Bitcoin Rush er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Rush IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Rush.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Rush.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Rush samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test af Bitcoin Rush fik vi et afkast på 1150 USD på en enkelt dag med en investering på 1500 USD eller hvad der i procent svarer til et afkast på over 60%.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Rush? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Vores test af Bitcoin Rush

For at teste Bitcoin Rush oprettede vi en demo konto hvor vi får 1500 USD at handle for. Efter at have ladet robotten køre et par timer havde vi tjent 1150 USD eller hvad der svarer til et afkast på over 60% på blot et par timer.

Vi har ikke prøvet at hæve penge fra platformen og investering er altid forbundet med risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin Rush er en fungerende robot der holder deres løfte om et positivt afkast.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Bitcoin Rush skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, teste din demokonto, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på thebitcoinsrush.com hvor du finder mere info om Bitcoin Rush samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter vil du blive sendt videre til Kodimax der er selve handelsplatformen. Bitcoin Rush er robotten der automatisk handler, hvor Kodimax er platformen hvor der købes og sælges Bitcoin. Her skal du oprette dig og indsætte mindst 250 Euro. Når du har oprettet dig tages du tilbage til Bitcoin Rush platformen.

Her kan du nu ændre i indstillingerne, eller blot lade det køre med std. indstillingerne og trykke på den røde “Off” knap i højre side så den skifter til On og så er din investeringsrobot startet.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Rush?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Rush viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Rush ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Rush været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

2 kommentarer
 1. Nicoline
  Nicoline siger:

  Jeg har problemer med at oprette mig, den skriver at mit mobilnummer ikke er gyldigt? Kan i hjælpe?

  Svar
  • Mads Nielsen
   Mads Nielsen siger:

   Sørg for ikke at skrive +45 eller 0045 da du allerede har valgt at det er et dansk nummer. Jeg havde samme problem en dag og løste det ved blot at skrive nummeret.

   Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?
Skriv din mening herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.