Bitcoin Code er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Code IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Code.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Code.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Code samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test fik vi et afkast på 250 USD på en enkelt dag. Vi tjente 425 USD, men tabte også 175 USD hvorfor vores investering på 1500 USD altså gav et samlet resultat på 250 USD i afkast.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Code? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Vores test af Bitcoin Code

For at teste Bitcoin Code oprettede vi en demo konto hvor vi får 1500 USD at handle for. Her lod vi investerings robotten køre en times tid og fik resultatet blev at vi havde vundet 425 USD, tabt 175 USD og derfor stod tilbage med et resultat på 250 USD.

Vi har ikke prøvet at hæve penge fra platformen og investering er altid forbundet med risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin Code er en fungerende robot der holder deres løfte om et positivt afkast. Havde vi ladet robotten køre i 24 timer ville resultatet for en dag være mere end 5000 USD.

Fra Bitcoin Code: Her kan du se deres handelsplatform. Den er baseret på auto-trading.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Sådan virker krypto-robotter

Der findes software som kan hjælpe dig med at lave automatiske handler. Dvs. at den står for at købe og sælge. På et tidspunkt så jeg en dokumentar om investering, som jeg desværre ikke kan huske navnet på, hvor et stort trading firma i Chicago fortalte, at når først en investor havde besluttet sig for en bestemt aktie, så var det trading software som stod for at få den bedste aftale.

For mange er det drømmen, at man kan få en robot-investeringsmaskine, som bare tjener penge til dig, mens du passer dit arbejde. På den måde slipper du for at lave noget. Desværre ved svindlere også, at dette er noget, som du går op i og derfor prøver de at svindle penge ud af folk.

Bid mærke i hvor meget en Bitcoin Code skriver om, at du kan holde ferie, når du vil. Det er det, som hele siden handler om. Få dig til at tænke på alle de ting, som du kan bruge dine penge på.

Bitcoin Codes platform siger ikke meget om, hvad det er, at den kan. Blot at den tjener en masse penge for dig. Når du starter derinde, så går den i gang med en demoversion, hvor du på få minutter har tjent en masse penge.

Hvis det var så let, så ville alle de store firmaer allerede gør det. Det er helt absurde statement, der er på den hjemmeside om at tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart, at du godt kan lave mere automatisk handel, fordi i dag foregår alt via computer. Da du er endt på dette indlæg regner vi med, at det er noget, som du finder spændende.

Guide: Sådan opretter du en konto

At oprette en konto på Bitcoin Code tager mindre end to minutter hvorefter du får adgang til en demo konto. Vælger du at indsætte penge tager det fem minutter før du er igang med din investering.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på bitcoincodeexpert.com hvor du finder mere info om Bitcoin Code samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter åbner et vindue hvor jeg kan indsætte penge. Her er der en række skridt hvor du skal udfylde mere information så du kan deponere penge på platformen.

Det er på denne platform muligt at indsætte penge med kreditkort som du kan se herunder.

Når pengene er indsat gælder det om at huske at starte ens “Auto Trade” funktion hvorefter robotten begynder at handle.

Ofte Stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Code?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Code viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Code ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Code været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.