette uden tvivl at foretrække. Hver ekstra part, der kommer i kontakt med denne vigtige nøgle, betyder en højere risikofaktor. Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en Bitcoin wallet?

Det er en ekstra sikker måde at opbevare dine kryptovalutaer på. 

Hvordan får jeg en Bitcoin wallet online?

Det er meget nemt. Du kan få en når du opretter dig på eToro eksempelvis. 

[Find den bedste Bitcoin wallet her]
Hvem har den bedste Bitcoin Wallet?

Der findes mange udbydere og det kommer an på om du vil have en online eller hardware. Du kan læse om de forskellige muligheder i vores artikel. 

Hvad koster det at have en Bitcoin wallet?

Har du en online wallet, er det stort set altid gratis. Køber du en hardware, koster den et engangsbeløb. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen