Bitcoin Code Anmeldelse

Bitcoin Code er en krypto-investeringsrobot udviklet af Steve McKay, som automatisk køber, sælger og shorter Bitcoins og andre kryptovalutaer. På den måde skaber Bitcoin Code afkast, lige meget om markedet går op eller ned.

Bitcoin Code påstår at have en succesrate på 87%, en påstand vi vil teste i denne artikel.

Inden du læser videre kan vi dog godt afsløre: Bitcoin Code er IKKE en scam – Vi har selv testet platformen.

Læs med herunder og lær hvordan vi tjente 287 USD med Bitcoin Code.

Fordele

 • Nemt At Bruge
 • Accepterer Kreditkort
 • Telefonsupport
 • 87% Succesrate*

Ulemper

 • Kun Engelsk Website
 • Kun Engelsk Support
 • Lang Udbetalingstid


*Succesrate oplyst af platformen

Alle investeringer indeholder risici

Vores test af Bitcoin Code viser at softwaren virker både når prisen på Bitcoin stiger og falder hvilket er årsagen til at det er blevet så populært. 

Vil du være med på den næste krypto bølge? Så opret dig herunder.

Vil du lære mere om Bitcoin Code? Så brug oversigten herunder og hop direkte til det afsnit du søger

🔎 Er Bitcoin Code En Scam? 🔎

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Code samt en række andre krypto-robotter for dig.

For at afprøve platformen har vi oprettet en konto hvor vi indsatte 250 USD. På 9 dage blev de 250 USD til 537 USD altså en profit på 287 USD. Vi har efterfølgende hævet vores penge igen med succes, selvom det tog et stykke tid at få pengene ud af platformen.

Husk at vores resultater ikke en garanti for at du får samme resultater og investering er altid forbundet med risiko.

Fordele

 • Nemt At Bruge
 • Accepterer Kreditkort
 • Telefonsupport
 • 87% Succesrate*

Ulemper

 • Kun Engelsk Website
 • Kun Engelsk Support
 • Lang Udbetalingstid


*Succesrate oplyst af platformen

Alle investeringer indeholder risici

Vores test af Bitcoin Code viser at softwaren virker både når prisen på Bitcoin stiger og falder hvilket er årsagen til at det er blevet så populært. 

Vil du være med på den næste krypto bølge? Så opret dig herunder.

🤖 Sådan Virker Krypto-robotter 🤖

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Code.

Der findes software som kan hjælpe dig med at lave automatiske handler. Dvs. at den står for at købe og sælge. På et tidspunkt så jeg en dokumentar om investering, som jeg desværre ikke kan huske navnet på, hvor et stort trading firma i Chicago fortalte, at når først en investor havde besluttet sig for en bestemt aktie, så var det trading software som stod for at få den bedste aftale.

For mange er det drømmen, at man kan få en robot-investeringsmaskine, som bare tjener penge til dig, mens du passer dit arbejde. På den måde slipper du for at lave noget. Desværre ved svindlere også, at dette er noget, som du går op i og derfor prøver de at svindle penge ud af folk.

Bid mærke i hvor meget en Bitcoin Code skriver om, at du kan holde ferie, når du vil. Det er det, som hele siden handler om. Få dig til at tænke på alle de ting, som du kan bruge dine penge på.

Bitcoin Codes platform siger ikke meget om, hvad det er, at den kan. Blot at den tjener en masse penge for dig. Når du starter derinde, så går den i gang med en demoversion, hvor du på få minutter har tjent en masse penge.

Hvis det var så let, så ville alle de store firmaer allerede gør det. Det er helt absurde statement, der er på den hjemmeside om at tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart, at du godt kan lave mere automatisk handel, fordi i dag foregår alt via computer. Da du er endt på dette indlæg regner vi med, at det er noget, som du finder spændende.

💰 Guide: Kom Godt Igang Med Bitcoin Code 💰

Det tager ca. 5 minutter at oprette din konto læg dertil 10 minutter til at tale med en rådgiver og komme igang med at investere.

Skridt 1: Opret en konto
Start med at gå ind på siden med linket herunder og derefter kan du følge guiden ved at scrolle længere ned på siden her og følge billederne.
Klik her for at besøge Bitcoin Code

Det første skridt er at udfylde formularen med navn, telefonnummer, e-mail og en adgangskode til selve platformen.

Når du har udfyldt formulareren får du en pop-up besked om at du er oprettet og nu kan begynde at handle. Når du klikker på “Klik her og begynd at handle” kommer du videre til selve handelsplatformen.

Platformen jeg blev viderestillet til er FutureCFD, men det kan godt skifte da der er flere platforme der kan integreres med Bitcoin Code. FutureCFD er en stor handelsplatform fra tyskland med mulighed for at handle alt fra kryptovaluta til aktier.

Da jeg havde oprettet min profil ventede jeg på et opkald fra Bitcoin Code som kom indenfor 30 minutter. Her hjalp de mig igennem hele processen med at indsætte penge og få robotten igang.

Jeg kunne sagtens indbetale penge uden mere dokumentation, men for at hæve penge skulle jeg indsende mindst tre forskellige typer dokumentation. Det er præcis det samme vi kender fra andre aktieplatforme og crowdlending og er en del af kravene for at opfylde anti-terror og anti-hvidvaskningslovgivningen i EU.

❓ Ofte Stillede Spørgsmål ❓

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra jer besøgende og svaret på dem herunder. Har du et spørgsmål du ønsker svar på? Så skriv en kommentar til denne artikel.

Er Bitcoin Code en Scam?

Nej Bitcoin Code er IKKE en scam, men der er desværre falske platforme der forsøger at udnytte den succes Bitcoin Code har til at narre penge ud af folk. Det handler derfor om at tilmelde dig den ægte Bitcoin Code platform.

Har Bitcoin Code været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Har Bitcoin Code været i Go’ Morgen Danmark?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Go’ Morgen Danmark. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Go’ Morgen Danmark.

Har Nikolaj Coster-Waldau investeret i Bitcoin Code?

Nej Nikolaj Coster-Waldau har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Code. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Kjeld Kirk Kristiansen investeret i Bitcoin Code?

Nej Kjeld Kirk Kristiansen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Code. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Mads Mikkelsen investeret i Bitcoin Code?

Nej Mads Mikkelsen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Code. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Fordele

 • Nemt At Bruge
 • Accepterer Kreditkort
 • Telefonsupport
 • 87% Succesrate*

Ulemper

 • Kun Engelsk Website
 • Kun Engelsk Support
 • Lang Udbetalingstid


*Succesrate oplyst af platformen

Alle investeringer indeholder risici

Vores test af Bitcoin Code viser at softwaren virker både når prisen på Bitcoin stiger og falder hvilket er årsagen til at det er blevet så populært. 

Vil du være med på den næste krypto bølge? Så opret dig herunder.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

13 kommentarer til “Bitcoin Code Anmeldelse”

 1. Jeg oprettede mig på Bitcoin Code for 1 måned siden og har indtil nu 600 Euro i profit. Jeg startede med at investere 250 Euro og prøve at lære systemet at kende med en demokonto hvorefter jeg begyndte med mine egne penge. Jeg startede med at sætte den til 1 Euro pr. handel for at lære systemet at kende og da jeg havde lært det at kende satte jeg det op til 10 Euro hvilket indtil videre har gjort at jeg har haft profit i 72% af mine handler.

  Skulle jeg have den profit de selv reklamerer med skulle jeg have indsat flere hundrede tusinde kroner, men en profit på ca. 4500,- på en måned klager jeg heller ikke over.

  Svar
  • Hej
   Jeg vil gerne høre noget mere om dine erfaringer med systemet. Kan du kontaktes på Messenger eller lignende?

   Svar
   • Hej Dennis,

    Du kan fange mig på chatten her på siden, jeg forsøger at holde den kørende når jeg er online hver formiddag/eftermiddag.

    Mvh
    Mads

    Svar
  • Hej Ralph,

   Jeg anbefaler altid at man starter med en demokonto. Som med alle investeringer er der en risiko, du kan dog ikke miste mere end du investerer.
   Opret dig og se om det måske er noget for dig.

   Svar
    • Hej Birthe,

     Du kan gøre begge dele, både handle selv og lade den autotrade.
     Du behøver ikke at hæve alt på en gang, du bestemmer selv beløbet du hæver

     God dag

     Svar
     • Hejsa :)
      Foregår handlerne på bitcoin code? Jeg blev ringet op og viderstillet til en anden hjemmeside, så er rimelig skeptisk!

     • Hej Michelle

      Jeg vil altid anbefale, at du starter med en demokonto. Jeg er ikke sikker på, om de kører det gennem nogle andre.

 2. Dette er ikke en anmeldelse, det er en startguide. I en anmeldelse ville i komme ind på ting som eksemplevis skatteforhold, sammenligning med andre løsninger og markeder og en beskrivelse af hvilken profit i har opnået. Hvor mange “stjerner” giver i dem ? Hvad er godt, og hvad er dårligt ?

  I skriver at “Det er helt absurde statement, der er på den hjemmeside om at tjene 13000$ om dagen osv.” men i skriver også at “Havde vi ladet robotten køre i 24 timer ville resultatet for en dag være mere end 5000 USD.”. Hvorfor er 13000$ absurd om dagen, men 5000$ er ikke ?

  Prøv lige igen, eller lad vær med at kalde det en anmeldelse.

  Svar
  • Hej Sofus,

   Tak for din kommentar.

   Jeg vil bruge din feedback og udvide artiklen så det mere bliver en anmeldelse med en “Startguide” sektion end den står nu. Regner med at få artiklen opdateret i næste uge.

   Svar
 3. Er det her for real?
  Er det lovligt? Kan man havne i problemer? Har aldrig prøvet at kaste mig ud i den slags. Kan man stole ved at give sine kontooplysninger ud uden konsekvenser for at det bliver misbrugt? Ved ikke hvem der sidder bag facaden. Det gør mig utryg, men vil gerne prøve noget. Hvad anbefaler du/i som start?

  Svar

Skriv en kommentar