Bitcoin Revolution Anmeldelse

logo

Bitcoin Revolution er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Revolution IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Revolution.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Revolution.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Revolution samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test fik vi et afkast på 225 USD på en enkelt dag. Vi tjente 425 USD, men tabte også 200 USD hvorfor vores investering på 1500 USD altså gav et samlet resultat på 225 USD i afkast.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Revolution? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Indholdsfortegnelse

Vores test af Bitcoin Revolution

For at teste Bitcoin Revolution oprettede vi en demo-konto hvor man får 1500 USD at teste for. Vi lod den køre en times tid og resultatet kan du se herunder. Vi havde et overskud på 225 USD efter at have fundet 425 USD og tabt 200 USD i handler. Resultaterne af demo kontoen er ingen garanti for fremtidige resultater og vi har ikke prøvet at hæve penge fra platformen. Hvad vi kan se er at robotten fungerer og lever op til det vi blev lovet da vi skrev os op til platformen. Havde vi ladet robotten køre i 24 timer og opnået samme resultater ville resultatet være næsten 5000 USD i profit på en dag.

Fra Bitcoin Revolution: Her kan du se deres handelsplatform. Den er baseret på auto-trading.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Læs også vores anmeldelse af Bitcoin Prime.

Guide: Sådan opretter du en konto

At oprette en konto på Bitcoin Revolution tager mindre end to minutter hvorefter du får adgang til en demo konto. Vælger du at indsætte penge tager det fem minutter før du er igang med din investering. I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør: Det første skridt er at gå ind på the-bitcoinrevolution.com hvor du finder mere info om Bitcoin Revolution samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter åbner et vindue hvor jeg kan indsætte penge. Her er der en række skridt hvor du skal udfylde mere information så du kan deponere penge på platformen.

Efter at have deponeret penge på platformen kommer du retur til oversigten her. Her kan du indstille dine trading settings eller vælge at starte med det samme ved at trykke på “off” i højre side hvorefter din auto trader går til on og du begynder at handle.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Revolution?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Revolution viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Revolution ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Revolution været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.
Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

Skriv en kommentar