Bitcoin Trading 2022

Der er fantastisk mange muligheder for at lære mere om investeringer online – og det er meget heldigt for alle os, der vil lære om investeringer! Takket være teknologien er det nu muligt for flere og flere at komme i gang med at trade aktivt og deltage aktivt i online handel og på den måde vokse deres penge. 

Faktisk er udvalget blevet så stort at især begyndere let kan miste overblikket og finde rundt i alle mulighederne der eksisterer. 

Vores oversigt over online handel hjælper mod dette: hvordan trader man, hvordan fungerer handel, hvilke muligheder tilbyder online bitcoin trading, hvor kan du få din første handelserfaring, og hvilke handelsstrategier giver mening for dig? Vi forklarer det hele og meget mere i denne artikel. 

Trading er spekulation og traders praktiserer korrekt forudsigelse af prisændringer. Er deres prognoser forkerte vil de tabe penge. Målet for de fleste daytraders er at opnå den bedst mulige fortjeneste inden for en kort periode. 

Hvis du gør det rigtigt og har heldet lidt med dig, så kan du altså opnå et betydeligt afkast når du handler online, hvilket i de fleste tilfælde overstiger afkastet fra mere konservative, længerevarende finansielle instrumenter, som eksempelvis aktier eller obligationer. Det væsentligste er at det er vigtigt at undgå tab så meget som muligt fra dag ét.

Indholdsfortegnelse

Køb Bitcoin hos eToro – Nemt og hurtigt

Køb Bitcoin hos eToro – Nemt og hurtigt

God platform til daytrading

Bedste platform til daytrading

For at begynde at handle online skal du vælge en af de mange online trading platforme, der findes. Det er derfor vigtigt at sammenligne de forskellige mæglere og børser, så du kan finde den rette for dig. 

Afhængigt af, hvilken strategi du vælger, er valget begrænset til mæglere og børser, der tilbyder de respektive finansielle instrument eller aktiv. 

Coinbox.dk har testet de bedste online trading platforme, så du kan nyde godt af et hurtigt overblik uden at skulle bruge timevis på at gå gennem det hele. Vi har taget et kig på de platforme, der er bedst til trade på, og til samtidig at kunne trade kryptovaluta. Endeligt har vi også kigget på, hvilke platforme, der tilbyder de bedste sociale rammer for trading, så du kan sparre med andre investorer om dine trades og investeringer.

Mægler 

eToro 

Capital.com

Skilling

Libertex

Support 

Fremragende 

Middel

Middel

Middel

Udvalg 

43 kryptovalutaer

100+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

100+ forskellige kryptovaluta

Mobil app 

Ja

Ja

Ja

Ja 

Brugervenlig

Fremragende

Mellemgod (kun CFD handel)

Middel (kun CFD handel)

Middel (kun CFD handel)

Guide: Sådan handler du aktivt med Bitcoin

Det er meget nemt at komme i gang med at handle aktivt med Bitcoin, måske endda daytrade! Det kræver ikke meget mere end at du opretter dig på en platform med din email og laver en tilhørende adgangskode. 

Derfor er det de senere år også blevet meget populært blandt almindelige mennesker at både investere og handle aktivt med både aktier og nu også Bitcoin. 

Vi viser dig i 4 simple steps, hvordan du kommer godt og hurtigt i kan med aktivt at trade Bitcoins. Det er nemmest at du opretter en konto med det samme, så du nemt kan følge de 4 steps og hurtigt være klar til at investere.

=
BitcoinBitcoin
Sortér Efter

5 Udbydere, der matcher dine filtre

Betalingsmetoder

Funktioner

Brugervenlighed

Support

Gebyrer

1 eller bedre

Sikkerhed

1 eller bedre

Udvalg af coins

1 eller bedre

Bedømmelse

1 eller bedre
Anbefalet Mægler

Bedømmelse

til € 1000 du får
0.0303BTC
Hvad vi kan lide
 • Køb Bitcoin og andre kryptovalutaer
 • Du kan også købe aktier
 • ETF'er osv.
 • Gratis wallet og ejerskab af kryptoer
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationFor BegyndereWallet ServiceMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
0.0303 BTC

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
0.0302BTC
Hvad vi kan lide
 • Brugervenlig platform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Indskud fra 20 €
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
0.0302 BTC

CFD'er er komplekse instrumenter, og der er stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 73.81% af individuelle investorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at løbe en høj risiko for at miste dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
0.0303BTC
Hvad vi kan lide
 • Niedrige Gebühren
 • Algorithmischer Handel verfügbar
 • Sehr gute Charts
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationFor BegyndereMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortNetellerSkrill
til €1000 du får
0.0303 BTC

Es gibt keine Garantie, dass Sie mit diesem Anbieter Geld verdienen werden. Ihr Kapital ist gefährdet.

Opret dig på en konto

Det tager kun et øjeblik at komme i gang med din bruger på eToro og du bliver guidet gennem hele registreringsprocessen. 

