Bitcoin Era Anmeldelse

Bitcoin Era er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotter som Bitcoin Era virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Era.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har researchet Bitcoin Era, samt en række andre krypto-robotter for dig.

Vi kan dog allerede nu afsløre, at vores research viser at Bitcoin Era IKKE ligner en scam.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Vil du lære mere om Bitcoin Era? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Sådan Virker Krypto-robotter som Bitcoin Era

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Era.

Der findes software som kan hjælpe dig med at lave automatiske handler. Dvs. at den står for at købe og sælge. På et tidspunkt så jeg en dokumentar om investering, som jeg desværre ikke kan huske navnet på, hvor et stort trading firma i Chicago fortalte, at når først en investor havde besluttet sig for en bestemt aktie, så var det trading software som stod for at få den bedste aftale.

For mange er det drømmen, at man kan få en robot-investeringsmaskine, som bare tjener penge til dig, mens du passer dit arbejde. På den måde slipper du for at lave noget. Desværre ved skaberne af robotter som Bitcoin Era også, at dette er noget, som du går op i og derfor prøver de at vinde dig ind.

Bid mærke i hvor meget Bitcoin Era skriver om, at du kan holde ferie, når du vil. Det er det, som hele siden handler om. Få dig til at tænke på alle de ting, som du kan bruge dine penge på.

Bitcoin Eras platform siger ikke meget om, hvad det er, at den kan. Blot at den tjener en masse penge for dig. Hvis det var så let, så ville alle de store firmaer allerede gør det. Det er helt absurde statement, der er på den hjemmeside om at tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart, at du godt kan lave mere automatisk handel, fordi i dag foregår alt via computer. Men hvis du vælger at benytte Bitcoin Era er det selvfølgelig vigtigt at vide, at selv om deres software virker, er det ikke sikkert, at du vil tjene lige så meget som der står på forsiden af Bitcoin Era.

Gennemgang af Bitcoin Era

I modsætning til de fleste kryptorobotter vi har anmeldt har på Coinbox har Bitcoin Era ikke en backend hvor du kan styre dine indstillinger. Bitcoin Era samarbejder istedet tæt med platformen Olympia Markets, der kommer fra Estland, og kører det hele gennem samtaler med deres support (enten chat eller telefon)

Herunder kan du se Olympia Markets platformen.

Da Bitcoin Era ikke har en demokonto har du ikke mulighed for at teste platformen. Istedet bliver du nødt til at oprette en profil på Bitcoin Era og tale med platformen, hvis du vil prøve det af. De kræver at du indsætter 250 Euro for at komme igang og du kan betale med kort direkte på websitet.

Herunder kan du se hvordan de selv beskriver at platformen fungerer:

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Bitcoin Era skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på bitcoinseraapp.com hvor du finder mere info om Bitcoin Era samt en tilmeldingsformular, med navn, kodeord, e-mail og telefonnummer.

Herefter kommer der en besked om at din konto nu er oprettet og du viderestilles til handelsplatformen for at indsætte dit depositum og indsende din legitimation. Du skal uploade dit kortkort + sygesikring for at platformen kan udbetale penge til dig (Det er et EU krav for at undgå at sende penge til terror eller medvirke til hvidvask af penge)

Herunder kan du se formularen for at indsætte dit depositum. De kræver mindst 250 Euro i Depositum.

Du kan vælge enten Bitcoin, kontooverførsel eller betaling med kreditkort. Her er valgt kreditkort.

Når du har oprettet din konto vil din account manager ringe dig op. Du kan også vælge at tage direkte fat i Olympia Markets gennem chatten nederst i højre hjørne. Herefter vil de hjælpe dig med at igangsætte Bitcoin Era og komme igang med platformen.

5 tips til at tjene mest muligt

Start småt ud

Man kan nemt blive grebet når man først læser vores Bitcoin Era anmeldelse, og få lyst til at investere store summer penge i Bitcoin Era med det samme. Men et godt råd er faktisk, at starte ud med minimumsbeløbet, og derved lære Bitcoin Era at kende. Når du så først føler dig komfortabel med Bitcoin Era, kan du altid investere flere penge.

Træk altid 25-50% ud af din gevinst

Man skal huske at der altid er en risiko for at tabe penge på Bitcoin Era, så hvis du bliver ved med at geninvestere dine penge, kan du risikere pludselig at miste det hele på en gang. Derfor kan det være en fordel løbende, at trække en del af dine gevinster ud fra Bitcoin Era. På den måde står du altid tilbage med et overskud, selv hvis uheldet rammer dig.

Følg eksperternes råd

Eksperterne hos Bitcoin Era, har mange års erfaringer indenfor investering. De ved derfor hvad de laver, og det kan du benytte dig af. De er gode til løbende at komme med råd, og dem skal du bare følge når du kommer igang med Bitcoin Era, så er du sikker på at maksimere muligheden for at du tjener penge.

