Bitcoin Profits forside

Bitcoin Profit er en krypto-robot der køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Profit IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Profit.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Profit.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Profit samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test tjente vi penge i 88% af alle de handler robotten udførte. Vi testede kun i et par timer, men opnåede alligevel et afkast på 1650 USD hvilket er det højeste afkast vi har set for nogle kryptorobotter.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Profit? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Vores test af Bitcoin Profit

For at afprøve platformen har vi oprettet en konto hvor vi indsatte 250 USD. På 4 dage blev de 250 USD til 768 USD eller en profit på 518 USD. Vi har efterfølgende hævet vores penge igen med succes, selvom det tog næsten 14 dage at få pengene ud af platformen.

Husk at vores resultater ikke en garanti for at du får samme resultater og investering er altid forbundet med risiko.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

Det tager ca. 5 minutter at oprette din konto og opsætte din autoinvestor.
Det første skridt er at gå ind på siden btcprofitnow.pw hvor du finder mere info om Bitcoin Profit samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får jeg denne pop-up med informationer om næste skridt. Jeg skal oprette mig på handelsplatformen hvor jeg skal indsætte mit indskud og derefter vil jeg få et opkald fra en rådgiver der vil hjælpe med resten.

Herefter blev jeg videresendt til platformen ProCapitalMarkets hvor jeg indsatte 250 USD. Platformen er tysk, men når man er oprettet er det hele på engelsk. Der er dog en del tysk i deres oprettelsesformular.

Her kan man se selve handelsplatformen. Efter jeg landede her gik der under 5 minutter inden jeg blev ringet op af en rådgiver fra Bitcoin Profit.

Rådgiveren hjalp mig med at få opsat platformen med deres robotinvestor – herunder kan du se resultatet efter 4 dage.

Ofte Stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Profit?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Profit viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Profit ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Profit været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

5 replies
 1. Thomas Bendsen
  Thomas Bendsen says:

  Jeg har indtil videre tjent 1287euro med bitcoin profit på en måned. Det er ikke så meget som de lovede, men familien klager ikke over en ekstra uge sydpå til vinter. Jeg kan kun anbefale andre at give det en chance og hvis du er skeptisk så prøv deres demokonto inden du investerer dine penge.

  Svar
 2. Bo Thomsen
  Bo Thomsen says:

  Jeg er helt nybegynder inde for dette område, men kunne godt tænke mig at prøve det. Er der nogle gode forslag til hvilke “settings” man skal sætte auto robotten til? Jeg tænker på trade amount & max daily trades osv?

  Svar
  • Mads Nielsen
   Mads Nielsen says:

   I min test benyttede jeg de helt std. indstillinger efter anbefaling fra dem.
   Skulle jeg selv lege ville jeg sætte Trade Ammount efter hvor meget jeg indskød og sætter Max Daily Trades op.

   Svar
 3. Soren Boeskov
  Soren Boeskov says:

  Har indbetalt nogle penge i dag til dette. Hvor længe går inden man kan begynde trade?

  Svar
  • Mads Nielsen
   Mads Nielsen says:

   Vores erfaring er at der kan gå op til 48 timer, men i vores test gik der kun 3-4 timer.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.