Binance Anmeldelse 2021 [Kryptovaluta Børs]

Hvorfor er den især god til kryptovalutaer. Og hvorfor nogle foretrækker en Kryptovaluta børs. 

Binance er en af de største Bitcoin børser i verden og flere millioner brugere handler kryptovaluta på platformen hver eneste dag. 

Binance har været en god platform, der har været mulig at handle på siden kryptovalutaerne blev populære blandt mange mennesker verden over. Platformen har et ekstremt bredt tilbud af forskellige kryptovalutaer som man kan handle med. 

Binance har fået rigtig gode ratings i forskellige fora og vi vil derfor kigge på, hvilke kryptovalutaer du kan handle, hvilke funktioner platformen tilbyder og hvilke gebyrer, man som kunde betaler. 

I vores Binance anmeldelse vil vi komme rundt om hele platformen og give et godt billede af platformen for nye investorer.

Indholdsfortegnelse

eToro vs. Binance til køb af bitcoin

 • Du ejer det underliggende aktiv på begge platforme
 • På eToro har du et langt bredere udvalg af forskellige investeringsaktiver sammenlignet med Binance - Få en profil på eToro
 • På eToro kan du Copytrade eller følge en CopyFolio, så du slipper for at udvælge vinderne selv - det kan du ikke på Binance
 • Du har mulighed for at have din egen kryptowallet på begge platforme
 • På eToro har du mange forskellige indbetalingsmuligheder, sammenlignet med Binance, hvor det er begrænset. - Få en profil på eToro

 eToro er en bedre platform end Binance

 eToro er en bedre platform end Binance

Saml alle dine investeringer

Fordele og ulemper

Fordele: 

 • 171 forskellige kryptovaluta at vælge mellem 
 • Meget høje sikkerhedsstandarder 
 • Tydelig og brugervenlig oplevelse på platformen 

Ulemper: 

 • Udførte transaktioner kan ikke annulleres 
 • Ingen muligheder for FIAT
 • Mindre god support 

Et meget vigtigt punkt når vi kigger på fordele og ulemper, er sikkerheden på platformen. Mange kryptovalutaplatforme er ekstra udsat for hackerangreb – men Binance har gjort det rigtig godt med mange sikkerhedsforanstaltninger, der skaber en tryg oplevelse på platformen. Det er meget vigtigt for Binance at mindre tradere også har mulighed for at beskytte sig bedst muligt – og endda med ekstra muligheder for sikkerhed. 

På brugerkontoen kan man nemt se og få et overblik over hver eneste log-in forsøg og fra hvilken IP-adresse, placering og hvilken slags enhed, der er blevet brugt. Derudover, bliver du informeret om de risici, der kan undgåes, når du logger ind første gang. 

Med så mange sikkerhedforanstaltninger, sikrer det øget pålidelighed til platformen og det err også en af Binance’s vigtige styrker sammenlignet med mange andre mæglere og børser. 

Platformen tilbyder også et helt ekstremt stort udvalg af forskellige kryptovalutaer – og det er meget sjældent at se, man kan handle mange forskellige kryptovalutaer – det er ikke normalt på mange andre kryptoplatforme. Det kan selvfølgelig være lidt uoverskueligt for nogle nye investorer, med så bredt et udvalg, men når man bliver mere komfortabel med at handle, er det en stor fordel. 

Binance har for nyligt meddelt på sin egen Youtube-kanal, at de snart vil release nye og reviderede platforme, så det er meget spændende at følge med i. Det vil med stor sandsynlighed give investorer betydeligt flere funktioner, end der har været tidligere. Binance gør en stor indsats for at imødekomme investorers behov og videreudvikle på platformen. 

En ulempe er dog, at Binance er en ren kryptovalutabørs og derfor ikke giver mulighed for fiat-transaktioner. Så du skal først købe en kryptovaluta, før du kan handle den via Binance. 

Men hvis du absolut vil deponere penge på platformen med fiat-valutaer, kan du gøre det med tre forskellige tredjepartsplatforme. Dette virker lidt besværligt, især for nye brugere.Hvad er Binance

Binance er en forholdvist ung virksomhed, der blev grundlagt i 2017 af Changpeng Zhao og Yi He. Platformen har otte investorer, der kommer fra hele verden. 

Platformen fokuserer udelukkende på kryptovalutaer og handel af disse. Du kan købe dem, overføre dem til en wallet, sælge dem eller satse på deres prisudvikling er god. 

Der er mellem 250-500 ansatte, der arbejder for Binance og selskabets hovedkontor ligger på Malta i EU. 

Binance kan klassificeres som en helt klassisk kryptobørs. Du kan kun handle med kryptovalutaer og udveksle dem med hinanden. Der understøttes en meget bred vifte af forskellige kryptovalutaer og der findes support på flere forskellige sprog. Man kan bruge platformen fra ethvert operativ system og fra enhver elektronisk enhed. 

Noget af det vigtigste for platformen, er dens høje niveau af sikkerhed. Derudover har platformen mulighed for at foretage 1,4 millioner transaktioner pr. sekund. 

Navnet, Binance, er afledt af det engelske “Binary” og “Finance”. Binance har været den største kryptobørs med en markedsværdi på 1,3 milliarder dollars siden januar 2018. 

I august 2018 samlede Binance og tre andre store kryptobørser 32 millioner dollars til en ny kryptocurrency, der ikke skulle have så ekstreme prisudsving, som mange af de andre kryptovalutaer. 

Derudover har platformen allerede sin egen kryptovaluta, der kaldes Binance Coin eller BNB. Denne coin handles i skrivende stund for omkring $28. Platformen er tilgængelig for investorer på 17 forskellige sprog og platformen har haft en ekstrem vækst af brugere de seneste år.  

Kan danskere handle på Binance?

Ja, danskere kan nemt handle på Binance. Som dansker skal man dog forvente at platformen fungerer på engelsk – og det samme med supporten. 

Firmainformation

Etableret i 2017 

Grundlæggere: Changpeng Zhao og Yi He 

Startede i 2018 en læringsplatform til at introduceret nye brugere eller investorer til blockchain og cryptovalutaer. 

Ansatte: 250-500 

HQ: Malta 

Sådan køber du kryptovalutaer

Når du vil i gang med at købe krypovaluta på Binance er det heldigvis helt ekstremt nemt. Alt det kræver er en gyldig email adresse og en adgangskode, så du kan registrere dig på platformen. 

På mange platforme kan det virke uoverskueligt første gang, men Binance er meget nem jo længere tid du bruger på platformen, jo nemmere bliver det at arbejde rundt og lave dine trades.

Efter kort tid vil du modtage en email med et bekræftelseslink, som du følger og dermed får adgang til handelsplatformen. 

Efter du logger ind første gang får du et overblik med forskellige sikkerhedsadvarsler, som du skal bekræfte, så du kan blive videresendt. 

Dette er for at forhindre en anden i at få adgang til din konto og overføre pengene til et andet sted. 

Derefter spørger platformen om du vil have 2FA-aktivering, som betyder du kan identificeret dig selv via Google eller via SMS. 

Herefter er det meget let at købe kryptovalutaer – og meget enkelt både at købe og sælge dem igen. Find din kryptovaluta

Når du er logget ind søger du efter Bitcoin, som du meget nemt kan finde. Du kan vælge Buy/Sell i menubaren og så er du klar til at handle. 

Det super nemt, så lad os tage et kig på, hvordan du gør.

Køb Bitcoin

Der er ikke noget minimumsbeløb når du skal købe Bitcoin og da der heller ikke er noget minimumsbeløb på, hvor meget du skal indsætte på platformen, kan du frit selv vælge, hvor meget Bitcoin du gerne vil købe. 

Før du gennemfører købet, kan du se en detaljeret oversigt over de omkostninger, der skal betales og den reelle mængde coins på højre side af skærmen. Der opkræves et spread på 0,1%, som også vil fremgå inden du gennemfører dit køb.Binance Anmeldelse

Gebyr på Binance vs. eToro

Mange er ofte interesserede i, hvilke gebyrer, der kommer oveni, når man trader Bitcoin og de Binance fees, der vil være gældende, når du handler på deres platform. Det har vi lavet et skema over, så du nemt kan sammenligne og få overblikket. 

 

 

Binance 

eToro 

Bitcoin

0,10% 

0,75% 

Bitcoin Cash 

0,10%

1,90%

IOTA

0,10%

4,5% 

Ethereum 

0,10%

1,90%eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • PayPal
 • Betalingskort
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Tre platforme i en

Binance har delt deres platform op i 3 niveauer. Det gør platformen ideel for dig uanset niveau – om du er nybegynder, lettere erfaren eller advanced level, så kan du med fordel trade på Binance. 

Det er virkelig smart fordi du både kan blive dygtigere på platformen og ikke behøver at skifte platform jo bedre du bliver. 

Basic

På Binance Basic er interfacet meget meget simpelt og lavet så det er meget let at forstå, når man er nybegynder. Kun meget vigtig information, der skal bruges til at lave dine trades bliver vist. Hav dog i mente at Binance er en professionel platform, så selv “Basic” kan synes svært at forstå, hvis man er fuldstændig ny.

Classic

Binance “Classic” er for dig lige midt i mellem, hvor du har adgang til flere informationer og mere avancerede værktøjer end på Basic, hvor det kun er det allermest nødvendige funktioner, der er tilgængelige for ikke at forvirre. På Classic har du altså lidt flere værktøjer, der hjælper dig. 

Advanced

Den “Advanced” trading indstilling, giver eksperter adgang til alle priskurver og markedsdata, som de har brug for for at lave komplekse trades. Her har du adgang til alle de avancerede værktøjer, der er nødvendige for dig som meget erfaren trader, så du kan blive succesfuld med dine handler. 

Brug af Binance platformen [vores erfaring]

Efter at have læst et utal af udtalelser om Binance platformen og have testet den selv, kan det med sikkerhed siges at platformen er fuldstændig legit og god at bruge. Det ser ud til den licenserede platform er rigtig god til at bådek omme i gang med at handle kryptovalutaer – uanset set om man er helt ny til at trade eller er meget erfaren investor. Platformen har de nyeste og vigtigste sikkerhedsstandarder og platformen er brugervenlig med gode instruktioner lige ved hånden. Sikkerheden er tydeligt meget vigtig på Binance platformen og det synes meget usandsynligt at platformen ikke skulle være meget legit. 

Derudover er der ikke et minimumsbeløb du skal indbetale når du starter, så du kan selv vælge, hvor meget du vil investere til at starte med på platformen. Du kan sætte penge ind fra næsten enhver wallet direkte til platformen. Binance er en licenseret broker. 

Der er rigtige mennesker bag platformen og grundlæggerne og investorerne til platformen har allerede selv foretaget mange investeringer i den finansielle investor – som siger noget om at det er investorer, der ved hvad de investerer i. 

Virksomheden er stadig meget ung, men har allerede over 9 millioner brugere og Binance app’en er downloadet mere end 1 million gange, alene på deres android app. 

Det kan også konluderes at der næsten ikke kan være nogen anden mægler eller børs, der tilbyder et større antal kryptovalutaer til handel, med deres over 177 kryptovalutaer, der stilles til rådighed for investorer til at købe, sælge og udveksle. 

Til dig der kun investerer i kryptovalutaer

Platformen er fuldstændig idéel til dig, der kun investerer eller vil investere i kryptovaluta. Her har du nemlig et ekstremt bredt udvalg af mange forskellige kryptovalutaer og det giver dig så mange muligheder fordi du kan handle så bredt og ikke bliver begrænset. 

Vil du også investere i andre aktiver, er det mindre godt, fordi du ikke har mulighed for eksempelvis at investere i aktier eller råvarer. 

Men er du kun interesseret i kryptovalutaer må man altså sige at platformen er helt fantastisk og nem at handle på! God til langsigtede handler

Derudover er Binance platformen også ekstremt god til at lave langsigtede handler. Dette fordi du fint kan købe og holde dine kryptovalutaer uden at betale gebyrer for at holde dine positioner åbne. 

På mange andre platforme, koster det såkaldte “overnight fees”, hvis man ikke sælger inden den pågældne kryptobørs lukker. Vil du så holde dine Bitcoin eller kryptovalutaer over 10 år, så kan det altså blive meget dyrt i det lange løb – men ikke på Binance. Her kan du nemt købe og holde lige så længe du vil, hvis du tror på værdien stiger meget over lang tid. 

Deraf kommer det kendte begreb inden for krypto verdenen “Hodl” også. Det kommer af en investor engang lavede en tastefejl og skrev Hodl i stedet for Hold – som er det man normalt ville sige, når man har en strategi om at holde ved sine kryptovalutaer. Så det er altså muligt at Hodl på Binance uden at betale dyre gebyrer.

Du kan kun bruge kryptovalutaer til at handle

Noget, der kan være lidt en ulempe er, at du kun kan handle kryptovalutaer med andre kryptovalutaer. Så du kan ikke købe dine Bitcoins eller andre kryptovalutaer med eksempelvis USD som du kan på mange andre platforme. Som vi tidligere var lidt inde på, så kræver det altså at du bruger en 3. parts platform til at købe dine kryptovaluta, så du kan handle på Binance. 

Dog kan du bruge såkaldte Stablecoins, som er digitale aktier, der er designet til at afspejle værdien af fiat-valutaer, som eksempelvis dollars og euroen. Stablecoins gør det muligt for brugeren hurtigt og billigt at kunne sende værdi rundt om jordkloden og samtidig vedligeholde stabiliet. 

Kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum er kendt for deres ekstreme volatilitet, når de er prissat mod fiat valutaer. Dette er forventet fordi blockchain teknologien stadig er meget ny og kryptovalutamarkederne er relativt små. Det faktum, at en kryptovaluta ikke er bundet til et aktiv er meget interessant fra et “frit marked” perspektiv, men det kan blive lidt udfordrende når det kommer til brugervenlighed. 

Kryptovalutaer er ekstrem gode fra et teknologisk synspunkt, men deres vilde kurssvingninger har hurtigt sat dem i en kategori som meget risikofyldte investeringer og ikke idéelle at bruge som betalinger. På det tidspunkt en betaling gennemføres, kan den pågældende kryptovaluta allerede være signifikant mindre eller mere værd. 

Men såkaldte stablecoins har ikke denne udfordring. Man ser ubetydeligt prisbevægelser på disse aktiver og sporer nøje værdien af det underliggende aktiv, eller den fiatvaluta, de efterligner. De fungerer lidt som den sikre havn i ustabile markeder.Hvad er Binance Coin?

Sammenlignet med mange andre kryptovalutaer er Binance Coin meget unik fordi den er tæt forbundet med selve Binance børsen. Binance Coin er en kryptovaluta, der kan sænke handelsgebyrerne væsentligt når du handler på Binance platformen. 

Det kan gøre en kæmpe forskel dig dig som investor, hvor Binance Coin kan næsten halvere omkostningerne på dine handler. Lad os tage et eksempel – lad os sige du gerne vil trade kryptovaluta på Binance. Så har du enten mulighed for at betale gebyrerne for selve handlerne eller du kan betale for dem med Binance Coin. Vælger du at betale med Binance Coin får du en special rabat (på op til 50%) på din handel og du kan på den måde sænke dine gebyrer væsentligt når du handler! Helt fantastisk for dig som investor eller daytrader. 

Det har altså rigtig stor betydning for dig i det lange for dine handelsomkostninger. Det gør kryptovalutaen til et meget meget spændende investeringsemne – og noget der gør denne kryptovaluta meget unik! 

Derudover findes der endnu et særlig element, der adskiller den fra de fleste andre kryptovalutaer, nemlig Binance Coin staking. 

Staking er den process, hvor man har penge i en kryptovaluta wallet for at støtte driften af et block-chain netværk. Til gengæld for at gøre det, bliver investorer belønnet for deres bidrag. Det kan sammenlignes lidt med at optjene renter i en traditionel bank. Binance Coin bruger en såkaldt “Proof-of-Stake” protokol for at sikre sit netværk. Stake-holders kan uddelegere deres konti til en validator, der vil være ansvarlig for at sikre netværket på deres vegne. Derefter kan brugeren tjene de genererede afkast minus valideringsomkostningerne.

Og der er altså en måde for dig som investor at tjene endnu flere penge på dine investeringer. eToro

Fordele

 • Nemt at bruge
 • Massere af muligheder
 • Tager 5 min at komme igang
 • Dansk sprog

Betalingsmuligheder

 • PayPal
 • Betalingskort
 • Bankoverførsel

Vurdering

Tilgængelige valutaer

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan køber jeg Bitcoin på Binance?

Det er let. Du kan oprette dig gratis på platformen, søge på Bitcoin og vælge det antal du gerne vil købe.

[Læs her hvordan du køber Bitcoin]
Hvad er mindstebeløbet på Binance?

Der er ikke noget mindstebeløb når du indbetaler til Binance

Hvad er en Binance Wallet?

Det er en krypto wallet, hvor du kan opbevare dine kryptovaluta meget sikkert. 

Hvad koster det at købe Bitcoin på Binance?

De har et meget lavt gebyr på 0,1% pr handel. 

Mads Nielsen

På siden skriver jeg artikler om kryptovaluta og teknologien omkring. Du vil finde alt fra analyser til guides samt tips til spændende investeringsmuligheder. Kort sagt jeg har samlet alt min viden på denne side.

God læselyst
Mads Nielsen