Bitcoin Prime Anmeldelse

Anmeldelse af Bitcoin Prime

Bitcoin Prime er en automatisk investeringsrobot, af udvikleren Steve McKay, der automatisk køber/sælger Bitcoin og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Prime IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotter virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Prime.En investeringsrobot er kort fortalt et stykke software der automatisk køber og sælger et givent aktiv på et givent tidspunkt, i dette tilfælde Bitcoins. Bitcoin Prime tjener penge ved at henvise dig til en handelsplatform der fungerer med deres investeringsrobot, men er ellers gratis at bruge. De penge gør det muligt at fortsætte udviklingen af Bitcoin Prime så du konstant har den bedste investeringsrobot på markedet hvis eneste job er at købe og sælge BTC på det rigtige tidspunkt.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Prime.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Prime samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test fik vi et afkast på 250 USD på en enkelt dag. Vi tjente 425 USD, men tabte også 175 USD hvorfor vores investering på 1500 USD altså gav et samlet resultat på 250 USD i afkast.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Prime? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Vores test af Bitcoin Prime

For at teste Bitcoin Prime oprettede vi en demo konto hvor vi får 1500 USD at handle for. Her lod vi investerings robotten køre en times tid og fik resultatet blev at vi havde vundet 425 USD, tabt 175 USD og derfor stod tilbage med et resultat på 250 USD.

Vi har ikke prøvet at hæve penge fra platformen og investering er altid forbundet med risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin Prime er en fungerende robot der holder deres løfte om et positivt afkast. Havde vi ladet robotten køre i 24 timer ville resultatet for en dag være mere end 5000 USD.

Fra Bitcoin Prime: Her kan du se deres handelsplatform. Den er baseret på auto-trading.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Sådan virker krypto-robotter

Der findes software som kan hjælpe dig med at lave automatiske handler. Dvs. at den står for at købe og sælge. På et tidspunkt så jeg en dokumentar om investering, som jeg desværre ikke kan huske navnet på, hvor et stort trading firma i Chicago fortalte, at når først en investor havde besluttet sig for en bestemt aktie, så var det trading software som stod for at få den bedste aftale.

For mange er det drømmen, at man kan få en robot-investeringsmaskine, som bare tjener penge til dig, mens du passer dit arbejde. På den måde slipper du for at lave noget. Desværre ved svindlere også, at dette er noget, som du går op i og derfor prøver de at svindle penge ud af folk.

Bid mærke i hvor meget en Bitcoin Prime skriver om, at du kan holde ferie, når du vil. Det er det, som hele siden handler om. Få dig til at tænke på alle de ting, som du kan bruge dine penge på.

Bitcoin Primes platform siger ikke meget om, hvad det er, at den kan. Blot at den tjener en masse penge for dig. Når du starter derinde, så går den i gang med en demoversion, hvor du på få minutter har tjent en masse penge.

Hvis det var så let, så ville alle de store firmaer allerede gør det. Det er helt absurde statement, der er på den hjemmeside om at tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart, at du godt kan lave mere automatisk handel, fordi i dag foregår alt via computer. Da du er endt på dette indlæg regner vi med, at det er noget, som du finder spændende.

Guide: Sådan opretter du en konto

At oprette en konto på Bitcoin Prime tager mindre end to minutter hvorefter du får adgang til en demo konto. Vælger du at indsætte penge tager det fem minutter før du er igang med din investering.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på bitcoinprimeexpert.com hvor du finder mere info om Bitcoin Prime samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter åbner et vindue hvor jeg kan indsætte penge. Her er der en række skridt hvor du skal udfylde mere information så du kan deponere penge på platformen.

Det er på denne platform muligt at indsætte penge med kreditkort som du kan se herunder.

Når pengene er indsat gælder det om at huske at starte ens “Auto Trade” funktion hvorefter robotten begynder at handle.

Gennem vores test af Bitcoin Prime har vi gjort os nogle observationer, og sammenholdt med vores generelle erfaring med handel af kryptovaluta, så vil vi her komme med et par tips og tricks til brugen af disse. Der er en række forholdsregler man kan tage, og et par gode tommelfingerregler at huske, hvis man ønsker stor succes med denne form for handel. I følge Bitcoin Primes egen hjemmeside er den estimerede gennemsnitsfortjeneste pr. dag 1,300$. Det er nemlig vigtigt at huske på, at al handel indeholder risici, men her kommer der råd til hvordan du kan formindske disse.

  1. Start småt. Vi forsøger altid at sikre os, at brugerne ikke kaster sig ud i en masse nye investeringsværktøjer med store pengesummer. Især hvis du er uerfaren, og bruger platformen for første gang! Så anbefaler vi dig, ikke at investere mere end hvad du kan undvære af din disponible indkomst. Vær dog opmærksom på minimumsbeløbet på 250 $, som det kræves for at kunne komme i gang med Bitcoin Prime. Hvis du finder platformen god og passende til dine behov, så er du velkommen til at investere flere penge.

  2. Udbetal 25% af din fortjeneste. Du anbefales at geninvestere dit overskud, men ikke det hele. Vi anbefaler, at mindst 25% af fortjenesten bliver udbetalt, og resten så bliver geninvesteret. På den måde er risikoen mindre ved geninvesteringen.

  3. Følg eksperternes råd og fortsæt med at uddanne dig selv. Du kan finde oceaner af online videoer og guides til de bedste investeringsstrategier, som du kan bruge på online automatiserede handelsplatformer. Find den, du foretrækker, og prøv den af på kryptovalutamarkedet. Det er altid godt at have baggrundsviden før du investerer en masse penge.

  4. Invester kun det, du kan tåle at miste. Vi opfordrer på det kraftigste til at du aldrig investerer mere, end hvad du kan tåle at miste igen. Der er altid en risiko forbundet med økonomiske investeringer, uanset hvor høj succesraten er. Vi forstår godt, at 250 $ er for lidt for nogle, men dette beløb er til for at sætte en ramme for den første investering så brugerne ikke lægger alle deres penge ind på samme platform med risikoen for at miste det hele. Så hellere indbetale beløbet over flere omgange.

Ofte Stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Prime?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Prime viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Prime ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Prime været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Har Mads Mikkelsen investeret i Bitcoin?

Nej Mads Mikkelsen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Prime. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Mads Mikkelsen investeret i Bitcoin?

På samme måde som Mads Mikkelsen har heller ikke Nikolaj Coster-Waldau investeret i Bitcoin.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

 

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

Skriv en kommentar