Bitcoin Profits forside
Fra Bitcoin Profits forside.

Bitcoin Profit er en krypto-robot der køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Profit IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Profit.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Profit.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Trader samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test tjente vi penge i 88% af alle de handler robotten udførte. Vi testede kun i et par timer, men opnåede alligevel et afkast på 1650 USD hvilket er det højeste afkast vi har set for nogle kryptorobotter.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Profit? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Vores test af Bitcoin Profit

For at afprøve platformen har vi oprettet en demokonto hvor vi får 1500 USD at teste for. På mindre end 24 timer blev de 1500 USD til 2950 USD og selvom resultatet altså siger 1650, så er det korrekte resultat 1450 USD. Vi tabte nemlig også 200 USD i samme periode, men havde succes med mere end 80% af vores investeringer.

Vi har ikke prøvet at hæve penge fra platformen og investering er altid forbundet med risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin Profit er en fungerende robot der holder deres løfte.

Her kan du se, hvordan Bitcoin Profit ser ud bagved.
Fra Bitcoin Profit: Her kan du se deres handelsplatform. Den er baseret på auto-trading.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

Det tager ca. 5 minutter at oprette din konto og opsætte din autoinvestor.
Det første skridt er at gå ind på siden the-bitcoin-profit.com hvor du finder mere info om Bitcoin Profit samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter åbner et vindue hvor jeg kan indsætte penge. Det første skridt er at klikke på “Deposit” og oprette en virtuel konto hvor pengene kan indsættes.

Her har jeg oprettet en konto og kan herefter indsætte penge på den.

Der er en række muligheder for at indsætte penge, man kan vælge at gøre det med kryptovaluta eller kreditkort.

Når pengene er indsat gælder det om at huske at starte ens “Auto Trade” funktion hvorefter robotten begynder at handle.

Ønsker man at ændre indstillingerne for robotten kan man gå ind under “Trading Room” og finde Trading Settings. Her kan man indstille alle tingene i robotten.

Ofte Stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Profit?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Profit viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Profit ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Profit været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.