Bitcoin Loophole Anmeldelse

Bitcoin Loophole er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores research viser at Bitcoin Loophole IKKE ligner en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Loophole.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Loophole.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har researchet Bitcoin Loophole samt en række andre krypto-robotter for dig.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Loophole? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Sådan virker kryptorobotter

Du har måske hørt om algoritmisk trading hvor algoritmer hjælper investorer med at investere i alt fra aktier til kort. Algoritmerne kan reagere på alt fra vejret til udbud/efterspørgsel og kan træffe beslutningen om køb eller salg på hundrededele af et sekund. Det betyder også at de kan nå at tjene penge langt før menneskelige investorer når at bearbejde informationerne.

Det er altså et program der kører et stykke kode som træffer beslutningen om at købe eller sælge.

Computeren har ikke altid ret, men det gælder blot om at lave et program der gennemsnitligt tjener mere end den taber og det er det som Bitcoin Loophole med stor succes har gjort.

Læs også vores Bitcoin Era Anmeldelse.

Er Bitcoin Loophole en scam?

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har researchet Bitcoin Loophole samt en række andre krypto-robotter for dig.

Vores research viser at Bitcoin Loophole ikke ligner en scam. Robotten gør som den lover, og køber og sælger bitcoins ud fra en stærk algoritme, og prøver derved at generere et overskud for dens brugere.

Det stod dog også hurtigt klart, at Bitcoin Loophole er markedsført meget amerikansk, hvor man lover at man kan blive millionær inden for få dage, og glemmer at nævne at der også er risiko for at tabe penge.

Det kan være disse uheldige sager i branchen, eller denne meget amerikanske markedsføring, der får nogle mennesker til at kalde kryptorobotter som Bitcoin Loophole en scam. Måske fordi at de dømmer branchen generelt, eller ikke har tjent så mange penge, som de har følt sig lovet.

Vores research viser hvert fald, at Bitcoin Loophole er til at stole på, og at der er mulighed for at tjene mange penge. Man skal måske bare sænke sine forventninger en smule, og ikke tro at man bliver millionær når ugen er omme, og samtidig vide, at der også er risiko for at miste penge.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

At oprette en konto på Bitcoin Loophole tager mindre end to minutter hvorefter du får adgang til en demo konto. Vælger du at indsætte penge tager det fem minutter før du er igang med din investering.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på btc-loophole.com hvor du finder mere info om Bitcoin Loophole samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykker du på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter åbner et vindue hvor du kan indsætte penge. Her kan man indsætte penge direkte med Visa, Visa/Dankort og Mastercard.

Når pengene er indsat gælder det om at huske at starte ens “Auto Trade” funktion hvorefter robotten begynder at handle. Det er også her du finder muligheden for at hæve dine penge igen ved at klikke på “Withdraw” eller indsætte mere ved at trykke på “Deposit” Nederst kan du sætte dine handelsindstillinger, dem du ser nedenfor er dem der blev brugt i vores forsøg ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Er Bitcoin Loophole en Scam?

Nej. Bitcoin Loophole ligner IKKE en scam, men der er desværre falske platforme der forsøger at udnytte den succes Bitcoin Loophole har til at narre penge ud af folk. Det handler derfor om at tilmelde dig den ægte Bitcoin Loophole platform.

Har Bitcoin Loophole været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Har Bitcoin Loophole været i Go’ Morgen Danmark?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Go’ Morgen Danmark. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Go’ Morgen Danmark.

Har Nikolaj Coster-Waldau investeret i Bitcoin Loophole?

Nej Nikolaj Coster-Waldau har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Loophole. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Kjeld Kirk Kristiansen investeret i Bitcoin Loophole?

Nej Kjeld Kirk Kristiansen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Loophole. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Mads Mikkelsen investeret i Bitcoin Loophole?

Nej Mads Mikkelsen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Loophole. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

25 kommentarer til “Bitcoin Loophole Anmeldelse”

 1. Jeg har problemer med at hæve min gevinst, er der nogle der har haft held til at hæve pengene igen? De kræver en masse dokumentation før jeg kan få udbetalingen som kørekort og pas.

  Svar
  • Bankerne er underlagt skarpe dokumentations krav for at undgå hvidvask og terror. Derfor vil du ofte blive spurgt efter legitimation i forbindelse med udbetaling af penge, hvor indsættelse af penge er mere lempeligt.

   Der er derfor ikke noget unormalt i de krav du beskriver.

   Svar
  • Robotten er et stykke software der kører i skyen. Robotten bruger dit login til handelsplatformen og handler på vegne af dig. Den handler ud fra en række parametre vi ikke helt kender, men det kunne f.eks. være handelspriserne, nyheder, udbud/efterspørgsel eller andre indikatorer.

   Svar
 2. Hej
  Bliver man ringet op når man har registreret sig eller foregår kommunikationen via mail?

  Svar
  • Hej Steen,

   Det foregår primært over telefonen. Nogle gange kan du klare dele af det over mail hvis du beder om det når de ringer.

   Svar
    • Hej Steen,

     Det er desværre udelukkende på engelsk. Ingen af de selskaber jeg har talt med har andet end deres forsider oversat til dansk. Alt andet foregår på engelsk.

     Svar
 3. Til at begynde var jeg skeptisk over for Bitcoin Loop, men nu hvor jeg har prøvet det vil jeg sgu gerne anbefale det til andre… Jeg kan personligt bekræfte at det virker præcis som det skal. Lagde til at begynde med kun 250 euro ind, for lige at prøve det af. Men efter jeg havde tjent lidt over 500 Euro, fyrede jeg sgu bare godt op og smed 2000 Euro ind. Jeg har igår(Efter 2 måneder) kunne hæve 10.000 Euro, og har stadig over 8.000 stående på min konto, der bare skal tjene endnu flere penge til mig.. Det er fandme genialt!!!

  Svar
 4. Hej Coinbox

  De penge man sætter ind. Vil man midste dem hvis robotten fucker up?? Er bare lidt skeptisk på det men stadig interesseret i at prøve.

  Hilsen Dennis

  Svar
  • Hej Dennis.

   Hvis Kryptorobotten foretager en forkert analyse, og markedet går en anden vej end den regner med, vil man miste penge. – Der er derfor, ligesom ved alle andre former for investeringer, en risici for at tabe penge.

   Svar
 5. Hejsa.

  Jeg har flere gange forsøgt at oprette en profil på bitcoin loophole. Men hver gang ryger jeg bare ind på en helt anden side som ikke er bitcoin loophole men nogle helt andre tradingsider Hvad kan det skyldtes?
  Mvh Anne

  Svar
  • Hej Anne.

   Dette er helt normalt. Bitcoin Loophole samarbejder med flere forskellige trading-platforme. Når du opretter dig på Bitcoin Loophole, vil du altså blive viderestillet til en af disse platforme. Her opsættes Bitcoin Loophole og robotten foretager handler på dine vegne.

   Svar
 6. Jeg har oplevet problemer ved oprettelse beskrevet i nedenstående mail sendt til “Bitcoin Loophole” …
  When I try to activate/fund my account (at startup) I receive the following message: “Cannot find the page you are looking for” Furthermore, when I try to use my login credentials received in mail confirming my registration, I get the following message: “LOGIN.Event response for ‘updateUserSession’ timed out” … What is wrong? What can I do to start using “Bitcoin Loophole”?
  Har du et bud på, hvad der er problemet? VH Lars

  Svar
  • Hej Lars.

   Jeg beklager problemet. Jeg har nettop prøvet at oprette mig på ny, og oplever noget lignende. Det vil helt klart blive fixet inden for en overskuelige tidsperiode, og du kan derefter prøve at oprette dig igen.

   En anden mulighed er, at prøve en anden kryptorobot. Vi har her på siden anmeldt mange forskellige robotter, og jeg kan blandt andet anbefale Bitcoin Evolution, som er en anden af de populæreste kryptorobotter.

   Svar
 7. Hej Mads
  Kan man komme til at tabe mere end sin investering, altså skylde penge?

  Svar
 8. Hej Mads
  Kan man kun indbetale via kreditkort ?? eller er der mulighed for overførsel eller betaling via paypal ??

  Svar
 9. Hej
  Kan man til enhver tid ophæve og lukke sin konto og selvsagt få de penge retur der står på kontoen?
  Hvis jeg ønsker at geninvestere 50% og hæve 50% til mig selv, skal jeg selv “withdraw” eller kan det gøres automatisk fx hver den 1. I måneden? Altså både geninvestere og hæve Eller skal jeg selv gøre begge dele?

  Svar
  • Hej Knud.

   Du kan til enhver tid stoppe robotten, og så vil den sælge dine bitcoins hurtigts muligt, hvorefter det vil være muligt at trække dine penge ud. Det vil oftes tage én dags tid. Herefter har kan du så vælge at trække nogle af dine penge ud, og geninvestere andre.

   Svar

Skriv en kommentar