Bitcoin kurs + graf (BTC) [Live kurs på Bitcoin]

Gode årsager til at købe Bitcoin

 • Mulighed for kæmpe afkast på din investering. Havde du investeret 1.000 kr i Bitcoin for 5 år siden havde du tjent mere end 20.000 kr. Køb Bitcoin I Dag
 • Stor udfordrer til banksektoren – kan ændre måden penge og valuta fungerer på langt ude i fremtiden. 
 • Bitcoin er decentralt 
 • Den mest udbredte kryptovaluta
 • Mange regner med en kurs på over $100.000
 • Skynd dig – Køb Bitcoin I Dag
Køb Bitcoin i dag
Køb Bitcoin i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

Bitcoin Kurs prognose

Vi har allerede set en kæmpe stigning her i slutning af 2020 – gå ikke glip af yderligere stigning! Bitcoin kurs prognosen ser nemlig meget lovende ud for fremtiden. 

Måske er Bitcoin på vej over 600.000 kr. i værdi? Vi kan i hvert fald se en meget stigende tendens i Bitcoin kurs grafen og specielt Bitcoin kurs DKK er rigtig mange penge værd!

Vi har tidligere skrevet om Bitcoin halvering og hvorfor det netop var tidspunktet til at investere. Nu har vi allerede set første store stigning. Vi har altså ikke set noget lignende siden det kæmpe Bitcoin boom i 2017-2018! 

Rigtig mange investeringseksperter har været ude at sige, at de sagtens tror på den højeste Bitcoin pris nogensinde. Blandt aktive Bitoin investorer regner man med, at vi ser et niveau på over 600.000 kr. pr. Bitcoin over de næste par år.

På grund af Corona er der stor usikkerhed i økonomien og mange tror på at vi befinder os i en boble, fordi diverse hjælpe pakker ikke kommer til at virke. 

Derfor tror vi også stærkt på at prognosen ser meget positiv og rigtig god ud for Bitcoin og alle de andre kryptovalutaer over de kommende år – og mange investorer kan thy til at købe Bitcoin og kryptovalutaer for stadig at få et rigtig godt afkast på deres penge selvom verdensøkonomien er usikker! Bitcoin kurs 1 år

Bitcoin er nok den mest kendte kryptovaluta som er en ren digital valuta, der i modsætning til almindelige valutaer ikke er styret og overvåget af centralbanker. Lad os kigge på hvordan det ser ud for Bitcoin kurs 1 år. 

Det er samme grund til at Bitcoin kursen kan falde og stige helt ekstremt meget hurtigt. Det er altid utrolig svært at sige, præcis, hvordan det vil se ud om et år fra nu. Men vi kan sige at det ser ekstremt positivt ud. 

Hvis man kigger på kursen i de seneste måneder har man kunne tjene sindssygt mange penge på at trade Bitcoin og vi forestiller os kun at prisen og kursen går opad det næste år! Specielt på grund af halveringen, der er sket i 2020, betyder at udbuddet falder og på grund af usikkerhed i økonomien, betyder det med stor sandsynlighed meget øget efterspørgsel. 

Derfor ser vi rigtig mange gode grunde til at prisen kan stige helt ekstremt over det næste år. Bitcoin kurs 5 år

Kigger vi mere langsigtet og forestiller os prognosen for Bitcoin kurs 5 år, så vil vi være passeret 2024, hvor Bitcoin igen halveres, som sker hvert fjerde år. Og så kan vi med stor sikkerhed regne med, at efterspørgslen endnu engang stiger helt vildt. 

Mange investorer tror nemlig også på såkaldt “hodl!” som er et udtryk for strategien om at holde og lade være med at sælge. Udtrykket blev til inden for krypto verden, ved en tastefejl – og nu bruger alle det, når det gælder om at holde ved og ikke sælge ud. 

Det kan meget vel vise sig at være en henrivende strategi netop fordi vi stærkt tror på at Bitcoin vil stige meget i kursen over en 5 års perioden og endda endnu længere fremme i fremtiden. Udbuddet vil nemlig kun være faldende og det påvirker efterspørgslen til at få en stigende tendens. 

Så hodl’er man sine Bitcoin kan man forvente ekstreme afkast i fremtiden.Hvor køber jeg Bitcoin?

Det er ekstremt nemt at komme i gang med at købe Bitcoins. Der findes mange gode platforme, som både er brugervenlige og overskuelige at handle på. 

Selvom man skulle tro at det er vildt teknisk og svært at handle, har mange af disse platforme gjort det nemt. Det betyder, at dig som investor meget hurtigt kan være i gang med at købe Bitcoins uden at skulle forstå en masse svære tekniske begreber. 

Så du kan altså nemt købe dem online på platforme som eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du kan se Bitcoin kurs live inden du køber. Binance Anmeldelse

Vi anbefaler eToro

Bitcoin kurs - Køb på eToro

Vores klareste anbefalinger går til platformen eToro, fordi du har mulighed for at købe et utal af forskellige kryptovalutaer, herunder de meget populære Bitcoin og Ethereum. Man kan altid se en Bitcoin live kurs når man handler på eToro og samtidig se, hvordan en Bitcoin kurs i dag, ser ud. 

Samtidig kan du samle alle dine investeringer et sted, frem for at have flere forskellige platforme. Med mange af de lidt ældre og mere traditionelle platforme kan du kun handle med kryptovalutaer og ingen andre investeringsaktiver, hvilket gør det besværligt for dig som investor at have overblik med alle dine investeringer, hvis du har flere. 

Derudover kan du have en Bitcoin wallet, som gør det ekstra sikkert for dig at handle og holde Bitcoin. Det tilføjer nemlig et ekstra sikkerhedslag for dig som investor. 

Yderligere har eToro et rigtig godt navn i branchen og har haft utrolig stor tilvækst af nye brugere de seneste par år, der uden tvivl gør platformen anbefalelsesværdig. 

Har selv testet platformen grundigt og det er rigtig nemt at komme i gang og overføre penge via mange forskellige muligheder på platformen og samtidig kan du endda geare dine Bitcoin investeringer via CFD handler, der kan hjælpe dig med at opnå et endnu højere afkast end set før! 

Hvor længe bør jeg eje Bitcoin?

Det kan være utrolig svært at svare på, da der både er fordele ved konstant at købe og sælge og samtidig mange fordele ved at holde Bitcoin over en meget lang periode. 

Vælger du at ofte købe og sælge, ligesom daytradere gør, kan du opnå høje afkast løbende. Det er nemlig sjovt at trade Bitcoin, fordi prisen konstant ændres – og kan være meget svingende. Derfor er det en rigtig god idé, hvis du kan finde ud af at trade og endda shorte, så du både kan tjene penge når Bitcoin falder og stiger. 

Samtidig kan der være sindssygt gode fordele ved at holde dine Bitcoins i meget lang tid. Hirstorisk kan vi jo nemlig se, at prisen bliver ved med at stige. Trod prisen kan falde ligeså hurtigt og drastisk som vi har set tidligere, er den gennem årene over tid været stigende i stor grad. Det  havde nemlig været en rigtig god investering, hvis man havde købt Bitcoin for mange år siden – og det er det stadig den dag i dag, fordi der er så stort et potentiale og faldende udbud. 

Derfor kommer det meget an på, hvad du kan og hvor meget du selv tror på markedet i fremtiden. Vi ser i hvert fald et ekstremt potentiale i Bitcoin og alle de andre kryptovalutaer – og ikke mindst det, de på lang sigt kan gøre for verden!Etoro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Bitcoin kurs i dag?

Bitcoin kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se Kursen Her]
Hvad er Bitcoin værd?

Værdien af Bitcoin ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg Bitcoin i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe Bitcoin på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen