Bitcoin Cash kurs + prognose (BCH) [Live kurs]

Gode årsager til at købe Bitcoin Cash

 • Mulighed for ekstremt høje afkast på din investering. Var du begyndt at trade for mange år siden havde du kunnet tjene vildt store afkast. Det er ikke for sent – Køb Bitcoin Cash I Dag
 • Stor udfordrer til banksektoren – kan ændre måden penge og valuta fungerer på langt ude i fremtiden. 
 • Bitcoin Cash  er decentralt 
 • En af de mest udbredte kryptovalutaer i verden
 • Mange regner med en kurs på over $10
 • Skynd dig – Køb Bitcoin Cash I Dag
Køb Bitcoin Cash i dag
Køb Bitcoin Cash i dag
Skynd dig: Prisen er steget markant de sidste uger

Bitcoin Cash Kurs prognose

Kursen på Bitcoin Cash er steget ekstremt meget i slutningen af 2020 og igen i starten af 2021 – og den bliver ved! Undgå at gå glip af de potentielt store afkast ved at investere nu – kursen på Bitcoin Cash ser nemlig meget lovende ud for fremtiden, både på kort og lang sigt. 

Vi ser at Bitcoin Cash måske er godt på vej til at blive flere tusinde dollars værd! Det ser i hvert fald ekstremt lovende ud og tendensen viser, at Bitcoin Cash kurs graden er godt på vej mod at blive enormt mange penge værd. Især hvis man som investor køber og sælger meget ofte er der store afkast at hente. 

Førhen har vi skrevet en masse om, hvorfor Bitcoin Cash har en ekstremt spændende teknologi og man virkelig bør komme i gang med at investere. Mange har førhen tjent ekstreme afkast på Bitcoin Cash’s kurs sving og det er bestemt ikke for sent at komme i gang med at investere. 

Helt vildt mange krypto eksperter er i høj grad overbeviste om, at de tror på, at der er et kæmpe potentiale ved at investere i Bitcoin Cash og at den kan stige rigtig meget i værdi både ved daytrading og på lang sigt.  

Samtidig er mange af den overbevisning, at Bitcoin Cash kan blive en rigtig god investering så længe coronaen bliver ved med at rase verden over og derfor også bliver ved med at påvirke verdensøkonomien negativt og fordi diverse hjælpepakker ikke kommer til at holde hånden under økonomien. Af samme grund tror vi også i høj grad på at prognosen ser ekstremt positiv og god ud for Bitcoin Cash og mange af den andre kryptovalutaer over de kommende år. Mange investorer kan nemlig handle Bitcoin Cash og kryptovalutaer i stedet og på den måde opnå et rigtig godt afkast på deres penge, selvom økonomien er usikker.

Bitcoin Cash kurs 1 år

Bitcoin Cash er meget kendt i kryptovaluta verdenen, og kryptovalutaen funger på blockchain teknolgien, der i modsætning til normale fiatvalutaer ikke er centralt styret og overvåget af centralbanker. Vi kan derfor tage et kig på, hvordan det ser ud for Bitcoin Cash kursen om bare ét enkelt år.

Som med mange af de andre kryptovalutaer kan Bitcoin Cash falde og stige meget på ekstremt kort tid. Derfor er det altid meget svært at sige præcis, hvordan det vil se ud om bare ét år. Men vi kan blot sige at det ser utrolig positivt ud.

Her kan man nemt tage et kig på, hvordan kursen har bevæget sig i de seneste par måneder og endda år – her har der nemlig været store muligheder for at tjene voldsomt gode afkast på at trade Bitcoin Cash – og vi kan nemlig kun forestille os, at det bliver ved med at være en god idé at trade Bitcoin Cash. Dette specielt på grund af alt Bitcoin Cash står for – og fordi usikkerheden er så høj i den globale økonomi på grund af coronaen. 

Bitcoin Cash kurs 5 år

Hvis man vil se lidt mere langsigtet på prognosen for Bitcoin Cash kurs over 5 år, så vil vi altså passere år 2024, hvor den allerstørste kryptovaluta Bitcoin igen vil halveres, som der jo altså sker hvert fjerde år. Netop Bitcoin har ekstremt stor indflydelse på det bredere kryptovaluta marked og kan derfor påvirke efterspørgslen på diverse kryptovalutaer. Det er især derfor vi kan regne med at efterspørgslen vil stige til den tid! 

Mange investorer tror nemlig også på såkaldt “hodl!” som er et udtryk for strategien om at holde og lade være med at sælge. Udtrykket blev til inden for krypto verden, ved en tastefejl – og nu bruger alle det, når det gælder om at holde ved og ikke sælge ud. 

Derfor tror vi også at det med stor sandsynlighed kan vise sig at være en god strategi, fordi vi tror at krypto markedet og Bitcoin Cash vil stige om 5 år og endnu længere ude i fremtiden. Udbuddet vil nemlig altid være faldende og det påvirker i høj grad efterspørgslen og vil give kursen en stigende tendens. Så hodl’er man sine Bitcoin Cash kan man forvente potentielt utrolige afkast ude i fremtiden.

Bitcoin Cash kurs

Hvor køber jeg Bitcoin Cash?

Det er helt vildt hurtigt og nemt at komme i gang med at købe Bitcoin Cash. Næsten alle bruger en platform til at handle Bitcoin Cash og der findes naturligvis mange platforme, der er meget brugervenlige og nemme at komme i gang til at købe og sælge Bitcoin Cash. Selvom man kan have sin tvivl og være bange for, at det er svært og teknisk, har mange af platformene gjort det helt vildt nemt at forstå og brugervenligt, så det er nemt at komme i gang med – endda for nye investorer. På den måde kan man rigtig hurtigt være i gang med at handle Bitcoin Cash, helt uden at skulle bruge tid på at sætte sig ind i tekniske og svære begreber.   

På den måde kan du kan du meget nemt købe Bitcoin Cash online på platforme som eToro, Plus500 og Coinbase, hvor du samtidig kan se Bitcoin Cash kursen live før du investerer.  

Binance Anmeldelse

Vi anbefaler eToro

Vores største anbefaling går i første omgang klart til platformen eToro, fordi du netop har mulighed for at købe alverdens forskellige kryptovalutaer – herunder netop Bitcoin Cash, populære Bitcoin og andre populære kryptovalutaer. Man har altid mulighed for at se Bitcoin Cash live kurs når man handler på eToro, og derudover kan du samtidig se, hvordan Bitcoin Cash kurs i dag ser ud. 

Derudover har du ekstremt mange muligheder for nemt at samle alle dine investeringer på én platform, så du både kan have Bitcoin Cash men også eksempelvis aktier eller råvarer. På flere af de ældre og mere konservative platforme kan du kun handle med kryptovalutaer og ingen andre investeringsaktiver – og det gør det unægteligt kun mere besværligt for dig som investor at få overblik med alle dine investeringer, specielt når du har flere aktiver end blot én kryptovaluta. 

Yderligere kan endda få en Bitcoin Cash wallet, som gør det langt mere sikkert for dig at opbevare dine Bitcoin Cash – især hvis du planlægger at holde dem over længere tid. Det skaber et ekstra sikkerhedslag for dig som investor. Derudover har eToro også et supergodt navn i branchen, som har gjort at ekstremt mange brugere er strømmet til fra verden over de seneste par år. Det gør klart platformen endnu mere anbefalelsesværdig. 

Selv har vi testet eToro meget i grundigt og kan derfor også helt klart sige, at det er en enormt nem platform at komme i gang med – endda selvom du er helt nybegynder. Det er især fordi du har så mange forskellige muligheder for at indbetale penge og derudover har du mulighed for at investere via CFD handler, der kan hjælpe dig med at opnå et endnu højere afkast end nogensinde før. 

Hvor længe bør jeg eje Bitcoin Cash?

Det er altid super svært at give et præcist svar på, fordi det er individuelt og fordi der kan være mange fordele forbundet med både at holde i lang tid, men også ved løbende at købe og sælge. Læs også vores artikel: Køb Bitcoin Cash.

Vælger du at købe og sælge ofte, som er det daytradere gør, kan du potentielt opnå meget høje afkast løbende. Det kan nemlig være sjovere at trade Bitcoin Cash, fordi prisen svinger så meget hele tiden – og det kan man som trader tjene rigtig gode penge på. Hvis du er rigtig god til at trade og måske endda shorte, kan du altså tjene rigtig gode penge på, både når prisen går op og ned. 

Til sammenligning, kan det også vise sig at være lukrativt at holde fast i Bitcoin Cash i meget lang tid. Kigger man historisk på Bitcoin Cash kan man nemlig se en tendens til at prisen går rigtig meget op – også selvom den nogle gang falder hurtigt ned. Derfor beviser det også, at det havde været en utrolig god investering, hvis man havde købt Bitcoin Cash for mange år tilbage. Men man skal ikke underkende, at det kan det også være i dag, fordi mange ser et stort potentiale. 

Og så kommer det jo selvfølgelig også an på, hvad du kan og hvor meget du selv tror på kryptovaluta markedet i fremtiden. Vi ser i hvert fald et meget stort potentiale i Bitcoin Cash og også alle de andre kryptovalutaer – for ikke at nævne alt det, de på sigt kan gøre i verden!

=
Bitcoin CashBitcoin Cash
Sortér Efter

4 Udbydere, der matcher dine filtre

Betalingsmetoder

Funktioner

Brugervenlighed

Support

Gebyrer

1 eller bedre

Sikkerhed

1 eller bedre

Udvalg af coins

1 eller bedre

Bedømmelse

1 eller bedre
Anbefalet Mægler

Bedømmelse

til € 1000 du får
3.7534BCH
Hvad vi kan lide
 • Køb Bitcoin og andre kryptovalutaer
 • Du kan også købe aktier
 • ETF'er osv.
 • Gratis wallet og ejerskab af kryptoer
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationFor BegyndereWallet ServiceMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
3.7534 BCH

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
3.7947BCH
Hvad vi kan lide
 • Brugervenlig platform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Indskud fra 20 €
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
Øjeblikkelig VerifikationMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
3.7947 BCH

CFD'er er komplekse instrumenter, og der er stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 73.81% af individuelle investorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at løbe en høj risiko for at miste dine penge.

Bedømmelse

til € 1000 du får
3.7756BCH
Hvad vi kan lide
 • Reguleret handelsplatform
 • Handl med kryptovalutaer som CFD'er
 • Libertex erfaringer i mere end tyve år
Gebyrer
Sikkerhed
Udvalg af coins
Funktioner
For BegyndereMobil App
Betalingsmetoder
KreditkortGiropayNetellerPaypalSepa overførselSkrillSofort
til €1000 du får
3.7756 BCH

75,3 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Bitcoin Cash kurs i dag?

Bitcoin Cash kursen svinger hvert sekund. Derfor har vi skrevet et indlæg, hvor du kan se kursen i realtid.

[Se Bitcoin Cash kursen her]
Hvad er Bitcoin Cash værd?

Værdien af Bitcoin Cash ændres konstant, så det er godt at kigge på et kurschart, så du kan se værdien i real tid.

Hvad er Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash er en såkaldt kryptovaluta, der fungerer på et “blockchain” netværk.

Hvor køber jeg Bitcoin Cash i Danmark?

Det kan du nemt gøre på en online handelsplatform. Du kan købe Bitcoin Cash på eksempelvis eToro, som vi anbefaler. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen