Bitcoin Exchange 2021 [Test af de bedste platforme]

Hvorfor er den især god til kryptovalutaer. Især Bitcoin og Ethereum. Du ejer dem osv.

Hvad er den bedste Bitcoin Exchange til køb og salg af kryptovalutaer? Coinbox har analyseret de bedste handelsmuligheder og præsenterer dem her i en sammenfattet anmeldelse. 

Derudover bør vi også kigge på spørgsmålet om, hvorfor en kryptobørs overhovedet er nødvendig og hvilke alternative former for handel med kryptovaluta, der findes.

Derfor vil vi sammenligne de forskellige kryptobørser og holde dem op mod hinanden, så du kan finde ud af hvilken kryptobørs du skal vælge og komme hurtigt i gang med at investere i de spændende kryptovalutaer!Indholdsfortegnelse

Køb Bitcoin hos eToro – Nemt og hurtigt

Køb Bitcoin hos eToro – Nemt og hurtigt

Bedste platform til køb og salg af Bitcoin

Bitcoin Exhange liste

Mægler 

eToro 

Plus500 

Binance 

Coinbase 

Support 

Fremragende 

Middel 

Middel

Middel

Udvalg

120+ forskellige kryptovaluta 

100+ forskellige kryptovaluta 

100+ forskellige kryptovaluta 

100+ forskellige kryptovaluta 

Mobil app 

Ja

Ja

Ja

Ja

Brugervenlig

Fremragende 

Middel (kun CFD handel)

Middel

Fremragende Sådan opretter du dig på en Bitcoin Exhange

Generelt er det meget meget nemt at oprette sig og komme i gang med at handle på en kryptobørs – og derfor har mange også gjort det allerede og det er blevet ekstremt populært at handle på en platform og trade kryptovalutaer. 

Måske har du allerede har kigget på forskellige kryptobørser og overvejer, hvilken der passer bedst til dig. Det kan være svært at vurdere selv, når der er mange at vælge mellem og du har nogle præferencer, der gør at den ene platform er bedre for dig end den anden. 

Derfor er første step til at oprette sig på en Bitcoin Exchange også at kunne vælge den platform, der passer bedst til dig.Vælg en platform

Der er nemlig rigtig mange at vælge mellem og det vi kigger på, for at finde frem til den bedste er selvfølgelig prisen, hvor let det er at handle, hvor sikre dine kryptovaluta er og tilgængelighed til også at kunne handle andre aktiver, hvis du gerne vil udvide din portefølje. 

Af netop disse årsager, har vi også valgt eToro som vores foretrukne platform. Det er en helt fantastisk platform, der gør det ekstremt nemt at komme i gang med at investere sine penge og nemt at handle frem og tilbage. 

eToro er fantastisk fordi du har rigtig mange muligheder for både at handle mange forskellige kryptovalutaer – og det er meget nemt og overskueligt sammenlignet med mange andre platforme – men også fordi du kan investere i mange forskellige aktiver ud over det. 

Så ønsker du at handle med aktier, råvarer eller noget helt tredje, kan du samle det hele under én platform, så du slipper for at skulle handle og holde øje med dine aktier på flere forskellige platforme. 

I øjeblikket er eToro på en særlig vej, hvor kopiering af dygtige investorer bliver mere og mere populært og eToro er virkelig frontløber på dette område. eToro understreger at deres politik om nul provision på aktier gælder for både åbning og lukning af en position. Det er helt almindeligt hos andre mæglere at de tager en stor procentdel i gebyrer ved hver eneste handel. På eToro skal du dog forvente omkostninger til korte positioner og gearing. Når alt kommer til alt fungerer eToro ikke kun på én måde. I stedet har du mulighed for at få de reelle handelsværdier ind i depotet eller kun investere i derivater via CFD-positioner. 

Platformen er samtidig helt ekstremt brugervenlig og det er nemt at oprette dig. Det er derfor vores favorit og derfor vi tager udgangspunkt i den gennem vores guide. 

Når du har valgt den platform, du vil signe dig op på, klikker du dig ind på hjemmesiden og trykker på “Sign up”. Udfyld dine informationer

Det tager kun et øjeblik at komme i gang med din bruger på eToro og du bliver guidet gennem hele registreringsprocessen. 

Du har både mulighed for at oprette en brugerkonto eller registrere dig via Facebook eller din Google-konto, hvilket bare er med til at gøre det endnu lettere. 

Når du opretter dig på eToro skal du udfylde nogle personlige data som fornavn, efternavn, e-mail adresse og på den måde får du adgang til platformen. Selvfølgelig skal du også bekræfte dig via et link du får sendt til din e-mail. Indsæt penge på din konto

Så snart du er oprettet som kunde og har bekræftet din identitet, skal du overføre penge som du kan handle for. Det er nødvendigt før du kan handle. 

Her har du mange muligheder at vælge mellem, såsom bankoverførsel og kreditkort – du kan endda overføre med PayPal! 

Der er et minimum indskud på $500 for bankoverførsel og $200 på kreditkort og PayPal. Køb og sælg Bitcoin

Så snart pengene kan ses på din konto er du klar til at gå i gang med at handle. Først skal du vælge en kryptovaluta du gerne vil handle. Du kan vælge mellem flere forskellige kryptovalutaer og vil i eksemplet her købe Bitcoin – nemt og hurtigt!

Klik på Bitcoin og klik på “Handl”.

Nu er du klar til at købe Bitcoin. 

Så snart du har klikket på handel kan du nemt vælge enheder eller beløb at købe Bitcoin for. Der er et spread på 0,75% når du køber Bitcoin. 

Helt vildt nemt og hurtigt og så ejer du Bitcoin! Det gode her er, at du køber det underliggende aktiv – og du altså dermed ejer de Bitcoins som du køber. 

Efterfølgende kan du se dine Bitcoins i menuen under “Portefølje” og det fungerer præcis på samme måde uanset hvilke kryptovalutaer du vil handle på eToro. 

eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • PayPal
 • Betalingskort
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Hvad koster det at handle på en Bitcoin Exchange?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvad kan en god Bitcoin Exchange?

Der er mange forskellige elementer at kigge på for at finde en god Bitcoin Exchange, og det er meget forskelligt ud fra præferencer, hvad der er vigtigt og hvad, der definerer en god Bitcoin Exchange.

Selvom man kan have personlige præferencer for, hvad der er vigtigt ved en Bitcoin Exchange, så er der alligevel nogle vigtige elementer, som generelt er fælles for dem alle – og hvad der er vigtigt for alle investorer og tradere.  

Oftest kendetegner en god Bitcoin Exchange at der er god kundeservice, at det er en brugervenlig platform, at der er nemt tilgængelige indbetalingsmetoder og at der er et højt niveau af sikkerhed for brugerne på platformen. 

Support

Først og fremmest er det vigtigt, at der er en god support, der er nemt at få fat i både via telefon, chat og email. 

Går der noget galt eller du har udfordringer med at udbetale eller indbetale penge, er det vigtigt de svarer hurtigt og kan hjælpe dig videre. Fordi mange investorer vægter det højt, er mange af de forskellige Bitcoin Exchanges begyndt at vægte kunde supporten som et vigtigt punkt når de vælger den platform de vil begynde at handle på.

Nemt at handle

Det næste punkt, handler selvfølgelig om, at det skal være nemt at handle og generelt bruge platformen. Her kigger vi på brugervenlighed som et ekstremt vigtigt parameter, for det er netop sådan noget, der kan få brugere til at holde sig væk fra platformen, hvis det er for svært at finde ud og af og komme i gang med. 

Mange vælger til, netop fordi brugeroplevelsen er i top – og når man handler med noget så komplekst som Bitcoin og kryptovalutaer, så er det altså vigtigt at vi forstår hvad vi har med at gøre – og at det er meget nemt og hurtigt at komme i gang med at handle. 

Betalingsmetoder

Et stort udvalg af forskellige betalingsmetoder er især vigtigt, både for at give fleksibilitet som bruger, men også for at have nogle forskellige muligheder, så det ikke begrænser brugerne i at kunne overføre penge til at handle for. 

På en platform som eToro har du eksempelvis mulighed for at overføre på 3 forskellige metoder, som gør det nemt for dig både at overføre via din bank eller endda kreditkort. Så har du i samme omgang mulighed for at overføre i forskellige valuta, så du kan slippe for at betale høje gebyrer. 

Det er alt i alt et meget vigtigt parameter, når du skal finde den bedste Bitcoin Exchange.

Sikkerhed

Det sidste parameter vi kigger på er sikkerhed. Noget der er ekstremt vigtig fordi mange platforme er udsat for hackere, der forsøger at hacke sig ind og “stjæle” brugerens penge, eller forsøge at overføre dem til andre konti. 

Derfor er det gode tegn, når en Bitcoin Exchange tager mange sikkerhedsforbehold og sørger for at du skal bruge ting som 2FA aktivering og beder dig om nogle oplysninger i forbindelse med din oprettelse på platformen. 

Noget man også kan kigge efter er, om den pågældende Bitcoin Exchange tilbyder en form for Cryptowallet, hvor dine penge også er sikrede bedre. 

Det giver derfor meget god mening for stort set alle, der vil i gang med at handle kryptovaluta, at kigge efter ekstra sikkerhedforbehold, der i sidste ende beskytter brugeren. eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • PayPal
 • Betalingskort
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en Bitcoin Exchange?

Det er en handelsplatform, hvor du kan købe og sælge Bitcoins og andre kryptovalutaer.

Hvor finder jeg den bedste Bitcoin Exchange?

Der findes mange forskellige, men du kan læse vores test og se den bedste Bitcoin Exchange her.

[Se den bedste Bitcoin Exchange for 2021]
Hvad koster det at handle på en Bitcoin Exchange?

Det er meget forskelligt fra platform til platform. Oftest betaler du et såkaldt spread på dine handler.

Kan danskere oprette en konto på en Bitcoin Exchange?

Ja, det er meget nemt - også når du er dansker. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen