Bitcoin Compass er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Compass IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Compass.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Compass.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Compass samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test af Bitcoin Compass fik vi et afkast på 1550 USD på en enkelt dag med en investering på 1500 USD eller hvad der i procent svarer til et afkast på over 100%.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Compass? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Sådan virker det

Markedet modtager en positiv nyheder for Bitcoin, en stor amerikansk supermarkedskæde vælger at tilføje det som betalingsmiddel. Med den nyhed vil priserne begynde at sige og derfor vil antallet af folk der gerne vil købe stige. Hvis du selv skulle handle på de oplysninger skulle du først komme hjem fra arbejde, gennemgå nyhederne og derefter var du klar til at købe, men hov, nu er prisen allerede steget 10% siden nyheden indløb. Eller du sov måske da det blev offentliggjort og da du vågnede var priserne stabile. En investeringsrobot kan foretaget valget om at købe eller sælge på få sekunder og med en stigende købsvolumen kan den hurtigt se at markedet er på vej op. Da markedet få timer senere er stabiliseret sælger den og du kan nu indkassere dit afkast.

På den måde kunne 1000,- kr. være blevet til 1100,- kr. på en enkelt dag (Husk dog også at robotten kan tage fejl og du kan tabe penge)

En stigning eller et fald på 10% er ikke unormalt for Bitcoin, men skulle du tjene 1000,- på en dag skulle du altså investere 10.000,- ved en 10% stigning. Her bruger robotten dog et andet trick, nemlig gearing. Det betyder at med dine 1000,- i depositum låner du f.eks. 9000,- af platformen og du kan nu investere 10.000,- Når dagen så er omme og du lukker handlen tilbagebetaler du de 9000,- og lidt i renter.

Ulempen her er at din handel bliver lukket hvis værdien falder til under 9000,- for så er dine 1000,- opbrugt. Du kan dog ikke tabe mere end du har investeret da handlen automatisk lukker.

Herunder kan du se hvordan oprettelsesprocessen foregår:

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vores test af Bitcoin Compass

For at teste Bitcoin Compass oprettede vi en demo konto hvor vi får 1500 USD at handle for. Efter at have ladet robotten køre natten over havde vi tjent 1550 USD eller hvad der svarer til et afkast på over 100% på en dag. Grunden til at der står 1550 USD i profit og kun 3000 i balancen er at vi da dette billede blev taget stadig havde to åbne handler på hver 25 USD.

Vi har ikke prøvet at hæve penge fra platformen og investering er altid forbundet med risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin Compass er en fungerende robot der holder deres løfte om et positivt afkast.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Bitcoin Compass skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, teste din demokonto, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på the-bitcoincompass.com hvor du finder mere info om Bitcoin Compass samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter åbner et vindue hvor jeg kan indsætte penge. Her er der en række skridt hvor du skal udfylde mere information så du kan deponere penge på platformen.

Bitcoin Compass er et stykke software der handler automatisk, men for at fungere skal det bruge en handelsplatform. Det er derfor du viderestilles til den handelsplatform der er opsat med Bitcoin Compass. Her er dine oplysninger allerede indtastet, men du skal oprette et depot hvor du kan indsætte penge på. Tryk derfor på “Create Account” for at komme videre under Deposit.

Nu kommer et vindue hvor du skal vælge et navn, vælge valuta og indtaste din kode.

Nu kan du vælge dit depot og trykke “deposit”

Det mindste beløb du kan indsætte er 250 EURO. Herefter kommer du videre til at kunne vælge kontooverførsel, kreditkort eller kryptovaluta som betalingsmiddel.

Når dine penge er indsat tages du tilbage til Bitcoin Compass hvor du nu kan vælge at ændre i dine “Trading Settings” eller bare bruge std. indstillingerne og trykke på knappen ude til højre som skifter fra “off” til “on” og din Bitcoin Compass er hermed igang.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Compass?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Compass viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Compass ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Compass været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

1 svar
  1. Maja Holm
    Maja Holm says:

    Jeg oprettede igår en demokonto og har allerede haft et gevinst på 4000,-
    Nu har jeg overført 1500 euro så jeg forhåbentligt kan kopiere det med rigtige penge!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.