Bitcoin Circuit er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Circuit IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Circuit.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Circuit.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Circuit samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test af Bitcoin Circuit fik vi et afkast på 536,12 EUR på en uge med en investering på 250 EUR

Opret En Konto Hos Bitcoin Circuit

Få fuld adgang til platformen hvis du investerer 250 Euro eller mere.

Vil du lære mere om Bitcoin Circuit? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Sådan virker det

Markedet modtager en positiv nyheder for Bitcoin, en stor amerikansk supermarkedskæde vælger at tilføje det som betalingsmiddel. Med den nyhed vil priserne begynde at sige og derfor vil antallet af folk der gerne vil købe stige. Hvis du selv skulle handle på de oplysninger skulle du først komme hjem fra arbejde, gennemgå nyhederne og derefter var du klar til at købe, men hov, nu er prisen allerede steget 10% siden nyheden indløb. Eller du sov måske da det blev offentliggjort og da du vågnede var priserne stabile. En investeringsrobot kan foretaget valget om at købe eller sælge på få sekunder og med en stigende købsvolumen kan den hurtigt se at markedet er på vej op. Da markedet få timer senere er stabiliseret sælger den og du kan nu indkassere dit afkast.

På den måde kunne 1000,- kr. være blevet til 1100,- kr. på en enkelt dag (Husk dog også at robotten kan tage fejl og du kan tabe penge)

En stigning eller et fald på 10% er ikke unormalt for Bitcoin, men skulle du tjene 1000,- på en dag skulle du altså investere 10.000,- ved en 10% stigning. Her bruger robotten dog et andet trick, nemlig gearing. Det betyder at med dine 1000,- i depositum låner du f.eks. 9000,- af platformen og du kan nu investere 10.000,- Når dagen så er omme og du lukker handlen tilbagebetaler du de 9000,- og lidt i renter.

Ulempen her er at din handel bliver lukket hvis værdien falder til under 9000,- for så er dine 1000,- opbrugt. Du kan dog ikke tabe mere end du har investeret da handlen automatisk lukker.

Herunder kan du se hvordan oprettelsesprocessen foregår:

Opret En Konto Hos Bitcoin Circuit

Få fuld adgang til platformen hvis du investerer 250 Euro eller mere.

Vores test af Bitcoin Circuit

Bitcoin Circuit har ikke mulighed for en demokonto hvorfor vi valgte at indsætte det mindste beløb, 250 Euro, for at se resultatet.

Efter en uge med Bitcoin Circuit var resultatet som herunder. Altså 200% oveni vores oprindelige beløb. Efter testen valgte vi at hæve vores penge igen.

Opret En Konto Hos Bitcoin Circuit

Få fuld adgang til platformen hvis du investerer 250 Euro eller mere.

Guide: Sådan opretter du en konto

For at oprette en konto på Bitcoin Circuit skal du afsætte ca. 15 minutter til at oprette kontoen, indsætte din investering og igangsætte din auto-investor.

I guiden herunder finder du trin for trin forklaringer på hvordan du gør:

Det første skridt er at gå ind på bitcoin-circuit.com hvor du finder mere info om Bitcoin Circuit samt en tilmeldingsformular.

Efter at have indtastet mine oplysninger og oprettet mig login bliver jeg viderestillet til en besked om hvilken handelsplatform der skal bruges til at investere med Bitcoin Circuit. I dette tilfælde er det Aurum, men jeg ved at de også samarbejder med andre platforme. (Det er her de tjener penge, de får noget for hver ny kunde de sender til en platform)

Da jeg kommer ind på handelsplatformen skal jeg oprette en trading account før jeg kan indsætte penge. Se billederne herunder for hvordan man gør det.

Med en trading account kan jeg nu indsætte penge, jeg vælger at indsætte 250 Euro.

Herunder kan du se de forskellige betalingsmetoder. Jeg valgte Credit Card og betalte med et Visa/Dankort.

Her kan du se selve platformen inden jeg indsatte mine penge. Man kan godt handle manuelt på platformen, men jeg brugte Bitcoin Circuit som jeg talte med over telefonen og mail og aftalte hvordan robotten skulle opsættes.

Herunder kan du se beløbet jeg indsatte

Og beløbet efter 7 dage med Bitcoin Circuit:

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Circuit?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Circuit viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Circuit ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Circuit været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret En Konto Hos Bitcoin Circuit

Få fuld adgang til platformen hvis du investerer 250 Euro eller mere.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

1 svar
  1. Maja Sørensen
    Maja Sørensen says:

    Jeg har desværre oplevet at det tager op til 4 uger at få udbetalt penge fra Bitcoin Circuit. Jeg tilmeldte mig i Juni og håbede at de kunne nå at udbetale inden sommerferien, men desværre fik jeg først pengene her i starten af August.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.