Bitcoin Billionaire er en krypto-robot der automatisk køber/sælger kryptovaluta og på den måde genererer et afkast af din investering. Vores testresultat viser at Bitcoin Billionaire IKKE er en scam. I denne artikel kan du lære hvordan krypto-robotte virker, hvad du skal holde øje med og hvordan du kommer igang med Bitcoin Billionaire.

På samme måde som aktie-robotter hjælper danskere med at investere i aktier er krypto-robotter begyndt at dukke op og muligheden for at handle hurtigt gør det muligt at tjene penge både når markedet stiger og falder. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikel ser vi nærmere på hvordan det egentligt virker og om du kan stole på platforme som Bitcoin Billionaire.

Branchen for krypto-robotter har desværre været ramt af en række bedragerisager, hvor udspekulerede bagmænd har udnyttet hypen omkring Bitcoin og er stukket af med pengene frem for at investere dem som aftalt. Derfor er det vigtigt med et godt baggrundtjek inden du vælger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Billionaire samt en række andre krypto-robotter for dig.

I vores test af Bitcoin Billionaire fik vi et afkast på 1422,03 EUR på 13 dage med en investering på 250 EUR

Opret En Konto Hos Bitcoin Billionaire

Få fuld adgang til platformen hvis du investerer 250 Euro eller mere.

Vil du lære mere om Bitcoin Billionaire? Så brug indholdsfortegnelsen herunder og hop direkte til det afsnit du søger.

Vores test af Bitcoin Billionaire

Jeg oprettede en konto hos Bitcoin Billionaire i starten af August 2019 for at teste platformen og indsatte den mindste investering på 250 Euro. Efter 13 dage var resultatet 1672,03 Euro på min konto som jeg valgte at hæve. Det er et højt afkast, især hvis man ser på at Bitcoin kursen i samme periode faldt. Det er derfor også vigtigt at huske at investering altid er forbundet med en risiko, men ud fra vores test kan vi se at Bitcoin Billionaire robotten fungerer.

Billederne herunder er fra handelsplatformen vi blev viderestillet til, den skifter dog løbende og du får derfor måske tildelt en anden handelsplatform.

Opret En Konto Hos Bitcoin Billionaire

Få fuld adgang til platformen hvis du investerer 250 Euro eller mere.

Guide: Sådan opretter du en konto

Det tager ca. 5 minutter at oprette dit hos Bitcoin Billionaire.
Det første skridt er at gå ind på siden bitcoinbillion.club hvor du finder mere info om Bitcoin Billionaire samt en tilmeldingsformular.

Efter at jeg oprette mig på platformen fik jeg denne besked. Det næste skridt var at jeg oprettede en profil på handelsplatformen og indsatte 250 Euro. Herefter gik der en times tid før jeg blev ringet op af min account manager hos Bitcoin Billionaire der hjalp med opsætning af robotten.

Her er et billede af handelsplatformen lige efter jeg oprettede mig. Her trykkede jeg på den grønne knap, Deposit.

og indsatte 250 Euro.

Hvis man har lyst, kan man også handle manuelt på platformen på samme tid som robotten kører.

Et billede af resultatet efter 13 dage.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra kommentarerne og besvaret dem herunder

Kan man stole på Bitcoin Billionaire?

Vores personlige erfaring med Bitcoin Billionaire viser ingen problemer. Du skal dog være opmærksom på at Bitcoin Billionaire ikke er en reguleret platform og at der altid er en risiko ved at investere.

Har Bitcoin Billionaire været i Løvens Hule?

Der florerer en artikel på Facebook der omtaler krypto-robotter i tv programmet Løvens Hule. Det er desværre en scam hvor udspekulerede svindlere forsøger at udnytte kendte mennesker og krypto-robotter til at stjæle folks penge. Der har ikke været nogle krypto-robotter i Løvens Hule.

Opret En Konto Hos Bitcoin Billionaire

Få fuld adgang til platformen hvis du investerer 250 Euro eller mere.

Disclaimer

I visse tilfælde modtager Coinbox kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Alt indhold på vores website skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Coinbox fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra coinbox.dk

Få yderligere oplysninger her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.