Hold styr på din skattebetaling

Ligesom med alle andre former for investering, skal du selvfølgelig betale skat af dit overskud fra Bitcoin Era. Og det er en stor fordel, at sætte dig grundigt ind i hvordan og hvad du skal betale i skat, meget tidligt i processen. Så kommer der ikke pludselig en stor regning, som du ikke havde regnet med.

Invester ikke mere, end du har råd til at tabe

Man kan sagtens tabe penge på Bitcoin Era. Især hvis markedet pludselig går end anden vej, end Bitcoin Era regner med. Og derfor skal du aldrig investere mere, end du har råd til at tabe.

Er Bitcoin Era en scam?

Samtidig med at kryptoinvesteringsrobotter er blevet populære, har der desvære også været nogle uheldige sager, hvor mennesker har udnyttet robotternes stigende popularitet.

De har lavet falske kryptorobotter og markedsført dem med falske reklamer på Facebook, og så når en masse har oprettet sig på robotterne, er de stukket afsted med alle pengene.

Det har desvære været med til at blive kryptorobotter som Bitcoin Era et lidt blandet ry, da mange på internettet har døbt hele branchen og kalder alle kryptorobotter for scams.

Det er dog langt fra sandheden! Vi har selv undersøgt Bitcoin Era grundigt, og kan konkludere, at robotten ikke ligner en scam. Det ser ud til at holde hvad den lover, og prøve at skabe et overskud for dens bruger, ved at købe når kursen er lav og sælge, når den er høj.

Der er også andre mennesker der føler sig snydt, fordi at de har tabt penge, mens de føler sig lovet en gevinst. Men det siger sig selv, at der er risiko for at tabe penge, og det er vigtigt at holde sig for øje inden man kaster sig ud i sit kryptorobot-investerings-eventyr.

3 grunde til at investere med Bitcoin Era

I virkeligheden er der mange grunde til at investere med Bitcoin Era. Men herunder har vi samlet tre af de vigtigste, som Bitcoin Era også selv markedsfører sig med på deres hjemmeside.

Eksperthjælp: Når du opretter dig på Bitcoin Era, vil du blive ringet op af en investeringsekspert, som vil hjælpe dig med at opsætte din konto. Det betyder at du hele tiden er i de bedste hænder.

Banebrydende teknologi: Det vigtigste bag succesen som Bitcoin Era oplever, er teknologien som de bruger til deres kryptorobot. Det er denne teknologi som sikrer dig et stærkt afkast.

Mulighed for at tjene penge med det samme: Lige så snart du opretter dig på Bitcoin Era har du mulighed for at tjene penge. Du skal selvfølgelig også være opmærksom på, at der også er risiko for at tabe penge.

Konklusion

Kryptovalutaer som Bitcoins er den mest spændende investeringsmulighed lige nu, og de seneste år har det gjordt mange mennesker til millionærer.

Men det er svært at vide hvornår man skal købe og sælge, og det er her det er oplagt at bruge en investeringsrobot som Bitcoin Era. Og som vi har set her i artiklen er det både nemt at oprette sig og nemt at bruge.

Det er ikke en sikker investering, da der er mulighed for at robotten laver en forkert analyse, og du taber penge. Men hvis du kan mærke, at du har lyst til at prøve kræfter med Bitcoin Era, skal du bare kaste dig ud i det.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

 • Kan man stole på Bitcoin Era?

  Vores research af Bitcoin Era viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Era ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

 • Har Bitcoin Era været i Løvens Hule?

  Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

 • Har Bitcoin Era været i Go’ Morgen Danmark?

  Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Go’ Morgen Danmark. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Go’ Morgen Danmark.

 • Har Nikolaj Coster-Waldau investeret i Bitcoin Era?

  Nej Nikolaj Coster-Waldau har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Era. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

 • Har Kjeld Kirk Kristiansen investeret i Bitcoin Era?

  Nej Kjeld Kirk Kristiansen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Era. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Opret din konto på 5 minutter

Som ny investor kan du oprette din konto og komme igang på kun 5 minutter. Se guiden her på siden og klik på linket herunder for at oprette dig.

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

3 kommentarer til “Bitcoin Era Anmeldelse”

 1. Efter at have leget med platformen i 14 dage har jeg valgt at trække mig ud. Jeg har tjent et rigtigt pænt beløb, men turde simpelthen ikke have det stående på en reguleret platform længere. Nu er der til en ekstra ferie sydpå i juleferien og så må vi se om jeg kan finde en ny investeringsmulighed næste år. Jeg syntes at i burde skrive lidt mere om risikoen, men ellers en fin beskrivelse af platformen.

  Svar
 2. Inden jeg kaster mig ud i det bliver jeg nødt til at stille dette spørgsmål. Det tales i disse tider en masse om hvidvaskning af penge til bla våbensmuglen og narkohandel. Hvordan kan jeg være sikker på at det ikke er det som jeg er med til ved at oprette en konto??

  Svar
  • Bitcoin Era handler gennem internationalt regulerende platforme. Man kan derfor være ganske sikker på, at man ikke er med til at støtte hvidvaskning.

   Svar

Skriv en kommentar