Bitcoin Loophole er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Loophole IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Loophole.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Loophole.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Loophole samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test fik vi et afkast på 250 USD på en enkelt dag. Vi tjente 425 USD, men tabte også 175 USD hvorfor vores investering på 1500 USD altså gav et samlet resultat på 250 USD i afkast.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Loophole? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Vores test af Bitcoin Loophole

For at teste Bitcoin Loophole oprettede vi en demo konto hvor vi får 1500 USD at handle for. Her lod vi investerings robotten lille times tid og fik resultatet blev at vi havde vundet 925 USD og derfor stod med en samlet balance på 2425 USD.

Vi har ikke prøvet at hæve penge fra platformen og investering er altid forbundet med risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin Loophole er en fungerende robot der holder deres løfte om et positivt afkast. Havde vi ladet robotten køre i 24 timer ville resultatet for en dag være mere end 20.000 USD.

Fra Bitcoin Revolution: Her kan du se deres handelsplatform. Den er baseret på auto-trading.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

At oprette en konto på Bitcoin Revolution tager mindre end to minutter hvorefter du får adgang til en demo konto. Vælger du at indsætte penge tager det fem minutter før du er igang med din investering.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på btc-loophole.com hvor du finder mere info om Bitcoin Revolution samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter åbner et vindue hvor jeg kan indsætte penge. Her kan man indsætte penge direkte med Visa, Visa/Dankort og Mastercard.

Når pengene er indsat gælder det om at huske at starte ens “Auto Trade” funktion hvorefter robotten begynder at handle. Det er også her du finder muligheden for at hæve dine penge igen ved at klikke på “Withdraw” eller indsætte mere ved at trykke på “Deposit” Nederst kan du sætte dine handelsindstillinger, dem du ser nedenfor er dem der blev brugt i vores forsøg ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Revolution?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Revolution viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Revolution ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Revolution været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.