Du har både mulighed for at oprette en brugerkonto eller registrere dig via Facebook eller din Google-konto, hvilket bare er med til at gøre det endnu lettere. 

Når du opretter dig på eToro skal du udfylde nogle personlige data som fornavn, efternavn, e-mail adresse og på den måde får du adgang til platformen. Selvfølgelig skal du også bekræfte dig via et link du får sendt til din e-mail.

Indsæt penge på din konto

Så snart du er oprettet som kunde og har bekræftet din identitet, skal du overføre penge som du kan handle for. Det er nødvendigt før du kan handle. 

Her har du mange muligheder at vælge mellem, såsom bankoverførsel og kreditkort – du kan endda overføre med PayPal! 

Der er et minimum indskud på $500 for bankoverførsel og $200 på kreditkort og PayPal.

Sådan køber du

Så snart pengene kan ses på din konto er du klar til at gå i gang med at handle. Først skal du vælge en kryptovaluta du gerne vil handle. Du kan vælge mellem flere forskellige kryptovalutaer og vil i eksemplet her købe Bitcoin – nemt og hurtigt! 

Du kan søge på eToro Bitcoins i søgefeltet. 

Søg efter Bitcoin

Klik på Bitcoin og klik på “Handl”. 

Nu er du klar til at købe Bitcoin. 

Så snart du har klikket på handel kan du nemt vælge enheder eller beløb at købe Bitcoin for. Der er et spread på 0,75% når du køber Bitcoin. 

Helt vildt nemt og hurtigt og så ejer du Bitcoin! Det gode her er, at du køber det underliggende aktiv – og du altså dermed ejer de Bitcoins som du køber. 

Efterfølgende kan du se dine Bitcoins i menuen under “Portefølje”.

Bitcoin Trading til at tjene penge på krypto

Sådan shorter du Bitcoin

Vil du derimod også shorte Bitcoin, altså tjene penge når den kendte kryptovaluta falder, så kan du vælge “Sælg” frem for køb (inden du ejer Bitcoins). Dette fungerer som CFD handel og du laver altså en kontrakt med eToro om, at du tror prisen falder. 

På den måde kan du nemt tjene penge, både når prisen stiger og falder.

eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • PayPal
 • Betalingskort
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Hvad er Bitcoin Trading

Takket være internettet og de mange gode og brugervenlige platforme er adgangsbarriereren for handel stort set ikke eksisterende den dag i dag. Online trading kan laves i realtid – afhængigt af investeringsstrategien handler traders deres finansielle instrumenter, med intervaller på dage, timer, minutter eller endda sekunder. 

De særligt hurtige investeringsstrategier ved live trading var vanskeligt at gennemføre, før internettet fandtes. Men nu giver online trading ikke kun mennesker adgang til et hav af forskellige finansielle instrumenter, men åbner også muligheder, der ikke eksisterede i den analoge verden. Derudover giver internettet, som kommunikationsværktøj, handlende mulighed for at dele deres oplevelser med trading med andre og begyndere for at lære at trade via platforme som disse uden at skulle betale for det.  

Det har gjort et at det i dag er ultra let at både lære og udføre Bitcoin trading – og trading med andre aktiver. 

Bitcoin trading handler om at handle aktivt med Bitcoin, hvilket betyder du ofte laver trades såsom at købe eller sælge Bitcoin. Det kan være du gør det på daglig basis eller med få uger eller måneders mellemrum. Det kaldes også for daytrading eller swingtrading.

CFD og margin trading

To vigtige begreber inden for trading med Bitcoin og andre aktiver som aktier eller andre kryptovalutaer, er CFD trading og margin trading. 

Margin trading bliver ofte nævnt som “at købe på margin”, som betyder at man låner fra en mægler for at trade Bitcoin og andre aktiver. Du betaler kun en procentdel af (eller margin) af udgiften, mens resten af pengene lånes fra mægleren. 

Marginhandel, eller at købe på margin, dukker oftest op i diskussioner om gearing – altså at låne penge til at investere for. Hvis du kan låne penge penge til at investere for, så kan du altså tjene kæmpe fortjenester, som du ellers ikke kunne få. 

CFD trading minder en smule om margin trading, hvor du trader en kontrakt mellem dig og din mægler. Du køber altså ikke det underliggende aktiv, men en kontrakt, hvor du satser på at prisudviklingen enten stiger eller falder. CFD står for “Contract for Difference” og bliver også brugt at mange investorer i gearede investeringer. 

Begge to meget vigtige muligheder for at tjene endnu flere penge når du trader! 

Gebyr for Bitcoin Trading

 

Udbydere

Coinbase

etoro

Plus500

Depositum

gratis

gratis

gratis

Købsgebyrer

0,1 €

0%

3,08%

Overnight fees

Gratis

Gratis

0,05%

Salgsomkostninger

2,20 €

0%

3,08%

Udbetaling

Gratis

5 USD

1,9%

Samlede gebyrer

4,40 €

4,22 €

€ 92,32

Bitcoin trading bot - God mulighed?

