Bitcoin Era Anmeldelse

Bitcoin Era er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Era IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Era.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Era.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Era samt en række andre krypto-robotter for dig.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Vil du lære mere om Bitcoin Era? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Gennemgang af Bitcoin Era

I modsætning til de fleste kryptorobotter vi har anmeldt har på Coinbox har Bitcoin Era ikke en backend hvor du kan styre dine indstillinger. De samarbejder istedet tæt med platformen Olympia Markets, der kommer fra Estland, og kører det hele gennem samtaler med deres support (enten chat eller telefon)

Herunder kan du se Olympia Markets platformen.

Da de ikke har en demokonto har vi ikke haft mulighed for at teste platformen. Vi valgte istedet at oprette en profil og tale med platformen for at finde ud af hvordan det fungerede. De kræver at du indsætter 250 Euro for at komme igang og du kan betale med kort direkte på websitet.

Herunder kan du se hvordan de selv beskriver at platformen fungerer:

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Bitcoin Era skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, teste din demokonto, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på bitcoinseraapp.com hvor du finder mere info om Bitcoin Era samt en tilmeldingsformular.

Herefter kommer der en besked om at din konto nu er oprettet og du viderestilles til handelsplatformen for at indsætte dit depositum og indsende din legitimation. Du skal uploade dit kortkort + sygesikring for at platformen kan udbetale penge til dig (Det er et EU krav for at undgå at sende penge til terror eller medvirke til hvidvask af penge)

Herunder kan du se formularen for at indsætte dit depositum. De kræver mindst 250 Euro i Depositum.

Du kan vælge enten Bitcoin, kontooverførsel eller betaling med kreditkort. Her har jeg valgt kreditkort.

Når du har oprettet din konto vil din account manager ringe dig op. Du kan også vælge at tage direkte fat i Olympia Markets gennem chatten nederst i højre hjørne. Herefter vil de hjælpe dig med at igangsætte Bitcoin Era og komme igang med platformen.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

 • Kan man stole på Bitcoin Era?

  Vores personlige erfaring med Bitcoin Era viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Era ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

 • Har Bitcoin Era været i Løvens Hule?

  Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

 • Har Bitcoin Era været i Go’ Morgen Danmark?

  Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Go’ Morgen Danmark. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Go’ Morgen Danmark.

 • Har Nikolaj Coster-Waldau investeret i Bitcoin Era?

  Nej Nikolaj Coster-Waldau har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Era. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

 • Har Kjeld Kirk Kristiansen investeret i Bitcoin Era?

  Nej Kjeld Kirk Kristiansen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Era. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

En kommentar til “Bitcoin Era Anmeldelse”

 1. Efter at have leget med platformen i 14 dage har jeg valgt at trække mig ud. Jeg har tjent et rigtigt pænt beløb, men turde simpelthen ikke have det stående på en reguleret platform længere. Nu er der til en ekstra ferie sydpå i juleferien og så må vi se om jeg kan finde en ny investeringsmulighed næste år. Jeg syntes at i burde skrive lidt mere om risikoen, men ellers en fin beskrivelse af platformen.

  Svar

Skriv en kommentar