Bitcoin Trader er en krypto-robot der køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Trader IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Trader.

Du er sikkert stødt på reklamer for såkaldte krypto-robotter på Facebook eller i medierne. En krypto-robot er et stykke software der er udviklet til at købe og sælge kryptovaluta på samme måde som de professionelle investorer gør med aktier. Robotterne køber og sælger på få sekunder og er naturligvis designet til at tjene penge både når markedet stiger og falder.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Trader samt en række andre krypto-robotter for dig.

Vores test gav ikke de høje afkast som de reklamerer med på platformen, men vi tjente 200 USD på den første dag. Opret en konto nu ved at klikke på linket herunder eller læs vores anmeldelse længere nede.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Trader? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Vores test af Bitcoin Trader

For at teste platformen valgte vi at indsætte 1500 USD, afprøve robotten og derefter trække penge ud. Det var lidt besværligt at indsætte pengene da det foregår ved at klikke på en knap hvorefter de ringer en op og beder om kortoplysningerne over telefonen. Da først pengene var indsat virkede det fint og vi tjente 200 USD på den første dag.

Efter 3 dage valgte vi at hæve 500 USD og det forløb også uden problemer, pengene kom retur efter en lille uge.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

Det første skridt er at gå ind på siden Bitcointraderspro.com hvor du finder mere info om Bitcoin Trader samt en tilmeldingsformular.

Bitcoin Trader lover dig, at du tjener masser af penge hos dem.

Herefter udfylder du de tre trin i formularen.

Nu modtager du en e-mail hvor du skal bekræfte at din e-mail er korrekt. Efter at du klikker på linket i e-mailen vil du blive taget til selve krypto-robotten. Her kan du vælge at hoppe direkte til at indsætte de 250 USD som er kravet for at oprette en konto eller at trykke på “Test it Now!” og få 1500 USD indsat på en demokonto.

Så snart du har indsat de 250 USD får du adgang til dine trading settings hvor du kan vælge hvad du gerne vil investere i. Da vi testede valgte vi EUR/USD og satte Max Daily Trades til 100 samt Max Concurrent Trades til 5. Det var de indstillinger der gav os resultatet på 200 USD.

Her kan du se Bitcoin Traders aktive konto. Du kan ikke gøre noget, før du sætter penge ind hos dem.

Herefter gælder det om at tjekke at Auto Trade er slået til og ellers blot overvåge platformen.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Trader?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Trader viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Trader ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Trader været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.