Da Bitcoin toppede i 2017 tjene alle svimlede summer på den meget populære kryptovaluta, men ligeså mange penge, der blev tjent, blev der tabt da Bitcoin bragede ned med 75% i frit fald. 

Mange lærte på den hårde måde, at skulle man tjene penge på Bitcoin og kryptovalutaerne, skulle man finde nye metoder end bare at købe nogle Bitcoins og håbe på at kursen steg i det uendelige. Derfor begyndte man rundt om i verden at udvikle kryptorobotter, der automatisk kunne købe og sælge kryptovalutaer, inklusive Bitcoin, og tjene penge uanset om markedet gik op og ned. 

Og umiddelbart lyder det som en fantastisk mulighed at bruge en Bitcoin trading bot til at investere med, så du ikke taber penge når du trader. 

Vores forbehold er dog, at man ikke kan være helt sikker på, om de er reelle eller ej. Og det er stensikkert, at mange har prøvet at tabe penge på Bitcoin trading bots. 

CopyTrading

På eToro, som vi anbefaler som en legit og fantastisk platform til både Bitcoin trading og trading med aktier og andre aktiver, har du mulighed for at investere gennem deres koncept, Copytrading. 

Copy Trading går ud på at man kan kopiere andre dygtige investorers strategier, så man slipper for selv at bruge lang tid på at finde de rigtige investeringer – så man bare kan læne sig tilbage og se sine investeringer vokse. Derudover er der en masse community omkring det og man kan endda følge forskellige såkaldte CopyFolios, så du kan fordele dine investeringer ud over forskellige investorer, som du kan kopiere. 

Sindssygt mange har valgt at begynde at investere og trade på denne måde og det er blevet ekstremt populært siden eToro er kommet frem med konceptet!

Vælg et godt Bitcoin trading system

Det er meget vigtigt at du vælger et godt Bitcoin trading system, så det bliver nemt for dig at komme i gang med trading af Bitcoin og andre gode aktiver, så du kan tjene penge på dine penge. 

Som vi allerede har været lidt inde på, findes der mange gode platforme derude, men det er vigtig at vælge den, der er bedst for dig. Der er nogle forskellige faktorer vi lægger vægt på, når vi vurderer hvilken platform, der er den absolut bedste. 

Det vigtigste er at finde en platform, der er brugervenlig – især når du vil trade Bitcoin, der kan føles komplekst at lære og komme i gang med. 

Derfor anbefaler vi også på det klareste at vælge et godt Bitcoin trading system, der gør det nemt for dig som ny daytrader at komme i gang med at investere.

Brug stop/loss

En vigtig funktion er såkaldt “stop loss” eller “take profit” når du handler aktivt hver dag. Det er helt vildt, hvor meget nemmere det bliver, når du kan sætte grænser på, hvor meget du max vil tabe eller, hvornår du automatisk gerne vil tage i profit. 

Det er meget nemt at bruge og du kan helt selv sætte beløbsgrænserne, som gør det nemt. 

På den måde bliver det langt nemmere for dig at investere og endnu nemmere at trade med mindre risiko. Kursen er det afgørende for, hvad du sætter grænsen til at være.

Følg med i andre investorers handler

Endnu et virkelig smart tool som du skal kigge efter på en god Bitcoin trading platform er at kunne følge med i andre investorers handler. Hvis der er et godt område for social trading og udveksling mellem handlende, så giver det også dig et godt grundlag for dig til at blive dygtig til at trade Bitcoin og andre kryptovalutaer og du kan undgå at lave nogle ekstrem dyre fejl og miste dine penge. 

Alt dette kan du også på eToro platformen, hvorfor den er helt idéel både for dig som nybegynder men også for dig, der er mere erfaren og lægger vægt på en god og brugervenlig platform. 

Der findes så mange sindssygt gode udtalelser om eToro og deres ekstrem lækre platform, som gør det nemt for dig at daytrade og connecte med andre gode investorer. 

eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • PayPal
 • Betalingskort
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Bitcoin trading?

Bitcoin trading er det samme som at trade Bitcoin - det vil sige at man køber og sælger ofte, for at opnå et afkast og tjene penge.

[Sådan kommer du gang med Bitcoin Trading]
Hvad er den bedste handelsplatform til trading?

Der findes mange gode alt efter hvem du spørger - vi anbefaler eToro som den bedste platform til trading. 

Hvad er et godt Bitcoin trading system?

Et godt Bitcoin trading system er brugervenligt, billigt at handle på og har mulighed for social trading, men det kan også variere, hvad den individuelle investor lægger vægt på.

Hvad er en Bitcoin trading bot?

Det er en robot, der automatisk kan købe og sælge, så du kan tjene penge både når markedet falder og stiger. 

Hvordan får jeg succes med Bitcoin trading?

For at få success med Bitcoin trading er det en god idé at læse en masse om emnet og øve sig - og blive ved med at øve sig.

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen