Bitcoin Future Anmeldelse

Bitcoin Future er en krypto-robot der køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Future IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Future.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Future.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Future samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test tjente vi penge i 88% af alle de handler robotten udførte. Vi testede kun i et par timer, men opnåede alligevel et afkast på 1650 USD hvilket er det højeste afkast vi har set for nogle kryptorobotter.

Oprettelsen tager kun 5 minutter

Som ny investor behøver du kun at investere 250 USD, hvorefter algoritmen fra Bitcoin Future vil begynde at investere helt automatisk.

Vil du lære mere om Bitcoin Future? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Vores test af Bitcoin Future

I modsætning til andre krypto robotter vi har afprøvet er der intet kontrolpanel hos Bitcoin Future. Til gengæld er der en skarp kontaktperson i røret kort efter man opretter sig som hjælper med hele forløbet.

Vi oprettede os i Juli 2019 og investerede 250 USD, vi har endnu ikke hævet penge, men har indtil videre et afkast på 1650 USD selvom kursen for Bitcoin i mellemtiden er hoppet op og ned. Husk at investering er altid forbundet med risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin future er en fungerende robot der holder deres løfte omend afkastet er noget lavere end nogle af de eksempler de fremhæver på forsiden.

Oprettelsen tager kun 5 minutter

Som ny investor behøver du kun at investere 250 USD, hvorefter algoritmen fra Bitcoin Future vil begynde at investere helt automatisk.

Guide: Sådan opretter du en konto

Det tager ca. 5 minutter at oprette dit hos Bitcoin Future.
Det første skridt er at gå ind på siden bitcoinfutureisnow.com hvor du finder mere info om Bitcoin Future samt en tilmeldingsformular.

Efter at du har tilmeldt dig vil blive sendt videre til denne pop-up. Bitcoin Future er blot et stykke software der automatisk handler for dig, men du skal stadig være oprettet hos en mægler. I dette tilfælde blev jeg henvist til Trader101 (Det er denne henvisning Bitcoin Future tjener penge på) men jeg har set andre er blevet henvist til andre mæglere. Fælles for dem er at de alle fungerer sammen med det automatiske software fra Bitcoin Future.

Efter få minutter fik jeg et opkald fra supporten fra Trader101 der hjalp mig med at oprette min konto og indsætte penge på min konto. Derefter har jeg løbende fået opdateringer på e-mail ligesom jeg skal ringe til dem hvis jeg vil hæve penge igen.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Future?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Future viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Future ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Future været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Oprettelsen tager kun 5 minutter

Som ny investor behøver du kun at investere 250 USD, hvorefter algoritmen fra Bitcoin Future vil begynde at investere helt automatisk.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen