Bitcoin Rush Anmeldelse

Bitcoin er en kryptorobot, der automatisk køber og sælger Bitcoins og andre kryptovalutaer og derved genererer et afkast til dig. – Alt imens du kan lave lige hvad du har lyst til.

Vi har testet Bitcoin Rush og kan afsløre, at det IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan Bitcoin Rush og andre kryptorobotter fundgerer, og hvordan du selv kommer igang med at tjene penge med Bitcoin Rush.

I mange år har der eksisteret aktie-robotter, og det er samme teknologi som er blevet videreudviklet til Kryptorobotterne. Her er teknologien blot endnu mere effektiv, fordi at kryptovaluta-markederne svinger meget voldsomt, og det gør markederne mere lukrative, når man benytter en robot.

Du har sikker allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel dykker vi længere ned i konceptet og undersøger om du kan stole på platforme som Bitcoin Rusch.

Desvære har der været nogle uheldige sager omkring krypto-branchen, hvor kriminelle har udnyttet Bitcoins popularitet og er stukket af med pengene, i stedet for investere dem som aftalt. – Derfor er det vigtigt at du undersøger din kryptorobot grundigt inden du investerer. Og det er derfor at vi har testet Bitcoin Rush og andre kryptorobotter.

I vores test af Bitcoin Rush fik vi et afkast på 1150 USD på en enkelt dag med en investering på 1500 USD eller hvad der i procent svarer til et afkast på over 60%.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Rush? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Hvad er Bitcoins og andre kryptovalutaer?

Bitcoins er en valuta som kun findes på internettet, og som ikke er udstedt af et land eller bank, men i stedet udstedes gennem blockchain-teknologien, som gør Bitcoins til en form for p2p-valuta.

Bitcoins blev skabt i kølvandet på finanskrisen i 2008, hvor mange mistede troen på det etablerede system. Siden da blev Bitcoins først populært som valuta på Darkweb, fordi at det er muligt at handle med total anonymitet med Bitcoins, og derefter gik Bitcoins mainstream, grundet de store kursstigninger i 2017. Samtidig begyndte der med Bitcoins popularitet også, at dukke mange andre kryptovalutaer op.

Blockchain-teknologien er blevet udråbt til at være den største opfindelse siden internettet selv, og nogle mener at Bitcoins er fremtidens valuta. Men der er også mange der kritisere kryptovalutaerne. Både fordi at de i stort omgang bruges til betalingsmiddel i ulovlige aktiviteter, men også fordi at mange mener at kurssvingerne er for voldsomme til, at de kan bruges som egenlig valuta.

Men lige meget hvad er kryptovalutaerne kommet for at blive, og som investeringsobjekt er de noget af det mest spændende man finder lige nu.

Hvordan virker kryptorobotter?

Bitcoins er det vildeste eksempel på kursstigninger i nyere tid. I 2017 eksploderede prisen og gjorde mennesker, der kun havde investeret få hundrede dollers i start 10érne, til mangemillionærer.

Det er også disse vilde kursstigninger, som vi kan se på en grafik som den her under. Men hvad sådan en grafik herunder ikke fortæller, er de massive prisudsving der er ved næsten alle kryptovalutaer, hvor de godt kan stige 20% den ene dag og falde 30% den næste.

Det skyldes primært at der ikke er en organisation til at stabilisere kryptovalutaer som vi kender det med nationalbankerne fra almindelige FIAT valutaer. De store udsving kan for nogle investorer virke skræmmende, men hvis du kan forudse hvilken retning prisen går i giver det mulighed for store fortjenester og det er lige netop hvad Bitcoin Rush forsøger.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vores test af Bitcoin Rush – 1150 USD afkast på én dag

Da vi skulle teste Bitcoin Rush oprettede vi en demo konto, hvor vi fik 1500 USD at handle for.

Vi lod robotten kører et par timer, og kunne så stoppe den med et afkast på 1150 USD. – Hvilket svare til et afkast 60%.

Det kan tage lang tid at få sine penge ud fra platformen, og man skal være opmærksom på, at investering altid er fundet med risiko.

Vi kan dog godt konkludere, at Bitcoin Rush holder deres løfte om et godt overskud.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Bitcoin Rush skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, teste din demokonto, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på thebitcoinsrush.com hvor du finder mere info om Bitcoin Rush samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter vil du blive sendt videre til Kodimax der er selve handelsplatformen. Bitcoin Rush er robotten der automatisk handler, hvor Kodimax er platformen hvor der købes og sælges Bitcoin. Her skal du oprette dig og indsætte mindst 250 Euro. Når du har oprettet dig tages du tilbage til Bitcoin Rush platformen.

Her kan du nu ændre i indstillingerne, eller blot lade det køre med std. indstillingerne og trykke på den røde “Off” knap i højre side så den skifter til On og så er din investeringsrobot startet.

Konklusion

Kursen for bitcoins og andre kryptovalutaer svinger meget, og det før det muligt at tjene mange penge hurtigt, hvis man forstår at købe og sælge på de rigtige tidspunkter. – Og det er lige præcis det som du kan bruge en kryptorobot som Bitcoin Rush til.

Som man kan se i vores test er der mange penge at tjene. – Men man skal selvfølgelig også være opmærksom på at investering altid er forbundet med en risiko.

Men samtidig skal man heller ikke lade denne risiko holde sig tilbage. For hvem drømmer ikke om en robot der kan tjene penge, mens man selv laver alt muligt andet?

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Rush?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Rush viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Rush ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Rush været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

5 kommentarer til “Bitcoin Rush Anmeldelse”

 1. Jeg har problemer med at oprette mig, den skriver at mit mobilnummer ikke er gyldigt? Kan i hjælpe?

  Svar
  • Sørg for ikke at skrive +45 eller 0045 da du allerede har valgt at det er et dansk nummer. Jeg havde samme problem en dag og løste det ved blot at skrive nummeret.

   Svar
  • Hej Stine,

   Den klart mest populære er Bitcoin Code, den har dog også fået blandede anmeldelser
   Den nyeste du kan tage et kig på et Profit Revolution

   Svar

Skriv en kommentar