Bitcoin Gemini Anmeldelse

“Bitcoinfeber”. Sådan beskrev Berlingske i 2018 den popularitet som Bitcoins oplevede, men henvisning til guldfeberen i USA i midten af det 19. århundrede, hvor tusindvis af amerikanere valfartede til Californien for at grave efter guld.

Det er bestemt heller ikke langt fra det vi ser med Bitcoins idag. Nu foregår det hele bare på internettet! – Og der er mange penge at tjene!

Men hvordan kommer man så med på denne bølge? Det hele handler om at købe og sælge bitcoins på de rigtige tidspunker, og det er i sig selv en kunst at regne ud. – Heldigvis kommer der flere og flere kryptorobotter på markedet, som med avancerede algoritmer automatisk analyserer markedet og foretager handler på dine vegne.

I denne artikel vil vi kigge nærmere på Bitcoin Gemini, der med en succesrate på 88% er en af de stærkeste du kan finde. Og den kan du altså sætte til at tjene penge for dig, imens du laver lige hvad du har lyst til.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men vi kan allerede nu afsløre: Bitcoin Gemini er IKKE en scam – Vi har selv testet platformen.

Læs med herunder og lær hvordan vi tjente 518 Euro med Bitcoin Gemini.

Fordele

 • Nemt At Bruge
 • Accepterer Kreditkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Kun Engelsk Support
 • Lang UdbetalingstidAlle investeringer indeholder risici

Vores test af Bitcoin Gemini viser at softwaren virker både når prisen på Bitcoin stiger og falder hvilket er årsagen til at det er blevet så populært. 

Vil du være med på den næste krypto bølge? Så opret dig herunder.

Vil du lære mere om Bitcoin Gemini? Så brug oversigten herunder og hop direkte til det afsnit du søger

🔎 Er Bitcoin Gemini En Scam? 🔎

Desvære har der de seneste år været en lang række sager, hvor kriminelle har udnyttet hypen omkring bitcoins og bedraget en lang række mennesker gennem falske facebookannoncer. – Derfor er det vigtigt at du undersøger en kryptorobot grundig, inden du selv investere gennem platformen. Det er derfor at vi har testet Bitcoin Gemini og andre kryptorobotter for dig.

For at afprøve platformen har vi oprettet en konto hvor vi indsatte 250 Euro. På 4 dage blev de 250 Euro til 768,18 Euro altså en profit på 518,18 Euro. Vi har efterfølgende hævet vores penge igen med succes, selvom det tog næsten 14 dage at få pengene ud af platformen.

Husk at vores resultater ikke en garanti for at du får samme resultater og investering er altid forbundet med risiko.

Fordele

 • Nemt At Bruge
 • Accepterer Kreditkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Kun Engelsk Support
 • Lang UdbetalingstidAlle investeringer indeholder risici

Vores test af Bitcoin Gemini viser at softwaren virker både når prisen på Bitcoin stiger og falder hvilket er årsagen til at det er blevet så populært. 

Vil du være med på den næste krypto bølge? Så opret dig herunder.

🤖 Sådan Virker Krypto-robotter 🤖

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Gemini.

Der findes software som kan hjælpe dig med at lave automatiske handler. Dvs. at den står for at købe og sælge. På et tidspunkt så jeg en dokumentar om investering, som jeg desværre ikke kan huske navnet på, hvor et stort trading firma i Chicago fortalte, at når først en investor havde besluttet sig for en bestemt aktie, så var det trading software som stod for at få den bedste aftale.

For mange er det drømmen, at man kan få en robot-investeringsmaskine, som bare tjener penge til dig, mens du passer dit arbejde. På den måde slipper du for at lave noget. Desværre ved svindlere også, at dette er noget, som du går op i og derfor prøver de at svindle penge ud af folk.

Bid mærke i hvor meget en Bitcoin Gemini skriver om, at du kan holde ferie, når du vil. Det er det, som hele siden handler om. Få dig til at tænke på alle de ting, som du kan bruge dine penge på.

Bitcoin Geminis platform siger ikke meget om, hvad det er, at den kan. Blot at den tjener en masse penge for dig. Når du starter derinde, så går den i gang med en demoversion, hvor du på få minutter har tjent en masse penge.

Hvis det var så let, så ville alle de store firmaer allerede gør det. Det er helt absurde statement, der er på den hjemmeside om at tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart, at du godt kan lave mere automatisk handel, fordi i dag foregår alt via computer. Da du er endt på dette indlæg regner vi med, at det er noget, som du finder spændende.

Læs også: Bitcoin Code.

💰 Guide: Kom Godt Igang Med Bitcoin Gemini 💰

Det tager ca. 5 minutter at oprette din konto læg dertil 10 minutter til at tale med en rådgiver og komme igang med at investere.

Skridt 1: Opret en konto
Start med at gå ind på siden med linket herunder og derefter kan du følge guiden ved at scrolle længere ned på siden her og følge billederne.
Klik her for at besøge Bitcoin Gemini

Når du har udfyldt formularen får du en pop-up besked om at du er oprettet og nu kan begynde at handle. Når du klikker på “Klik her og begynd at handle” kommer du videre til selve handelsplatformen.

Platformen jeg blev viderestillet til er Absolute Global Markets, men det kan godt skifte da der er flere platforme der kan integreres med Bitcoin Gemini. De integreres gennem opensource platformen MT4 som har mere end 1000 forskellige handelsplatforme og stor mulighed for at opsætte automatiske handler.

Da jeg havde oprettet min profil ventede jeg på et opkald fra Bitcoin Gemini som kom indenfor 30 minutter. Her hjalp de mig igennem hele processen med at indsætte penge og få robotten igang.

Platformen understøttede VoguePay, kreditkort og kryptovaluta til at indsætte penge. Jeg kunne oprette en konto i enten Euro eller USD på selve platformen og valgte Euro da DKK følger Euroen og jeg derfor ikke havde en valutarisiko.

Skulle du have lyst til at handle manuelt er det også muligt med en fuldt funktionel handelsplatform.

🤑 Sådan maksimerer du dit afkast 🤑

Det er nemt at tjene penge med Bitcoin Gemini, men der er alligvel nogle ting du selv kan gøre, for at øge dit afkast.

 1. Start ud med minimum-indsatsen på 250 Euro, og lær platformen at kende, inden du indsætter flere penge. På den måde kan du øve dig lidt, inden du for alvor begynder at indsætte penge på platformen.
 2. Følg eksperternes råd. Når du begynder med at investere på Bitcoin Gemini vil du møde en del information, og det er en god ide, at sætte dig ind i alt dette og følge disse råd.
 3. Kør robotten i lang tid af gangen. Robotten arbejder bedst hvis den får god tid. Så sæt robotten op, og lad den så stå i en længere periode, inden du trækker penge ud fra platformen. Vi anbefaler 8 timer om dagen i minimum 14 dage.
 4. Du skal ikke investere mere end du har råd til at tabe. Husk at investering altid er forbundet med risici.

✅ 3 grunde til at investere med Bitcoin Gemini ✅

Der er tusindvis af grunde til at investere i en kryptorobot som Bitcoin Gemini, men herunder har vi samlet de tre vigtigste:

Det er nemt at bruge: Man behøver hverken at være programmør eller investeringsekspert for, at tjene penge med Bitcoin Gemini. Platformen er lavet sådan, at alle kan være med.

Højt og hurtigt afkast: Der er mange penge at tjene. I modsætning til de fleste andre investeringsmuligheder, skal du ikke vente i årevis på at kunne hente dit afkast. Robotter handler hurtigt, og du kan ligesom i vores test, hente dit første afkast efter blot få uger.

Kundesupport er let tilgængeligt: De taler godt nok engelsk, men det er nemt at få hjælp hvis der er noget du er i tvivl om. Og det er rart især når det handler om penge.

❓ Ofte Stillede spørgsmål ❓

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra jer besøgende og svaret på dem herunder. Har du et spørgsmål du ønsker svar på? Så skriv en kommentar til denne artikel.

Er Bitcoin Gemini en Scam?

Nej Bitcoin Gemini er IKKE en scam, men der er desværre falske platforme der forsøger at udnytte den succes Bitcoin Gemini har til at narre penge ud af folk. Det handler derfor om at tilmelde dig den ægte Bitcoin Gemini platform.

Har Bitcoin Gemini været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Har Bitcoin Gemini været i Go’ Morgen Danmark?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Go’ Morgen Danmark. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Go’ Morgen Danmark.

Har Nikolaj Coster-Waldau investeret i Bitcoin Gemini?

Nej Nikolaj Coster-Waldau har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Gemini. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Kjeld Kirk Kristiansen investeret i Bitcoin Gemini?

Nej Kjeld Kirk Kristiansen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Gemini. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Mads Mikkelsen investeret i Bitcoin Gemini?

Nej Mads Mikkelsen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Gemini. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen