Bitcoin Revival Anmeldelse

Bitcoin Revival er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde prøver at generere et afkast af din investering. Vores research viser at Bitcoin Revival IKKE ligner en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Revival.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Revival.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har researchet Bitcoin Revival samt en række andre krypto-robotter for dig.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Vil du lære mere om Bitcoin Revival? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Gennemgang af Bitcoin Revival

Det første du mødes af når du besøger Bitcoin Revival er forsiden hvor du ud over at oprette en konto kan finde en lang række informationer. Forsiden bærer præg af at være oversat fra Engelsk, men giver stadig en del brugbare informationer inden man opretter sig.

Det første vi graver ned i er hvordan det virker og på forsiden har de faktisk lavet en god forklaring til netop dette.

Når vi graver ned i platformen finder vi ret hurtigt ud af at det er handelsplatformen FX Leader der ligger bagved og det er altså denne platform de har bygget en handelsrobot til. Man kan også vælge at handle manuelt på platformen gennem Bitcoin Revival.

Bitcoin Revival virker overordnet som en troværdig platform med mange funktioner.

Læs også: Bitcoin Code.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Bitcoin Revival skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på bitcoin-revival.com hvor du finder mere info om Bitcoin Revival samt en tilmeldingsformular.

Så snart du er opretter får du denne besked. Ofte vil du nå at blive ringet op allerede inden du har indsat de første penge.

Her er man kommet videre til indbetal nu hvor FX Leader er åbnet. De har lige behov for din adresse til at kunne verificere din identitet og derefter kan du indsætte og hæve penge.

Du kan enten vælge at benytte kort eller kontooverførsel.

Herefter skal du blot overføre mindst 250 Euro og så er din konto oprettet. De 250 Euro er fordi Bitcoin Revival får en lille kickback fra FX Leader når du rammer dette beløb. Det er det beløb de tjener deres penge på.

Du er nu oprettet og din account manager vil hjælpe dig med at tænde for robotten over telefonen.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Er Bitcoin Revival en Scam?

Nej. Bitcoin Revival ligner IKKE en scam, men der er desværre falske platforme der forsøger at udnytte den succes Bitcoin Revival har til at narre penge ud af folk. Det handler derfor om at tilmelde dig den ægte Bitcoin Revival platform.

Har Bitcoin Revival været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Har Bitcoin Revival været i Go’ Morgen Danmark?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Go’ Morgen Danmark. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Go’ Morgen Danmark.

Har Nikolaj Coster-Waldau investeret i Bitcoin Revival?

Nej Nikolaj Coster-Waldau har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Revival. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Kjeld Kirk Kristiansen investeret i Bitcoin Revival?

Nej Kjeld Kirk Kristiansen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Revival. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Mads Mikkelsen investeret i Bitcoin Revival?

Nej Mads Mikkelsen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Revival. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen