Bitcoin Evolution er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Evolution IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Evolution.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Evolution.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Evolution samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test af Bitcoin Evolution fik vi et afkast på 900 USD på en enkelt dag med en investering på 1500 USD eller hvad der i procent svarer til et afkast på over 50%.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Evolution? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Vores test af Bitcoin Evolution

For at teste Bitcoin Evolution oprettede vi en demo konto hvor vi får 1500 USD at handle for. Efter at have ladet robotten køre et par timer havde vi tjent 900 USD eller hvad der svarer til et afkast på over 50% på blot et par timer. Grunden til at der står 900 USD i profit og kun 2325 i balancen er at vi da dette billede blev taget stadig havde tre åbne handler på hver 25 USD.

Vi har ikke prøvet at hæve penge fra platformen og investering er altid forbundet med risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin Evolution er en fungerende robot der holder deres løfte om et positivt afkast.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Bitcoin Evolution skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, teste din demokonto, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på the-bitcoin-evolution.com hvor du finder mere info om Bitcoin Evolution samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter vil du blive ringet op af en account manager der hjælper dig med opsætning af din konto samt indsætning af din investering. Den mindste investering af 250 Euro.

Når dine penge er indsat kan du se dem på din konto hos Bitcoin Evolution hvor du nu kan vælge at ændre i dine “Trading Settings” eller bare bruge std. indstillingerne og trykke på knappen ude til højre som skifter fra “off” til “on” og din Bitcoin Compass er hermed igang.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Evolution?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Evolution viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Evolution ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Evolution været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her