Bitcoin Code Anmeldelse

Anmeldelse af Bitcoin Code

Bitcoin Code er en automatisk investeringsrobot, af udvikleren Steve McKay, der automatisk køber/sælger Bitcoin og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Code IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotter virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Code.En investeringsrobot er kort fortalt et stykke software der automatisk køber og sælger et givent aktiv på et givent tidspunkt, i dette tilfælde Bitcoins. Bitcoin Code tjener penge ved at henvise dig til en handelsplatform der fungerer med deres investeringsrobot, men er ellers gratis at bruge. De penge gør det muligt at fortsætte udviklingen af Bitcoin Code så du konstant har den bedste investeringsrobot på markedet hvis eneste job er at købe og sælge BTC på det rigtige tidspunkt.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Code.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Code samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test fik vi et afkast på 250 USD på en enkelt dag. Vi tjente 425 USD, men tabte også 175 USD hvorfor vores investering på 1500 USD altså gav et samlet resultat på 250 USD i afkast.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Vil du lære mere om Bitcoin Code? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger

Vores test af Bitcoin Code

For at teste Bitcoin Code oprettede vi en demo konto hvor vi får 1500 USD at handle for. Her lod vi investerings robotten køre en times tid og fik resultatet blev at vi havde vundet 425 USD, tabt 175 USD og derfor stod tilbage med et resultat på 250 USD.

Vi har ikke prøvet at hæve penge fra platformen og investering er altid forbundet med risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin Code er en fungerende robot der holder deres løfte om et positivt afkast. Havde vi ladet robotten køre i 24 timer ville resultatet for en dag være mere end 5000 USD.

 

Fra Bitcoin Code: Her kan du se deres handelsplatform. Den er baseret på auto-trading.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Sådan virker krypto-robotter

Der findes software som kan hjælpe dig med at lave automatiske handler. Dvs. at den står for at købe og sælge. På et tidspunkt så jeg en dokumentar om investering, som jeg desværre ikke kan huske navnet på, hvor et stort trading firma i Chicago fortalte, at når først en investor havde besluttet sig for en bestemt aktie, så var det trading software som stod for at få den bedste aftale.

For mange er det drømmen, at man kan få en robot-investeringsmaskine, som bare tjener penge til dig, mens du passer dit arbejde. På den måde slipper du for at lave noget. Desværre ved svindlere også, at dette er noget, som du går op i og derfor prøver de at svindle penge ud af folk.

Bid mærke i hvor meget en Bitcoin Code skriver om, at du kan holde ferie, når du vil. Det er det, som hele siden handler om. Få dig til at tænke på alle de ting, som du kan bruge dine penge på.

Bitcoin Codes platform siger ikke meget om, hvad det er, at den kan. Blot at den tjener en masse penge for dig. Når du starter derinde, så går den i gang med en demoversion, hvor du på få minutter har tjent en masse penge.

Hvis det var så let, så ville alle de store firmaer allerede gør det. Det er helt absurde statement, der er på den hjemmeside om at tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart, at du godt kan lave mere automatisk handel, fordi i dag foregår alt via computer. Da du er endt på dette indlæg regner vi med, at det er noget, som du finder spændende.

Guide: Sådan opretter du en konto

At oprette en konto på Bitcoin Code tager mindre end to minutter hvorefter du får adgang til en demo konto. Vælger du at indsætte penge tager det fem minutter før du er igang med din investering.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på bitcoincodeexpert.com hvor du finder mere info om Bitcoin Code samt en tilmeldingsformular.

Efter du har udfyldt formularen får du adgang til investeringsplatformen og kan her vælge enten at indsætte penge eller at prøve en demokonto først. I dette tilfælde trykkede jeg på “Let’s start trading!” for at komme videre.

Herefter åbner et vindue hvor jeg kan indsætte penge. Her er der en række skridt hvor du skal udfylde mere information så du kan deponere penge på platformen.

Det er på denne platform muligt at indsætte penge med kreditkort som du kan se herunder.

Når pengene er indsat gælder det om at huske at starte ens “Auto Trade” funktion hvorefter robotten begynder at handle.

Opret en gratis demokonto

Som ny investor får du en demokonto med 1500 USD som du kan bruge til at teste systemet inden du selv overfører penge.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

 

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

Ofte Stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Code?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Code viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Code ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Code været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Har Mads Mikkelsen investeret i Bitcoin?

Nej Mads Mikkelsen har ikke investeret i Bitcoin og er ikke en del af Bitcoin Code. Artiklerne der især florerer på de sociale medier er en scam der forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af danskere ved at lokke dem ind på falske hjemmesider.

Har Mads Mikkelsen investeret i Bitcoin?

På samme måde som Mads Mikkelsen har heller ikke Nikolaj Coster-Waldau investeret i Bitcoin.

 
Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen

12 kommentarer til “Bitcoin Code Anmeldelse”

 1. Jeg oprettede mig på Bitcoin Code for 1 måned siden og har indtil nu 600 Euro i profit. Jeg startede med at investere 250 Euro og prøve at lære systemet at kende med en demokonto hvorefter jeg begyndte med mine egne penge. Jeg startede med at sætte den til 1 Euro pr. handel for at lære systemet at kende og da jeg havde lært det at kende satte jeg det op til 10 Euro hvilket indtil videre har gjort at jeg har haft profit i 72% af mine handler.

  Skulle jeg have den profit de selv reklamerer med skulle jeg have indsat flere hundrede tusinde kroner, men en profit på ca. 4500,- på en måned klager jeg heller ikke over.

  Svar
  • Hej
   Jeg vil gerne høre noget mere om dine erfaringer med systemet. Kan du kontaktes på Messenger eller lignende?

   Svar
  • Hej Ralph,

   Jeg anbefaler altid at man starter med en demokonto. Som med alle investeringer er der en risiko, du kan dog ikke miste mere end du investerer.
   Opret dig og se om det måske er noget for dig.

   Svar
    • Hej Birthe,

     Du kan gøre begge dele, både handle selv og lade den autotrade.
     Du behøver ikke at hæve alt på en gang, du bestemmer selv beløbet du hæver

     God dag

     Svar
     • Hejsa :)
      Foregår handlerne på bitcoin code? Jeg blev ringet op og viderstillet til en anden hjemmeside, så er rimelig skeptisk!

     • Hej Michelle

      Jeg vil altid anbefale, at du starter med en demokonto. Jeg er ikke sikker på, om de kører det gennem nogle andre.

 2. Hej Sofus,

  Tak for din kommentar.

  Jeg vil bruge din feedback og udvide artiklen så det mere bliver en anmeldelse med en “Startguide” sektion end den står nu. Regner med at få artiklen opdateret i næste uge.

  Svar
 3. Er det her for real?
  Er det lovligt? Kan man havne i problemer? Har aldrig prøvet at kaste mig ud i den slags. Kan man stole ved at give sine kontooplysninger ud uden konsekvenser for at det bliver misbrugt? Ved ikke hvem der sidder bag facaden. Det gør mig utryg, men vil gerne prøve noget. Hvad anbefaler du/i som start?

  Svar

Skriv en kommentar