Bitcoin Rush Anmeldelse

Bitcoin er en kryptorobot, der automatisk køber og sælger Bitcoins og andre kryptovalutaer og derved har mulighed for at generere et afkast for dens burgere verden over.

Vi har researchet Bitcoin Rush grundigt og kan afsløre, at det IKKE ligner en scam. I denne artikel kan du lære hvordan Bitcoin Rush og andre kryptorobotter fundgerer, og hvordan du selv kommer igang med at investere med Bitcoin Rush.

I mange år har der eksisteret aktie-robotter, og det er samme teknologi som er blevet videreudviklet til Kryptorobotterne. Her er teknologien blot endnu mere effektiv, fordi at kryptovaluta-markederne svinger meget voldsomt, og det gør markederne mere lukrative, når man benytter en robot.

Du har sikker allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel dykker vi længere ned i konceptet og undersøger om du kan stole på platforme som Bitcoin Rusch.

Desvære har der været nogle uheldige sager omkring krypto-branchen, hvor kriminelle har udnyttet Bitcoins popularitet og er stukket af med pengene, i stedet for investere dem som aftalt. – Derfor er det vigtigt at du undersøger din kryptorobot grundigt inden du investerer. Og det er derfor at vi har researchet Bitcoin Rush og andre kryptorobotter.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Rush? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Hvad er Bitcoins og andre kryptovalutaer?

Bitcoins er en valuta som kun findes på internettet, og som ikke er udstedt af et land eller bank, men i stedet udstedes gennem blockchain-teknologien, som gør Bitcoins til en form for p2p-valuta.

Bitcoins blev skabt i kølvandet på finanskrisen i 2008, hvor mange mistede troen på det etablerede system. Siden da blev Bitcoins først populært som valuta på Darkweb, fordi at det er muligt at handle med total anonymitet med Bitcoins, og derefter gik Bitcoins mainstream, grundet de store kursstigninger i 2017. Samtidig begyndte der med Bitcoins popularitet også, at dukke mange andre kryptovalutaer op.

Blockchain-teknologien er blevet udråbt til at være den største opfindelse siden internettet selv, og nogle mener at Bitcoins er fremtidens valuta. Men der er også mange der kritisere kryptovalutaerne. Både fordi at de i stort omgang bruges til betalingsmiddel i ulovlige aktiviteter, men også fordi at mange mener at kurssvingerne er for voldsomme til, at de kan bruges som egenlig valuta.

Men lige meget hvad er kryptovalutaerne kommet for at blive, og som investeringsobjekt er de noget af det mest spændende man finder lige nu.

Hvordan virker kryptorobotter?

Bitcoins er det vildeste eksempel på kursstigninger i nyere tid. I 2017 eksploderede prisen og gjorde mennesker, der kun havde investeret få hundrede dollers i start 10érne, til mangemillionærer.

Det er også disse vilde kursstigninger, som vi kan se på en grafik som den her under. Men hvad sådan en grafik herunder ikke fortæller, er de massive prisudsving der er ved næsten alle kryptovalutaer, hvor de godt kan stige 20% den ene dag og falde 30% den næste.

Det skyldes primært at der ikke er en organisation til at stabilisere kryptovalutaer som vi kender det med nationalbankerne fra almindelige FIAT valutaer. De store udsving kan for nogle investorer virke skræmmende, men hvis du kan forudse hvilken retning prisen går i giver det mulighed for store fortjenester og det er lige netop hvad Bitcoin Rush forsøger.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Er Bitcoin Rush en scam?

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har researchet Bitcoin Rush samt en række andre krypto-robotter for dig.

Vores research viser at Bitcoin Rush ikke ligner en scam. Robotten gør som den lover, og køber og sælger bitcoins ud fra en stærk algoritme, og prøver derved at generere et overskud for dens brugere.

Det stod dog også hurtigt klart, at Bitcoin Rush er markedsført meget amerikansk, hvor man lover at man kan blive millionær inden for få dage, og glemmer at nævne at der også er risiko for at tabe penge.

Det kan være disse uheldige sager i branchen, eller denne meget amerikanske markedsføring, der får nogle mennesker til at kalde kryptorobotter som Bitcoin Rush en scam. Måske fordi at de dømmer branchen generelt, ikke har tjent så mange penge, som de har følt sig lovet, eller simpelthen bare har mistet penge.

Vores research viser hvert fald, at Bitcoin Rush er til at stole på, og at der er mulighed for at tjene mange penge. Man skal måske bare sænke sine forventninger en smule, og ikke tro at man bliver millionær når ugen er omme, og samtidig vide, at der også er risiko for at miste penge.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Bitcoin Rush skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, teste din demokonto, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på thebitcoinsrush.com hvor du finder mere info om Bitcoin Rush samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først.

Herefter vil du blive sendt videre til Kodimax der er selve handelsplatformen. Bitcoin Rush er robotten der automatisk handler, hvor Kodimax er platformen hvor der købes og sælges Bitcoin. Her skal du oprette dig og indsætte mindst 250 Euro. Når du har oprettet dig tages du tilbage til Bitcoin Rush platformen.

Her kan du nu ændre i indstillingerne, eller blot lade det køre med std. indstillingerne og trykke på den røde “Off” knap i højre side så den skifter til On og så er din investeringsrobot startet.

Konklusion

Kursen for bitcoins og andre kryptovalutaer svinger meget, og det gør det muligt at tjene mange penge hurtigt, hvis man forstår at købe og sælge på de rigtige tidspunkter. – Og det er lige præcis det som du kan bruge en kryptorobot som Bitcoin Rush til.

Men man skal selvfølgelig være opmærksom på at investering altid er forbundet med en risiko. Og at man derfor også har mulighed for at tabe penge, hvis markedet går end anden vej end markedet regner med.

Sådan er det selvfølgelig altid med investering, og derfor skal du heller ikke lade dig holde dig tilbage, hvis du har lyst til at prøve Bitcoin Rush. Et godt råd er dog aldrig, at investere flere penge, end du har råd til at miste.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Er Bitcoin Rush en Scam?

Nej. Bitcoin Rush ligner IKKE en scam, men der er desværre falske platforme der forsøger at udnytte den succes Bitcoin Rush har til at narre penge ud af folk. Det handler derfor om at tilmelde dig den ægte Bitcoin Rush platform.

Har Bitcoin Rush været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Har Bitcoin Rush været i Go’ Morgen Danmark?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Go’ Morgen Danmark. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Go’ Morgen Danmark.

Har Nikolaj Coster-Waldau investeret i Bitcoin Rush?

Nej Nikolaj Coster-Waldau har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Rush. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Kjeld Kirk Kristiansen investeret i Bitcoin Rush?

Nej Kjeld Kirk Kristiansen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Rush. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Mads Mikkelsen investeret i Bitcoin Rush?

Nej Mads Mikkelsen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Rush. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

5 kommentarer til “Bitcoin Rush Anmeldelse”

 1. Jeg har problemer med at oprette mig, den skriver at mit mobilnummer ikke er gyldigt? Kan i hjælpe?

  Svar
  • Sørg for ikke at skrive +45 eller 0045 da du allerede har valgt at det er et dansk nummer. Jeg havde samme problem en dag og løste det ved blot at skrive nummeret.

   Svar
  • Hej Stine,

   Den klart mest populære er Bitcoin Code, den har dog også fået blandede anmeldelser
   Den nyeste du kan tage et kig på et Profit Revolution

   Svar

Skriv en kommentar